کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
من در تاپیک دیگه ای یه تحلیل گذاشتم از رمپنا که الگوی هارمونیک صعودی خفاش رو تشکیل داده. خودمم نتونستم با سهم همراه بشم؛ اما به هر حال تارگت اول 759 تومانه
یه نگاهی هم به سهم خمحور بندازید. RD+ زده تو RSI ... معاملاتش هم به نظر بد نمیومد. من خودم رو 179 خریدم امروز (البته این توصیه ای برای خرید نیست)
بنده از سه زاویه نمودار سهم را بررسی کردم. مهمترین قسمت این بررسی مشخص بودن الگوی بازگشتی سر و شانه است که تا حدود زیادی با اندیکاتور حجم قابل تایید می باشد.
نکته قابل توجه دیگر وجود ابهام و خستگی در سهم است که به وضوح می توان مشاهده کرد.
در این مرحله با توجه به اندیکاتور RSI که زیر عدد 50 و با شیب منفی است و اندیکاتور MACD که روند نزولی را نشان می دهد و همچنین با توجه به خطوط روند و حمایت و مقاومت مشخص شده در شکل، اینطور به نظرم رسید که خرید در این قیمت ها با ریسک بسیار زیادی همراه است.
پس بهترین کار در این مرحله انتظار برای مشخص شدن روند جدید سهم است. اگر خط گردن در الگوی سر و شانه با حجم نسبتاً بالا شکسته شود، این الگو تایید شده و نزول سهم حداقل به اندازه فاصله عمودی خط گردن تا نقطه ماکسیمم سر، بسیار محتمل است.
پ.ن: این شرکت دیگر ماهیت خودرویی ندارد و با گروه حرکت نمی کند.
اینجا چه خبره؟ چرا هیچکس نیست؟! یعنی همگی دانشجو هستین و امتحان دارین؟ :D
واقعا امام راحل درست فهمید که امیدی به این دانشجویان نیست اون موقع که فرمود امید من به شما دبستانی هاست.
از وقتی دانشگاه ها و مدارس تعطیل شدن می تونیم بیست دقیقه دیرتر از خونه بیاییم بیرون ترافیک کم شده.
نبینم تاپیک سید سکوت کرده باشه.بروبچ ی تحلیلی از دتولید میزارید؟!!!!!
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
درود بر شما
با توجه به الگوی سر و شانه تشکیل شده قیمت هدف 850 تومان برای سهم متصور است که البته با تعدیل مثبت و جهشی که نمودار داشته، ممکن است تحقق پیدا نکند، اما همچنان هدف قیمتی 850 به عنوان پتانسیل نزول سهم باید مد نظر قرار بگیرد.
الگوی دیگر تشکیل شده، الگوی کنج است که قیمت از آن خارج شده است.
هارمونیک در وساپا تکمیل تر می شود
و به خط حمایتی واکنش نشون میده
[INDENT][COLOR=#008000][B][B]امواج زندگي را بپذير ، حتي اگر گاهي تورا به [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]عمق [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]دريا ببرند. آن ماهي آسوده که هميشه بر [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]سطح [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]آبها ميبيني مرده است.[/B][/B][/COLOR]
[INDENT][COLOR=#008000][B][B]امواج زندگي را بپذير ، حتي اگر گاهي تورا به [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]عمق [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]دريا ببرند. آن ماهي آسوده که هميشه بر [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]سطح [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]آبها ميبيني مرده است.[/B][/B][/COLOR]
خودرو به حمایت ش داره واکنش نشون میده
به صورت رسمی فروش خودر از امروز بدون افزایش و با محاسبه فرمول جدید شروع میشه ...
نظر