i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Bazaar
    عضو عادی
    • Nov 2013
    • 32

در اصل توسط smj13 پست شده است View Post
    از دوستان یه خواهشی دارم و این هست که اگر واقعا از این تاپیک (یا هرجای دیگه )استفاده کردید و سود کردید یک مقدارش را برای کمک به نیازمندان کنار بگذارید که مالتون برکت پیدا کنه...
    برای مثال موسسه محک خوب هست ، یا کمیته امداد...
    خود من به یه خانمی تو فولاد شهر اصفهان کمک میکنم که بنده خدا سرطان داره و بچه هاش هم دم بخت هستند ، شوهرش مرده و حقوق بازنشستگی هم نداره و تازه مستاجرم هست و کلا آدم بسیار نیازمندی هست...
    من در حد وسعم کمک میکنم ولی خرج درمانش بسیار بالا است ، از دوستان اگر کسی خواست کمک کنه تو پیام خصوصی بهم اعلام کنه البته باید برم براش حساب باز کنم ، بعید میدونم جایی حساب داشته باشه...
    اگر میخواهید تو این دنیا نیازمند کسی نباشید و اون دنیا هم آمرزیده شوید به نیازمندان کمک کنید ، این از صد تا تکنیکال هم براتون بهتره...
    عااااااااااالی...........
    افرین و هزاران درود
    کاملا باهاتون موافقم که همه چیز پول و رشد قیمت سهام و درصد سوداوری نیست،
    اینکه پول و مادیات چشممون رو پر، و از وسعت نگاهمون کم کنه، ظلمی خواهد بود که اول از همه به خودمون کردیم!

منم از این ایده خداپسندانه، استقبال میکنم و درصدی از سودم (چه اینجا و چه کارای حاشیه ای دیگه) رو برای این نیت لحاظ میکنم...
    فکر میکنم متاسفانه تعداد افراد نیازمند توی جامعه ما کم نیستن و اگر کمی دقت کنیم میتونیم در همین حوالی خودمون هم ببینیمشون، (مثلا کودکان سرطانی، و.... که واقعا هزینه سرسام اور درمان و غصه های شانروزی درد اونا، کمر خانوادهاشون رو میشکنه )... من هر روز صبح توی مسیر به محل کارم جلوی یکی از بیمارستان های دولتی مرکز تهران خانواده های محترم مسافری رو میبینم که توی سرما کنار خیابون بیمارستان چادر زنده اند، تا هم در کنار عزیزشون باشند و هم از مخارج سنگین اسکان در کنار مخارج سرسام اور درمان جلوگیری کنن... خیلی سخته، تعارف هم نداره! و اون وقته که میفهمم سلامتی بزرگترین نعمتیه که الان در اختیارمونه...
    البته نیازمندان واقعی و شریف، مثل همین خانم محترمی که شما گفتید، اونقدر مناعت طبعشون بالائه که براحتی ابراز نیاز نمیکنن... اما فکر کنم میشه پیداشون کرد...

سلامت و پاینده باشید...

نظر

• nassiri165
      عضو جدید
      • Nov 2013
      • 5

با سلام خدمت سید بزرگوار و تمامی دوستان عزیز این تاپیک خوشبختانه با تلاش فراوان توانستم عضو سایت جدید شوم و به جمع صمیمی شما بپیوندم ، بنده هم نرم افزار تحلیل مفید را دانلود کردم و از راهنمایی های جناب سید استفاده مینمایم . نصیری

نظر

• mahtab.gh441
        عضو فعال
        • Nov 2013
        • 209

http://

ثشرق
        لطفا بررسی کنید دوستان و ایرادات کار را بیان کنید ممنون
        آخرین ویرایش توسط mahtab.gh441؛ 2013/12/08, 22:08.

نظر

• mahtab.gh441
          عضو فعال
          • Nov 2013
          • 209

شبندر فیبوناچی

لطفا بررسی کنید و در رفع ایرادات کار کمک کنید با تشکر

نظر

• mahtab.gh441
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 209

شبندر چنگال اندرو

نظر

• mahtab.gh441
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 209

فاراک
              هر نکته شما یک درس خواهد بود

نظر

• za_trader
                عضو فعال
                • Nov 2013
                • 1456

در اصل توسط mahtab.gh441 پست شده است View Post

ثشرق
                لطفا بررسی کنید دوستان و ایرادات کار را بیان کنید ممنون
                با سلام
                به نظر من درست کشیدین ،اما از فیبوی ریتریس برای اصلاح سهم استفاده میکنند که نقاط حمایت سهم رو مشخص کنند، و در اینجا که سهم روند صعودی داره و موجش هنوز تموم نشده استفاده نمیکنند
                یه نکته دیگه اینکه بهترین تایم فریم برای بازار ایران دیلی هستش، چون بازار ایران اونقدر دیتا نداره که رو 1 ساعت تحلیل کنید.
                به نظر من ثشرق الگوی AB=CD ساخته و هدف اولش 450 هستش.
                ممنون میشم اگر ایرادی داشتم بگین
                ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .

نظر

• mahtab.gh441
                  عضو فعال
                  • Nov 2013
                  • 209

در اصل توسط za_trader پست شده است View Post
                  با سلام
                  به نظر من درست کشیدین ،اما از فیبوی ریتریس برای اصلاح سهم استفاده میکنند که نقاط حمایت سهم رو مشخص کنند، و در اینجا که سهم روند صعودی داره و موجش هنوز تموم نشده استفاده نمیکنند
                  یه نکته دیگه اینکه بهترین تایم فریم برای بازار ایران دیلی هستش، چون بازار ایران اونقدر دیتا نداره که رو 1 ساعت تحلیل کنید.
                  به نظر من ثشرق الگوی AB=CD ساخته و هدف اولش 450 هستش.
                  ممنون میشم اگر ایرادی داشتم بگین

ممنون از توجه شما و نکاتی که فرمودید
                  نکته اول که فرمودید حق با شماست چون در حال صعود است باید این ابزار مناسب نبود
                  چنگال اندرو میتواند گزینه بهتری باشید یا نظر شما ابزار دیگر است ؟
                  در مورد تایم هم سعی میکنم با تمرین بیشتر اختلاف روزانه و ساعتی بهتر درک کنم تا دید بهتری داشته باشم و الان هم دیلی این نماد بررسی میکنم

و اگر ممکنه این الگویی AB=CD را روی عکس توضیح دهید ممنون می شوم چون دید خاصی از این الگو ندارم

و ممنون برای پاسخ دهی

نظر

• za_trader
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 1456

شبندر چنگال اندرو
                    به نظر من باید دیدتو کلی تر کنی ، خیلی ریز میبینی، بعد یکی هم اینکه باید بین موج هایی که انتخاب میکنی تناسب وجود داشته باشه، به نظر من این چنگالی که کشیدی از اعتبار زیادی برخوردار نیست
                    این چنگال از نظر من :

نظر

• za_trader
                      عضو فعال
                      • Nov 2013
                      • 1456

شبندر فیبوناچی

این فیبوت درسته ولی باید برعکسش کنی ، یعنی فیبوی صفرش باید پایین باشه. باید موجی که انتخاب میکنی ببینی چند درصد اون اصلاح میشه اگه خودت به فیبویی که کشیدی نگاه کنی میبینی موج مثلا 61 درصد موج قبلی اصلاح کرده نه 38 درصد موج قبلی.
                      نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه ، ولی انشاالله رسونده باشم.

نظر

• hamzeh
                        عضو فعال
                        • Jan 2013
                        • 397

آقاسید به نظرمیرسه تو فروش شبندر اشتباه کردی چون احتمالا فردا شبندر صف خریده!
                        توصیه ای به خرید و فروش ندارم .

نظر

• mahtab.gh441
                          عضو فعال
                          • Nov 2013
                          • 209

با عرض سلام و صبح بخیر خدمت سید بزرگوار و همه دوستان گرامی

جا داره از za_trader نیز تشکر کنم بخاطر کمک های ایشون امیدوارم امثال ایشون و سید بیشتر به این تاپیک سر بزنند

و از این دو بزرگوار ممنونم

نظر

• Spica
                            عضو عادی
                            • Nov 2013
                            • 66

من میخوام وبصادر اضافه کنم . امروز که منفی هست و راه میده . فردا چطوره ؟ آیا فردا میشه پایین تر خرید . لطفا راهنمایی کنید. مرسی

نظر

• mosafer22
                              عضو عادی
                              • Nov 2013
                              • 19

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت سید و دوستان..
                              استاد میخواستم بدونم نظرتون راجب ذوب چی هست؟
                              بنیادی از دوستان کارگزار پرسیدم همه تایید کردن..از لحاظ قیمتی هم بنظر خیلی عقب مونده..از لحاظ تکنیکال میفرمایید اوضاع برای ورود چطور هست؟
                              مرسی

نظر

• mosafer22
                                عضو عادی
                                • Nov 2013
                                • 19

در اصل توسط Spica پست شده است View Post
                                من میخوام وبصادر اضافه کنم . امروز که منفی هست و راه میده . فردا چطوره ؟ آیا فردا میشه پایین تر خرید . لطفا راهنمایی کنید. مرسی
                                بنظر من بخر بره..
                                یکی دو تومن خیلی تاثییری نداره به این دلیل که یهو دیدی همین امروز برگشت و صف شد و از دستت پرید..حداقل پله ای خرید کن..همه رو نذار فردا..این نظر منه..تا نظر دوستان و سید چی باشه..

نظر

در حال کار...
                                X