در اصل توسط metitondar پست شده است
View Post
i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13
Collapse
X
-
/:.Heart.:/
-
-
در اصل توسط احسان147 پست شده است View Postمنم همین مشکل رو دارم راست کلیک عمل نمیکنهدر اصل توسط bnz پست شده است View Postبا توجه به توضیحات شما عمل کردم ولی راست کلیک عمل نمیکنه تا من سهم موردنظر را وارد کنم همش داره نماد بازارهای خارجی رو نشون میده خواستم بدونم وقتی بورس خودمون باز هست نمادها را نشون میده یا همیشه میشه کار کرد
http://www.4shared.com/file/r1G-Ww9T/MofidTrader5.htmlآن ها که به گوششان بیش از چشمشان اعتماد میکنند یک چیز بزرگ را از دست میدهند و آنهم حقیقت است.
وقتی خودت را هم صدا با اکثریت دیدی، وقت آن است که بنشینی و عمیقا فکر کنی.
نظر
-
-
در اصل توسط smj13 پست شده است View Postدانلود نرم افزار مفید تریدر
.دانلود اندیکاتور لگاریتمی
.
.
.آموزش نحوه نصب نرم افزار مفید تریدر
.
ابتدا مفید تریدر را نصب کنید تا کم کم آموزش ها را شروع کنم...
از اینکه دلسوزانه برای اعضا وقت میزارید ممنونم
نظر
-
عرض سلام و صبح بخیر خدمت تمامی عزیزان...
خوب دوستان بنده اینجا وقت میذارم که دوستان آموزش ببینند و همانطور که گفتم ابتدا نحوه ضرر نکردن را بیاموزند...
هیچ مشکلی نداره که چه سوالی میپرسید حتی بسیار ابتدایی ، من اینجا هستم تا شما یاد بگیرید...
هدف اول من آموزش است نه تحلیل سهم!!!!
همانطور هم که قبلتر گفتم میخواهم تاپیکی داشته باشیم با جممعی از متخصصان و تحلیلگران ، جایی که همه تحلیل کنند و سهم معرفی کنند...
.
.
در مورد آوردن نماد ها پس از اینکه از طریق سرور مفید تریدر ثبت نام کردید ، در سمت چپ و روی همان قیمتهای جهانی که میبینید راست کلیک و گزینه نماد ها یاsymbolsرا انتخاب کنید...سپس صفحه ای باز میشود که تمامی نمادها را نمایش داده است....
برای سهولت پیدا کردن نام نماد مورد نظر را در قسمتی که در عکس میبینید ، تایپ میکنید و روی علامت دلاری که کنار نماد میبینید دبل کلیک میکنید تا زرد رنگ بشود...
خوب نماد مورد نظر به قسمت نماد ها اضافه شد...
آخرین ویرایش توسط smj13؛ 2013/12/03, 07:58.هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
نظر
-
نظر
-
نظر