حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • لولی بربط زن
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 1862

پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
    در مورد pe:

من حاضرم الان 200 نماد بورسی- فرابورسی رو الان اینجا بنویسم و بگم برای سال 93 تعدیل دارن یا نه ......... تعدیلیشون زیر 10 درصده یا بین 10 و 20 درصده یا بالای 20 درصد ...
    و سال بعد هم با این شرایط اقتصادی باز هم تعدیل خاصی نداشته باشن .......مگر افزایش نرخ بگیرن.......

حالا این سهام باید سهامی که بیش از 50 درصد تعدیل مثبت دارن پی بر ای یکسانی داشته باشن؟

با توجه به عزم جزم دولت برای کاهش تورم، از سال دیگه افزایش نرخ چندانی توی خیلی از صنایع نخواهیم داشت. به بعضی از گروهها هم امسال حال دادن تا بیشتر ضرر نکنن. تنها موردی که میتونه سود و تعدیل سهم رو بیشتر کنه فقط افزایش تولیده. سال دیگه قطعا نرخ افزایش دستمزدها کمتر از امساله. همینطور برای مواد خام. ارز رو هم احتمالا حول و حوش 3000 تومن و نه بیشتر تک نرخی میکنن. همه اینها رو گفتم تا به این نتیجه برسم که سال دیگه هم خودرویی ها بیشترین سود رو به سهامدارا میرسونن بویژه قطعه سازهای ایران خودرو . قطعاتی رو هم که امسال با ارز مبادلاتی وارد کردن برای تولید سال دیگه است . راستی طبق برنامه ایمیدور، ایران خودرو و سایپا باید هر ساله 100 هزار تا تولیدشون رو بیشتر کنن اونم با تولید محصولات جدید و متنوع که معمولا قیمتشون از اینایی که الان دارن تولید میکنن بیشتره و این یعنی سود سازی بیشتر./:.winksmiley02.:/

ماندگار باشید
    ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20672

در مورد ارز:
      اگه در مذاکرات توافق نشه که از نظر من 90 درصد توافقی در کار نیست و دو ساله دارم میگم توافقی در کار نیست ..که فعلا هم نبوده ..... روحانی که هیچ ...تمام روحانیون فتوا بدن که خرید و فرو ش ارز حرامه ..باز هم نمیتونن دلار رو کنترل کنن ...وقتی دلار رو نتونن کنترل کنن تورم رو هم نمیتونن کنترل کنن ...یه قیمت شیر رو نمیتونن کنترل کنن ..........یا میوه...

اگه توافق بشه دلار سال 94 هم بین 2800 تا 3100 خواهد بود و در صورت توافق میتونه تک نرخی باشه .....ولی احتمالش زیاد نیست که تک نرخی بشه ......و فعلا اینا شعار میدن ......
      ///

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20672

در مورد هدف مندی :

احتمالا هدف مندی با شیب ملایم برای سال بعد هم اجرا بشه ......
        اگر هدفمندی اجرا بشه که احتمالش بالای 70 درصده که سال بعد هم شیب ملایم :D (از نظر اقایون البته ) رو در قیمت های حامل های انرژِی خواهیم داشت ......
        افزایش حامل های انرژی = افزایش تورم یا حداقل مهار نکردن تورم.......
        ///

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20672

خرید همکاران سیستم...یک ماهه داریم میگیم همکاران سیستم:D

1 دقیقه تا صف خرید وقت دارید
          ///

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20672

اون موجی که من دنبالش اگه تو سیستم راه بیوفته هدف اول 600 تومنه ........البته قبل 600 باز بخوام هدف بدم 550 تومنه...بعد از 600 >> 800

گفتم با دید مجمع بخرید این سهمو ..بازار خودش میاد سراغش
            ///

نظر

• آریو
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 4834

در مورد pe:

من حاضرم الان 200 نماد بورسی- فرابورسی رو الان اینجا بنویسم و بگم برای سال 93 تعدیل دارن یا نه ......... تعدیلیشون زیر 10 درصده یا بین 10 و 20 درصده یا بالای 20 درصد ...
              و سال بعد هم با این شرایط اقتصادی باز هم تعدیل خاصی نداشته باشن .......مگر افزایش نرخ بگیرن.......

حالا این سهام باید با سهامی که بیش از 50 درصد تعدیل مثبت دارن پی بر ای یکسانی داشته باشن؟

برخی سیمانی ها مشکوک به تعدیل منفین یا برخی ساختمانی ها >> ایا پی بر ای اینا باید بالا بره؟ البته بعد از تعدیل منفی پی برای اینا بالا میره ....نگران نباشید ...

برخی سهام بازار مثل کنتور پتانسیل جهش سود دارن .....چرا کنتور رو خوب میخرن ولی سرود رو خوب نمیخرن..یا فولاد رو ..... .......ایا پی بر اینا باید در حد میانگین بازار باشه یا بالاتر از میانگین؟

میثم جان شما به ما بگو ببینم کدام سهم جهش سودآوری دارد .. و پی به ای مناسبی دارد؟؟

اخه برخی جهش سودآوری ها اگر هم تازه اتفاق بیوفته با شکست پی به ای مواجه خواهند شد ...

سهمی باید بخریم که جهش سود اوری بالای 100 درصد داشته باشد و پی به ای هم محدوده 6 باشد .. این میشود یک سهم خوب

نه پی به ای 200 باشد ...
              ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20672

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                میثم جان شما به ما بگو ببینم کدام سهم جهش سودآوری دارد .. و پی به ای مناسبی دارد؟؟

اخه برخی جهش سودآوری ها اگر هم تازه اتفاق بیوفته با شکست پی به ای مواجه خواهند شد ...

سهمی باید بخریم که جهش سود اوری بالای 100 درصد داشته باشد و پی به ای هم محدوده 6 باشد .. این میشود یک سهم خوب

نه پی به ای 200 باشد ...
                حسینا جناب aaa تحلیل زده با سرمایه قبلی سال 94 >> 2700 تومن میسازه!!

بنده برای امسال 550 بدون بررسی پایانه نفتی پیش بینی میکنم !!! پایانه نفتیشو اطلاعات دقیق ندارم که ببرسی کنم

==========

کنتور سازی با قرارداد کنتور های هوشمند جهش سود داره
                ==========
                رتکو میتونه 40-50 درصد جهش سود داشته باشه
                ==========

یا کرازی سال بعد جهش سود داره ..البته الان دیگه دیر شده برا خرید

=======

پتایر جهش سود خواهد داشت...فک کنم یک سال شده من رو پتایر تاکید دارم .........

======

من اصلا سهمی که تعدیل مثبت نداشته باشه طرفش نمیرم ......غیر این یکی دو هفته
                ///

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20672

فباهنر اراده کنن جهش سود داره.....فباهنر نمیخوان سود واقعی رو نشون بدن .......این سهم یک بازدهی خفنی میده در بلند مدت (بالای 5 سال)..خفن یعنی 500 درصدی...ولی خوب کیه که اینقدر صبر کنه؟
                  ///

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20672

فباهنر معلوم نیست به کد کی میزنن .....240 بزارن ببینم جمعش میکنه بازار یا نه ...بازار وقتی هواسش نیست اینا معامله میکنن زیر قیمت پایانی!!

245 هم 500 هزار تا بزاره بازار میخره ....
                    ///

نظر

• آریو
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 4834

حسینا جناب aaa تحلیل زده با سرمایه قبلی سال 94 >> 2700 تومن میسازه!!

بنده برای امسال 550 بدون بررسی پایانه نفتی پیش بینی میکنم !!! پایانه نفتیشو اطلاعات دقیق ندارم که ببرسی کنم

==========

کنتور سازی با قرارداد کنتور های هوشمند جهش سود داره
                      ==========
                      رتکو میتونه 40-50 درصد جهش سود داشته باشه
                      ==========

یا کرازی سال بعد جهش سود داره ..البته الان دیگه دیر شده برا خرید

=======

پتایر جهش سود خواهد داشت...فک کنم یک سال شده من رو پتایر تاکید دارم .........

======

من اصلا سهمی که تعدیل مثبت نداشته باشه طرفش نمیرم ......غیر این یکی دو هفته
                      پتایر چند میثم جان میسازه ...

اونا که همه باید بریزند ... رتکو باید بریزد .. حسینا باید بریزد... کنتور باید بریزد ...
                      کنتور که مدیراش سهمو دارند روز تا شب دارن تو سایت ها مطلب میزنن .

سهمی خوبه که با سود تخمینی شما پی به ای اش حداقل حداقل بیاد زیر 4.5 .... اگر بیاد زیر 3.5 که خیلی خوبه
                      ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20672

نصف حسیناح رو دادم دوباره رفتم تو صف سیستم ......حقوقی هم که داره میخره..ما زمانی 412 میخریدیم که توجه بازار به این سهم نبود ...توجه بازار جلب بشه دیگه نمیشه مفت خرید
                        ///

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20672

شگل حواسمون نبود.....اینا قراره از نیمه دوم افزایش نرخ بیگیرن .....زیر 870 فرصت خریده...چند روز پیش یه خبر اومد که افزایش نرخ گرفتن! ولی رد شد و موکول شد به نیمه دوم سال

======

سیستم 50 هزار تا عرضه کنه بهم میرسه ....فک نمیکردم صفو بده!! صفو که داد تا گذاشتن سفارش جلو تر از ما 50 تا گذاشت حقوقی
                          ///

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20672

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                            پتایر چند میثم جان میسازه ...

اونا که همه باید بریزند ... رتکو باید بریزد .. حسینا باید بریزد... کنتور باید بریزد ...
                            کنتور که مدیراش سهمو دارند روز تا شب دارن تو سایت ها مطلب میزنن .

سهمی خوبه که با سود تخمینی شما پی به ای اش حداقل حداقل بیاد زیر 4.5 .... اگر بیاد زیر 3.5 که خیلی خوبه
                            پتایر شاید باز فرصت خرید بده ..فعلا صحبت نکنیم در موردش بهتره(-: ولی خوب هر قیمتی بسته شده اگه 20 درصد بالاتر هم باز شد خوبه

شاید یه بازی دیگه بدن :D ما هم بتون وارد شیم..احتمال داره بازی بدن ...چون تعداد حق ها هم کم نیست:D البته بازار هوشیار شده
                            ///

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20672

همکاران سیستم باز هم خرید شد ......تا هفته بعد خرید های من رو این سهم تموم میشه... ...و قصد تک سهمی دارم .........این سبد فعلی من همش برای نوسانه.............و میرم بعد از خدمت میام .......ببنییم چقدر سود میکنیم 3-4 ماهه رو این سهم ...../:.Heart.:/

بازار بره توریل بخره واسه نوسان .....

======================

=============

این پیش بینی تلفیقی شرکت همکاران سیستمه ........
                              سود ناخالص 54 میلیارد تومن ......این سهم حداقل قیمتش باید 600 باشه .......(50 درصد اختلاف) به خاطر نداشتن تحلیل بازار رو این سهم !!

پی بر ای گروه رایانه و انفورماتیک بالای 8 هست معمولا ........حالا سیستم هدف 800 هم میتونه داشته باشه با این پی برای .......

وفت بدید به این سهم .......هر سال بهتر از پارسال ...هر سال افزایش سرمایه ..... یک شرکت باکلاس و با سواد ..دانش بنیان ...با تقسیم سود بالا:D

با دیدمجمع توصیه به خرید میشه..کف سهم 350...در شرایط بحرانی .......

فردا اگه حسینا و حسیناح.منفی بود ...رسما خروجم رو از بازار اعلام و سریعا درخواست وجه کرده ومدتی با بورس خداحافظی میکنم....و در این تاپیک رو هم تخته میکنم.... و اگه بشه کلا این تایپک شیفت دیلیت بشه....که تمام خاطرات خوب و بدمون پاک بشه...هر چی ما میفروشیم دو روز بعد صف میشه ..هر چی میخریم میاد پایین....از آماتور هم آماتور تر شدم...طلسم شده لامصب طلسم چشممون زدن:D
                              ملت میرن تو صف حسینا ۴۷۰۰ تومنی ولی حقشو حاضر نیستن ده درصد پایین تر بخرن....شانس ما داریم

روز خوش..

خوب الوعده وفا .........حسینا 0.8 منفی ...و حسیناح 0.01 منفی...

قرار قبلیمون بر این بود که تک سهم سیستم بشم .....و قرار دیروز این بود که ....در صورت منفی بودن سینا ..........بفروشم و خارج شم ..البته 50 درصد حسیناح های 4120 تومنی رو با میانگین 4217 فروختم.... تا حالا دو بار این کارو انجام دادم 2 تا 0.۷ درصد میشه 1.4 دهم درصد..کار ما به کجا رسیده ......

هیچ کدومش عملی نشد ...یعنی سیستم لعنتی2 روز هم برا من صبر نکرد ..............نمیزارن برنامه ما پیش بره .......امروز سعی کردم تا 50 درصد رو سیستم کنم و برم پی کارم که 25 درصد سبد بیشتر نشد !!...صف خریدتون دیگه چی بود زدید !! برنامه ما رو خراب کردن !!

فعلا در این تاپیک تخته میشه ....و میره به صفحات بالای دو...هاها....بعدا میام و بورس بازی میکنیم سر فرصت ...البته در یک تایپک جدا و باوسرمایه بیشتر ....بهتون نشون میدم نوسان گرفتن رو ....و بازدهی اون رو در بازار نوسانی .....

روز خوش
                              آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/08/25, 12:12.
                              ///

نظر

• sadeghmousavi
                                عضو فعال
                                • Aug 2013
                                • 484

همراه عزيز سلام
                                در بيستمين سال همراهي، مفتخر به آغاز ارائه نسل سه و چهار موبايل به شما همراه هميشگي هستيم
                                /نوترينو، اينترنت نسل نو/

نظر

در حال کار...
                                X