بیمه دی (ودی)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • هامد
    ستاره دار(7)
    • Aug 2012
    • 2611

خب خب بچه ها اینجا کسی نیومده بود گویاا :( دلتوون بسوزه یه کیف خوب دادن =))
    خبره خاصی نبود:( انتظار بیشتری داشتم، هیئت مدیره رو فقط انتخاب کردن در کل نیم ساعت اینا شد همشم به خاطره حرفای مامور سازمان بود !! گیر داده بود چرا زودتر از 10روز نگفتین !! اخر راضیش کردن، تعداد خیلی نبودن ولی درصدی 93% سهامدارا بودن، سه تا کرسی شد واسه بانک دی یکی توسعه کوثر یکیم دانایان، فقط اخره سره که ختمه جلسه رو اعلام کردن رئیس جسله که نماینده دانایان بود گف " سهامتونو از دس ندید قراردادای خوبی داریم که تاثیرشو به زودی تو سود خواهید دید اینم یه خبر خوب واسه سهامدارا جزء " البته اون اوایل که مامور سازمان گیر داده بود یکی از گیراشم این بود مدیرعامل چرا میاد تو بیرون ینی به غیر از سازمان خبری چیزی اعلام میکنه و باید همه چیو از طریق سازمان به گوش سهامدارا برسونه و نه خودش مصاحبه کنه و ازین حرفا، این یارو رئیس جلسه اقای بالازاده فک کنم بود داش قاطی میکرد از دستش =)) گف اگه این جلسه و اینا خلاف قانونه و اینجور که میگی تنفس میدیم واسه یه وخ دیگه O.o میخواسم پاشم نماینده بگیرم لهش کنم بگم خفه شد دیگه =)) اخه 93% بودن من نمیدونم چه گیری بود این داده بود تازه میگف چرا هنوز گزارش 6ماهه ارو نفرستادین! خب اینو راس میگف ولی!!
    این بین خبرای خوبو یه سهامدار حقیقی دیگه که باش رفیق شدم بم داد اون بیچاره خودش 2.5 میل اینا سهم داش با میانگین خرید 370 !!!!!!!! میگف قراردادا سه تاشونو فعلا گفتن (دانشجویان، تامین اجتماعی، بنیاد شهید) یکی دیگم هس هنو اعلام نکردن و اینا، میگف امسال 100 میسازه تا اخره سال، میگف هنوز سودای این سه تاییم که منعقد شده نیومده تو پیش بینی امسال حتی بنیاد شهید!! اینطور که این خبر داشت و میگف تازه این قراردادا دارن شرو میشن و سه چار ماه از سودش تو امساله و میگف به 100 میرسونن سود امسالو و میگف اصله سود واسه سال بعده که این قراردادا همه ساله بعد تماما تو سوددهی اثرگذار میشن واحتمالا بالای 150 بسازیم! دیگه نمیدونم داش حرف مف میزد یا نه واقعا همینه، ولی برگشو خودمم دیدم 2.5 میل سهم داش میگف پارسال با میانگین 370 گرفتم البته اینم بگم تمام کله گنده هایی که اونجا بودنو دورو بره هیئت مدیره میچرخیدنو میشناخت و با همشونم خوش بش میکرد اصن این گویا داش لابی میزد بینه حقیقیاا که به دی رای بدن که سه تا کرسی رای بیاره تقریبا رای همه حقیقیارم خودش جم کرد و یکی از همین کله گنده هام اومد آخره سر ازش تشکر کرد گف اگه نبودیو این نمیشدو اینا =)) به همین خاطر به نظرم میشد رو حرفاش حساب کرد ینی امیدوارم چرت نگفته باشه:-/
    اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14637

واقعا سهم خوبیه یکی از دوستان که رفته بود میگفت دانایان هم روی سهم فوق العاده مثبت هستن زیر 300 فروشنده حقوقی نداره
      البته روزهای گذشته این مورد روشن شده بود که حقوقی فقط خریدار سهمه و حقوقی فروشنده نیست
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• کیوان
        ستاره دار (1)
        • Jun 2011
        • 5094

الان اینا که گفتی همون شد که گفتم دیگه !؟

گفتم انتظارات در این مجمع برآورده نمیشه و انتظاری هم برای رشد سهم فعلا نداشته باشید تا اون کارها در زمان خودش انجام بشه بعد اینها بازیشون را شروع میکنند.

ولی در کل نباید زیاد به این گروه اعتماد کرد...
        ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• هامد
          ستاره دار(7)
          • Aug 2012
          • 2611

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post

گفتم انتظارات در این مجمع برآورده نمیشه و انتظاری هم برای رشد سهم فعلا نداشته باشید تا اون کارها در زمان خودش انجام بشه بعد اینها بازیشون را شروع میکنند.

هممم اره یه جورایی، البته من انتظارم خیلی زیاد بود گفتم احتمالا بیان از قراردادا پش پرده بگن و بترکونن سهمو ولی نشد ولی بازم کلی خبر خوب بنیادی بود البته شاید اونا تو کوتا مدته سهم خیلی موثر نباشه ولی درکل واسه دیده میان مدت واقعا سهمه خوبیه، اره ببینیم بازیگرا چی میخوان واسه الان، فعلا که فروشنده ها این مدت همه حقیقی بودن پس خیلی دیده منفی ایـ ندارم به کوتا مدتشم ببینیم چی میشه، کدوم گروهو میگی کیواان ؟ دانایان ؟ بت گفتماا بیاا بریم یزید:( من اونجا تناا بودم دلم گرف خب :((
          اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14637

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post

فقط بحث دانایانه که میگن روی سهم مثبت شده این مورد خودش رو روز باز گشایی نشون میده شاید تا 320 بیارنش بالا
            خدا خواست و ما توانستیم
            تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• کیوان
              ستاره دار (1)
              • Jun 2011
              • 5094

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
              فقط بحث دانایانه که میگن روی سهم مثبت شده این مورد خودش رو روز باز گشایی نشون میده شاید تا 320 بیارنش بالا
              آره این هم احتمالش هست که رو 320 باز کنند ولی اگر اینکارو کردند بهترین زمان برای شناسایی سوده چون میدونم اینجا عده ای قصد خالی کردن داشتند. البته اگر دید بلند مدتی دارید که اصلا به این فرود و فروز ها نگاه نکنید که این سهم مدتی دیرتر کار اصلیشو باید شروع کنه
              ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14637

شرکت بیمه دی (سهاميعام)
                نماد: ودی کد: 51-03-66

موضوع: تصمیمات مجمع عمومی عادی به¬طور فوقالعاده صاحبان سهام

بدین وسیله به اطلاع میرساند، مجمع عمومی عادی به¬طور فوقالعاده صاحبان سهام شرکت بیمه دی (سهاميعام) در تاریخ 28/08/91 تشکیل گردید. خلاصة تصمیمات مجمع مذکور بهشرح ذیل میباشد:
                1) اعضای هیئت¬مدیره شرکت به شرح ذیل انتخاب گردیدند:
                اعضای اصلی:
                الف. شرکت بانک دی
                ب. شرکت لیزینگ دی
                ج. شرکت سرمایه¬گذاری توسعه معادن کوثر
                د. شرکت آتیه¬سازان دی
                ه. شرکت سرمایه¬گذاری دانایان پارس
                اعضای علی¬البدل:
                الف. مؤسسه اندوخته شاهد
                ب. شرکت سرمایه¬گذاری صنایع غذایی نماد کوثر

2) موسسه حسابرسی هوشیار ممیز به عنوان حسابرس مستقل و بازرس قانونی علی¬البدل شرکت انتخاب گردید.
                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14637

اخبار بسیار مثبتی توی مجمع منتشر شده که میتونه روزه های خوبی رو برای سهم به ارمغان بیاره دلیل خریدهای حقوقی قبل از مجمع هم روشن شد
                  انشالله فردا با حمایت باز میشه دیگه هم خبری از بلوک زدن و این چیزا نیست فروشنده ها غلاف کردن حتی بالای 300 تومان
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14637

دوستان پی گیر بشید تا نمادش باز بشه با اخبار مثبتی که از سهم به گوش میرسه حیفه تا باز نباشه و از مثبت خوردن دور بشه
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14637

ظاهرا سازمان تا اعلام گزارش 6 ماهه نماد رو باز نمیکنه از درون شرکت هم خبر میرسه کسانی که قبل مجمع خرید نکردن مایل به افشای اخبار قراردادها در گزارش نیستند و عده از درون شرکت که خریدهای زیادی کردن اصرار به گنجاندن حداقل اندکی از اخبار در گزارش 6 ماهه هستن ظاهرا گزارش 6 ماهه پوشش مناسبی نداره اما فعلا بین آنها اختلاف افتاده که در صورتی که با گزارش ضعیف 6 ماهه نماد باز بشه میتونن به راحتی در محدود 270-290 خرید کنن اما در صورتی که اخبار قراردادها منتشر بشه سازمان دامنه نوسان رو برمیداره و مجبور میشن تا بین 320تا 350 خرید کنن فعلا که به نتیجه نرسیدن انشالله که زودتر تصمیم بگیرن تا نمادش باز بشه
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• نویان
                        عضو عادی
                        • Dec 2012
                        • 112

کسی میدونه کی ودی باز میشه؟؟؟

نظر

• نویان
                          عضو عادی
                          • Dec 2012
                          • 112

میگن 5شنبه هفته قبلی گزارش حسابرسی نشده رو فرستادن سازمان و همانطور که یک ماه پیش اعلام شده بود گزارش 6 ماهه با پوشش پایین است و احتمالا حدود 35 تا 40 درضد پوشش داده

کسی می دونه چرا نمادش باز نمشه مگر با این گزارش نباید نمادش باز بشه؟؟؟

نظر

• هامد
                            ستاره دار(7)
                            • Aug 2012
                            • 2611

اصن این سازمان الکی سهمو بسته نگه داشته !!! دوماه تاخیر واسه دادن گزارش ! نصفه سهماشون خوبه حالا سالی دوتا کزارش میدن ککشونم نمیگزه حالا واسه ما سهمو بسته نگه میدارن!
                            من که میدونم مشکل از کجاس !! همش به خاطره اون نمایندشه که اونروز تو مجمع بود بهش برخرود اونجوری باهاش رفتار شد حالا داره کرم میریزه!
                            نمیدونم فرستادن یا نه بحثش بود این هفته میفرستن که، اگه میفرستادن باس میومد رو کدال شایدم الکی باز ایراد بش گرفتن تا میتونید زنگ بزنید سازمان اعتراض ...
                            این شماره: 84083702 جوابگو نبودن با جواب چرتو پرت دادن زنگ بزنید خوده سازمان 84083000 بگید وص کنه کارشناس ودی ...
                            الان مشکله ما سازمانه الکی سهمو بسته نگه داشته! شرکتم امیدوارم با گزارش یه پیش بینی جدید بده اگه نه احتمال داره پایینتر بیاد قیمت موقه بازگشایی، پوشش 30-40% باشه که خوبه که! خیلی پایینتر ازین حرفاس اخه اینا طوریه که یهو اخره سال تموم سودو پوشش میدن اصن، این گزارشا پشیزی ارزش ندارن فقط یکم شاید جوو منفی کنن که امیدوارم تمام قولایی که اقای فتح نژاد دادو تو یه پیش بینی جدید بیارن که این مشکلم نداشته باشیم ...
                            اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• نویان
                              عضو عادی
                              • Dec 2012
                              • 112

در اصل توسط ha_mi پست شده است View Post
                              اصن این سازمان الکی سهمو بسته نگه داشته !!! دوماه تاخیر واسه دادن گزارش ! نصفه سهماشون خوبه حالا سالی دوتا کزارش میدن ککشونم نمیگزه حالا واسه ما سهمو بسته نگه میدارن!
                              من که میدونم مشکل از کجاس !! همش به خاطره اون نمایندشه که اونروز تو مجمع بود بهش برخرود اونجوری باهاش رفتار شد حالا داره کرم میریزه!
                              نمیدونم فرستادن یا نه بحثش بود این هفته میفرستن که، اگه میفرستادن باس میومد رو کدال شایدم الکی باز ایراد بش گرفتن تا میتونید زنگ بزنید سازمان اعتراض ...
                              این شماره: 84083702 جوابگو نبودن با جواب چرتو پرت دادن زنگ بزنید خوده سازمان 84083000 بگید وص کنه کارشناس ودی ...
                              الان مشکله ما سازمانه الکی سهمو بسته نگه داشته! شرکتم امیدوارم با گزارش یه پیش بینی جدید بده اگه نه احتمال داره پایینتر بیاد قیمت موقه بازگشایی، پوشش 30-40% باشه که خوبه که! خیلی پایینتر ازین حرفاس اخه اینا طوریه که یهو اخره سال تموم سودو پوشش میدن اصن، این گزارشا پشیزی ارزش ندارن فقط یکم شاید جوو منفی کنن که امیدوارم تمام قولایی که اقای فتح نژاد دادو تو یه پیش بینی جدید بیارن که این مشکلم نداشته باشیم ...
                              چکاوه هم تا حالا گزارش نداده ولی چرا اونو نمیبندن؟؟؟؟؟

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14637

قبلا گفته شده بود پوشش پایینه (فکر کنم حدود 20-25 درصد در 6 ماهه) ولی سهامدران شرکت می دونن سود شرکت ماهیت پیمانکاری و قرادادی داره و ممکنه تمام سود در دقیقه نود ساخته بشه پس اصلا اهمیتی نداره که چقدر پوشش داده مهم سود 12 ماهه است که میگن باید حدود 50% تعدیل مثبت داشته باشه قبل از بسته شدن هم حقوقی حسابی سهم جمع کرده در صورتی که بدون نوسان قیمت باز بشه احتمالا با خریدهای مجدد حقوقی مواجه میشه و تا 320 تومان رو در گام اول میتونه رشد کنه
                                توی مجمع هم فتح نژاد گفته بود پوشش سود ضعیفه ولی قیمت سهم تا آخر سال بین 450تا600 میتونه متغیر باشه
                                انشالله زدتر باز بشه نمادش و به حقش برسه
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X