i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • bnz
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 381

پاسخ : i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13

همه سرمایه مردم آب شد رفت تو جیب آقایان
    /:.Heart.:/

نظر

• feredos
      عضو فعال
      • Mar 2014
      • 485

ضرر خود را محاسبه کرده ولی شناسایی نکنید. 30 تا 40 درصد سرمایه اولیه نقدینگی تهیه کنید. فعلا خرید نکنید. رفتار حقوقی در صف های فروش برخی از سهم ها را به دقت رصد کنید (اخابر به عنوان مثال با 77 درصد خرید حقوقی: تمامی این قیمتها تبدیل به حمایت خواهند شد.) دست آخر صبر پیشه کنید. علت اصلی تشنج فعلی و سازوکار حرکت سرمایه در این دو روز بر خیلی ها نامشخص است. بنابراین نمیتوان محل توقف را مشخص کرد. شاید تا فردا.
      یکی از مهمترین روانشناسی های بازار به رفتار حقوقی و حقیقی بزرگ برمیگردد. ابزار خوبی برای پیشبینی نیست ولی از هیچی بهتر است. یک چیز مشخص است: حرکات ایشان گوینده اینه: خبر خاصی نیست! اوضاع خیلی بهتر میشه!
      I entered the bearish market and survived

نظر

• smj13
        عضو فعال
        • Sep 2013
        • 1185

تنها توصیه دوستانه ای که میتوانم به همه داشته باشم اینه که تا آخر هفته اصلا بازار را نگاه نکنند...
        بازار رم کرده و چیزی هم جلودارش نیست !
        وای به بازاری که بدون دلیل اینجور بریزه...
        هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!

نظر

• mehdi71
          عضو عادی
          • Jul 2013
          • 29

آقا سید برای خرید و نوسان گیری سهم خاصی رو توصیه نمیکنید؟
          نظرت درباره حخزر چیه؟ فرصت خوبیه واسه خریدش تو این روزا؟

نظر

• تاران
            عضو فعال
            • Jan 2012
            • 959

[IMG][/IMG]

نظر

• smj13
              عضو فعال
              • Sep 2013
              • 1185

در اصل توسط mehdi71 پست شده است View Post
              آقا سید برای خرید و نوسان گیری سهم خاصی رو توصیه نمیکنید؟
              نظرت درباره حخزر چیه؟ فرصت خوبیه واسه خریدش تو این روزا؟
              ثتران
              پروژه خدامیش فروش رفته و نزدیک به 50 درصد تعدیل مثبت خواهد داشت ...

نظر

• smj13
                عضو فعال
                • Sep 2013
                • 1185

خوب بسیار خوشحالم که امروز شاخص اصلاحی که ازش انتظار داشتم را انجام داد و فردا را با خیال راحت بازار را نظاره میکنم چون میدونم که روی 74300-74400 واحد حمایت داریم و مطمئن باشید از پسفردا دوباره بازار بشدت صعودی خواهد شد ، باور ندارید؟!
                از اواسط بازار فردا خوب معاملات را نظاره گر باشید تا معجزه تکنیکال را ببینید :)
                فقط ماندم بنده که لالایی بلدم چرا خودم خوابم نمیبره ؟ :)
                انشالله روز به روز که پیشرفت داشته باشم با قدرت بالاتر و تحلیلی قوی تر در خدمت دوستان خواهم بود
                اگر میبینید در این روزها کم به این تاپیک سر میزنم علتش فقط فقدان وقت است ، انشالله کمی سرم خلوت تر بشه بیشتر می آیم و همچنان یادم نرفته که قولهایی در مورد ارائه مطالب آموزشی به دوستان داده بودم :)
                موفق باشید

نظر

• megan2000
                  عضو عادی
                  • Feb 2014
                  • 53

در اصل توسط smj13 پست شده است View Post
                  خوب بسیار خوشحالم که امروز شاخص اصلاحی که ازش انتظار داشتم را انجام داد و فردا را با خیال راحت بازار را نظاره میکنم چون میدونم که روی 74300-74400 واحد حمایت داریم و مطمئن باشید از پسفردا دوباره بازار بشدت صعودی خواهد شد ، باور ندارید؟!
                  انشالله روز به روز که پیشرفت داشته باشم با قدرت بالاتر و تحلیلی قوی تر در خدمت دوستان خواهم بود
                  اگر میبینید در این روزها کم به این تاپیک سر میزنم علتش فقط فقدان وقت است ، انشالله کمی سرم خلوت تر بشه بیشتر می آیم و همچنان یادم نرفته که قولهایی در مورد ارائه مطالب آموزشی به دوستان داده بودم :)
                  موفق باشید
                  آقا سید سلام بنده وسایر دوستان هم قولی که شما دادید را یادمون است انشاالله داشته ها خودتان را به افرادی مثل بنده انتقال دهید تا این تاپیک که متعلق به شمااست پر بار تر شود

نظر

• smj13
                    عضو فعال
                    • Sep 2013
                    • 1185

بنده چیزی که میبینم این است که شاخص علاقه دارد بار دیگر کانال نزولی شکسته شده خودش را لمس کند
                    به تصویر زیر به دقت نگاه کنید ، در آر اس آی هم تشکیل الگوی سقفی دوقلو کاملا مشخص است...
                    پس از این موج ریزشی بار دیگه سوار بر یک موج صعودی که هدف 88000 واحد دارد خواهیم شد ، البته این تحلیل من است و کسی بر اساس گفته های من خرید و فروش نکند!

این هم همان پستی که زده بودم و البته فکر میکنم مژده رشد شاخص را هم در این پست داده ام :)

نظر

• ahmadreza
                      عضو فعال
                      • Jul 2012
                      • 1294

سيدجان كوتاه مدت ثتران رو چند ميبينيد؟

نظر

• ebiman
                        عضو فعال
                        • Jun 2013
                        • 2071

موفق باشید
                        شما تحلیلتون خیلی خوبه
                        فقط من نظرم اینه که تو این بازار باید از به کار بردن کلمه صددرصد ترسید
                        منم از خدامه فردا یا پس فردا بازار مجددا صعودی بشه ولی ممکنه زودتر یا دیرتر از حمایتی که ذکر کردید این اتفاق بیفته
                        سلام

نظر

• mjtb
                          عضو فعال
                          • Dec 2013
                          • 527

این هم همان پستی که زده بودم و البته فکر میکنم مژده رشد شاخص را هم در این پست داده ام :)
                          سید جان من از دورانی که تو تاپیک همسایه مینوشتید دنبال میکردم نوشته هاتونو و اینجا نسبت بهتون ارادت ویژه ای پیدا کردم. الان یک گام مونده، همین برگشت شاخص و صعودی شدن بازار، تا ایمان بیارم بهتون :)

نظر

• H.samimi
                            عضو فعال
                            • Jan 2014
                            • 2092

بنظر من دولت داره شاخص پايين مياره بعد مياد و تو همه گروه ها فعال ميشه و دوباره شاخص صعودى ميشه و ميندازه به ملت غيور و شهيد پرور ايران و اين سناريو همينطور طور آدامه داره تا بتونه كسرى بودجشو در بياره همون كارى كه محمود جون با دلار و طلا ميكرد شايد هم همين الان فعاله البته شايد هم ميخواد سهام مديريتي بعضى از شركتها رو از دست برادران قاچاقچى خارج كنه كسى چه ميدونه

نظر

• mass0ood
                              عضو فعال
                              • Jan 2014
                              • 429

در اصل توسط H.samimi پست شده است View Post
                              بنظر من دولت داره شاخص پايين مياره بعد مياد و تو همه گروه ها فعال ميشه و دوباره شاخص صعودى ميشه و ميندازه به ملت غيور و شهيد پرور ايران و اين سناريو همينطور طور آدامه داره تا بتونه كسرى بودجشو در بياره همون كارى كه محمود جون با دلار و طلا ميكرد شايد هم همين الان فعاله البته شايد هم ميخواد سهام مديريتي بعضى از شركتها رو از دست برادران قاچاقچى خارج كنه كسى چه ميدونه
                              از نظر من تنها ابزارهای قدرتمندِ تکنیکال در بازار این روزا، روند، الیوت و مومنتوم هستن.
                              اگه با این ها بتونیم جهت حرکت رو تشخیص بدیم و پیشبینی کنیم، بازار - که به قول برخی دوستان رَم کرده - دوباره رام می شه.

برای همین من یه گریزی زدم به نظریه الیوت و موج های زیباش و این کانال نزولی شاخص که ناخوداگاه آدم رو به یاد اصلاح abc با موجهای 5-3-5 میندازه!
                              که با محقق شدنش یک صعود تا 82000 واحد داریم، سپس با شروع موج c ریزش تا 63000 واحد رو خواهیم داشت!!! (خدا نکنه!)
                              البته این فقط یکی از احتمالاته که ممکنه اتفاق بیفته.

با تشکر

نظر

• max
                                عضو عادی
                                • Dec 2011
                                • 49

سلام سید جان
                                نظرتون در مورد خزر (فنرسازی زر) چیه؟
                                ممنونم

نظر

در حال کار...
                                X