کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوستان یه بازار توی شهر ما شیراز هست بهش میگن بازار شیطون هر چی آدمای قالتاق و نامرد و حرومخور و معتاد وووووو اکثرا هم دزدی خلاصه از همه چیز شیر مرغ تا جون آدمیزاد اونجا میتونی پیدا کنی جالبه اگه بری اونجا جنسای مال خودتو که دزدیده شده رو شاید بتونی پیدا کنی ولی اینقدر گسترده است که کسی وقتشو هدر نمیده و دولت هم کاری نداره و براشون جا هم تعیین کرده.
بازار بورس و که دیدم یادم افتاد به اونجا دقیقا میتونی مال تون که میبرن و میدزدن ببینی ولی کاری از دستتون بر نمیاد.
بله 327 البته فردا هم یک مقاومت 310 تومن روی فیبوی 38.2 دارد ، باید دید قدرت پول بیشتر است یا قدرت فیبو ، فکر میکنم نقدینگی ها داره میاد سمت ساختمانی ها ، از کنترل کردن وساخت و ثاخت بعنوان شاخص سازهای ساختمانی ها کاملا مشهود است ...
سلام دوستان، سلام سید جان :)
ثتران مقاومتش روی فیبوی 38.2% هست که میشه همین قیمت 295 تومانی که امروز هم لمسش کرد.
همه چیز بستگی به معاملات فردا داره، اگه فردا منفی باشه با کندل shooting star امروز یک نزول چند روزه تایید میشه که البته با توجه به پولبک شاخص خیلی هم نباید دور از انتظار باشه.
چقدرم خوب شد که قیمت از لبه بالایی مثلث خارج شد.
سلام خدمت دوستان عزیز و آقا سید گل
صبح همگی بخیر
مسعود جان جسارتا من 1 مطلبی رو میخوندم تو کتاب جان مورفی که از استاد خالقی هم پرسیدم تایید کردن الگوی مثلث که تشکیل میشه باید شکستش تو 2/3 از طول اون مثلث اتفاق بیفته تا تارگتش معتبر باشه در غیر اون صورت تاثیری نداره بنظرم دیگه از دو سوم بیشتر جلو رفته باز اگه آقا سید نظری بدن ممنون میشم
بله، قیمت باید 2/3 تا 3/4 طول الگوی مثلث نسبت به اون واکنش نشون بده. در اینجا طول الگو 64 روزه که دقیقاً در 3/4 اون یعنی 48 روز واکنش نشون داده، البته به صورت برعکس و الگو رو بی اعتبار کرد. (Failed)
خب امروز اگر فارس و بازگشایی وغدیر رو کنار بزاریم بازار حدود 500 واحد منفی خورد و بازاری سراسر منفی رو شاهد بودیم!و باز هم خودرو ثابت کرد هنوز لیدره،پس برای تحلیل شاخص و بازار باید خودرو تحلیل بشه...
خب با توجه به چارت خودرو و نحوه ی معاملاتش احتمالا فردا خودرو از سوپر حمایتش حدود 228 برمیگرده و به تبعش بازار هم...
(حق خودرو هم در منفی کامل باید زیر نظر باشه/:.winksmiley02.:/)
اگر این اتفاق بیوفته دیگه در خرید سهم های گروه ساختمان شک نکنید!
چارت گروه ساختمان از نمای خیلی نزدیک:
همچنان طبق تحلیل های قبلی به خط ها واکنش میده،بعضی وقتا خودم از جادوی تکنیکال شگفت زده میشم!!!
امروزم گروه به مقاومتش خورد و باز فردا به حمایت می رسد...
به نظرم فردا اول وقت بیشترشون از منفی کامل کارشون رو شروع میکنند و اگر شاخص گروه زیر 837 واحد نرود تا آخر وقت صف میشوند...
پس از فرصت خرید اول وقت استفاده کنید!!!
RSI گروه انبوه سازی:
RSI همیشه برای من یکی از مهمترین معیارها بوده و هست و همانطور که مشاهده میکنید فردا به حمایت خوبی می رسد!
اگر به تک تک سهم های این گروه هم نگاه کنیم یا همگی روی حمایت هستند یا مقاومتی شکستند و در حال پولبک!دیگه خیلی طولانی نشه نمودارهاشونو نمیزارم فقط قیمت های خرید مناسب برای فردا رو پیشنهاد میدم:
ثتران:وضعیت نمودار قیمت و RSI عالی هست،خرید در 280 خرید خوبیه!
ثباغ:با وجود رشدی که کرده ولی هنوز جای رشد زیادی داره،چون پایانیش بالاست،منفی 5 فرداش میشه 290!ثتران و گروه راه بیوفتند،ثباغ هم میره،پس خرید از صف فروشش گزینه ی خوبیه...
ثشرق: فردا روی حمایت بسیار خوبی قرار داره،پایانی اینم پایین نیومده،منفی 5 فرداش میشه 2663 ریال،خرید از صف فروشش خوبه،زیر 2600 نمیره...
ثشاهد: هم بعد از شکستن خط روند نزولی داره پولبک میکنه،صف فروشش فرداش میشه 2258 ریال،با بارگشتن گروه برمیگرده،220 حمایت خیلی خوبی داره!
کرمان:سهمیه که صعوداش شارپه؛حواسمون بش نبود اینم مقاومتشو شکست و در حال پولبکه،منفی 5 فرداش میشه 7338 ریال،حمایت خوبش 7280 و حد ضرر هم 700
پ.ن:این صحبت ها فقط نظرات شخصی بنده هست!
پ.ن2: چارت خودرو و سهم های که ذکر کردم موجوده،دوستان اگر موردیش داشتن بفرمایند،قرار میدم/:.smilingsmiley.:/
در اصل توسط omid_erfanimanesh پست شده است
View Post
روی 300؟!!!
من که از خدا میخواهم گیر کند،اگر گیر کند قطعا پولبک به 290 هست و فرصت خرید محض!!!
ثتران اهداف بالایی دارد،در مرحله ی اول 10-15% قطعا چند روزه میدهد...
باز هم دانشگاهم و نرم افزار ندارم،هر دفعه شرمنده ی شما میشوم!!!
ولی به نظرم همون ثاخت و وساخت و ثشرق خوب باشند/:.winksmiley02.:/ پ.ن:البته ثاخت به نظر من درگیر مقاومت هایی ست که یه کم صعودشو سخت کرده،و امروز هم آنچنان قدرتمند معامله نمی شود و تعداد خریدار به فروشنده اش جالب نیست...
ولی به هر حال دیر یا زود ثاخت هم استارت میزند و...
دشمنت شرمنده اختيار داريد.
راستي با اين احوالات مقاومت 290 شكست يا داستان ادامه داره؟
تنها نگرانی ای که بنده دارم شاخص کل است و مقاومتی که روی 78500 دارد ،شاخص آبادی امرو حسابی خرابکاری کرد و نباید شاخص را دستکاری میکرد !!!
فقط برای اینکه نشان دهند اوضاع بازار مناسب است شاخص سازی میکنند اون هم با سهم هایی که هم سنگین هستند و هم تاوان ریزش بازار را نداده اند !!!
امروز آخرین تیر ترکش شاخص آبادی و طیب نیا برای بورس رها شد و باید ببینیم از فردا چه خواهد شد ...
اینکه فردا شاخص منفی است را لحظه ای شک نکنید ، هیچ ربطی هم به حرفهای روحانی ندارد ، باید شاخص اصلاح شود و پولبک به 76300-76500 بزند تا بگوییم برای لمس 81400 آماده شده است ...
اگر مثل آدمیزاد میگذاشتند بازار اصلاح شود الان اینجور نبود که 90 درصد بازار منفی و صف فروش ولی شاخص به لطف فارس و غدیر مثبت !!!
فردا تاپیکو و فارس قطعا به صف فروش میکشه و از ساختمانی ها ثباغ فردا صف فروش خواهد شد ...
اما ساختمانی ها بی ریسکترین گروه بازار هستند ، ثاخت مقاومتهایی دارد ولی باید همین ثاخت مثبت شود تا بتوانیم بگوییم انبوه سازان از رکود خارج شده اند ...
خود من صد درصد ساختمانی هستم و خیالم از بابت سرمایه گذاری ای که کردم راحت راحت است :)
ثتران هم که امروز متعادل شد و فردا اگر بتوان روی 280 خریدش میشه گفت یک فرصت ناب برای خرید داده که هدف 400 داره ...
ثشرق هم طی دو روز آینده خریدش روی 260 تومن خیلی اوکازیون خواهد بود ...
ثباغ هم خریدش روی 272 تومن بسیار مناسب است ...
وساخت هم پایین تر از 375 تومن مطمئن باشید نخواهد آمد ، فردا اگر صف فروش هم بشود متعادل خواهد شد ...
مجمع افزایش سرمایه آ س پ برگزار و افزایش سرمایه 300 درصدی تصویب شد. گفته می شود پروژه شمشک بزودی آغاز می شود که اثر خوبی بر سود شرکت دارد
ثمسکن که ارزش خالص دارایی های بالایی دارد و دو شرکت زیرمجموعه خود را نیز در فرابورس پذیرش کرده است در محدوده ی 190 تومان متعادل بود.شایان ذکر است ناو این سهم 500 تومان می باشد.
کرمان شرایط بنیادی خوبی دارد و می تواند در بلند مدت حرف های زیادی برای گفتن داشته باشد.ارزش خالص دارایی های هر سهم شرکت 2200 تومان است که قیمت سهم در حال حاضر 750 تومان می باشد
امروز آخرین تیر ترکش شاخص آبادی و طیب نیا برای بورس رها شد و باید ببینیم از فردا چه خواهد شد ...
اینکه فردا شاخص منفی است را لحظه ای شک نکنید ، هیچ ربطی هم به حرفهای روحانی ندارد ، باید شاخص اصلاح شود و پولبک به 76300-76500 بزند تا بگوییم برای لمس 81400 آماده شده است ...
اگر مثل آدمیزاد میگذاشتند بازار اصلاح شود الان اینجور نبود که 90 درصد بازار منفی و صف فروش ولی شاخص به لطف فارس و غدیر مثبت !!!
فردا تاپیکو و فارس قطعا به صف فروش میکشه و از ساختمانی ها ثباغ فردا صف فروش خواهد شد ...
اما ساختمانی ها بی ریسکترین گروه بازار هستند ، ثاخت مقاومتهایی دارد ولی باید همین ثاخت مثبت شود تا بتوانیم بگوییم انبوه سازان از رکود خارج شده اند ...
خود من صد درصد ساختمانی هستم و خیالم از بابت سرمایه گذاری ای که کردم راحت راحت است :)
ثتران هم که امروز متعادل شد و فردا اگر بتوان روی 280 خریدش میشه گفت یک فرصت ناب برای خرید داده که هدف 400 داره ...
ثشرق هم طی دو روز آینده خریدش روی 260 تومن خیلی اوکازیون خواهد بود ...
ثباغ هم خریدش روی 272 تومن بسیار مناسب است ...
وساخت هم پایین تر از 375 تومن مطمئن باشید نخواهد آمد ، فردا اگر صف فروش هم بشود متعادل خواهد شد ...
سید جان واقعاً به عنوان کسی که تازه تحلیل رو شروع کرده خوشحالم که قبل از اینکه تارگت های شما رو ببینم خودم با تحلیل تقریباً به این تارگت ها رسیده بودم! :p
امیدوارم هرچه بیشتر بتونیم از دانش شما استفاده کنیم.
اینم اون تحلیل های قبلی من از شاخص فقط یه توضیحی اضافه کنم، اینکه هدف 81500 تا 82000 مربوط به موج (B) هست که در شکل دوم می بینید، بعد از اون مجدداً شاخص ریزشی خواهد بود. البته به دلیل عمق کم بازار و رفتارهای هیجانی و شاخص سازی دوستان (!!!) باید مجدداً شاخص در آینده بررسی بشه.
نظر