کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
انشالله فردا یه حمایت جانانه از سهم بشه تا بلکه همه راضی باشن
انشالله
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
بیمه دی پیشبینی سود هر سهم سال مالی ۹۲ بیمه دی با سرمایه ۶۱۰ میلیارد و ۷۲۳ میلیون ریال مبلغ ۵۷ ریال اعلام کرده است.
بیمه دی پیشبینی سود هر سهم سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ماه ۹۲به صورت حسابرسیشده را به مبلغ ۵۷ ریال اعلام کرده است.
بر اساس این گزارش هیئت مدیره این شرکت در نظر دارد معادل ۶۰ درصد سود خالص سال مالی ۹۲ را به مجمع عمومی سالانه پیشنهاد کند.
پیشبینی مذکور در مقایسه با عملکرد واقعی حسابرسی شده سال مالی ۹۱ شامل افزایش ۵۴ درصدی درآمد حق بیمه، افزایش ۴۵ درصدی هزینه خسارت، افزایش ۵۶ درصدی سود ناخالص فعالیت بیمهای، کاهش ۱۴ درصدی درآمد سرمایهگذاریها، افزایش ۴۲ درصدی سود عملیاتی و افزایش ۶۵۲ درصدی سود خالص است.
بیمه دی پیشبینی سود هر سهم سال مالی ۹۱ را در نخستین پیش بینی مبلغ ۶۱۳ ریال و در مرداد ماه ۹۱ مبلغ ۵۶۲ ریال اعلامکرده بود که مطابق با صورتهای مالی حسابرسی شده مبلغ ۹ریال محقق کرد.
هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
هومم...دارن رو همون 238 که قبلا توافق کردند باز می کنند...بعدش میاد پایین !
(البته شاید یک نوسانی هم امروز بده!! )
کی توافق کرده کیوان؟! تو مجمع که صراحتا گفتن 300 بزارین رو میز! البته این 238 با حجمی که زدن بعید بدونم حقوقی باشه خریدارش، چیزی میدونی بگو :D این نتیجه 10 ماه بسته بودنش;))
کی توافق کرده کیوان؟! تو مجمع که صراحتا گفتن 300 بزارین رو میز! البته این 238 با حجمی که زدن بعید بدونم حقوقی باشه خریدارش، چیزی میدونی بگو :D این نتیجه 10 ماه بسته بودنش;))
آره ...توافقات پشت پرده که بعضی ها از بعضی ها چند بخرند!!
نه 300 رو فعلا نمیبینه...
اگر با سهم میمونید شاید حتی 140 هم دیده بشه ! ولی فعلا حوالی 238 قراره حمایتش کنند.
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
به نظرم پوزیشن خرید الان خیلی بهتره تا فروش البته یکی دوروز وایسیم سهامدارا خسته خالی شن شاید قیمتای بهتریم بشه خرید:) بچه هایی که با شرکت رابطه نزدیک دارن میگن چنتا قرارداد گرفته تا چن وخ دیگه میخاد اعلام کنه که انگار حدود 1000میلیارد شده و چنتا دیگم در حاله انجامه، البته کلا به اینا و حرفاشون اعتمادی نیس!
شاهین راسی تو چرا کلن نیسی :( پتایرو یه بررسی کن سهم خشک شده اماده حرکت به نظر میاد و ببینیم استارت 5ش از اینجا میخوره یا نه :)
دوستانی که زنگ زدن بهشون گفتن معاملات حقوقی بالای 5% باطل شده! من که تا حالا همچین چیزی نشنیدم ینی حقوقی بالای 5% حق خرید و فروش ندااره!!!؟:)) البته احتمالا منظورش محدود به بازگشاییا بوده ولی بازم من نمیدونسم اینو! کسی قبلا شنیده اینو؟ نمونشو دیده!؟؟
دوستانی که زنگ زدن بهشون گفتن معاملات حقوقی بالای 5% باطل شده! من که تا حالا همچین چیزی نشنیدم ینی حقوقی بالای 5% حق خرید و فروش ندااره!!!؟:)) البته احتمالا منظورش محدود به بازگشاییا بوده ولی بازم من نمیدونسم اینو! کسی قبلا شنیده اینو؟ نمونشو دیده!؟؟
با این حساب باید خبرای خوبی در شرکت باشه که حقوقی ها اینطور بهش حمله کردند و 5.5میلیون سهم را در مدت چند دقیقه جاروب کردند.
یک خبر اینه که تا آذر ماه 92 شرکت افزایش سرمایه میده از محل آورده نقدی سهامداران به میزان 589میلیارد ریال (معادل 97 درصد) تا سرمایش را از 610میلیارد به 1200میلیارد برسونه
نکته منفی سهم اینه که p/e آن خیلی بالاست ( 41 ) و ریسک زیادی داره.
با این حساب باید خبرای خوبی در شرکت باشه که حقوقی ها اینطور بهش حمله کردند و 5.5میلیون سهم را در مدت چند دقیقه جاروب کردند.
یک خبر اینه که تا آذر ماه 92 شرکت افزایش سرمایه میده از محل آورده نقدی سهامداران به میزان 589میلیارد ریال (معادل 97 درصد) تا سرمایش را از 610میلیارد به 1200میلیارد برسونه.
بانک دی علنن تو مجمع با صراحت تمام گف سهم نمیزاریم زیره 300 تومن بیاد! هرکی الانم میخاد بده ازش وکالتی میخریم! حال اینجوری سهم بازگشایی میشه خیره سرشون!!!
حالا امروز احتمالا همون بوده مغاملاتش باطل شده! احتمالا شنبه بره خرید مشکلی نباید داشته باشه با این وض ..
افزایش سرمایه ارو که همون تیر میخاسن بزنن گفتن سازمان گفته عقب بندازین و احتمالا همون اذر اینا باشه و از تجدید ارزیابیه ...
با سلام
بله این چیز تازه ای نیست
با یک کد بیش از 5درصد رو نمیتونن معامله کنن به صورت خرد
نظر