i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • za_trader
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 1456

در اصل توسط nikravesh32 پست شده است View Post
    میخواستم بدونم نمودار اولی ترکیب دو نمودار فیبو و چنگالیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و در ضمن میخواستم بدونم نمودارهای که تو مفید تریدر میکشم چطور اتچ کنم تو این تاپیک برای بررسی و رفع اشکال با تشکر از راهنمایی دوستان
    برو تو سربرگ فایل نوشته save as picture اونو انتخاب کن بعد گزینه avtive chart as رو انتخاب کن بعد ok کن . همین
    بله اینم چنگال همراه با فیبوهاش
    ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .

نظر

• barsa
      عضو عادی
      • Jul 2013
      • 49

میخواستم بدونم نمودار اولی ترکیب دو نمودار فیبو و چنگالیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و در ضمن میخواستم بدونم نمودارهای که تو مفید تریدر میکشم چطور اتچ کنم تو این تاپیک برای بررسی و رفع اشکال با تشکر از راهنمایی دوستان
      سلام
      تو مفید وقتی که شما چنگال را رسم میکنید ، دو طرف کانال آبی رنگ خطوط فیبو به طورت خودکار نمایش داده میشود
      برای نمایش نموداری که شما میکشد باید ابتدا نمودار خود را سیو کنید بعد از طریق سایت آپلود کنید به محل مورد نظر
      سایت برای آپلود کردن:http://upload7.ir/

نظر

• za_trader
        عضو فعال
        • Nov 2013
        • 1456

حالا اگر میخوای عکستو اینجا بزاری برو تو سایت http://pcmbrokers.org/pcmfileupload/index.php بعد در قسمت آپلود فایل عکستو انتخاب کن بعد آپلود کن، بعد آپلود که شد لینک آدرس انجمن رو بزار اینجا.

نظر

• احسان147
          عضو فعال
          • Mar 2013
          • 937

سید جان سلام
          این دفعه به نظر میاد وگستر سیگنال خرید داده درسته ؟

نظر

• barsa
            عضو عادی
            • Jul 2013
            • 49

سلام سید جان
            منتظر آموزش شما در بخش تکنیکال هستیم

/:.Heart.:/

نظر

• za_trader
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 1456

در اصل توسط احسان147 پست شده است View Post
              سید جان سلام
              این دفعه به نظر میاد وگستر سیگنال خرید داده درسته ؟
              به نظر من برای خرید جالب نیست اول اینکه خورده به سقف چنگال دومم اینکه تو تایم فریم هفتگی واگرایی مخفی منفی داره که احتمال از ریزش داره ، باز آقا سید خودشون بررسی کنن.

نظر

• nikravesh32
                عضو فعال
                • Nov 2013
                • 148

این نمودار فیبو وبصادر تو تایم دیلی میباشد که من کشیدم لطفا اشکالاتشو بگید در ضمن اگه تصویر خیلی کوچیکه آدرس آپلود را هم میذارم تا نمودار بخوبی دیده بشه با تشکر از همه دوستان بخصوص دوست عزیز za-trader که بنوبه ی خود خیلی کمک میکنن http://upload7.ir/images/40666817713...leyessmileyani
                آخرین ویرایش توسط nikravesh32؛ 2013/12/09, 19:53.

نظر

• عادل نیاری
                  عضو عادی
                  • Nov 2013
                  • 19

سلام سیدجان بانک دی رابادید چند وقته بخریم برای اون هدف خوبش ممنون.

نظر

• za_trader
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 1456

این نمودار فیبو وبصادر تو تایم دیلی میباشد که من کشیدم لطفا اشکالاتشو بگید در ضمن اگه تصویر خیلی کوچیکه آدرس آپلود را هم میذارم تا نمودار بخوبی دیده بشه با تشکر از همه دوستان بخصوص دوست عزیز za-trader که بنوبه ی خود خیلی کمک میکنن http://upload7.ir/images/40666817713...leyessmileyani
                    با سلام
                    ببین نمودارتو خیلی بزرگ کردی ، نمودارتو کوچیک کن اقلا 150-200 تا شمعک توش ببینی ، بعد ببینی قضیه از چه قراره، بعدشم اینکه این فیبو رو باید موج قبلی بزنی یعنی تقریبا از 110 تومان تا 130 تومان تا ببینی چند درصد اون رو داره اصلاح میکنه
                    آخرین ویرایش توسط za_trader؛ 2013/12/09, 22:01.

نظر

• saeed65
                      عضو عادی
                      • Dec 2013
                      • 68

شبندر
                      استاد نظرتون چیه؟

[B][SIZE=1][COLOR=#b22222]شاید خوشبختی همان بدبختی هایی است که هنوز بر سر ما نیامده[/COLOR][/SIZE][/B]

نظر

• znshi
                        عضو فعال
                        • Dec 2013
                        • 193

سلام میشه یکی منو راهنمایی کنه که از کجا باید نمودارهای تکنیکال سالانه یک نمادو ببینم؟؟تو سایت irbourseچبزی پیدا نکردم

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk

نظر

• znshi
                          عضو فعال
                          • Dec 2013
                          • 193

در اصل توسط smj13 پست شده است View Post
                          عرض سلام و آرزوی تندرستی برای تمامی دوستان
                          بنده سید مصطفی جلال الدینی هستم و تکنیکالیست هستم...
                          در سایت همسایه پست میزدم ولی بنا به دلایلی مکان پست زدن خودم را عوض کردم و به این سایت منتقل کردم...
                          .
                          .
                          .
                          .
                          از دوستان هر کس هر سوالی در مورد سهامش داشت در همین تاپیک مطرح کند ، بنده جواب خواهم داد...
                          سلامت ، شاد ، پیروز و موفق باشید :)
                          و من الله توفیق
                          سلام استاد جان میشه منو راهنمایی کنید که نمودارهای تکنیکال رو از کجا باید پیداکردو بررسی کرد؟؟ اصلا سایتی اونارو اراءه میده؟

نظر

• alireza51
                            عضو فعال
                            • Feb 2013
                            • 1205

در اصل توسط znshi پست شده است View Post
                            سلام استاد جان میشه منو راهنمایی کنید که نمودارهای تکنیکال رو از کجا باید پیداکردو بررسی کرد؟؟ اصلا سایتی اونارو اراءه میده؟

سلام
                            این گونه اطلاعات به صورت دیتا هر توسط سازمان لحظه به لحظه ذخیره می شود.
                            شما می توانید با نصب نرم افزار مفید تریدر5 که به صورت رایگان از سایت کارگزاری مفید دانلود و نصب کنید، سپس شروع به یادگیری نمایید.
                            بعد نصب ،شما حتی معاملات سالهای قبل را به صورت دقیقه ای هم دارید.
                            شما با استفاده از امکانات این نرم افزار می توانید انواع و اقسام اندیکاتورها را بروی سهم جهت تحلیل استفاده کنید.
                            تمام عکس هایی که بچه های سایت هم می گذارند بعد تحلیلشان با این نرم افزار و گرفتن عکس از آن است.
                            راهنمای کامل نصب و استفاده از آن نیز در سایت رسمی کارگزاری مفید موجود است.
                            عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• za_trader
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 1456

در اصل توسط znshi پست شده است View Post
                              سلام میشه یکی منو راهنمایی کنه که از کجا باید نمودارهای تکنیکال سالانه یک نمادو ببینم؟؟تو سایت irbourseچبزی پیدا نکردم

نرم افزار ami broker را نصب فرمایید ، تو این نرم افزار میتونی دیتاهای یه ساله رو هم ببینی

نظر

• smj13
                                عضو فعال
                                • Sep 2013
                                • 1185

سلام خدمت دوستان
                                خیلی عذر میخوام که اینقدر فعالیتم کم شده ولی سرم خیلی شلوغ شده و اصلا وقت نمیکنم بیام خیلی از پستها را جواب بدهم ، انشالله از ماه بعد یکم سرم خلوت تر میشه و آموزش ها را به این صورت نامنظم ادامه نمیدم...
                                همچنان توصیه به سهامداری با سهامهای بنیادی دارم مثل ثشرق و ثتران و وبصادر و دی و سشرق و ستران و البته دوستان بنیادی کار شرانل را هم بهش اضافه کنند...
                                سهامهای وبیمه و وبشهر هم خوب هستند...
                                هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!

نظر

در حال کار...
                                X