فرصت خرید

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سيد ياسر شريعت
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 4944

در اصل توسط موی عاقل پست شده است View Post
    درود سید
    متاسفانه مافیای واردات که در سنوات گذشته شکل گرفته مرتب به دولت فشار می اورند و مطالب عوام پسند میزنند .این دولت هم با اعلام این نرخ نشان داد رویه اسلاف خود را دارد.

طیب نیا حرفهای خوبی میزند ولی اگر بخواهد وارد عمل شود و مثلا مالیات از بساز و بفروشی بگیرد (به علت اینکه تمام وابستگان به حکومت سرمایه های سنگینی در بخش ساخت و ساز دارند) همین مجلسی که بالاترین رای اعتماد را به ایشان داد او را استیضاح میکند.
    این سیستم متاسفانه در دوران اصلاحات نشان داد که اصلاح پذیر نیست.
    موفق باشید
    کاملا درسته. به خاطر همین فشارها هم بود که نرخ 2750 تومانی اولیه رو به 2600 تقلیل دادند. متاسفانه مردم هم از این صحبت های پوپولیستی کاملا استقبال می کنند. چاره ای هم جز اخذ مالیات سنگین از کالاهای سرمایه ای مثل همون بساز بفروش ها وجود نداره. باید منبع تامین درآمد دولت عوض بشه. اما باید بگم اگر این دولت نتونه سیاست صحیح ارزی ایجاد کنه هیچ دولتی نخواهد تونست. باید دید این دست های نامرئی آیا روزی قطع خواهند شد یا خیر... ما فعلا دوست داریم امیدوار بمونیم. شاید من هم روزی مثل امروز شما قطع امید کنم :)

موفقیت روزافزون شما نیز آرزوی قلبی بندست
    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• armanmodern
      عضو عادی
      • Sep 2013
      • 46

درود بر موی عاقل
      من جم رو 1935 خریدم؛ الآن تو سودم اما چند روزیه که منفی میخوره. بنظرتون یه بخشی اش رو با سیمانی یا با دارو عوض کنم؟ پیشنهاد خاصی دارید؟
      [COLOR=#a52a2a][I][B]نوسانگیرها به بهشت نمی روند![/B][/I][/COLOR]

نظر

• daryadel120
        عضو فعال
        • Apr 2012
        • 578

سلام

فردا فارس (هلدینگ خلیج فارس) اگر منفی شود در کف قیمت قرار میگیرد که فرصت خرید هست. تعویض سهام پالایشی با سود یا ضرر و سایر پتروشیمی های گازی با منفی فردای فارس بسیار خوب است.
        سهام دارویی در منفی فردا باز هم فرصت خرید هستند.
        موفق باشید
        سلام

شیران هم خوراک مایع است ... سوال من این است که چرا هیچ وقت توصیه به خرید شیران نمی کنید؟

و دیگر اینکه زمانی خانه پر فارس را 1400 می دانستید... با در نظر گرفتن این نکته مگر خرید فارس 1600 تومانی چقدر بازدهی خواهد داشت؟

و نکته آخر اینکه شاخص شیمیایی ها به نظر من نزولی است در کوتاه مدت
        برخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...

نظر

• موی عاقل
          عضو فعال
          • Sep 2013
          • 875

در اصل توسط daryadel120 پست شده است View Post
          سلام

شیران هم خوراک مایع است ... سوال من این است که چرا هیچ وقت توصیه به خرید شیران نمی کنید؟

و دیگر اینکه زمانی خانه پر فارس را 1400 می دانستید... با در نظر گرفتن این نکته مگر خرید فارس 1600 تومانی چقدر بازدهی خواهد داشت؟

و نکته آخر اینکه شاخص شیمیایی ها به نظر من نزولی است در کوتاه مدت
          سلام
          شیران 20 برابر شده بنابراین دیگه پتانسیلش ازاد شده.

اون موقع که من فارس رو 1400 می دیدم تصور میکردم امسال بازار وارد اصلاح میشود (در شهریور ماه ) ولی تصورم درست نبود.فارس به نظرم در میان مدت تا دوبرابر رشد میکند.

در مورد اخر هم میدونی که میونه خوبی با نقاشی و خطوط کج و معوج ندارم/:.coolsmiley02:./
          أَكْثَرُهُمْ لَا يَعْقِلُونَ

نظر

• موی عاقل
            عضو فعال
            • Sep 2013
            • 875

در اصل توسط armanmodern پست شده است View Post
            درود بر موی عاقل
            من جم رو 1935 خریدم؛ الآن تو سودم اما چند روزیه که منفی میخوره. بنظرتون یه بخشی اش رو با سیمانی یا با دارو عوض کنم؟ پیشنهاد خاصی دارید؟
            سلام
            پتروشیمی جم ارزش بازار خیلی بالایی دارد.اگر دارویی در سبد ندارید با دارویی تعویض کنید اگر دارید با فارس یا شکبیر تعویض کنید

نظر

• ashkan zandi
              عضو فعال
              • Jun 2013
              • 1136

سلام
              موی عاقل
              نظرتون در مورد بانک دی-لابسا-فملی چیه؟
              نظر

• Mishow
                عضو عادی
                • Apr 2012
                • 43

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                به صعودهای شارپ سهم توجه نمایید
                شاید فسرب بواسطه واگرایی، این روزها بخواهدبشارپد!شاید
                واینهم کادوی mishow برای فصل زمستون 92 و آرزوی دلهای بهاری برای دوستان
                فقط صف خریدش نکنید چون خودم یه دونه هم ندارم وباید تبدیل کنم
                [I][B]زندگی زیباست ای زیبا پسند****زیبا پسندان به زیبایی رسند[/B][/I]

نظر

• تنهایی
                  عضو عادی
                  • Sep 2013
                  • 39

سلام
                  پتروشیمی جم ارزش بازار خیلی بالایی دارد.اگر دارویی در سبد ندارید با دارویی تعویض کنید اگر دارید با فارس یا شکبیر تعویض کنید
                  باسلام بر موی عاقل عزیز
                  با توجه به عرضه سهام هلدینگ خلیج فارس و خصوصی شدن هلدینگ مزبور, با در نظرگرفتن اینکه خوراک پتروشیمی امیر کبیر از طریق مجتمع های بو علی سینا و بندر امام (زیرمجموعه های هلدینگ) تامین میشود و پتروشیمی امیر کبیر قرارداد بلند مدت با مجتمع های مزبور ندارد می خواستم نظر شما رو در این زمینه بدونم
                  باتشکر

نظر

• a.s
                    عضو عادی
                    • May 2013
                    • 186

فردا خرید سهام زیر توصیه می شود :
                    *شیران
                    این سهم روی 3000 تومان حمایت بسیار قوی داره و برگشت روندش تقریبا قطعیه
                    ضمن اینکه تا پایان سال مالی اش یه تعدیل دیگه داره و مجمع افزایش سرمایه اش هم 26 اسفند تشکیل میشه
                    اکیدا توصیه به خرید دارم

* واتی
                    این سهم روی 530 حمایت داره
                    ضمنا الان روی 50% ناوش معامله میشه و علی الحساب یه 40% رشد رو داره. تازه این بدون در نظر گرفتن تاثیر رشد شیران بر ناو واتی است.

*وساپا
                    این سهم از معدود سهمای وابسته خودروسازیه که همین الان سود ده است.
                    حمایت این سهم 193 تومن است که به نظر میرسه برگرده
                    افت دو روزه اش هم به خاطر عرضه های سنگین حقوقیه

*شبندر
                    این هم مثلث جمع شونده خود را به بالا شکونده
                    تو سطح حمایتیه خوبی هم قرار داره
                    اگه فردا مثبت بود یعنی اینکه رشد حسابی در انتظاره
                    Trend is Your Friend

نظر

• سرژیک
                      عضو عادی
                      • Sep 2013
                      • 113

سلام
                      کار ثوابی کردید :)
                      سپاس استاد

نظر

• zafar3000
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 1243

شپاس برای میان مدت با وجود سیاهی روسفید می شود

نظر

• einstein
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 360

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                          کاملا درسته. به خاطر همین فشارها هم بود که نرخ 2750 تومانی اولیه رو به 2600 تقلیل دادند. متاسفانه مردم هم از این صحبت های پوپولیستی کاملا استقبال می کنند. چاره ای هم جز اخذ مالیات سنگین از کالاهای سرمایه ای مثل همون بساز بفروش ها وجود نداره. باید منبع تامین درآمد دولت عوض بشه. اما باید بگم اگر این دولت نتونه سیاست صحیح ارزی ایجاد کنه هیچ دولتی نخواهد تونست. باید دید این دست های نامرئی آیا روزی قطع خواهند شد یا خیر... ما فعلا دوست داریم امیدوار بمونیم. شاید من هم روزی مثل امروز شما قطع امید کنم :)

موفقیت روزافزون شما نیز آرزوی قلبی بندست
                          سلام بر دکتر شریعت و موی عاقل عزیز
                          تصور بنده نیز این است که دولت همان کاری را می کند که باید بکند و تسلیم فشارها نخواهد شد.این را می شود از گزینه های بعدی وزارت علوم،ورزش فهمید.در زمینه نرخ ارز سیاست بانک مرکزی هم تثبیت نرخ ارز در محدوده 3000 تومن می باشد و تا الان از این سیاست عدول نکرده است.به نظر من اگر سیاست و نقش آفرینی بانک مرکزی نبود ما باید بعد از توافق ژنو شاهد دلار 2500 بودیم.نکته دیگر اظهارات آقای نوبخت مبنی بر تک نرخی نمودن ارز در سال 94 (نه 93 )است و این یعنی تایید تلویحی نرخ ازاد 3000 تومنی در سال جاری می باشد.
                          البته شکی نیست که امثال دکتر توکلی اقتصاددان نماهایی که افتخارشان تثبیت نرخ حاملهای انرژی در دوران آقای خاتمی و آسیب جبرناپذیر به اقتصاد این مملکت می باشد،قدام به مانع تراشی هایی از این دست خواهند نمود.ولی من مانند آقای دکتر شریعت به روحانی و تسلیم نشدنش در برابر این مانع تراشی های اقتصادی امیدوارم.
                          ونکته دیگر اینکه تیم اقتصادی دولت جاری که به قول یک اقتصاددان بهترین تیم اقتصادی بعد ار انقلاب می باشد از عواقب تخریبی فرار سرمایه ها از بورس آگاهی دارند و مانع چنین اقدامی خواهند شد.
                          پیش بینی من این است که یکی دو هفته دیگر ،سهامدارانی که سهام صنایع خاصی را به دلیل دلار 2600 تومنی در بودجه ،حراج کردند همانند فروشندگان شهریور ماه پشیمان خواهند شد.

نظر

• موی عاقل
                            عضو فعال
                            • Sep 2013
                            • 875

هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس(فارس ) فرصت خرید !

نظر

• ali30
                              عضو فعال
                              • Aug 2013
                              • 1940

فباهنر فرصت خرید
                              تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• سرژیک
                                عضو عادی
                                • Sep 2013
                                • 113

سلام استاد موی عاقل عزیز
                                با راهنمایی جناب عالی امروز فارس رو در قیمت 1580 خریدم.
                                یک سوال:
                                این روزها گویا دارویی ها دارند فرصت خرید خوبی می دهند. با فرض اینکه تمام دارویی ها قابل خرید باشند و صف هاشون عرضه بشه اولویت خریدتون رو بیان بفرمایین.
                                وپخش - والبر - دارو - دالبر - دسینا - دفرا - دکوثر و...
                                با سپاس فراوان

نظر

در حال کار...
                                X