i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam.jalali
    عضو عادی
    • Mar 2014
    • 250

پاسخ : i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13

در اصل توسط za_trader پست شده است View Post
    سایتش
    www.parsrasa.com
    هستش ، همه چی رو اونجا توضیح داده چجوری اکانت باز کنی و لینک نرم افزارش رو ، چون pars rasa نرم افزار رو نخریده و هکش کرده یکم نصب کردنش فرق داره بری سایتش خودش کامل توضیح داده.
    مرسی علی
    [INDENT][COLOR=#008000][B][B]امواج زندگي را بپذير ، حتي اگر گاهي تورا به [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]عمق [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]دريا ببرند. آن ماهي آسوده که هميشه بر [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]سطح [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]آبها ميبيني مرده است.[/B][/B][/COLOR]

[/INDENT]

نظر

• omid_erfanimanesh
      عضو عادی
      • Dec 2013
      • 238

در اصل توسط meh پست شده است View Post
      سلام اقا امید . ممنون میشم اگه یه تحلیل هم در مورد کرازی بذاری . بنظرت ممکنه فردا منفی بخوره. ؟ بازهم ممنون.

عرض سلام و ادب...
      بنده کرازی رو اینجور میبینم:

روی 260 مقاومت داره،هم خط روند نزولی و هم کف هایی که قبلاً ساخته...
      باید مراقب بود!
      در صورت رد نکردن افتش تا 230 تومن محتمله

نظر

• omid_erfanimanesh
        عضو عادی
        • Dec 2013
        • 238

در اصل توسط omid_erfanimanesh پست شده است View Post
        سیگنال خرید بانک دی

همانطور که در نمودار مشاهد میکنید بانک دی در حال شکستن مقاومت خودش رو در 200 تومن هست،وضعیت RSI سهم هم بسیار خوبه،مقاومت خودشو شکسته....
        با اخبار خوبی که از افزایش سرمایه ش به گوش میرسه و پولی که پشت سهم اومده(تعداد خریدار به فروشنده که نشون دهنده ی قدرت خریدار) حتی
        توانایی رسیدن به پیک قبلی رو داره!

دوستان البته دقت کنید؛فردا دی در ۲۱۰ مقاومتی دارد ولی با دید میان مدت و با آمدن خبر افزایش سرمایه توانایی رسیدن به پیک قبلی رو داره.

ضمنا مشاهده تحلیل بابک پناهی عزیز هم خالی از لطف نیست...
        در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
        1.بسيار زيبا در داخل کانال صعودي در حرکته

2.احتمال اينکه داخل موج 5 باشيم زياده مضافا اينکه 220 تثبيت بشه

3. خط روند نزولي کوتاه مدتشو که وتر مثلث نيز بود شکسته با هدف اوليه 280

4.قيمت امروز تونست ابر ايچوموکو را به سمت بالا سوراخ کنه و Chikou Span نيز بالاي قيمت رفته که نشان دهنده ي ايکه که سهم وارد فاز روند دار و صعودي شده است.علي الخصوص اينه که فردا هم سهم مثبت بمونه قيمت بالاي ابر تثبيت ميشه.

5. سهم فردا هم مثبت بشه که با توجه به حجم هايي که چند روز اخير زده بالاي موينگ اوريج هاي معتبرش قرار خواهد گرفت.

6. هدف موج 5 احتمال زياد محدوده ي 480 تومنه

همين ... /:.coolsmiley02:./

و اما نمودار بانکي ها ...

در کف الگوي صعودي خودش قرار داره و از ريسک پائيني براي سرمايه گذاري بهره منده.

در اصل توسط samangh پست شده است View Post
        دوست عزيز چند روز پيش سيگنال خريد بانك دي رو داديد در اين خصوص نظري نداريد ؟
        دوست عزیز!
        سلام و عرض ادب

این ها پست های بنده در رابطه با بانک دی هست،دقت کنید:

بنده خودم دی رو 1989 ریال خریدم،و با توجه به نحوه ی معاملاتش
        احتمال شکستن مقاومت رو زیاد دیدم...
        ولی همون شبش هم عرض کردم که سهم در 210 تومن مقاومت داره،که متاسفانه موفق نشد ردش کنه و از 2052 برگشت...
        و گفتم سهم در میان مدت و با آمدن خبر افزایش سرمایه حتیتوانایی رسیدن به پیک قبلی رو داره.

تحلیل به روز شده بانک دی:

حمایت 183 تومنی رو دی پیش داره،و به نظر میاد زیر 170 هم نره!
        همچنان به دید میان مدت و افزایش سرمایه سهامداری رو توصیه میکنم!

نظر

• omid_erfanimanesh
          عضو عادی
          • Dec 2013
          • 238

نمودار به روز شده شاخص انبوه سازی:

از نمای نزدیکتر:

واقعا اصلا وضعیت خوبی ندارند!!!
          امروز هم با این که وساخت مثبت بود ولی نتونست نقش لیدر رو بازی کنه و گروه به کل منفی...
          (مثبت بودن وساخت و ثنوسا به خاطر قفل شدن ونوین در صف خرید است که خبرهایی مبنی بر تایید افزایش سرمایه شان به گوش میرسد)

البته منفی امروز قابل پیشبینی بود (در پست های قبل اشاره کرده بودم) دقیقا تا 757 واحد که سقف های قبلی بود رشد کردن و ریختن و البته پولبکی شد به خط روند آبی رنگ و متاسفانه به کانال پایین نزول کرد!
          پیرو صحبت های قبلیم نزدکترین حمایت ها 713 و 693 هستند و بعد خط روند سبز رنگ...

نظر

• omid_erfanimanesh
            عضو عادی
            • Dec 2013
            • 238

وساخت:

امروز به مقاومت خط روند نزولی خودش گیر کرد و حجم عرضه ها بالا رفت...
            تو این بازار خونی امروز خوب دووم آورد و تعداد خریدار به فروشنده ش هم خوبه؛فردا اگه مثبت باشه دیه مقاومت رو رد کرده!

نظر

• omid_erfanimanesh
              عضو عادی
              • Dec 2013
              • 238

در اصل توسط soroush پست شده است View Post
              از ثتران و وبیمه چه خبر؟؟
              ثتران:

ثتران رو با توجه به این که چهارشنبه صف خرید کردن دیدم خیلی ها تو مسابقه ی هفتگی گفته بودند و لی هرچی تو نمودارش گشتم علامت صعودی خاصی ندیدم،در پست های قبل اشاره کردم وضع گروهش که خوب نیست ولی خود ثتران...
              خریدش در محدود 255 تا 250 میتونه خوب باشه،فردا به حمایتش در RSI میرسه!

وبیمه:

وبیمه هم در محدود 122 تا 120 رو خط روند حمایتی خودش که نباید بشکنه وگرنه اصلا اوضاعش جالب نمیشه...
              حمایت بعدیش هم 110 تومن حدودا

نظر

• تاران
                عضو فعال
                • Jan 2012
                • 959

[IMG][/IMG]
                نمودار ثتران در تایم روزانه...همه چیز گویاست..با شکست 291 تومن صعود قطعی میشه
                در خصوص بنیادی..
                در شفاف سازی که داده در پروژه حقانی که 38 ماه (تقریبا سه سال) طول میکشه 4000 میلیارد ریال فروش در مقابل 2500 میلیارد مخارج..خوب تو سه سال براش 250 تومن خالص میمونه..هر سال 80 تومن...منتها اثرات این سود (250 تومن تو سه سال) از سال مالی 94 که از 1/7/93 شروع میشه اعلام خواهد شد..
                خود شرکت بسیار شفاف این مسئله رو گغته...سود شرکت از دیگر محلها بماند..من موندم در تحلیل فروشندگان سهم
                صورتهای مالی 6 ماهه که زیان پوشش داده..اما نکته جالب توجه افزایش 58 درصدی موجودی انبار هست..
                این مساله در توضیحات پیوستی مربوط به اومده....گفته شده بخشی از معامله خدامی غیر نقدی بوده .یعنی اینکه دو تا ملک 3 دانگ عوض بخشی از بهای معامله دریافت شده.. (موجودی انبار)..اونجا گفته 20 درصد فروش خدامی دریافت نشده و در 9 ماهه اعلام میشه.. این مواد فروش بره تاثیرش تو سود عملیاتی خواهد امد..دوستانی که بنیادی اطلاعاتی دارند لطفا کمک کنند

نظر

• sohrab67
                  عضو فعال
                  • Apr 2014
                  • 552

در نبود سید خداروسکر بچه ها پرچمو بالا نگه داشتن.فک میکردم که تاپیک بره اون ته مها.ی سوال .تروخدا هر کی بلده بگه.تو هر تامیکی پرسیدم کسی بلد نبوده.وقتی که stockرو رسم میکنیم 3تا عدد جلوش میاد مثلا 15.5.15 یتو خیلی از تحلیلا دیدم اونو عوضش میکنن.دلیلشو کسی میدونه؟!!! اصلا اون 3تا عدد واسه چی هستن؟!!!

نظر

• meh
                    عضو عادی
                    • Nov 2013
                    • 116

در اصل توسط za_trader پست شده است View Post
                    سایتش
                    www.parsrasa.com
                    هستش ، همه چی رو اونجا توضیح داده چجوری اکانت باز کنی و لینک نرم افزارش رو ، چون pars rasa نرم افزار رو نخریده و هکش کرده یکم نصب کردنش فرق داره بری سایتش خودش کامل توضیح داده.

ممنونم و بالاخره تونستم نصبش کنم.

نظر

• samangh
                      عضو عادی
                      • Nov 2013
                      • 65

دوست عزیز!
                      سلام و عرض ادب

این ها پست های بنده در رابطه با بانک دی هست،دقت کنید:

بنده خودم دی رو 1989 ریال خریدم،و با توجه به نحوه ی معاملاتش
                      احتمال شکستن مقاومت رو زیاد دیدم...
                      ولی همون شبش هم عرض کردم که سهم در 210 تومن مقاومت داره،که متاسفانه موفق نشد ردش کنه و از 2052 برگشت...
                      و گفتم سهم در میان مدت و با آمدن خبر افزایش سرمایه حتیتوانایی رسیدن به پیک قبلی رو داره.

تحلیل به روز شده بانک دی:

حمایت 183 تومنی رو دی پیش داره،و به نظر میاد زیر 170 هم نره!
                      همچنان به دید میان مدت و افزایش سرمایه سهامداری رو توصیه میکنم!
                      دوست عزيز من همون روز روي 1989 فروختم و بعدا دوباره خريد داشتم ولي نه رو سيگنال شما
                      من بدون تعارف از تحليلهاي شما لذت مي برم و مي دونم تكنيكال يعني احتمال و ضمنا چند در صد خطا هم در هر تحليلي هست خواستم ياد آوري كنم در دادن سيگنال بيشتر دقت كنيد
                      من بزرگترين ضرر بورسيم رو در همين سيگنال خريد بنده خدايي كه در همين تالار و تالار همسايه تاپيك" توهمات h00mi " رو مي نويسه رو سهم پاسا دادم كه تحليلهاي ايشون رو هم خيلي قبول داشتم

نظر

• omid_erfanimanesh
                        عضو عادی
                        • Dec 2013
                        • 238

وساخت:

امروز به مقاومت خط روند نزولی خودش گیر کرد و حجم عرضه ها بالا رفت...
                        تو این بازار خونی امروز خوب دووم آورد و تعداد خریدار به فروشنده ش هم خوبه؛فردا اگه مثبت باشه دیه مقاومت رو رد کرده!
                        خب وساخت هم نتونست از پس مقاومت 350 بربیاد رفت برای 314 و 300 و 280 و...

نظر

• shahedegolshan
                          عضو عادی
                          • Nov 2013
                          • 48

دوستان نظرتون روی وپترو و شتران چطوره؟

برای امروز کدوم سهم رو مناسب خرید می دونید؟

نظر

• omid_erfanimanesh
                            عضو عادی
                            • Dec 2013
                            • 238

راجب تحلیل های دیروز

کرازی: که رو 258 کم آورد،البته حقوقی خرید داشته و فروشنده نداره سهم ولی حجم معاملات هم به شدت پایینه!

وبیمه: که گفته شد 120 تا 122 حمایتشه و نباید زیرش بره از 121 برگشت و صف خرید شد!

ثتران: یکی از دوستان نمودار گذاشته بود،تحلیل خوبی بود ولی نظرشون با بنده متفاوته،به نظر بنده ثتران با این وضع گروه تا 250 رو هم میتونه ببینه،و مقاومتش هم 290 هست ولی بعد از اون هم مقاومت داره (سقف کانالی که کشیده بودم)

وساخت: به نظر بنده فرصت فروشه!

نظر

• farzen
                              ستاره دار(2)
                              • Jan 2012
                              • 512

میشه محبت کنید در مورد وپترو هم بگین؟

نظر

• mohsen1981
                                عضو عادی
                                • Jan 2014
                                • 76

راجب تحلیل های دیروز

کرازی: که رو 258 کم آورد،البته حقوقی خرید داشته و فروشنده نداره سهم ولی حجم معاملات هم به شدت پایینه!

وبیمه: که گفته شد 120 تا 122 حمایتشه و نباید زیرش بره از 121 برگشت و صف خرید شد!

ثتران: یکی از دوستان نمودار گذاشته بود،تحلیل خوبی بود ولی نظرشون با بنده متفاوته،به نظر بنده ثتران با این وضع گروه تا 250 رو هم میتونه ببینه،و مقاومتش هم 290 هست ولی بعد از اون هم مقاومت داره (سقف کانالی که کشیده بودم)

وساخت: به نظر بنده فرصت فروشه!
                                سلام آقا امید من ثمسکن 205 نومنی ثاخت 185 تومنی دارم بنظرتون خارج شم یا امیدی بهشون هست /؟

نظر

در حال کار...
                                X