i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • za_trader
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 1456

پاسخ : i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13

در اصل توسط soroush پست شده است View Post
    از وقتی ما یادمون میاد از نظر شما وبیمه در کف قیمتیشه از 180 تا الان
    می خواید بزارید هروقت بازار برگشت حداقل دعوت به خرید کنید

ساختمان صف فروش چه بازار مثبت چه منفی وبیمه هم صف خودرو هم صف ما که در ضرر ..... البته ضرر منوط به این دو گروه نیست ولی خوب صراحت در اعتماد هم در این شرایط جایز نیست

فعلا در با توجه به شکست توافقات خرید اصلا به صلاح نیست
    دوست گرامی من الکی حرفی نمیزنم ، من رو نمودار هر چی میبینم میگم ، برای من هم فرقی نمیکنه چه سهمی باشه ، این هم نمودارش ، اگر سواد تحلیلی داری تحلیل کن و اگر من چیزی جز کذب به شما گفته باشم لعنت بفرست.
    این هم نمودارش ، البته مال چهارشنبه هستش ، یه کندل بهش اضافه کن ببین به کجا میرسی.
    ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .

نظر

• tehraniz
      عضو عادی
      • Dec 2013
      • 42

جناب تریدر عزیز اگه ممکنه تحلیلی از پاسا و نمودارش بذارید. ممنون

نظر

• soroush
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 561

در اصل توسط za_trader پست شده است View Post
        دوست گرامی من الکی حرفی نمیزنم ، من رو نمودار هر چی میبینم میگم ، برای من هم فرقی نمیکنه چه سهمی باشه ، این هم نمودارش ، اگر سواد تحلیلی داری تحلیل کن و اگر من چیزی جز کذب به شما گفته باشم لعنت بفرست.
        این هم نمودارش ، البته مال چهارشنبه هستش ، یه کندل بهش اضافه کن ببین به کجا میرسی.
        =======
        اخه برادر من این نمودار که الان قریب دوماه داره فییل میکنه ما بی سواد حق با شماست سواد تحلیل نداریم اما اخبار رو هم دنبال کنید
        شما در حق بنده بیسواد حکم معلمی و پدری دارید پس زمانی با اعتماد به نفس دعوت به بیعت کنید که از روند مطمئن باشید والا بنده یقین دارم شما از قبل از بسته شدن سهم رو 210 دعوت به خرید کردید تا 125 تومان بنده هم از فردا به همه دوستان رخصت خرید میدم مهم اینه که بتونی بفهمی از کی روند بر میگرده
        شما سر نمودار توریل یادته گفتی یقینا از فردا میریزه ما فروختیم و از فرداش تا یه هفته مثبت خورد.
        احسان به مردم به کمال نمیرسد جز با سه خصلت:۱- شتاب نمودن در آن ۲- کم شمردن بسیار آن ۳- منت نگذاشتن با آن به مردم.

نظر

• za_trader
          عضو فعال
          • Nov 2013
          • 1456

در اصل توسط tehraniz پست شده است View Post
          جناب تریدر عزیز اگه ممکنه تحلیلی از پاسا و نمودارش بذارید. ممنون
          به نظر من تا 1700 تومان پایین میاد ، به نظرم در کل گزینه مناسبی برای خرید هستش .

نظر

• afshar
            عضو فعال
            • Aug 2013
            • 1039

سلام بر دوستان عزیز و آقا سید و علی آقای گرامی
            علی جان بنظرت خکمک الگوی پرچم زده؟
            اگرمیخواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ بدهد .... باور محال بودنش را عوض کن!!!!

نظر

• megan2000
              عضو عادی
              • Feb 2014
              • 53

=======
              اخه برادر من این نمودار که الان قریب دوماه داره فییل میکنه ما بی سواد حق با شماست سواد تحلیل نداریم اما اخبار رو هم دنبال کنید
              شما در حق بنده بیسواد حکم معلمی و پدری دارید پس زمانی با اعتماد به نفس دعوت به بیعت کنید که از روند مطمئن باشید والا بنده یقین دارم شما از قبل از بسته شدن سهم رو 210 دعوت به خرید کردید تا 125 تومان بنده هم از فردا به همه دوستان رخصت خرید میدم مهم اینه که بتونی بفهمی از کی روند بر میگرده
              شما سر نمودار توریل یادته گفتی یقینا از فردا میریزه ما فروختیم و از فرداش تا یه هفته مثبت خورد.
              دوست عزیز
              جناب آقا سید علی آقا داشته هاشون را بدون هیچ چشمداشتی در اختیار دوستان ی گذارند ونظر شان را می دهند تضمینی نیست که حتما" همانگونه که گفته شده بشود درنهایت تصمیم گیرنده نهایی خود شما هستید

نظر

• za_trader
                عضو فعال
                • Nov 2013
                • 1456

=======
                حق با شما هستش دوست گرامی ، ببخشید ، معذرت میخوام
                ما ملت ایرانی همیشه همین هستیم و همین خواهیم موند ، هر بلایی هم سرمون بیاد حقمونه .
                اولا من از همون اول گفتم من هیچ توصیه ای به خرید و فروش ندارم ، تصمیم با خودتون هست.،
                دوما فکر کنم کل سهم ها یه 40-50 درصد افت قیمتی داشته ، درسته دوست گرامی ؟
                دیگه واقعا نمیدونم چی بگم ، موقعی که میگی یه سهمی خارج بشید همه میگن جا موندی میخوای خودت سوار بشی و از این حرفا ، یادم میاد وقتی ثشرق تقریبا 400 بود گفتم واگرایی داده خارج بشید کلی حرف شنیدم ، بعد دیدیم چی شد ، من تو توریل هم واگرایی دیدم گفتم تصمیم با خودتان بود میتونستید خارج نشید ، اگر منظورتون این هست دیگه من اینجا پست نزنم ، چشم دیگر تو این تاپیک پست نمیزنم ، اینجوری راحت هستید سروش خان؟

نظر

• amir_321
                  عضو عادی
                  • Nov 2013
                  • 185

نه علی جان این حرفا کدومه ؟؟؟؟؟ ما کلی منتظر بودیم شما دوباره برگردی/:.grlim:./
                  علی جان همیشه دوستان باید به یاد داشته باشن که خدا دو نعمت گوش و اختیار رو بهمون داده تا تصمیم بگیریم
                  شما هم مطمئنا از روی خیرخواهی مشاوره میدین
                  خیلی مخلصیم

نظر

• za_trader
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 1456

در اصل توسط afshar پست شده است View Post
                    سلام بر دوستان عزیز و آقا سید و علی آقای گرامی
                    علی جان بنظرت خکمک الگوی پرچم زده؟
                    به نظر من پرچم نیست.

نظر

• soroush
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 561

حق با شما هستش دوست گرامی ، ببخشید ، معذرت میخوام
                      ما ملت ایرانی همیشه همین هستیم و همین خواهیم موند ، هر بلایی هم سرمون بیاد حقمونه .
                      اولا من از همون اول گفتم من هیچ توصیه ای به خرید و فروش ندارم ، تصمیم با خودتون هست.،
                      دوما فکر کنم کل سهم ها یه 40-50 درصد افت قیمتی داشته ، درسته دوست گرامی ؟
                      دیگه واقعا نمیدونم چی بگم ، موقعی که میگی یه سهمی خارج بشید همه میگن جا موندی میخوای خودت سوار بشی و از این حرفا ، یادم میاد وقتی ثشرق تقریبا 400 بود گفتم واگرایی داده خارج بشید کلی حرف شنیدم ، بعد دیدیم چی شد ، من تو توریل هم واگرایی دیدم گفتم تصمیم با خودتان بود میتونستید خارج نشید ، اگر منظورتون این هست دیگه من اینجا پست نزنم ، چشم دیگر تو این تاپیک پست نمیزنم ، اینجوری راحت هستید سروش خان؟
                      =========
                      یقنیا ما بی سوادان از حضور شما استادان استفاده میکنیم بله ملت ایران هیمن هستند خدا رو شکر که شما سوای این ملت و مردمید
                      در بحث توریل خود شما هم متوجه شدید که واگرایی رو اشتباه تشخیص دادید اما تا اخرین لحظه سر موضع خود ماندید < ولی اشتباه پیش میاد

بنده خوشحالم از اینکه دوستانی مثل شما خالصانه انچه که در چنته دارند برای استفاده بقیه می گذارند که باعث خوشحالیست
                      به هیچ عنوان قصد ناراحت کردن شما دوست عزیز رو ندارم من بر خلاف شما به وساطه علاقه ام به هیچ شخص و ملتی توهین نمی کنم و امیدوارم که همه سهام رو به افزایش باشند و بازاری سراسر سبز داشته باشیم تا همه منتفع گردند
                      سید علی بزرگوار بنده دوستت دارم و امیدوارم که از حرف بنده لگیر نشی و همیشه شاد و سرحال پستای خوبت و اینجا ببینیم

بنده فقط در مورد رسالت شما یاداوری کردم
                      احسان به مردم به کمال نمیرسد جز با سه خصلت:۱- شتاب نمودن در آن ۲- کم شمردن بسیار آن ۳- منت نگذاشتن با آن به مردم.

نظر

• za_trader
                        عضو فعال
                        • Nov 2013
                        • 1456

در اصل توسط هیمن پست شده است View Post
                        سلام دوست عزیز.
                        نظرتون در مورد خرید توریل چیه؟؟
                        ممنون میشم جواب بدین.
                        اگر با همین قیمت ها ببنده احتمالا فرفره میزنه و شاهد اصلاح قیمتی خواهیم بود.
                        در اصل توسط vahid1366 پست شده است View Post
                        يعنى توصيه به فروشش داريد؟...
                        دوستان من نه توصیه به خرید دارم نه فروش ، فقط نظرهامو میگم ، آره به نظر من میاد پایین، شاید نظرم درست نباشد ، شاید باشد ، ولی اگر تو همین حوالی بسته بشه به احتمال زیاد اصلاح قیمتی خواهیم داشت
                        به اون فلش قرمز رنگ نگاه کنید ، کندل زیرش اگر به اون شکل بسته بشه ، بهش میگن فرفره و معنیش این هست که روند کند شده و احتمال اصلاح قیمت است

خب من گفتم اگر با اون قیمت بسته بشه فرفره میزنه که بسته نشد ، ولی واگرایی داده بود ، این هم نمودارش میتونید خودتون ببینید ، اگر چیزی جز واگرایی هستش به من هم بگید.

نظر

• ahmadreza
                          عضو فعال
                          • Jul 2012
                          • 1294

سید جان کجایی داداش یه پستی بزن

نظر

• meysam.jalali
                            عضو عادی
                            • Mar 2014
                            • 250

با سلام خدمت میثم خان ، جسارت نباشه ، ولی نحوه کار با cci اینجوری هستش که وقتی به -100 میرسه معمولا فرصت فروش هستش و وقتی به بالای +100 میرسه فرصت خرید.
                            بله بله کاملا فرمایش شما متین هست جان مورفی هم در کتابش همین مساله رو گفته ما تسلیمیم

اما .. واما ... علی جان جسارت نباشه صرفا جهت بحث می گم خدمتتون وگرنه ما تحلیل های شما رو همشو می خونیم

استراتژی" کار صحیح را انجام بده "بر اساس CCI به این مطلب اشاره می کنه که

cci +100 خرید هیجانی شده (فرصت فروش زود تر از موئید و کم ریسک)

cci -100 فروش هیجانی شده (فرصت خرید زود تر از موئید و کم ریسک)

برای تصدیق حرفام یه نگاهی به cci خودرو و خساپا بندازید ،، کسانی که ما بین 95 تا 100 فروختند از این حوض به خوبی فرار کردند
                            آخرین ویرایش توسط meysam.jalali؛ 2014/05/17, 11:52.
                            [INDENT][COLOR=#008000][B][B]امواج زندگي را بپذير ، حتي اگر گاهي تورا به [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]عمق [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]دريا ببرند. آن ماهي آسوده که هميشه بر [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]سطح [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]آبها ميبيني مرده است.[/B][/B][/COLOR]

[/INDENT]

نظر

• soroush
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 561

خب من گفتم اگر با اون قیمت بسته بشه فرفره میزنه که بسته نشد ، ولی واگرایی داده بود ، این هم نمودارش میتونید خودتون ببینید ، اگر چیزی جز واگرایی هستش به من هم بگید.
                              یکی از دوستان به شما گفت واگرایی نداره و شما اصرار بر واگرایی داشتید اتفاقا شما معتقد به ریزش سهم از روز های اتی بودید که سهم از همنجا بالای 23 مثبت خورد اگر واگرایی داشت که یه روز دو روز مثبت می خورد نه دو هفته

علی جان دوست داریم این مباحث برای اینکه بدونیم گاهی به عنوان عالم جایگاه و رسالت بزرگتری دارید والا تکلیف ما بیسوادا که مشخصه!!

بازهم از تحلیل های بسیار خوب و آموزندتون تشکر می کنم
                              اراادت

قیمت سهم 18 dec مصادف با 27 آذر
                              آخرین ویرایش توسط soroush؛ 2014/05/17, 11:19.

نظر

• megan2000
                                عضو عادی
                                • Feb 2014
                                • 53

علی آقا سید امروز تشریف ندارند لطف می کنید ساختمانی ها را شاخص شان را بررسی فرمایید
                                عدم توافق بد تاثیری روی این گروه گذاشته آخه آجر وگچ وسیمان وکمچه وماله وتیشه هم دیگه نمی دن ساختمان هم نمیشه بسازیم

نظر

در حال کار...
                                X