رویترز: یک مقام اماراتی میگوید این کشور ممکن است به ائتلاف ترامپ برای آزادسازی تنگه هرمز بپیوندد، هرچند هنوز قطعی نیست
حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020
Collapse
X
-
وال استریت ژورنال، با استناد به منابع مطلع ادعا کرد:
🔹روسیه در حال اشتراکگذاری اطلاعات و همکاری نظامی با ایران است
🔹 روسیه تصاویر ماهوارهای و فناوری پیشرفته پهپادی را برای هدف قرار دادن نیروهای آمریکایی در اختیار ایران قرار میدهد.
🔹 روسیه از تخصص پهپادی خود که در اوکراین به دست آورده است، برای حمایت از ایران در این زمینه استفاده می کند
نظر
-
فیلم هاش کم و بیش در دسترسه که دارند با پهپاد میزنند. از بسیجی تک نفره بگیر تا تجمع و موتور و ماشین سرکوب تو خیابوندر اصل توسط شاهان پست شده است View Post
تمام این عددها و اخبارها از اینترنشنال میاد
حالا اینا تا چ حد انقدر اطلاعات قوی دارن نمیدونم
حالا یا واقعا اطلاعات انقدر قوی هست یا ی عدد رو از خودشون در میارن
همین تعداد کشته های 32 هزار فراخوان هم اینترنشنال درآورد
نظر
-
کمکم شاید بفهمید چرا اسراییل گفته احتمالا جنگ تا ۱۲ فروردین ادامه داره...و قبلا ب این مورد نیز اشاره شده بود
///
نظر
-
کمکم شاید بفهمید چرا اسراییل گفته احتمالا جنگ تا ۱۲ فروردین ادامه داره...و قبلا ب این مورد نیز اشاره شده بود و بالاخص این تاریخ ۱۲ فروردین
///
نظر
-
-
-
دیروز تتر از ۱۴۱ تا ۱۴۶ رشد کرد صنادیق هم حدود ۸ درصد مثبت خوردن امروز فعلا تتر همون ۱۴۶ باقی مونده صنادیق بنظرم همون قیمتهای دیروز معامله میشن...
امروز با توجه به ۶ روز تعطیلی ممکنه هزار اتفاق بیوفته اگه شل کنه احتمالا بنده سیو سود میکنم و خریدمو میزارم واس اونور سال ....
چون موقع خرید از صف فروش روز قبلش اعلام کردم توسایت موقع فروش هم زودتر اعلام کردم سوتفاهم ایجاد نشه....
توصیه به خرید و فروش نیست
نظر
-

نظر