smj13 عزیز مقداری شتران خرید بالا دارم.بسکه درجا زد یا اومد پایین خسته شدم.به نظر شما بدم بره یا برمیگرده؟
i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13
Collapse
X
-
در اصل توسط setare_ur پست شده است View Postسید جان شبندر رو مقاومت 14100 رسیده باز بهش خوشبینی؟؟؟؟
چه اشتباهی کردم بتراس و با اکنتور عوض نکردممممم
شما یه نگاهی به خرید حقوقی در شبندر بندازی میتونی یه سیگنالهایی ازش بگیری...
در مورد بترانس هم اصلا جای نگرانی نداره و روی 600-610 میانگینت رو کم کن و منتظر پروازش باش...
بترانس را روی 600 میانگین کم کن و روی 750 با خیال راحت بفروش..
حتما که نباید از کل بازار گین بگیری ، روی دو سه تا سهم بیشتر زوم نباش...
خود من روی چند تا سهم بیشتر زوم نیستم ، گین خوبی هم دارم میگیرم ، اصلا اینکه بشینی حسرت فرصتهای از دست رفته را بخوری یک کار حرفه ای نیست ، بشین و فرصتهای پیش رو را ببین...
هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
نظر
-
در اصل توسط ashoo پست شده است View Postsmj13 عزیز مقداری شتران خرید بالا دارم.بسکه درجا زد یا اومد پایین خسته شدم.به نظر شما بدم بره یا برمیگرده؟
دوستان خودتان ببینید چقدر آدم عجولی هستید و یکی از دلایل ضرر کردنتان هم همین است...
دیروز یک سهمی خرید کردید و امروز میخواهید بفروشید !!!!
نوسانگیری یک کار حرفه ای است و حتی بنده هم اینکار را با 15 درصد سرمایه ام انجام میدهم ، حالا موندم چجوری هست که یه عده دارند با 500 میلیون تومن نوسان گیری میکنند !!!!!!
بخرید و نگه دارید ، این توصیه من به دوستان...
خود من شبندر را دیروز 1430 خریدم ولی اصلا نگران نیستم چون میدونم این سهم را 1900 به بالا میفروشم...هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
نظر
-
در اصل توسط smj13 پست شده است View Postنه اصلا نگرانی نداره چون نتونست خط حمایتیش رو با قدرت فیلد کنه و سریع برگشت...
شما یه نگاهی به خرید حقوقی در شبندر بندازی میتونی یه سیگنالهایی ازش بگیری...
در مورد بترانس هم اصلا جای نگرانی نداره و روی 600-610 میانگینت رو کم کن و منتظر پروازش باش...
بترانس را روی 600 میانگین کم کن و روی 750 با خیال راحت بفروش..
حتما که نباید از کل بازار گین بگیری ، روی دو سه تا سهم بیشتر زوم نباش...
خود من روی چند تا سهم بیشتر زوم نیستم ، گین خوبی هم دارم میگیرم ، اصلا اینکه بشینی حسرت فرصتهای از دست رفته را بخوری یک کار حرفه ای نیست ، بشین و فرصتهای پیش رو را ببین...
یه پیشنهاد دارم یه نظری رو کهمدا بندازین میگن راه تا 1300 این بار میره
نظر
-
در اصل توسط rezaba پست شده است View Postسلام استاد نظرتون راجب رکیش و دکیمی چیه؟
باز به رکیش که یه چیزایی میشه ازش فهمید...
در کل رکیش تا 760 میره بالا و اگر شکستش تا 825 بیشتر نمیره...
در نزول هم خیلی پایینی نداره و تا 690 در برگشت از 760 میریزه...
خریدش الان ریسک خاصی نداره...هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
نظر
-
امروز در 2800 ريال ثشرق و در 14050 ريال شبندر اضافه كردم و تا شب عيد باهاشون كار ندارم.
ممنون از راهنمايي آقا سيد./:.smilingsmiley.:/آن ها که به گوششان بیش از چشمشان اعتماد میکنند یک چیز بزرگ را از دست میدهند و آنهم حقیقت است.
وقتی خودت را هم صدا با اکثریت دیدی، وقت آن است که بنشینی و عمیقا فکر کنی.
نظر
-
در اصل توسط ali8922 پست شده است View Postآقاسیدزحمت مداران و وبشهر هم بکش
باید 313 را بشکنه تا صعودی بشه...
وبشهر هم تو یه چنگال صعودی سیر میکنه که هدفش 492 تون هست ولی یه مقاومت بسیار سنگین روی 440 تومن داره که اگر بشکنه یه کفی دوقلو هم زده...هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
نظر
-
نظر