بیمه دی (ودی)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Mohsen 1348
    عضو عادی
    • Feb 2013
    • 83

سلام دوستان
    امروز با امور سهام شرکت صحبت کردم گفتند:احتمالا بازگشایی سهم میمونه بعد از عید
    بنده خدا خانمه میگفت انقدر سهامدارا زنگ زدن اعتراض کردن و حتی بعضیا فحش دادن که دیگه هر کی زنگ میزنه وصل میکنیم به داخلی مالی

نظر

• alireza72000
      عضو جدید
      • Feb 2013
      • 10

تائید صلاحیت 3عضو هیئت مدیره بیمه دی (اخبار بورس)

رئیس کل بیمه مرکزی با اشاره به تائید صلاحیت سه تن از اعضای هیئت مدیره بیمه دی گفت: صلاحیت مرتضی علیحسینی به عنوان رئیس هیئت مدیره این شرکت تأیید شد.

سید محمد کریمی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبری فارس «توانا» در خصوص آخرین وضعیت تایید صلاحیت هیئت مدیره بیمه دی اظهار داشت: با تصمیم بیمه مرکزی صلاحیت سه نفر از اعضای هیئت مریره این شرکت تائید شد.

رئیس کل بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: همچنین صلاحیت مرتضی علیحسینی به عنوان رئیس هیئت مدیره این شرکت تأیید شد.

به گفته وی در حال حاضر با توجه به اینکه بیمه دی مدیرعامل ندارد، طبق مقررات بیمه مرکزی، وظایف مدیرعامل توسط رئیس هیئت مدیره انجام می شود.

به گزارش فارس 42 روز پیش خبر برخی تغییرات در هیئت مدیره بیمه دی و انتخاب علی حسینی به عنوان مدیرعامل منتخب از سوی هیئت مدیره منتشر شده بود.

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14648

مدير عامل بيمه دي عنوان نمود :
        گزارشات شش و نه ماهه بيمه دي بعلاوه پيش بيني بودجه سال بعد تا آخر هفته روي كدال خواهد آمد دكتر علي حسيني افزود صلاحيت ايشان در بيمه دي به عنوان مدير عامل و رئيس هيئت مديره توسط بيمه مركزي تائيد گرديده است و از اين بابت هيچگونه مشكلي نيست
        وي افزود بودجه سال 91 با تعديل مثبت مناسبي روبرو گرديده و همچنين بودجه سال بعد با تعديل بسيار خوبي روبرو گرديده است ايشان دليل اين موضوع را انعقاد قراردادهاي بسيار بزرگ و سود آور جديد دانسته و عنوان نمودند به طوري اين موارد از طريق سازمان بورس اطلاع رساني خواهد گرديد شنيده ها حاكي از پوشش 60 توماني سود در 9 ماهه اول سال و تعديل مثبت تا 1200 ريال تا پايان سال و پيش بيني بالاي 2200 ريال براي سال آينده دارد البته خبرها مبني بر داشتن سود بالاتر از 3000 ريال براي سال مالي آينده حكايت ميكند
        البته منبعش قسمت اتاق گفتگوی سایت بورس24 هست
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• kohnekar
          عضو عادی
          • Jan 2013
          • 122

با سلام به دوستان من که گفته بودم منتظر خبرهای خوب باشید این سهم میتونه تا 2500 یا 3000 تومان برای 92 قیمت بخره این سهم شگفتی ساز خواهد بود اگه خدا یاری کنه بچه ها

نظر

• space_mohamad
            عضو فعال
            • Dec 2012
            • 313

در اصل توسط kohnekar پست شده است View Post
            با سلام به دوستان من که گفته بودم منتظر خبرهای خوب باشید این سهم میتونه تا 2500 یا 3000 تومان برای 92 قیمت بخره این سهم شگفتی ساز خواهد بود اگه خدا یاری کنه بچه ها
            شما فکر نمیکنید کمی ، فقط کمی قیمت را زیاد میگی ؟؟؟؟:D
            این یعنی 1000 درصددددددد .............:*
            "قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت

نظر

• alireza72000
              عضو جدید
              • Feb 2013
              • 10

گاهی وقتها انسان باید واقع بین باشه و خودشو اسیر تخیلات نکنه. این سهم 4 ماهه بسته و اداره سهامش هم هیچی نمیگه . اما بعید میدونم با توجه به جو و شایعات پیرامون این سهم ، با قیمت بالایی باز بشه.اما جز صبر کاری نمیتونیم بکنیم.

نظر

• kohnekar
                عضو عادی
                • Jan 2013
                • 122

سلام دوستان من نزدیک 17 ساله تو بازارام از این شگفتیها که از عقل هم بدور بود خیلی دیدم من از شما سوال میکنم اگه یه سهمی تو این بازار مابین 300 تا 500 ت ی÷س بده قیمت سهم چند میشه؟

نظر

• kohnekar
                  عضو عادی
                  • Jan 2013
                  • 122

البته ناگفته نمونه اولین eps کمتر از این مقدار اعلم مشه ولی تعدیلات 3 ماهه رو باید دید که اونجا میترکونه انشالا

نظر

• mkamyab
                    عضو عادی
                    • Jan 2011
                    • 268

کسی از باز شدنش خبری نداره؟؟؟

نظر

• Mohsen 1348
                      عضو عادی
                      • Feb 2013
                      • 83

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                      مدير عامل بيمه دي عنوان نمود :
                      گزارشات شش و نه ماهه بيمه دي بعلاوه پيش بيني بودجه سال بعد تا آخر هفته روي كدال خواهد آمد دكتر علي حسيني افزود صلاحيت ايشان در بيمه دي به عنوان مدير عامل و رئيس هيئت مديره توسط بيمه مركزي تائيد گرديده است و از اين بابت هيچگونه مشكلي نيست
                      وي افزود بودجه سال 91 با تعديل مثبت مناسبي روبرو گرديده و همچنين بودجه سال بعد با تعديل بسيار خوبي روبرو گرديده است ايشان دليل اين موضوع را انعقاد قراردادهاي بسيار بزرگ و سود آور جديد دانسته و عنوان نمودند به طوري اين موارد از طريق سازمان بورس اطلاع رساني خواهد گرديد شنيده ها حاكي از پوشش 60 توماني سود در 9 ماهه اول سال و تعديل مثبت تا 1200 ريال تا پايان سال و پيش بيني بالاي 2200 ريال براي سال آينده دارد البته خبرها مبني بر داشتن سود بالاتر از 3000 ريال براي سال مالي آينده حكايت ميكند
                      هفته تموم شد ,تو کدال که خبری نیست
                      جالبه امور سهامش هم هیچی نمیدونه!!!!
                      البته منبعش قسمت اتاق گفتگوی سایت بورس24 هست

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14648

ما هم همچنان چشم انتظار بازگشایی سهم هستیم متاسفانه از توی شرکت هیچ کس جواب گو نیست فقط یه راه وجود داره اونم اینه که کسانی که تهران هستن دسته جمعی برن شرکت اعتراض کنن تا گزارش رو مجبور بشن بدن سازمان همین و همین
                        خدا خواست و ما توانستیم
                        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• mkamyab
                          عضو عادی
                          • Jan 2011
                          • 268

به این شماره زنگ بزنید :84083702 شکایت سازمان
                          من زنگ زدم گفت پیگیری میکنیم شما هم زنگ بزنید هرچی تعداد بیشتر باشه بهتره

نظر

• Mohsen 1348
                            عضو عادی
                            • Feb 2013
                            • 83

سلام دوستان
                            امروز باز هم با امور سهام صحبت کردم , پرسیدم گزارش آماده نشده بفرستین سازمان؟
                            میگه فکر نکنم میخاین از امور مالی بپرسین (مثلا امور سهامه)
                            پرسیدم اوضاع گزارشا چطوره؟
                            میگه نمیدونم
                            پرسیدم کی آماده میشه؟
                            میگه نمیدونم احتمال زیاد بعد عید (باور کنید اینو هم بخاطر خالی نبودن عریضه گفت و گرنه حتی هیچ اطلاعی نداره )
                            با این وضعیت اطلاعات ما با امور سهام هیچ تفاوتی نداره
                            اونا هیچی نمیدونن ما هم هیچی نمیدونیم
                            خدا بخیر کنه
                            بنظرم باید مدام زنگ بزنیم گیر بدیم شاید فرجی بشه
                            امور سهام22900551

نظر

• mkamyab
                              عضو عادی
                              • Jan 2011
                              • 268

در اصل توسط Mohsen 1348 پست شده است View Post
                              سلام دوستان
                              امروز باز هم با امور سهام صحبت کردم , پرسیدم گزارش آماده نشده بفرستین سازمان؟
                              میگه فکر نکنم میخاین از امور مالی بپرسین (مثلا امور سهامه)
                              پرسیدم اوضاع گزارشا چطوره؟
                              میگه نمیدونم
                              پرسیدم کی آماده میشه؟
                              میگه نمیدونم احتمال زیاد بعد عید (باور کنید اینو هم بخاطر خالی نبودن عریضه گفت و گرنه حتی هیچ اطلاعی نداره )
                              با این وضعیت اطلاعات ما با امور سهام هیچ تفاوتی نداره
                              اونا هیچی نمیدونن ما هم هیچی نمیدونیم
                              خدا بخیر کنه
                              بنظرم باید مدام زنگ بزنیم گیر بدیم شاید فرجی بشه
                              امور سهام22900551
                              این زنه چند ماهه همینو میگه هرچی در مورد سهام میپرسی میگه نمی دونم مثلا اسمش امور سهامه میگه وصل میکنم امور مالی بپرسین امور مالی هم هیچ کس گوشی رو برنمیداره .
                              باید زنگ بزنین دفتر مالمیر شکایت کنین تا اونا به شرکت فشار بیارن.

نظر

• alireza72000
                                عضو جدید
                                • Feb 2013
                                • 10

من نمیدونم با این همه اوضاع خراب سهم ، چرا بعضی از کاربران این سایت باز هم به تعریف و تمجید از سهم می پردازند.اگه کسی خبر موثق و نه رویایی داره یک پیغام بده شاید از نگرانیمون کم بشه.

نظر

در حال کار...
                                X