در اصل توسط mahtab.gh441 پست شده است
View Post
i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13
Collapse
X
-
در اصل توسط hamzeh پست شده است View Postآقاسید به نظرمیرسه تو فروش شبندر اشتباه کردی چون احتمالا فردا شبندر صف خریده!
شبندر را روی 1515 فروختم و ثشرق 310 تومنی خریدم ، بنظر شما اشتباه کردم؟
امروز همون مقداری که ثشرق خریده بودم را (حدود 8 درصد کل سرمایه ام) را فروختم و یک پله بانک دی خریدم...
فردا هم یک پله دیگه بانک دی میخرم...
دیروز در مورد بانک روی قیمت 225 تومن اخطار دادم و صف خریدش از 224.9 تومن برگشت و صف فروش شد ...
دیروز در مورد شبندر گفتم یک پله از صف فروش بردارید...
در وبشهر یکم از لحاظ زمانی اشتباه کردم ولی به رشدش مطمئن هستم...هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
نظر
-
در اصل توسط Spica پست شده است View Postمن میخوام وبصادر اضافه کنم . امروز که منفی هست و راه میده . فردا چطوره ؟ آیا فردا میشه پایین تر خرید . لطفا راهنمایی کنید. مرسی
وبصادر 1392.09.18.png
ضمناً شاخص بانکها هم فعلاً در حال اصلاحه و به نظرم تا آخر هفته خبری توش نیست.
بانکها 1392.09.18.png
نظر
-
در اصل توسط Spica پست شده است View Postمن میخوام وبصادر اضافه کنم . امروز که منفی هست و راه میده . فردا چطوره ؟ آیا فردا میشه پایین تر خرید . لطفا راهنمایی کنید. مرسی
خود من روی وبصادر و دی زوم هستم و امروز یکم دی خریدم ، فردا احتمالا یک پله دیگه دی بخرم و وبصادر هم اضافه کنم...هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
نظر
-
با سلام،
از سید عزیز سپاسگزارم بابت راهنمایی های بسیار مفید و کاربردیشون،
با توجه به صحبت های اخیر، من امروز، ثغرب، فایرا، و ونفت گرفتم. به نظرتون تا کجا جای رشد دارن؟
خیلی ممنون
نظر
-
در اصل توسط afshar پست شده است View Postسلام آقا سید خسته نباشید
دی 1 مرد دارآویز زده بنظرلااقل فردام منفیه درسته؟
وبصادر بنظرتون در حال تشکیل سر وشانه نیس؟ اگه هست احتمال افت بیشتر میشه
کف قدرتمند بی ریسک سهم 190 تومن هست و من برای این سهم را امروز خریدم چون اخبار بنیادی بسیار تاپی ازش دارم...
فردا روی 200 تومن یک پله دیگه بر میدارم و پسفردا هم اگر منفی شد باز هم بر میدارم...
بانکی دی از اون سهمایی است که میتونه تا 1000 تومن رشد کنه ، قصدم از خرید بانک دی و وبصادر فقط سهامداری است پس دوستان کوتاه مدتی از روی دست بنده نخرید...
وبصادر هم الگوی سر و شانه نزده و نگرانی بابت این سهم نیست...آخرین ویرایش توسط smj13؛ 2013/12/09, 10:57.هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
نظر
نظر