i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • za_trader
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 1456

پاسخ : i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13

با سلام خدمت دوستان
    انشاالله همه شاد و سلامت باشند.
    دوستان این روزها هم میگذره نگران نباشید.
    ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .

نظر

• za_trader
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 1456

افزایش سرمایه 200 درصدی "بشهاب" در راه است.
      آخرین و مهم‌ترین اخبار حوزه بورس و بازار سرمایه ایران, تحلیل سهام، شاخص بورس تهران، عرضه اولیه و سهام عدالت را در اکوبورس دنبال کنید

نظر

• ahmadreza
        عضو فعال
        • Jul 2012
        • 1294

علي جان به نظرتون فردا بازار برميگرده؟

نظر

• za_trader
          عضو فعال
          • Nov 2013
          • 1456

به نظر من به 73000 واکنش نشان میدهد و حمایت خوبی صورت میگیرد.
          چون این روزها سهم ها حجم خوبی دارن میزنند، یعنی اینکه سهام خریدار داره و حقوقی داره تو کف قیمتی سهم ها رو جمع میکنه ، اگر سهام صف فروش بود و خریدار نداشت باید نگران بود وقتی سهم ها رو دارن پارو میکنن یعنی چی ؟ یعنی اینکه خریدار هستش و قشنگ هم داره جمع میکنه بازی اصلی بعد از فاز دوم هدفمندی هستش.

نظر

• za_trader
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 1456

به نظرتون انس جهانی موج سوم خودش رو شروع کرده ؟

نظر

• a.s
              عضو عادی
              • May 2013
              • 186

اینجا برای شاخص خیلی مهمه. رسیده به کف کانال نزولی خودش و همزمان روی کف زیرموج موج 3 هم هست. اگه تو این محدوده برنگرده کار بیخ پیدا می کنه
              Trend is Your Friend

نظر

• smj13
                عضو فعال
                • Sep 2013
                • 1185

اینم یه عکس از سایت همسایه ، جنبه طنز داره و دیدم میتونه یکم حال و هوای افتضاح این روزهای بورس را عوض کنه :)

هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!

نظر

• smj13
                  عضو فعال
                  • Sep 2013
                  • 1185

باید قبول کنیم اولین مقصر ضررمون خودمون هستیم و هر وقت این مرود را قبول کردیم میشه گفت تازه داریم راه را درست میریم.
                  ولی جدا شاخص تا کجا میخواهد افت کند؟!
                  خوب تکنیکال فقط حدود را مشخص کنه و قطعیتی وجود نداره خصوصا توی بازاری که هیچ دلیل منطقی برای ریزش نمیشه دید !
                  تحلیل قبلی بنده ریزش در محدوده 73500-74500 واحد بود که البته هنوز هم معتبر است ولی تحلیل جدید نشان میدهد شاخص میتواند تا محدوده 72850 واحد هم ریزش کند...
                  باز میگویم که این فقط یک تحلیل است و روی این تحلیل خرید و فروش نکنید !

فقط تنها خواهشی که داشتم این دو روز را هم دندان سر جگر بگذارید ، باور کنید بازار درست میشود ، خود من هنوز کمی از سرمایه اصلیم توسود هستم ولی بزودی آن هم میپرد ولی اصلا خیالی نیست چون میدانم با صبر همه چیز درست میشود...

نظر

• feredos
                    عضو فعال
                    • Mar 2014
                    • 485

در اصل توسط smj13 پست شده است View Post
                    به قول یکی از دوستامون که گفته بود مرگ دسته جمعی عروسیه فقط باید منتظر بود و دید :)
                    بازار بشدت ترسیده و علت ترسش هم کاملا قابل درک هست ====> ترس از ضرر بیشتر
                    قبلتر هم گفتم که موقعی که بازار میترسد شما شجاع باش و بخر ، این یک استراتژی کاملا امتحان شده است ، اونهایی که نقد کردن الان استرس بیشتر از اونایی که نقد نیستند دارند و علتش هم اینه که میترسند در برگشت بازار ازش جا بمونند و برای همین وقتی سیگنالهایی مبنی بر برگشت بازار را دریافت کنند سریعا اقدام به خرید میکنند و ناگهان کل بازار سبز پوش میشود !!!
                    دوستان اگر نقد نیستید خریدهاتونو تکمیل کنید دیگر همه کف هستیم و خرید تو این قیمتها هیچ ریسکی نداره ...
                    با این جملت خیلی حال کردم سید! از ساعت 10 دست به ماشه نشسته بودم. آخرش اینقدر دماغم سوخت! چون فردا سرم شلوغه

حالا عزیزان، تو بازگشت بازار فردا که شکی ندارید دیگه؟ مگه نه؟
                    کدوم سهمو بخریم؟ ثتران؟ دی؟ اخابر؟
                    سود تپل سریع مشخصا تو سهامی مثله ثترانه. اما اگه میخاین یکی دو هفته نگاه نکنید فردا اخابر بخرید.

حالا دو سناریو:
                    کی صفهای خرید کم کم تشکیل میشه و دیگه نمیشه تو منفی خرید:
                    8:30 تا 9؟
                    11 تا 12:30؟
                    نظرتون چیه؟
                    به نظر خودم پیشگشایی فردا ممکنه احساسی باشه و شما با قیمت بالایی سهمو بخرید که اگر نمیخریدید تو ساعات بعدی در منفی میتونستید بخریدش.
                    شما چه سناریويي در نظر میگیرید؟ لطفا همه نظر بدن. واقعا ممنون میشم....
                    I entered the bearish market and survived

نظر

• smj13
                      عضو فعال
                      • Sep 2013
                      • 1185

روزي كه بشر كاملاً به ناداني خود پي برد، به موفقيت بزرگي دست يافته است؛ زيرا دانش در اين دنيا چيزي جز پي بردن به ناداني نيست.(موریس مترلینگ)

نظر

• smj13
                        عضو فعال
                        • Sep 2013
                        • 1185

در اصل توسط feredos پست شده است View Post
                        با این جملت خیلی حال کردم سید! از ساعت 10 دست به ماشه نشسته بودم. آخرش اینقدر دماغم سوخت! چون فردا سرم شلوغه

حالا عزیزان، تو بازگشت بازار فردا که شکی ندارید دیگه؟ مگه نه؟
                        کدوم سهمو بخریم؟ ثتران؟ دی؟ اخابر؟
                        سود تپل سریع مشخصا تو سهامی مثله ثترانه. اما اگه میخاین یکی دو هفته نگاه نکنید فردا اخابر بخرید.

حالا دو سناریو:
                        کی صفهای خرید کم کم تشکیل میشه و دیگه نمیشه تو منفی خرید:
                        8:30 تا 9؟
                        11 تا 12:30؟
                        نظرتون چیه؟
                        به نظر خودم پیشگشایی فردا ممکنه احساسی باشه و شما با قیمت بالایی سهمو بخرید که اگر نمیخریدید تو ساعات بعدی در منفی میتونستید بخریدش.
                        شما چه سناریويي در نظر میگیرید؟ لطفا همه نظر بدن. واقعا ممنون میشم....
                        والا 74300 که شکست ، ببینیم با 73300 و 72850 چکار میکنه ، بقیه حمایتها را که صبح گفتم ...
                        در روزهای منفی بیشتر پست میزنم تا دوستان بدانند من هم هستم چون هنر آن است در سختی کنار یکدیگر باشیم وگرنه در خوشی دیگران شریک شدن که کاری ندارد ، باید در سختی امید داد تا همه بدانند تنها نیستند ، و البته خداوند نیز با ما صابران خواهد بود...

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ اسْتَعِينُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ

اى كسانى كه ايمان آورده‏ايد از صبر و نماز كمك بجوييد، كه همانا خداوند با صابران است

نظر

• megan2000
                          عضو عادی
                          • Feb 2014
                          • 53

والا 74300 که شکست ، ببینیم با 73300 و 72850 چکار میکنه ، بقیه حمایتها را که صبح گفتم ...
                          در روزهای منفی بیشتر پست میزنم تا دوستان بدانند من هم هستم چون هنر آن است در سختی کنار یکدیگر باشیم وگرنه در خوشی دیگران شریک شدن که کاری ندارد ، باید در سختی امید داد تا همه بدانند تنها نیستند ، و البته خداوند نیز با ما صابران خواهد بود...

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ اسْتَعِينُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ

اى كسانى كه ايمان آورده‏ايد از صبر و نماز كمك بجوييد، كه همانا خداوند با صابران است

آقاسید سلام خداوند خیرتان دهد بازشما دلگرمی می دهید راهنمایی می کنید تحلیل می کنید پیشنهاد می دهید اما افسوس از این مدیران ومسوولین بی لیاقت که ما خودمان آنها رابه پست ومنصب رساندیم ولی ذره ایی دلسوزی برای مردم ندارند خدا بیامرزه حکومت 35سال پیش را

نظر

• H.samimi
                            عضو فعال
                            • Jan 2014
                            • 2092

دمت گرم

نظر

• مجتبی مصلحMTM
                              عضو فعال
                              • Mar 2014
                              • 1656

سلام
                              فردامی خوام ازحخذر خارج شم سهم پیشنهادیتون میگیدمن لابسارومیگم نظرشما؟؟؟؟؟؟؟
                              بهتراست روی پای خودبمیری تاروی زانوهایت زندگی کنی

نظر

• H.samimi
                                عضو فعال
                                • Jan 2014
                                • 2092

یک فعال بازار سرمایه عوامل افت بورس در ماه‌های اخیر را تشریح کرد و گفت:بازار سرمایه از اردیبهشت ماه به ثبات رسیده و در ماه‌های آینده ثبات و رونق نسبی خود را آغاز می کند.به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه(سنا) و به نقل از ایسنا، حسین خزلی خرازی، کارگزار بورس اوراق بهادار تهران در خصوص عوامل افت بورس بیان داشت:اگر اطلاعیه های پیش بینی سود سال 93 شرکتهای بورسی بررسی شود مشاهده می شود که اکثر شرکتها پیش بینی سال 93 را محتاطانه ارائه دادند زیرا سال 93 سال سختی برای اقتصاد ایران است.وی افزود:بنابراین اطلاعیه شرکتها برای سود سال 93 کمتر از عملکرد محقق شده 12 ماهه سال 92 است این در حالی است که سال 92 سال خاصی برای بازار سرمایه بوده و تحت تاثیر سودهای شناسایی شده ناشی از تسعیر نرخ ارز در سال 91 بود که در سال 92 اثر گذاشت.
                                وی اظهار کرد:بنابراین اعضای هیات مدیره شرکتهای بورسی در ابتدای سال 93 با توجه به افزایش قیمت حامل های انرژی و سایر ابهامات سعی کردند که گزارش های خود را محتاطانه ارائه دهند.این فعال بازار سرمایه تصریح کرد:البته بنده برای پایان سال 93 نگرانی ندارم زیرا همانطور که در مرحله اول هدفمندی اتفاق افتاد در پایان دوره، شرکتها با اندکی افزایش در نرخ محصولاتشان می توانند حاشیه سود خود را حفظ کنند لذا جای نگرانی از این نظر برای شرکتهای بورسی وجود ندارد.خزلی خرازی خاطر نشان کرد:از سوی دیگر شبکه بانکی همواره رقیب بورس بوده است و حتی در بانکهای بزرگ دولتی سود های 25 درصد در سال به سپرده ها داده می شود لذا برخی از سرمایه گذاران بورس ترجیح می دهند که قسمتی از پرتفوی خود را به سپرده های بانکی اختصاص داده و سود دریافت کنند لذا شبکه بانکی این روزها به جد رقیب بورس شده است.به گفته ی این کارشناس بورس با توجه به اینکه در سه ماه اخیر بازار سرمایه منفی بوده ،پیش بینی می شود که در 2 ماه آینده و در ماه های اردیبهشت،خرداد و تیر با نزدیک شدن به فصل مجامع شاهد ثبات در بازار سرمایه باشیم و احتمالا رونق و رشد ملایمی هم در بازار داشته باشیم.بنابراین پیش بینی می شود در ماه های آینده ثبات و رونق نسبی را در بازار مشاهده كنيم وی در خصوص ادامه ثبات در بازار سرمایه گفت:در این خصوص باید صبر کنیم که گزارش شش ماهه دوم ارائه شده تا اثر افزایش قیمت کالا ها بر شرکتها نمایان شود وی عنوان کرد:قیمت حامل های انرژی برای شرکتهای انرژی بر افزایش یافته ولی در نیمه دوم سال شرکتهای انرژی بر با افزایش نرخی که در کالاهایشان خواهند داشت به حاشیه سود قبلی خود خواهند رسید.خزلی خرازی به صنایع پیشرو بازار اشاره کرد و گفت:به اعتقاد من صنایعی می توانند در شش ماهه اول سال پیشرو باشند که هزینه انرژی مستقیم روی آنها اثر گذار نباشد در این میان صنایعی همچون بانکها، بیمه ها، آی تی و برخی شرکتهای داروسازی می توانند در شش ماهه اول عملکرد بهتری نسبت به بقیه شرکتها داشته باشند.

نظر

در حال کار...
                                X