کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
تو قسمت معاملات قسمت لیست خرید و فروش ها بری مشخصه که نفر چندم هستی
تو ستون ردیف اگه نگاه کنی یه عدد تو پرانتز نوشته شده اون جایگاهت هست مثلا اگه 202 باشه شما 202 مین نفری هستی که سفارشت وارد سیستم شده و حالا اگه مثلا 52 تا معامله شده باشه یعنی 150 سفارش دیگه جلوی تو هستن
تو قسمت معاملات قسمت لیست خرید و فروش ها بری مشخصه که نفر چندم هستی
تو ستون ردیف اگه نگاه کنی یه عدد تو پرانتز نوشته شده اون جایگاهت هست مثلا اگه 202 باشه شما 202 مین نفری هستی که سفارشت وارد سیستم شده و حالا اگه مثلا 52 تا معامله شده باشه یعنی 150 سفارش دیگه جلوی تو هستن
خيلي ممنون ار نكته جالبتون تا حالا دقت نكرده بودم
فقط اين عدد رو مي شه در حين معاملات ديد چون حقيقتش تا حالا در ساعت معاملاتي بهش نگاه نكردم
مرسی از راهنماییت علی جان
اما باز با نموار شما فرق داره
این خط بلند قرمز تعدیل اگه نخوام ببینم؟
و اینکه فکر کنم گارد نمودار من صعودی نیست بر خلاف نمودار شما
علی جان وقت داشتی جواب این سوال مارو هم بدی ممنون میشم
سورس این متا تردیر ما ..
همچنین عدم تشابه دیتا ما و شما
و ....
[INDENT][COLOR=#008000][B][B]امواج زندگي را بپذير ، حتي اگر گاهي تورا به [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]عمق [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]دريا ببرند. آن ماهي آسوده که هميشه بر [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]سطح [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]آبها ميبيني مرده است.[/B][/B][/COLOR]
سلام و صبح بخیر
متاسفانه بازار مبهم شده
شاخص برگشته به نقطه حمایتی
عرضه اولیه رو هم پس فردا در دستور کار سازمان بورس داریم (نفت سپاهان)
یادم میاد دو بار در سال 92 خواستن این سهمو عرضه کنن اما مدیر عامل شرکت نفت سپاهان گفته بود اجازه عرضه تو این بازار خرابه نمیده
نمیدونم بازار خراب از دید اونا چی بوده ؟
یعنی الان بازار خیلی خوبه دیگه ....باشه ..
عرضه کنید ببینیم این حمایتم فیل میشه یا نه
عرضه کن ..
[INDENT][COLOR=#008000][B][B]امواج زندگي را بپذير ، حتي اگر گاهي تورا به [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]عمق [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]دريا ببرند. آن ماهي آسوده که هميشه بر [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]سطح [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]آبها ميبيني مرده است.[/B][/B][/COLOR]
نظر