i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13
Collapse
X
-
-
پاسخ : i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13
در اصل توسط Rudel پست شده است View Postپس به نظر شما 290 رو می شکنه؟ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .
نظر
-
در اصل توسط za_trader پست شده است View Post
این اعداد رو رو حساب خاصی انتخاب کردید؟
نظر
-
در اصل توسط هیرکان پست شده است View Postعلی جان سلام اگر ممکنه میشه خکمک رو تحلیل بزنی داداشی ؟؟؟..... بخریم یا بفروشیم اهدافش چی میگن ؟؟
هدفش فعلا 270 تومان هستش ، بهتر بود تو پولبکی به قله شکسته شدش میزد میخریدی.ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .
نظر
-
در اصل توسط mjtb پست شده است View Postممنون از شما علی آقا
این اعداد رو رو حساب خاصی انتخاب کردید؟ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .
نظر
-
-
در اصل توسط mjtb پست شده است View Postجسارت نکردم :)
میخوام بدونم اگه این اعداد بالاتر یا پایین تر تنظیم بشن چه تأثیر منفی داره؟
جسارت چیه ؟
خودت یه امتحان کن ببین فرقش چیه به ما هم بگو ، صرفا میخوام خودت ببینی همین ، اینجوری راحتتر و بهتر متوجه میشی.ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .
نظر
-
در اصل توسط za_trader پست شده است View Postmjtb خان این حرفا چیه ؟
جسارت چیه ؟
خودت یه امتحان کن ببین فرقش چیه به ما هم بگو ، صرفا میخوام خودت ببینی همین ، اینجوری راحتتر و بهتر متوجه میشی.
قرمز: گام 0.1 و ماکزیمم 0.1
تفاوت که به نظر میرسه واضحه، حالا چه اطلاعاتی از این میشه گرفت و چه جوری سیگنال میده؟
نظر
-
-
تو این روش همه چی داینامیک هستش ، یعنی زمان خروج شما وقتی هستش که سیگنال دیگری صادر شده باشه ، یعنی اگر سیگنال خرید داده باشه منتظر میمونیم تا سیگنال فروش بده و ما سههمون رو میفروشیم.
حالا اگر parabolic SAR در زیر قیمت بود سیگنال خرید محسوب میشه و اگر parabolic SAR در بالای قیمت باشه سیگنال فروش محسوب میشه.ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .
نظر
-
در اصل توسط deh-ab پست شده است View Postبا سلام:
ممنون میشم خمحرکه هم تحلیل بزارید حد ضررم داره فعال میشه و کلا موندم بدم بره یا نگه دارم.
ممنونم
این رو هم در نظر بگیر ، این نظر من هستش شاید نظر خودت چیز دیگری باشه ، توهم ذهن من میگه تا 200 میریزه ، نه توصیه به خرید دارم نه توصیه به فروش.
تصمیم با خودت.
ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .
نظر
-
در اصل توسط za_trader پست شده است View Postدوست گرامی به نظر من تا حوالی 200 ریزش داره.
این رو هم در نظر بگیر ، این نظر من هستش شاید نظر خودت چیز دیگری باشه ، توهم ذهن من میگه تا 200 میریزه ، نه توصیه به خرید دارم نه توصیه به فروش.
تصمیم با خودت.
من کلا از سهام خودرویی می ترسم اگر این 3 تا سهم را بدم بره دیگه تو عمرمم دور خودرویی ها نمیرم.(خزامیا، خموتور، خمحرکه)
موفق و پیروز باشید.
نظر
-
در اصل توسط za_trader پست شده است View Post
نظر
نظر