کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوستان کسی اینجا از علم نجوم و ستاره شناسی چیزی بلده؟
دوستانی که علاقه دارند به صورت گروهی روی سیستم معاملاتی گن کار کنند لطفا به من پیغام بدن.
البته یکم کار کردن رو گن سخته ، چون خیلی گنگ گفته و خودمون باید کشف کنیم البته یه چیزهایی گفته ولی بقیه رو خودمون بهش میرسیم ، بخاطر همین یکم وقت گیر هستش ، کسانی که واقعا علاقه دارند و دوست دارند تا آخر کار ادامه بدهند لطفا پیغام بدهند.
در مورد گن گفتن 85 - 90 % معاملاتش با سود بسته شده 1 - 2 % با ضرر و بقیه بدون ضرر و سود بسته شده.
میگن خیلی دقیق هستش ، من خودم خیلی دوست دارم یاد بگیرم و ازش استفاده کنم.
رسما دارن میگن دزدی کنید ، شاید هم قانون رو برداشتن و ما خبری نداریم و از ما بهترون خبر دارن
چند روز پيش به پيام أمود روبوت سيستم كه إز ساعدت ١٢به بعد خريد بقيمت پايانى ساعت١٢انجام ميشه البته بگم اونطورى يكم مشكل بود چون قيمت پايانى لحظه اى تغيير ميكرد
دوستانی که علاقه دارند به صورت گروهی روی سیستم معاملاتی گن کار کنند لطفا به من پیغام بدن.
البته یکم کار کردن رو گن سخته ، چون خیلی گنگ گفته و خودمون باید کشف کنیم البته یه چیزهایی گفته ولی بقیه رو خودمون بهش میرسیم ، بخاطر همین یکم وقت گیر هستش ، کسانی که واقعا علاقه دارند و دوست دارند تا آخر کار ادامه بدهند لطفا پیغام بدهند.
در مورد گن گفتن 85 - 90 % معاملاتش با سود بسته شده 1 - 2 % با ضرر و بقیه بدون ضرر و سود بسته شده.
علی آقا ما هستیم
اگرمیخواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ بدهد .... باور محال بودنش را عوض کن!!!!
جناب افشار تو چه زمینه ای مهارت داری ؟
زبان بلدی از علم نجوم چیزی بلدی یا نه؟
نه متاسفانه
کمی تکنیکال کار کردم که در حد آماتوریه و الان دارم پیشرفته رو میرم که اگه ایشالله بشه1 مقدار حرفه ای تر شم
ولی خب میشه اگه دوستان هم علاقه ای داشته باشن و جم شیم به 1 نتیجه ای برسیم ایشالله
اگرمیخواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ بدهد .... باور محال بودنش را عوض کن!!!!
نه متاسفانه
کمی تکنیکال کار کردم که در حد آماتوریه و الان دارم پیشرفته رو میرم که اگه ایشالله بشه1 مقدار حرفه ای تر شم
ولی خب میشه اگه دوستان هم علاقه ای داشته باشن و جم شیم به 1 نتیجه ای برسیم ایشالله
گن تو سیستم معاملاتیش از علم نجوم و همچنین از اعداد و ارقام استفاده میکرده ، دوست دارید تو کدوم مبحث بیشتر فعالیت داشته باشید؟
البته منابع انگلیسی هستش.
ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .
دوستان خیلی جالب شده !!!
طی هفته گذشته تا حالا این تاپیک میانگین بازدید بالای 3000 بازدید در روز را داشته !!!
رکورد شکنی ها بسیار خوبی در تاپیک داره ثبت میشه و تعداد پستها هم که از مرز 70 پست در روز عبور کرده و هر روز داره بر تعداد بازدید کنند ها و پستهای تحلیل این تاپیک افزوده میشه :)
این همان همدلی و یکصدا بودن بود که میگفتم میتواند برترین ها را به زانو در بیاره :)
خودتون صفحات را ورق بزنید و سهم هایی که تو این تاپیک معرفی شده اند را ببینید ، بسیار جالب است که اکثرا با تعدل های مثبت نسبت به سال قبل گزارش داده اند...
مطمئن باشید هنوز جا برای رشد زیاد است و ما ابتدای راه هستیم :)
طبيعيه اگه اين ٣٠٠٠نفر هر كدوم كمه كمش ١٠٠٠تا از سهمهاى پيشنهادى رو خريد كنند ميشه سه ميليون سهم و افزايش تقاضاى زياد باعث صعود سهم ميشه
واقعیتش خبر خاصی ازش ندارم که بگم !!!!
از دوستان اگر کسی میدونه در تاپیک اعلام کنه :)
سلام بر دوستان
بانک صادرات قراره یکی از دارایی های خودش که نیروگاه منتظر قائم هست رو بفروشه که از این فروش میتونه تعدیل سود نزدیک به 100 درصدی بده که میتونه سهم رو با تحرکاتی روبرو کنه البته اینو میدونید که این سود سود غیر عملیاتیه و در سالهای بعد تکرار نخواهد شد ولی میتونه یه شوک به سهم وارد کنه برای رشد سهم (البته صادرات در این قیمت سهم ارزنده ایه برای بلند مدت)
باز هم اگر دیگر دوستان اطلاعات کامل تری دارند ارائه دهند
در غضنفرکده ای بنام بورس هستیم که معامله گران بمپنای بالای 1000(بعدا تا 2000 هم میبرنش بالا) را میخرند ولی ولصنمی که پی به ای 5 دارند را با هول و عجله میفروشند !!!!!
سید جان فرض کن اگه همین ولصنم در بورس نبود و تازه میخواستن اونو در قیمت به فرض 300 عرضه اولیه کنن باور کن همین مردم چنان صفی برای خریدش میبستن که راحت تا 400 میبردنش
یعنی قراره با خروج قمر از عقرب سیگنال خرید و فروش صادر کنیم؟؟ دوست عزیز اسم این آقای گن رو کامل بزن سرچ کنم ببینم داستانش چیه. اگه جالب باشه هستیم در خدمتت، هم تو زبان هم تو نجوم.
یعنی قراره با خروج قمر از عقرب سیگنال خرید و فروش صادر کنیم؟؟ دوست عزیز اسم این آقای گن رو کامل بزن سرچ کنم ببینم داستانش چیه. اگه جالب باشه هستیم در خدمتت، هم تو زبان هم تو نجوم.
دقیقا همینطوره ، مطمئن باش ترغیب میشی . باز سرچ کن نتیجه رو اعلام کن .
ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .
سلام
من تاحالا از تاپیک بعنوان بازدید استفاده میکردم اگه ممکنه آموزش گن رو بزاریم فکر کنم خیلی مفید باشه
[CENTER][FONT=arial black][FONT=courier new][SIZE=3]بزرگترین سرمایه انسان اعتماد به نفس اوست.[/SIZE][COLOR=#008000][SIZE=2]حضرت علی (ع)[/SIZE][/COLOR][/FONT][/FONT][/CENTER]
نظر