حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • feredos
    عضو فعال
    • Mar 2014
    • 485

پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

با سلام
    نمودارهای چهار ساعته غبشهر و ثاخت.
    هر دو روی مقاومت هستند. هرچند rsi در غبشهر حرفایی برای گفتن داره:

I entered the bearish market and survived

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20672

نمودار غبشهر یادتون باشه.....من از این سبک نمودارا دوست دارم.......حالا چرا؟ بعدا بهتون روش خرید رو میگم تو این نمودارها ....چه جوری باس باشه.....هر کسی یه سبکی داره.....منم احتمالا بعدا رو همچین نمودارایی مانور بدم........که البته بنیادی هم تلفیق میشه بهش....

.فعلا پیشنهاد خریدی در نماد غبشهر نداریم........
      ولی خوب دست کم هم نگیرید سهمو...

زمان ورود مهمه.....
      آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/10/18, 01:29.
      ///

نظر

• pishva
        عضو عادی
        • Jul 2013
        • 94

با سلام .جناب meysam_sh2020 غبشهر الان بسیار کم ریسکه خریدش و تا 700هم یه نوسانی خواهد داشت .تکنیکال سهم جالب بنظر میرسه .

نظر

• احسان147
          عضو فعال
          • Mar 2013
          • 937

میثم جان سلام
          بنیادی حتوکا تاییده برای خرید ؟تو این قیمت ها؟30 درصد هم تعدیل داد

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20672

اوه عشق جدید من کنتور.....سهمی تو بازار پتاتسیل رشد کنتور رو نداره.....نکات کنتور رو در تاپیک کنتور در بورکس گفتم ...یه پتانسیلش رو هم اینجا میگم:صنابع لامپ کم مصرف ایرانیان پویای چرا قراره بیاد تو فرابورس؟ و این سهمو کی قراره بیارن؟ و چرا....؟سال ۹۲ چقدر سود ساخته؟ سال ۹۳ چقدر میسازه؟سال ۹۴ چقدر میسازه؟.......از هر کی از کنتور بپرسید میگه این سهم سهم نوسانه....ولی من میگم این سهم نگهداریه....و خواهد ترکاند....به همین بسنده میکنم...عشق من کنتور......بازار همیشه از ما عقب بوده....احتمالا چند ماه دیگه میفهمه...ولی دیره..مثل ختور...خاهن ..ثاخت صد تا سهم دیگه....
            آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/10/20, 23:52.
            ///

نظر

• H.samimi
              عضو فعال
              • Jan 2014
              • 2092

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
              اوه عشق جدید من کنتور.....سهمی تو بازار پتاتسیل رشد کنتور رو نداره.....نکات کنتور رو در تاپیک کنتور در بورکس گفتم ...یه پتانسیلش رو هم اینجا میگم:صنابع لامپ کم مصرف ایرانیان پویای چرا قراره بیاد تو فرابورس؟ و این سهمو کی قراره بیارن؟ و چرا....؟سال ۹۲ چقدر سود ساخته؟ سال ۹۳ چقدر میسازه؟سال ۹۴ چقدر میسازه؟.......از هر کی از کنتور بپرسید میگه این سهم سهم نوسانه....ولی من میگم این سهم نگهداریه....و خواهد ترکاند....به همین بسنده میکنم...عشق من کنتور......بازار همیشه از ما عقب بوده....احتمالا چند ماه دیگه میفهمه...ولی دیره..مثل ختور...خاهن ..ثاخت صد تا سهم دیگه....
              میثم خان بیشتر بگو تا بدونیم
              من عضو بورکس نیستم
              یه کپی پیست بزن بذارش اینجا

نظر

• H.samimi
                عضو فعال
                • Jan 2014
                • 2092

میثم خان ختور رو چند ردش کنیم

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20672

قطعه سازها دیگه همه با هم حرکت مبکنن...فعلا که جو گروه خوبهکنتور نیاز به سهامداری داره...باید طذز تفکر و نوسان رو اول پاک کنیم از اذهان و بعد به بررسی...خیلی ها الکی و به خاطر نوسان کنتور میخرن....باید اول به ارزندگی پی ببرن....واسه ۷.۸ درصد پنحاه شصت درصد رو از دست میدن....به کنتور بلند مدت تر نگاه کنید....کنتور باید افزایش سرمایه بده...فعلا میتونید سوار سهام تیر تر بشید...اونا وایستادن بعد کنتور بخریم....ولی خوب کنتور هر احظه میتونه ببنده!"" ۲۰۰ میلیارد مطالبات داره...و خیلی پتانسیل های دیگه...از نظر من به دید میان مدت و یه ساله خرید بشه بهتره...سهم بازیگر و بد خواه داره....ولی گور پدر بازیش...به ارزندگی توجه کنید..تو گوگل بزنید بورکس...و سپس تاپیک کنتور..نیاز به عضو بودن نداره...صنایع لامپ کم مصرف امسال باید بیست میلیارد خالص بسازه....و سال ۹۴ خیلی بیشتر..که بعدا میگم چقدر میسازه...سر فرصت..احتمالا سال دیگه و شکوفایی بیشتر سهموبیارن توفرابورس...

شب خوش
                  آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/10/21, 01:18.
                  ///

نظر

• mesbah1989
                    Banned
                    • Oct 2014
                    • 403

پاسخ : قند اصفهان‌ ( قصفها )

پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 1393/12/29 دوره 6 ماهه (حسابرسی نشده)

به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت قند اصفهان طی نامه شماره مورخ 1393/07/29 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 1393/12/29 با سرمایه 195,000 میلیون ریال مبلغ 286 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد.

تعدیل منفی 19.4 درصدی پیش بینی سود سالیانه و شناسایی 70 ریال زیان برای هرسهم در 6 ماهه

سایر اطلاعات:
                    1)شرکت پيش بيني سود هر سهم سال مالي منتهي به 29/12/92 را با سرمايه 24 ميليارد ريال در تاريخهاي 30/11/91 و 28/12/91 مبلغ 5،098 ريال اعلام نموده بود و با سرمايه 195 ميليارد ريال در تاريخ 07/05/92 مبلغ 658 ريال، در تاريخ 06/06/92 مبلغ 662 ريال و درتاريخ 28/07/92 و 16/09/92 مبلغ 669 ريال و در تاريخ 23/10/92 مبلغ 720ريال و در تاريخ هاي 27/11/92و 25/12/92(حسابرسي شده)مبلغ 722ريال اعلام شده بود که طبق صورتهاي مالي حسابرسي نشده مبلغ713 ريال و طبق صورتهاي مالي حسابرسي شده مبلغ 723ريال تحقق يافته است.

2) شرکت پيش بيني سود هر سهم سال مالي منتهي به 29/12/93 را در تاريخ هاي 27/11/92و 25/12/92(حسابرسي شده) مبلغ 760ريال و در تاريخ 23/04/93 مبلغ 355 ريال اعلام نموده بود.

3)شرکت در مجمع عمومي فوق العاده مورخ 02/05/92 سرمايه خود را از مبلغ 000ر24 ميليون ريال به مبلغ 000ر195 ميليون ريال از محل تجديدارزيابي دارايي ها افزايش داده است که در تاريخ 29/05/92 به ثبت رسيده است.

4) مزيد استحضار، شرکت اعلام نموده‌است که هيئت‌مديره در نظر دارد 70درصد از سودخالص را جهت تقسيم بين صاحبان‌ سهام به مجمع عمومي عادي ساليانه سال مالي منتهي به 29/12/93 پيشنهاد نمايد.

5)مزيد اطلاع، طبق اظهارات شرکت علت عمده تغييرات در مبلغ فروش مربوط به موارد ذيل ميباشد:
                    - کاهش نرخ فروش ملاس
                    - کاهش ميزان فعاليت در شکر خام مالکيتي
                    - افزايش نرخ فروش تفاله خشک

6) مزيد اطلاع طبق اظهارات شرکت، علت پائين بودن ميانگين نرخ فروش شکر سفيد حاصل از شکر خام نسبت به شکر چغندري ، مربوط به فروش حدود 500ر9 تن از آن تا تاريخ تهيه اين گزارش بنرخ 000ر19 ريال و مابقي همانند نرخ فروش شکر چغندري و بنرخ 500ر23 ريال مي باشد.

7)پيش بيني نرخ فروش هر کيلوگرم شکر سفيد و قند توليدي از چغندر براي شش ماهه باقيمانده سال به ترتيب مبالغ 500ر23 و 750ر24 ريال درنظر گرفته شده است.

نظر

• farzen
                      ستاره دار(2)
                      • Jan 2012
                      • 512

اقا مبثم میشه تماس با مذیریت بورکس بهم بدین عضو شدم امام نمیتونم وارد بشم تشکر

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20672

در اصل توسط farzen پست شده است View Post
                        اقا مبثم میشه تماس با مذیریت بورکس بهم بدین عضو شدم امام نمیتونم وارد بشم تشکر
                        از یاهو مسنجر ای دی burex رو ادد کن ...نام کاربری که ساختی بهش بده تا فعالت کنه.......

==================

رانفور سود عملیاتی شرکت اصلی یعنی خودش از 14.6 میلیارد ریسده به 737 میلیارد تومن یعنی بیش از 5 برابر شده در 6 ماهه ...سود شرکت اصلی زیاد شده..سود زیر مجموعه ها قسمت سبز نیز هم با رشد همراه بوده..........

لیدر گروه رایانه صف خرید خوبی داره:D البته مداران هم یکی از لیدرهاست..

راستی مداران برا چی بسته؟ تعدیل مثبت داره؟ یا منفی:D مداران هم لیدر محسوب میشه
                        ///

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20672

ظرفیت تولید لامپ کم مصرف تا 30 میلیون لامپ هم هست..

ظرفیت اعلامی و هدف فعلی تولید 20 میلیون لامپه.........

برای سال 93 >> در گزارش فعالیت هیات مدیره پیش بینی تولید 10 میلیون لامپ رو کردن.......

بر اساس گزارش بالا میانگین قیمت هر لامپ فروخته شده حدود 9292 بوده که رندش میشه 9300 تومن.......

حداقل نیاز سالانه کشور >>200 میلیون لامپ کم مصرف هست @@3

تولید 10 میلیون لامپ یعنی رسیدن به در امد 90 میلیارد تومنی شرکت زیر مجموعه و سود 40 الی 45 میلیاردی ناخالص زیر مجموعه !!

یعنی سود ناخالص صنایع کم مصرف در صورت تولید 10 میلیون لامپ برای سال 93 میشه 45 میلیارد تومن ...... یعنی 40 میلیارد تومن ناخالص سهم کنتور میشه ...

تولید 20 میلیون لامپ یعنی در امد 180 الی 200 میلیارد تومنی زیر محموعه و سود ناخالص 90 الی 100 میلیارد تومنی...

=========

کنتور شرکت زیر مجموعش رو رشد و توسعه بده و مطابق برنامه پیش بره ...خود شرکت اصلی هم بشینن کارکنانش یه قل دو قول بازی کنن اون موقع.. سود 400 تومنی میتونه بسازه @@3

دولت مطالبات این سهمو بده ...میریزه تو زیر محموعه هاش و هر زیر محموعه یه سود تپل میسازه .....ولی خوب فعلا که نداده!!
                          ==========

ساخت کنتور آب در اینده >> یک شرکت دیگه به زیر مجموعه های کنتور اضافه میکنه..

یعنی کنتور سه تا شرکت میشه به شرح ذیل :

1- کنتور برق
                          2-لامپ کم مصرف
                          3- کنتور آب

@@3

استرانژِی کنتور اینه که کم کم خودشو بالا بکشه ...چون دولت مطالباتشو نداده ....شرکت سود کم تقسیم میکنه که بعدا از شر هزینه های مالی خلاص بشه ...

کنتور و زیر مجموعش سود انباشتشون رو در پایان امسال به بالای 100-110 میلیارد تومن میرسونن...

توصیه به خرید یا فروش ندارم....بعدا کسی از ما طلبکار نباشه ..چون کنتور سهم پر ریسکیه و ریسک خودشو داره...ولی خوب من اشاره ای به پتانسیل ها کردم...
                          ///

نظر

• ahmadreza
                            عضو فعال
                            • Jul 2012
                            • 1294

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post

ظرفیت تولید لامپ کم مصرف تا 30 میلیون لامپ هم هست..

ظرفیت اعلامی و هدف فعلی تولید 20 میلیون لامپه.........

برای سال 93 >> در گزارش فعالیت هیات مدیره پیش بینی تولید 10 میلیون لامپ رو کردن.......

بر اساس گزارش بالا میانگین قیمت هر لامپ فروخته شده حدود 9292 بوده که رندش میشه 9300 تومن.......

حداقل نیاز سالانه کشور >>200 میلیون لامپ کم مصرف هست @@3

تولید 10 میلیون لامپ یعنی رسیدن به در امد 90 میلیارد تومنی شرکت زیر مجموعه و سود 40 الی 45 میلیاردی ناخالص زیر مجموعه !!

یعنی سود ناخالص صنایع کم مصرف در صورت تولید 10 میلیون لامپ برای سال 93 میشه 45 میلیارد تومن ...... یعنی 40 میلیارد تومن ناخالص سهم کنتور میشه ...

تولید 20 میلیون لامپ یعنی در امد 180 الی 200 میلیارد تومنی زیر محموعه و سود ناخالص 90 الی 100 میلیارد تومنی...

=========

کنتور شرکت زیر مجموعش رو رشد و توسعه بده و مطابق برنامه پیش بره ...خود شرکت اصلی هم بشینن کارکنانش یه قل دو قول بازی کنن اون موقع.. سود 400 تومنی میتونه بسازه @@3

دولت مطالبات این سهمو بده ...میریزه تو زیر محموعه هاش و هر زیر محموعه یه سود تپل میسازه .....ولی خوب فعلا که نداده!!
                            ==========

ساخت کنتور آب در اینده >> یک شرکت دیگه به زیر مجموعه های کنتور اضافه میکنه..

یعنی کنتور سه تا شرکت میشه به شرح ذیل :

1- کنتور برق
                            2-لامپ کم مصرف
                            3- کنتور آب

@@3

استرانژِی کنتور اینه که کم کم خودشو بالا بکشه ...چون دولت مطالباتشو نداده ....شرکت سود کم تقسیم میکنه که بعدا از شر هزینه های مالی خلاص بشه ...

کنتور و زیر مجموعش سود انباشتشون رو در پایان امسال به بالای 100-110 میلیارد تومن میرسونن...

توصیه به خرید یا فروش ندارم....بعدا کسی از ما طلبکار نباشه ..چون کنتور سهم پر ریسکیه و ریسک خودشو داره...ولی خوب من اشاره ای به پتانسیل ها کردم...
                            میثم جان منظورتون از پر رسیک چیه یعنی احتمال ریزش هم هست؟

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20672

در اصل توسط ahmadreza پست شده است View Post
                              میثم جان منظورتون از پر رسیک چیه یعنی احتمال ریزش هم هست؟
                              ریسک شرکت با توجه به قراردادهایی که میگیره هست...

ممکنه شرکت یه قرارداد توپ بگیره ..........یا در گرفتن قرارداد ضعیف عمل کنه....

البته با توجه به اضافه شدن تولید کنتور اب در سال اینده ..ریسک شرکت کمتر میشه..و سود اوری بیشتر ......خرید با دید میان مدت یه ساله و بلند مدت باید بشه ...

البته گفتم توصیه ای ندارم ..چون پر ریسکه و اخبارش درست درمون نمیاد..سهم گزارش 3 ماهه نداده هنوز..من فعلا یه پله 20 درصدی خریدم.....

بازار از امسال تا سال اینده روی تک سهم ها کار میکنه ...کنتور یک تک سهمه.....کنتور قرار بوده زیر مجموعش رو بیاره تو فرابورس!! اگه اورد باید خرید ......./.:biggrinsmiley.:/

به نظر من زیر مجموعه کنتور یعنی لامپ کم مصرف از خودش خفن تره ولی شرکت تازه تاسیسه...سال 89 >>200 هزار تا لامپ تولید کرده در اولین سال تاسیس
                              و باید جون بگیره..کم کم به نظرم جون میگیره و به زمان نیاز داره......!!

حالا چرا زیر مجموعه کنتور از خودش خفن تره؟ چون سال 92 یا یک پنجم ظرفیت تولید کار کرده ....و میتونه تولیدش رو در اینده به 20 میلیون و بالاتر هم برسونه که برابر ظرفیتش اسمیشه
                              آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/10/24, 19:34.
                              ///

نظر

• "heydar"
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 7493

========

خاذین با این گزارش حسابرسی شدش فک میکنم تحلیل های جناب درخشانی در مورد خاذین رو قطعا رد کنه ..حالا نمیدونم برای 92 خاذین هم تحلیل زده بود یا نه :D بچه بازیه مگه تحلیل بنیادی

خاذین برای 92 باید حداقل 20 میلیارد میساخت که 9 میلیارد هم نساخته

البته تحلیلش واقعا سخته...حاشیه سودش خیلی پایین اومده..[/QUOTE]
                                .................................................. .....
                                میثم خاذین و تحلیل گر نماها!!>:)

نظر

در حال کار...
                                X