در اصل توسط shilshil2002 پست شده است
View Post
i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13
Collapse
X
-
-
در اصل توسط shilshil2002 پست شده است View Postدوستان، من سنگین وارد بانک دی شدم. از شانس ما مثل اینکه توافق هسته ای داره دچار مشکل می شه. به نظرتون با این وضعیت، بانک ها به چه سمتی می رن؟ مثبت یا منفی؟
با سلام دوستان گرامی من بانکی اصلا ندارم اما توصیه میکنم حتی اگه 150 میلونی فروش هم چیدن در صف نروید فروش هیجانی
این بین به نفع کار گذاری هست و حقوقی ها
از طرفی بانک دی کف خیلی قوی در 200 ساخته
این نظر من است اساتید محترم za_trader و smj13 سید گرامی لطفا بیشتر دوستامان را راهنمایی کنند تا ضرر نکند
نظر
-
در اصل توسط mahtab.gh441 پست شده است View Post
ممنون از کاربر mahtab.gh441 ولی من استاد نیستم منم مثل همه شاگردم اومدم یه چیزهایی یاد بگیرم ، واقعا هر کس لیاقت استادی و معلم بودن را ندارد ، برای استادی و معلم بودن شرافت لازم است.
راجع به بانک دی ، به نظر من از لحاظ تکنیکال عالی است هر چی هم ببینید جو است که زود فروکش میکند ، سهم خوب راهشو میره
اینم از نمودارش:
همونطور که میبینید سقف چنگال رو شکونده و در مربع آبی پولبکشم زده و همه چی آماده ی صعوده
تصمیم خرید و فروش با خودتان است ، چون نه کسی در سود شما شریک است نه در ضرر.ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .
نظر
-
به نظر من هر کی بیاد بگه چه سهم هایی داره تا دیگران راجع به سبدش نظر بدن
البته با اجازه صاحب خونه
من :
40% بشهاب
25% وبیمه
25% وتوشه
10% شبندر
البته شصفها هم دارم ولی اونو جز سبدم نگفتم چون شصفها یکسال و نیم هست که بسته به خاطر اختلاس سهامدار عمدش. وتوشه هم فردا ، پس فردا سهام جایزش آزاد میشه که میفروشم و یک سهم دیگه میخرم.ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .
نظر
-
سلام و صبح بخیر خدمت تمام دوستان
دوستان دقت کنید که این شاخ و شونه کشیدن های سیاسی همیشه هست و باید هم باشه...
توافق هسته ای انجام شده و دو طرف هم به شدت دنبال این هستند که بهونه دست هم ندهند که این توافق بشکنه...
تا اونجایی که من میدونم فعلا آمریکایی ها تونستند جلوی شیطنتهای داخلی را بگیرند ، توی ایران هم باید جلوی شیطنتها گرفته شود...
مطمئن باشید اگر این تحریم ها بر علیه ایران وضع شوند تمام دنیا به فتنه گری آمریکا پی خواهند برد و حتی میتونه روی روابطش با اروپا تاثیر منفی بگذاره...
برای حفظ پرستیژ خودشون هم که شده تحریم ها را اعمال نمیکنند!!!!
اینم خبرش
پیروزی اوباما در به تعویق انداختن تحریمهای کنگره علیه ایران
جمعه ۲۲ آذر ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۵
کاخ سفید توانست اعمال تحریمهای جدید علیه ایران را به تعویق بیاندازد.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)؛ به نقل از خبرگزاری رویترز، مبارزه دولت اوباما با کنگره برای عقب انداختن تحریمهای جدید علیه برنامه هستهای ایران زمانی که کمیته بانکی سنای آمریکا هرگونه تشدید تحریمها علیه ایران را رد کرد به پیروزی رسید.
کیم جانسون، سناتور دموکرات در این باره گفت: وی با دولت اوباما موافق است که تحریمهای جدید ممکن است مذاکرات درباره برنامه هستهای ایران را مختل کند اما کمیته بانکی سنا این تحریمها را در سنا مورد توجه قرار داده است. جانسون ادامه داد: ما نباید کاری انجام دهیم که وحدت و اتحاد کشورهای غربی درباره برنامه هستهیی ایران را دچار انفکاک کنیم.
وی ادامه داد: ما باید مطمئن باشیم که اگر مذاکرات شکست بخورد این شکست از طرف ایران انجام بگیرد و به ایران این فرصت را ندهیم که کشورهای 1+5 با سلب مسوولیت باعث شکست مذاکرات شوند و این بهانه را از ایران بگیرید.
سناتور باب کرکر، یکی از جمهوریخواهان برجسته در کمیته روابط خارجی آمریکا گفت: در حال حاضر ما نباید در این باره کاری انجام دهیم. جک لیو، رئیس خزانه داری آمریکا به تازگی با بیش از 100 مدیر اجرایی بانک و تاجران و بازرگانان این کشور دیدار کرد و این پیام دولت آمریکا را به آنها داده است.هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
نظر
-
-
با سلام صبح بخیر خدمت همگی دوستان
امیدوارم صبح خوبی شروع کرده باشید
و هفته خوبی در انتظار شما باشد
سلامت و موفق باشید
نظر
نظر