در اصل توسط rezaba پست شده است
View Post
i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13
Collapse
X
-
در اصل توسط za_trader پست شده است View Postبا سلام نظرتون نسبت به وآتی چیه؟
ظاهرا دداره دو قلوی کف میسازه؟
به نظر من خریدش در این قیمت ها خوب باشه؟
آقا سید نظر شما چیه؟
در حال حاضر هدفش در صعود 650 تومن هست...هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
نظر
-
در اصل توسط Spica پست شده است View Postاضافه کردن ولصنم در منفی امروز خوب است یا صبر کنیم ؟
حمایت روی 236-240 دارد و اگر برگردد برای خرید مناسب است...
حالا شما یک تومان هم بهش فرجه بده و حمایت را روی 235 لحاظ کن که اگر شکسته نشد برای خرید مناسب است وگرنه باز باید صبر کرد...
ولصنم یکی از سهم های مورد علاقه بنده است که میدانم برای سال بعد نقشه ها دارد...هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
نظر
-
-
با عرض پوزش حقوقی شبندر اونقدر گاگول است که چندین میلیون سهم را در صف خرید خریده است....
بواقع اینگونه است؟
منتظر یک رنج تا صف خرید در پایان وقت از حقوقی شبندر باشید...
حقیقی هایی که بی تحلیلی در اونها موج مکزیکی میزند و قراره نقره داغ شوند...
همانهایی که میفروشند و پس از فروش از بالا رفتن سهم ناراحت میشوند و انواع اسپم را در تاپیکهای شبندر میدهند....هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
نظر
-
بندر تکنیکی واسه امروز رو 66 مقاومت دارهانتظار میرفت که روی این عدد حجم بخوره. خوشالم که امروز حجم خوبی فروختن و حقوقی هم خوب خرید.
نظر
-
-
اونموقع که شبندر بالا بود بنده سیگنال خروج را دادم چون داشتم میدیدم و الان که پایینه هم دارم سیگنال ورود را میدهم چون دارم بوضوح میبینم...
نفتی ها آماده یه برگشت هستند...
این یک فرصت ورود هست نهخروج ، باور کنید یا نه...هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
نظر
نظر