فرصت خرید

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محسن*
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 311

اونس طلا جهانی آلان به ساعت 12:38 نیمه شب ؛ تقریبا 1227.7 دلاره و احتمال سقوط تا 1180 دلار برای اون متصوره . این احتمال از اونجا نشات می گیره که به نقل از سایت کیتکو : توافق قانونگذاران آمریکا بر سر تصویب لایحه بودجه و امیدواریها به رشد اقتصاد این کشور موجب افزایش ارزش دلارشد و تمایل سرمایه گذاران به خرید طلا کاهش یافت.

اگر موج کاهش قیمت طلا به زیر 1200 دلار برسه ؛ بورسی ها آماده جشن شاخص 90 هزاری در این هفته باشند. چون سکه های خانگی راهی بازار می شن تا تبدیل به سهام بشن. کافیه یه چاشنی مذاکرات هسته ای هم شنبه به اون اضافه بشه تا پرواز به قله 90 هزاری بدون دغدغه انجام بشه .
    اما یه خبر خیلی مهم؛http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13920921001059
    فکر کنم با خبر لینک بالا همه اینها تبدبل به یک رویا بشه/:.wubsmiley.:/

حالا سوال همیشه گی و هدف نهایی این تاپیک اینه ؛ کی می دونه که چی باید بخریم ؟ ویا استراتژی ما شنبه باید چگونه باشد؟
    آخرین ویرایش توسط محسن*؛ 2013/12/13, 01:13.
    /:.Heart.:/هَذَا مِن فَضْلِ رَبِّي/:.Heart.:/امام صادق عليه‏السلام : تجارت كردن خرد را مى‏افزايد . (الكافي: 5/ 148 منتخب ميزان الحكمة: 88)

نظر

• darab
      عضو عادی
      • Dec 2012
      • 215

دوست گرامی جناب آقای موی عاقل خواستم نظرتون رودرباره ونیرو بدونم. ممنون
      شاهکار مولانا:[B]چون نباشد عشق را پروای او[/B]........... [B]او چو مرغی ماند بی پر وای او[/B]/:.Heart.:/

نظر

• arashsefid
        عضو عادی
        • Jan 2013
        • 205

در اصل توسط موی عاقل پست شده است View Post
        سلام
        ورود پارسان به بورس یک کلاهبرداری بورسی بود.این غدیری ها یک دارایی را دو بار فروختند و این یعنی کلاهبرداری.

اگر کسی با علم به مطلب فوق پارسان بخرد یعنی کلاهبرداران را مورد تایید قرار داده است.
        لطفا بیشتر توضیح بدید
        با تشکر@};-

نظر

• موی عاقل
          عضو فعال
          • Sep 2013
          • 875

در اصل توسط arashsefid پست شده است View Post
          لطفا بیشتر توضیح بدید
          با تشکر@};-
          سلام
          قبل از اینکه پارسان رو تاسیس کنند تمامی سهام موجود در پرتفوی پارسان در پرتفوی غدیر بود.بگذارید مثالی بزنم تا روشن شود.

به عنوان مثال الان سرمایه گذاری امید بیاد یک شرکت سرمایه گذاری دیگه تاسیس کنه(با مالکیت 100 درصد سر امید ) و مثلا اسمش رو بزاره ((هلدینگ سنگ اهنی ایرانیان ))

بعد سهام کچاد و کگل و گوهر زمین خودش رو که وزن سنگین پرتفوی اش داره رو به قیمت تمام شده به این شرکت تازه تاسیس منتقل کنه.و بعد بیاد برای شرکت جدید تاسیس صورت مالی منتشر کنه و

براش 100 تومن سود پیش بینی کنه.بعد این شرکت جدید التاسیس رو با پی بر ای 8 عرضه کنه.اینطوری 8 برابر سود میکنه ضمن اینکه مالکیتش در کچاد و کگل و گوهر زمین حفظ شده.

به همین راحتی!
          أَكْثَرُهُمْ لَا يَعْقِلُونَ

نظر

• موی عاقل
            عضو فعال
            • Sep 2013
            • 875

در اصل توسط tati پست شده است View Post
            سلام موی عاقل عزیز شبتون بخیر
            ممنون میشم اگه منو تو خرید سهم راهنماییم کنید
            من تازه به این سایت پیوستم
            میشه کمکم کنید؟
            من از زنجان مزاحم میشم
            تو یکی از صفحه ها یکی نوشته بود ک ترک هستید
            گفتم شاید به یه هم زبونیت کمکی کنید؟
            چه سهمایی با بازدهی عالی مثل ونفت یا چکاوه تا بعد از عید واسه خرید خوبند؟
            سلام
            بنده سهامی رو که به نظرم ارزنده هستند در صفحات قبل نوشتم.میتوانید سبدی از سهامی که قبلا اشاره داشتم بخرید و سهامداری کنید.
            موفق باشید

نظر

• موی عاقل
              عضو فعال
              • Sep 2013
              • 875

در اصل توسط darab پست شده است View Post
              دوست گرامی جناب آقای موی عاقل خواستم نظرتون رودرباره ونیرو بدونم. ممنون
              سلام
              ونیرو رو نمی شناسم

نظر

• مشتاق
                عضو عادی
                • Oct 2012
                • 150

سلام
                سفته بازی کامل
                فاقد دارایی ارزنده

نظر

• einstein
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 360

سلام
                  قبل از اینکه پارسان رو تاسیس کنند تمامی سهام موجود در پرتفوی پارسان در پرتفوی غدیر بود.بگذارید مثالی بزنم تا روشن شود.

به عنوان مثال الان سرمایه گذاری امید بیاد یک شرکت سرمایه گذاری دیگه تاسیس کنه(با مالکیت 100 درصد سر امید ) و مثلا اسمش رو بزاره ((هلدینگ سنگ اهنی ایرانیان ))

بعد سهام کچاد و کگل و گوهر زمین خودش رو که وزن سنگین پرتفوی اش داره رو به قیمت تمام شده به این شرکت تازه تاسیس منتقل کنه.و بعد بیاد برای شرکت جدید تاسیس صورت مالی منتشر کنه و

براش 100 تومن سود پیش بینی کنه.بعد این شرکت جدید التاسیس رو با پی بر ای 8 عرضه کنه.اینطوری 8 برابر سود میکنه ضمن اینکه مالکیتش در کچاد و کگل و گوهر زمین حفظ شده.

به همین راحتی!
                  با سلام موی عاقل عزیز
                  ضمن احترام ،توضیحات جنابعالی به نظر قانع کننده نمی دانم.غدیر به جای اینکه سهام پتروشیمی موجود در پرتفوی خود را مستقیماٌ عرضه کند ،در قالب شرکت پارسان اقدام به عرضه آنها نمود.

نظر

• موی عاقل
                    عضو فعال
                    • Sep 2013
                    • 875

در اصل توسط znshi پست شده است View Post
                    ساام موی عاقل شبتون بخیر ایشالا رفتیم برای شنبه تا خدا چی بخواد نظرتون راجع به حفارس و کرماشا چیه؟
                    یه جا شبندر رو پیشنهاد کردند با قیمت خرید 13900 و ضرر 13800 ولی این هفته همش صعودی بود برای ورود صبر کنم یا الان با قیمت پایین وارد سهم بشم؟
                    کرماشا هم 8750 با ضرر7900 به نطرتون با قیمتای الان کی باید وارد شم؟

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
                    سلام
                    در مورد حفارس اطلاعی ندارم.
                    اما پتروشیمی های گازی که کرمانشا نیز جز انهاست بزودی نرخ خوراکشان (گاز) افزایش خواهد یافت و با دلار ثابت فعلی سود سال اینده شان کاهش خواهد یافت.مضاف بر این پتروشیمی های گازی همگی (over value) بالای ارزش معامله میشوند.
                    در خصوص پالایشی گاهی ها نیز به نوعی همین طور است که بالای ارزش معامله میشوند.مضاف بر این سهامی پالایشی وارد بورس شدند تا عده ای به سودهای افسانه ای دست پیدا کنند و ان عده از سهام پالایشی خارج شدند.
                    شاهد این ادعای بنده نیز همین شپناست.این سهم سالها در بورس بود ولی بین 300 تا 700 تومن نوسان میکرد .در مجمع چند سال پیش رفتم اصفهان و کلی با مدیر عامل شرکت و نماینده شرکت پخش بحث میکردم که بر اساس صورتهای مالی سود پالایشگاه اصفهان باید چند برابر اعلامی شرکت باشد ولی زیر بار نمی رفتند.وقتی بازی پالایشی ها شروع شد کم کم سودهای مورد نظر بنده رو شد.

موفق باشید

نظر

• موی عاقل
                      عضو فعال
                      • Sep 2013
                      • 875

در اصل توسط einstein پست شده است View Post
                      با سلام موی عاقل عزیز
                      ضمن احترام ،توضیحات جنابعالی به نظر قانع کننده نمی دانم.غدیر به جای اینکه سهام پتروشیمی موجود در پرتفوی خود را مستقیماٌ عرضه کند ،در قالب شرکت پارسان اقدام به عرضه آنها نمود.
                      سلام یک سری به لینک زیر بزنید:

*سهام نفت و گاز پارسیان اصلا" نباید عرضه شود
                      در این رابطه یکی از سهامداران به فارس گفت : در جلسه معارفه نفت و گاز پارسیان نکته مهمی اعلام شد اما پاسخ درستی به آن داده نشد. همچنین مسئولان سازمان و شرکت بورس هم هیچ واکنشی به آن نشان ندادند. چرا که با توجه به حضور شرکت های زیر مجموعه نفت و گاز پارسیان مانند پتروشیمی های پردیس و زاگرس و کرمانشاه و غیره در بازار سهام ، دلیلی برای حضور این هلدینگ که فقط 13 نیروی انسانی و یک ماشین دارد ، نیست.

وی ادامه داد: در بهترین حالت این شرکت باید در فرابورس پذیرش می شد.مانند شرکت همراه اول که به دلیل چسبندگی بسیاری بالایی که به مخابرات دارد ، در فرابورس پذیرفته شده است. چون به علت اثر 70تا 80 درصدی زیر مجموعه های نفت و گاز پارسیان با هلدینگ ، این خطر به عینه وجود داردکه شاخص بورس به راحتی دستخوش این هلدینگ و شرکت های زیر مجموعه و مهمتر از همه سرمایه گذاری به دلیل مالکیت 96 درصدی کنونی و حداقل 60 درصدی آینده شود.
                      این سهامدار به مسئولان سازمان بورس به عنوان مقام ناظر توصیه کرد مانع از عرضه اولیه سهام این شرکت در بورس شده و اقدام به حذف پذیرش یا حداقل انتقال به فرابورس کنند.

نظر

• tati
                        عضو عادی
                        • Dec 2013
                        • 41

سلا م استاد نمیشه راهنماییم کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                        ممنون میشم اگه چن تا سهم خوب برام معرفی کنید که بخرم
                        یانه برگردم از صفحه یک هرچی فرمودید اونارو خرید کنم؟
                        جونه من جواب بده/.:blushsmiley:.//:.wacsmiley.:/

نظر

• nav
                          عضو عادی
                          • Nov 2013
                          • 97

سلام جناب موی عاقل عزیز

من تعدادی فولای دارم و شایعه افزایش سرمایه از محل فروش فاذر هست با توجه به در جا زدن دائم نمیدانم نگه دارم یا نه لطفا مرا راهنمایی کنید
                          با سپاس
                          هر چه انسان بیشتر به نادانی و ضعف خود پی ببرد داناتر و قویتر میشود

نظر

• Mehdi1400
                            ستاره دار(19)
                            • Jul 2013
                            • 2938

در این رابطه یکی از سهامداران به فارس گفت : در جلسه معارفه نفت و گاز پارسیان نکته مهمی اعلام شد اما پاسخ درستی به آن داده نشد. همچنین مسئولان سازمان و شرکت بورس هم هیچ واکنشی به آن نشان ندادند. چرا که با توجه به حضور شرکت های زیر مجموعه نفت و گاز پارسیان مانند پتروشیمی های پردیس و زاگرس و کرمانشاه و غیره در بازار سهام ، دلیلی برای حضور این هلدینگ که فقط 13 نیروی انسانی و یک ماشین دارد ، نیست.

وی ادامه داد: در بهترین حالت این شرکت باید در فرابورس پذیرش می شد.مانند شرکت همراه اول که به دلیل چسبندگی بسیاری بالایی که به مخابرات دارد ، در فرابورس پذیرفته شده است. چون به علت اثر 70تا 80 درصدی زیر مجموعه های نفت و گاز پارسیان با هلدینگ ، این خطر به عینه وجود داردکه شاخص بورس به راحتی دستخوش این هلدینگ و شرکت های زیر مجموعه و مهمتر از همه سرمایه گذاری به دلیل مالکیت 96 درصدی کنونی و حداقل 60 درصدی آینده شود.
                            این سهامدار به مسئولان سازمان بورس به عنوان مقام ناظر توصیه کرد مانع از عرضه اولیه سهام این شرکت در بورس شده و اقدام به حذف پذیرش یا حداقل انتقال به فرابورس کنند.

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13901117000497
                            با سلام بر موی عاقل
                            فکر میکنید باید دست روی دست گذاشت و هیچ اقدامی نکرد
                            به نظرم میشه یک نامه تنظیم کرد و به دستگاه ناظر بورس (منظورم آنهاست که در تعیین مدیران بورس نقش دارند) فرستاد.
                            یاد فیلم رستگاری در شاوشنگ افتادم. The Shawshank Redemption
                            تیم رابینز هفته ای یک نامه میفرستاد
                            ما هر هفته نه، هر ماه هم نه، هر سه ماه یکی بفرستیم

نظر

• einstein
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 360

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13901117000497
                              موی عاقل عزیز،من خدمت شما ارادت دارم و از تحلیلهای شما در خرید و فروش استفاده می کنم.ولی در این مورد با شما موافق نیستم.
                              ببین دوست من،کلاهبرداری با دستکاری در شاخص دو موضوع جداگانه است.اولاٌ من نمی دانم آیا در قوانین بورس محدودیتی در مورد اینکه نباید شرکتهای زیر مجموعه یک هلدینگ در بورس پذیرش شوند،وجود دارد یا نه؟با فرض اینکه وجود هم داشته باشد ،پارسان اولین مورد نیست.مگر تقریباٌ همه پرتفوی سپه بورسی نیست؟خب این همان اثری را دارد که پارسان دارد.مگر تاپیکو نیست؟مگر فارس نیست؟مگر سیمان سپاهان نیست؟و چند ده مورد مشابه دیگر...بگدیریم از اینکه در کشوری زندگی می کنیم که تورم بالای 80% را 22% قالب می کنند و نرخ بیکاری بالای 30% را 12%.شاخص بورس که چیزی نیست.
                              دوم اینکه کلاهبرداری و اتهام دو بار فروختن یک دارایی با موضوع شاخص سازی کاملاٌ متفاوتند.تیتر اولیه شما این نگرانی را در بین سهامداران نا آشنا ایجاد می کند که غدیر سهمی به من فروخت که قبلاٌ زیر مجموعه اش را به کسی دیگر فروخت. و فردا من می مانم و یک تکه کاغذ .در حالیکه ماکزیمم تخلف ،ایجاد اشتباه در محاسبه شاخص است.
                              و در پایان خدمت دوستانی که کامنت جناب موی عاقل را لایک کردند ،من پیش فرض این لایکها را موافقت با نظر اعلام شده قرار می دهم.ولی خدا وکیلی چند نفر از شما لینکی را که جناب موی عاقل قرار داد باز کردید؟چند نفر از شما متوجه اصل موضوع شدید؟قصد جسارت ندارم ولی مثل صف نشینیمون توی بورس نباشه ،که دنباله رو بی چون و چرای دیگران باشیم.
                              برای همه دوستان آرزوی سلامت ،تندرستی و سود بالا را دارم.

نظر

• شبندر
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 3598

هيچكدام از تحريم هاي جديد روي خودرويي ها تاثير نداره از صف بياين بيرون ساعت ده و نيم همه جمع مي شوند مواظب باشيد
                                دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

در حال کار...
                                X