i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • bnz
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 381

پاسخ : i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13

سلام
    واقعا دل و دماغ ندارم و بسیار بسیار ناراحت هستم
    پیشبینی میکردم بازار به این وضع دچار بشه ولی خودم هم باور نمیکردم که پیشبینیم درست از آب در بیاد
    این بازار را دستکاری کردند و حالا دیگر برای حمایت هم دیر است ، چون بازار دست سفته بازان افتاده و پدر صاحب بازار را در میاورند ، مگر اینکه ....
    /:.Heart.:/

نظر

• bnz
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 381

دوست عزیز در مورد یک ساختمانی صحبت میکنید نه یک شرکت تولیدی!
      ساختمانی ها هر موع که فروختند سود میسازند و قطعا قصد نگهداری پروژه هاشونو برای طولانی مدت نداردند چون نیاز به نقدینگی برای استارت پروژه های جدید دارند
      پس موقعی که تو ششماهه چیزی نفروخته انتظار دارید سود اعلام کند؟
      ضمن اینکه مجمع ونوین هم برگزار نشده ، بگذارید موقعیکه مجمعش برگزار شد و سودش را اعلام کرد ، شرکت در گزارش 9 ماهش سود هم اعلام میکنه و احتمالا 85 درصد سودش را تو نه ماهه پوشش میده

وساخت با ان اي وي 1700 تومن و قيمت فعلي؟!!!

هيـــــــــــــچ توصيه اي به خريد وفروش ندارم !!!

« من براي متنفر بودن از کساني که از من متنفر هستند وقتي ندارم
      زيرا من گرفتار دوست داشتن کساني هستم که مرا دوست دارند. »

(کورش کبير )

نظر

• bnz
        عضو فعال
        • Nov 2013
        • 381

خیلی بالاتر از 1700 تومنه و بنده همه چیز را کف کف گرفتم
        به ازای هر سهم فقط سه تا ونوین 275 تومنی داره که میشه 825 که باز ما 800 تومن میگیریم
        حدود یک میلیون متر مربع زمین ساخته شده بصورت مستقیم و غیرمستقیم داره که برمیگرده به زیرمجموعه هاش همین را هم شما متری یک میلیون تومن !! فرض کنی میشه ناو سهم 1700
        البته موارد دیگه ای هم هست که تو همین تاپیک بگردی ناو سهم دستت میاد

(کورش کبير )

نظر

• mohsen1981
          عضو عادی
          • Jan 2014
          • 76

در اصل توسط H.samimi پست شده است View Post
          بنقل از استاد چرچیل در سایت تالار بورس تاپیک ثشرق امروز ساعت 12:03 هر کی گفت چرچیل کیه جایزه میگیره

شعور بعضی ها در حد جلبک هم نیست !!!
          اکثر سهامهای بازار بین 40-50 درصد ریزش داشتند بعد دوتا دیوانه پیدا شده بابت رسیدن قیمت ثشرق به 217 تومن ابراز خوشحالی میکنند !!!!
          چرا؟
          چون دارند به تارگت 150 تومنی استاد توپولی نزدیک میشن !!!!
          دقت کنید سهم تا 150 تومن چقدر فاصله داره بعد اینا از قیمت 150 تومن ثشرق میگن !!!!
          شما اگر کمی صبر کنی خودت با دوتا چشمات میبینی که شنبه کل صفهای فروش ثشرق توسط حقوقی بلعیده میشه ...
          ظاهرا یادتون رفته بانک دی 35 میلیون سهم ثشرق با میانگین 300 تومن خریده و حاضر به ضرر 50 درصدی نیست !!!
          مطمئن باشید بانک دی نمیگذارد سهم پایین چندانی داشته باشد و بشدت از سهم های زیرمجموعه خودش حمایت خواهد کرد

(کورش کبير )

معلومه دیگه کاربر چرچیل آقا سیده
          هنوز هم رو ساختمونیها تعصب داره !!!!!!!!!!!

نظر

• Rudel
            عضو فعال
            • Apr 2014
            • 2164

در اصل توسط mohsen1981 پست شده است View Post
            معلومه دیگه کاربر چرچیل آقا سیده
            هنوز هم رو ساختمونیها تعصب داره !!!!!!!!!!!
            پس این انتقاد به ایشون وارد هست که گفتن وقت ندارن اینجا بنویسن ولی اون ور در سایت هر کی هر کی تالار بورس که همه به همدیگه فحش می دن فقط، پست میزنه!!!

نظر

• bnz
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 381

برای بنده هم جالب است !!!
              شرکتی که هر سهمش سه تا ونوین داره اوراق مشارکت تبعی با 30 تومن پایین تر از یک سهم ونوینش قیمتگذاری میشه !!!!
              سهمی که 65 درصد ریزش داشته را به زور و منت میگویند بخرید که ما 20درصد را تضمین میکنیم !!!
              راستی من هرچی حساب میکنم میبینم 20درصد هم تضمین بدهند باید روی 312 تومن تضمین میردند نه 290 !!!
              خوبیش اینه که اوراق ونوین را روی 318 تومن تضمین کردند که بسیار بنفع وساخت است ...
              باید خدا خدا کنیم که وساخت بتونه 50 درصد ونوینهای خودش معامله بشه یعنی 470 تومن تا ضرر بسیاری از دوستان جبران شود !!!

زيرا من گرفتار دوست داشتن کساني هستم که مرا دوست دارن

نظر

• bnz
                عضو فعال
                • Nov 2013
                • 381

در اصل توسط bnz پست شده است View Post
                برای بنده هم جالب است !!!
                شرکتی که هر سهمش سه تا ونوین داره اوراق مشارکت تبعی با 30 تومن پایین تر از یک سهم ونوینش قیمتگذاری میشه !!!!
                سهمی که 65 درصد ریزش داشته را به زور و منت میگویند بخرید که ما 20درصد را تضمین میکنیم !!!
                راستی من هرچی حساب میکنم میبینم 20درصد هم تضمین بدهند باید روی 312 تومن تضمین میردند نه 290 !!!
                خوبیش اینه که اوراق ونوین را روی 318 تومن تضمین کردند که بسیار بنفع وساخت است ...
                باید خدا خدا کنیم که وساخت بتونه 50 درصد ونوینهای خودش معامله بشه یعنی 470 تومن تا ضرر بسیاری از دوستان جبران شود !!!

زيرا من گرفتار دوست داشتن کساني هستم که مرا دوست دارن

با سلام این نوشتها مربوط به سید عزیز میباشد که از تاپیک همسایه برای شما دوستان کپی میکنم

نظر

• bnz
                  عضو فعال
                  • Nov 2013
                  • 381

بنظرم بیمه کردن وساخت 260 تومنی شبیه طنز میمونه ، دیگه کل آدم و عالم میدونه که وساخت از 290 بزودی زود بالا خواهد شد ...
                  البته از لحاظ روانی میتونه کمک بزرگی به سهم کنه

(کورش کبير )

نظر

• bnz
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 381

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
                    پس این انتقاد به ایشون وارد هست که گفتن وقت ندارن اینجا بنویسن ولی اون ور در سایت هر کی هر کی تالار بورس که همه به همدیگه فحش می دن فقط، پست میزنه!!!
                    با سلام دوست عزیز سید عزیز یکی دو روز در تاپیک همسایه پست میزنه ناراحت نباشد بزود بما هم سر میزنه

نظر

• bnz
                      عضو فعال
                      • Nov 2013
                      • 381

سلام
                      واقعا دل و دماغ ندارم و بسیار بسیار ناراحت هستم
                      پیشبینی میکردم بازار به این وضع دچار بشه ولی خودم هم باور نمیکردم که پیشبینیم درست از آب در بیاد
                      این بازار را دستکاری کردند و حالا دیگر برای حمایت هم دیر است ، چون بازار دست سفته بازان افتاده و پدر صاحب بازار را در میاورند ، مگر اینکه ....
                      جواب آقاسید

نظر

• bnz
                        عضو فعال
                        • Nov 2013
                        • 381

بهتر ديدم بار ديگر اين مطلب را براي دوستان بگذارم ، کساني که نخوندن بهتر است چند دقيقه وقت بگذارند و اين مطلب را بخونند ، باور کنيد ارزشش را دارد

. . . . . . . . . . . . . (جزوه اميد) . . . . . . . . . . . . . .

با دقت بخوانيد !!

خوب امروزبازار تعطيله و بنده بستر را مناسب ديدم تا تحليلي در مورد بازار داشته باشم
                        از سال 1383 شروع ميکنيم
                        خوب سال 83 سالي پر از شکست و نااميدي براي فعالين بورس بود
                        از سال 83 تا اواخر 87 بورس کاملا بي رمق بود و هر از چندگاهي يکسري تکسهم ها فعاليت خوبي داشتند
                        اما از اول برج 12 سال 87 بورس رونق گرفت و توانست عرض 2 سال از شاخص 7800 تا 26700 واحد يعني چيزي حدود 240 درصد رشد کند البته پستي و بلندي هايي هم داشت که ميتوان به انتخابات 88 و ريزش 12 درصدي سهامها در عرض يک ماه نام برد.
                        اما پس از رسيدن شاخص به قله 26700 واحدي بازار وارد رکودي 15 ماهه شد و دائما بين يک محدوده خاص نوسان ميکرد
                        پس از پايان رکود در نيمه مردادماه سال 1391 باز موج ديگري از صعودها بخاطر افزايش نرخ ارز شروع شد و اينبار مقاومت 27000 واحد با قدرت هرچه تمام تر شکسته شد !
                        تقريبا طي 17 ماه بورس ايران 280 درصد رشد کرد و به مرز باور نکردني 89900 واحد رسيد !!!!
                        همان موقع اکثر کارشناسان بورس از ريزش سنگين و قريب الوقوع بورس خبر دادند و همين اتفاق هم افتاد !
                        بازار بار ديگر در رکود فرو رفته و اينبار مدت زماني بيشتر از 15 ماه طول خواهد کشيد که بورس به آرامش نسبي برسد و رشد مجدد را شروع کند.
                        تخمين بنده از رشد مجدد بورس از زمان ريزش ها تقريبا 28 ماه است که فعلا 6 ماه آن گذشته و تقريبا تا دو سال ديگر ادامه خواهد داشت !!!
                        اما پايان ريزش ها کي ميتواند باشد؟!!

بنده پستهايي زدم مبني بر اينکه شاخص تا 54000 واحد هم ريزش ميکند و طي ششماه آينده اصلاح تمام ميشود !

ولي بگذاريد منطقي صحبت کنيم ، اصلا چنين چيزي امکان ندارد چون بعضي از سهام ها به جايي رسيدند که 3 يا 4 سال پيش در آن قيمتها بودند...
                        پس رسيدن به شاخص 54000 واحد يک نظريه کاملا احساسي است و جنبه علمي و عملي ندارد!
                        بنظر بنده پايان اصلاح شاخص همين جا است و بواقع بازار منتظر يک خبر خوب چه سياسي و چه اقتصادي است که منفجر شود و رشي شارپي را انجام دهد ...
                        لذا اخباري همچون توافق جامع 5+1 ميتواند بازار را به سمتي که پيشبيني ميکنيم سوق دهد ولي تا کجا صعود ميکند؟
                        نهايتا تا سقف قبلي و نهايتا تا 90000 واحد صعود ميکند و نه بيشتر ...
                        چرا؟
                        جواب واضح است چون خيلي ها فقط منتظر رسيدن پولشون به مقدار اوليه هستند که از بازار خروج بزنند و فرار را بر قرار ترجيح بدهند...
                        پس از رشدي نسبتا سريع از شاخص دوباره وارد اصلاح بلند مدتي ميشويم که باز اين مدت زمان ميتواند ششماهه باشد !
                        پس از رشدي ششماهه باز يک نوسان تا سقف قبلي و اينبار شاهد اصلاحي 10 ماهه خواهيم بود !!
                        اما زمان رشد سنگين بورس کي خواهد بود؟
                        بنده فکر ميکنم از ارديبهشت سال 1395 بار ديگر يک رشد بسيار سنگين و اينبار با هدف 240000 واحد را خواهيم داشت !
                        .
                        .
                        .
                        .
                        اما صحبت پاياني
                        دوستان توجه داشته باشيد که ما در برابر بسيار از حرفه اي ها بسيار آسيب پذير هستيم و اکثرا تصميمات اشتباهي ميگيريم.
                        همانطور که در زمان مثبت بودن بازار بايد به اين فکر هميشه بازار مثبت نميماند ، الان هم بايد به اين فکر کنيم که هميشه بازار منفي نميماند !
                        بازر ما بازار ناکارا است و نوسانات ناگهاني و شديدي دارد و اکثر تريدها هيجاني و به دور از منطق بنظر ميرسند .
                        در حال حاضر بازار در فاز آرامش و تيکاف کشيدن براي رشد مجدد تا سقف قبلي به سر ميبرد و فروش در اين قيمتها حماقت بزرگي است.
                        خود بنده تصميم داشتم از بازار خروج بزنم ولي وقتي با منطق بيشتر به قضيه نگاه کردم فقط حماقت ديدم و بس !
                        من در اي بازار ميمانم چون قصد دارم حرفه اي به قضيه نگاه کنم ، همين نوشته ها را چاپ ميکنم و به ديوارم ميزنم تا بدانم کي خروج بزنم و کي ورود !
                        در حال حاضر ميدانم بازار کنوني فقط فرصت ورود زدن است و خروج از اين بازار و امروز کار اشتباهي است.
                        به دوستان هم توصيه ميکنم همين چند صباح هم دندان روي جگر بگذارند تا بازار به روال عادي خودش برگردد.
                        اميدوارم موفق و پيروز باشيد

نظر

• daylaq
                          عضو عادی
                          • Jul 2013
                          • 292

بهتر ديدم بار ديگر اين مطلب را براي دوستان بگذارم ، کساني که نخوندن بهتر است چند دقيقه وقت بگذارند و اين مطلب را بخونند ، باور کنيد ارزشش را دارد

. . . . . . . . . . . . . (جزوه اميد) . . . . . . . . . . . . . .

با دقت بخوانيد !!

خوب امروزبازار تعطيله و بنده بستر را مناسب ديدم تا تحليلي در مورد بازار داشته باشم
                          از سال 1383 شروع ميکنيم
                          خوب سال 83 سالي پر از شکست و نااميدي براي فعالين بورس بود
                          از سال 83 تا اواخر 87 بورس کاملا بي رمق بود و هر از چندگاهي يکسري تکسهم ها فعاليت خوبي داشتند
                          اما از اول برج 12 سال 87 بورس رونق گرفت و توانست عرض 2 سال از شاخص 7800 تا 26700 واحد يعني چيزي حدود 240 درصد رشد کند البته پستي و بلندي هايي هم داشت که ميتوان به انتخابات 88 و ريزش 12 درصدي سهامها در عرض يک ماه نام برد.
                          اما پس از رسيدن شاخص به قله 26700 واحدي بازار وارد رکودي 15 ماهه شد و دائما بين يک محدوده خاص نوسان ميکرد
                          پس از پايان رکود در نيمه مردادماه سال 1391 باز موج ديگري از صعودها بخاطر افزايش نرخ ارز شروع شد و اينبار مقاومت 27000 واحد با قدرت هرچه تمام تر شکسته شد !
                          تقريبا طي 17 ماه بورس ايران 280 درصد رشد کرد و به مرز باور نکردني 89900 واحد رسيد !!!!
                          همان موقع اکثر کارشناسان بورس از ريزش سنگين و قريب الوقوع بورس خبر دادند و همين اتفاق هم افتاد !
                          بازار بار ديگر در رکود فرو رفته و اينبار مدت زماني بيشتر از 15 ماه طول خواهد کشيد که بورس به آرامش نسبي برسد و رشد مجدد را شروع کند.
                          تخمين بنده از رشد مجدد بورس از زمان ريزش ها تقريبا 28 ماه است که فعلا 6 ماه آن گذشته و تقريبا تا دو سال ديگر ادامه خواهد داشت !!!
                          اما پايان ريزش ها کي ميتواند باشد؟!!

بنده پستهايي زدم مبني بر اينکه شاخص تا 54000 واحد هم ريزش ميکند و طي ششماه آينده اصلاح تمام ميشود !

ولي بگذاريد منطقي صحبت کنيم ، اصلا چنين چيزي امکان ندارد چون بعضي از سهام ها به جايي رسيدند که 3 يا 4 سال پيش در آن قيمتها بودند...
                          پس رسيدن به شاخص 54000 واحد يک نظريه کاملا احساسي است و جنبه علمي و عملي ندارد!
                          بنظر بنده پايان اصلاح شاخص همين جا است و بواقع بازار منتظر يک خبر خوب چه سياسي و چه اقتصادي است که منفجر شود و رشي شارپي را انجام دهد ...
                          لذا اخباري همچون توافق جامع 5+1 ميتواند بازار را به سمتي که پيشبيني ميکنيم سوق دهد ولي تا کجا صعود ميکند؟
                          نهايتا تا سقف قبلي و نهايتا تا 90000 واحد صعود ميکند و نه بيشتر ...
                          چرا؟
                          جواب واضح است چون خيلي ها فقط منتظر رسيدن پولشون به مقدار اوليه هستند که از بازار خروج بزنند و فرار را بر قرار ترجيح بدهند...
                          پس از رشدي نسبتا سريع از شاخص دوباره وارد اصلاح بلند مدتي ميشويم که باز اين مدت زمان ميتواند ششماهه باشد !
                          پس از رشدي ششماهه باز يک نوسان تا سقف قبلي و اينبار شاهد اصلاحي 10 ماهه خواهيم بود !!
                          اما زمان رشد سنگين بورس کي خواهد بود؟
                          بنده فکر ميکنم از ارديبهشت سال 1395 بار ديگر يک رشد بسيار سنگين و اينبار با هدف 240000 واحد را خواهيم داشت !
                          .
                          .
                          .
                          .
                          اما صحبت پاياني
                          دوستان توجه داشته باشيد که ما در برابر بسيار از حرفه اي ها بسيار آسيب پذير هستيم و اکثرا تصميمات اشتباهي ميگيريم.
                          همانطور که در زمان مثبت بودن بازار بايد به اين فکر هميشه بازار مثبت نميماند ، الان هم بايد به اين فکر کنيم که هميشه بازار منفي نميماند !
                          بازر ما بازار ناکارا است و نوسانات ناگهاني و شديدي دارد و اکثر تريدها هيجاني و به دور از منطق بنظر ميرسند .
                          در حال حاضر بازار در فاز آرامش و تيکاف کشيدن براي رشد مجدد تا سقف قبلي به سر ميبرد و فروش در اين قيمتها حماقت بزرگي است.
                          خود بنده تصميم داشتم از بازار خروج بزنم ولي وقتي با منطق بيشتر به قضيه نگاه کردم فقط حماقت ديدم و بس !
                          من در اي بازار ميمانم چون قصد دارم حرفه اي به قضيه نگاه کنم ، همين نوشته ها را چاپ ميکنم و به ديوارم ميزنم تا بدانم کي خروج بزنم و کي ورود !
                          در حال حاضر ميدانم بازار کنوني فقط فرصت ورود زدن است و خروج از اين بازار و امروز کار اشتباهي است.
                          به دوستان هم توصيه ميکنم همين چند صباح هم دندان روي جگر بگذارند تا بازار به روال عادي خودش برگردد.
                          اميدوارم موفق و پيروز باشيد

یاشاسین همشهری
                          ریشه اعتقاد از آنجا خشک می شود که بخواهند تحمیلش کنند. برتولد برشت

نظر

• bnz
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 381

دوستان بازار امروز هم مثل بازار دیروز و هفته قبل و سال قبل و مثل بازارهایی که بدون ما بازو بسته شدن، بسته شد. و چه بازار هایی که بعدها بدون ما شروع و پایان خواهند یافت.
                            سعی کنید اوقات خودتون و خانواده عزیزتون رو نا خوش نکنید چون این نیز بگذرد.

این شعر و عکس هم تقدیم به همه بورسیهای گل

از صدای گذر آب چنان می فهمم
                            تندتر از آب روان عمر گران می گذرد
                            زندگی را نفسی است ارزش غم خوردن نیست
                            آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست . . .

نظر

• Rudel
                              عضو فعال
                              • Apr 2014
                              • 2164

من الان بپرم تو این آب با این حوریان شنا بکنم هم دردی از من دوا نمیشه 25 میلیون تومن از اصل پولم تو بورس از بین رفت :((

نظر

• mah 88
                                عضو عادی
                                • Jan 2014
                                • 54

مجیدشمسعلی

كاربر فعال
                                تاریخ عضویتتیر ۱۳۹۳محل سکونتتهرانارسال506تشکر21,536تشکر شده 5,707 بار در 935 ارسال

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )
                                اطلاعیه ... تحریم بورس از سوی سهام داران : سهام داران در اعتراض به حمایت نکردن دولت از بورس اوراق بهادار وکاهش ارزش سهامشان ومتضرر شدنشان از ورود به بورس اوراق بهادار تصمیم به تحریم بورس و خرید و فروش نکردن سهام به مدت 5 روز کردندکه این تحریم همزمان با اولین روز ماه مبارک رمضان به مدت 5 روز آغاز میشود تا اینکه مسئولین یه فکری به حال این سهامداران متضرر کنند.تحریم بورس از تاریخ8/4/93 به مدت 5 روز آغاز میشود. منبع تالار بورس

نظر

در حال کار...
                                X