i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • setare_ur
    عضو عادی
    • Mar 2011
    • 108

ااستاد خسته نباشین
    گویا غبشهر افزایش سرمایه ایی به اندازه 210% از محل انباشته داشته با این حساب اگه درست محاسبه کرده باشم با توجه به اخرین قیمت سهم می بایستی حدودای عدد 1470 تومان بازگشایی بشه از طرفیم پیش بینی اولیه سهمو در سال 93 حدودای 600 در نظر گرفته که تعدیل منفی نسبت به اخرین پیش بینی ها داره ( بماند نسبت به اولین پیش بینی سال 92 بالای 270% تعدیل کرده اما بازار به این چیزا توجه نداره) حالا فکر میکنید قیمت روز بازگشایی چند باشه خوبه؟ و ایا با سهم موندن به صلاحه با دید میان مدت یا بهتره روز بازگشایی اصل سهمارو رد کنم بره ؟ البته متاسفانه قیمت بالا خرید دارم ( میانگین 4700) ممنون میشم راهنماییم کنید

نظر

• smj13
      عضو فعال
      • Sep 2013
      • 1185

در اصل توسط احسان147 پست شده است View Post
      ممنون بابت تحلیل خوبتون
      به نظر شما خودرویی ها ارزش ورود دارن برای شنبه یا نه ؟تا سقف های خودشون خیلی مونده ؟
      به نظر من خودرویی ها اصلا ارزش ندارند ، بشدت مراقب باشید ، این صنعت اگر خبری هم باشد تا سه سال آینده خودش را پیشخور کرده...
      وقتی سهامهای با بنیادی مثل ساختمانی و سیمانی ها و نفتی ها و بانکی ها هست نمیدانم چرا ورود به خودرویی های ورشکسته !!!!
      ثشرقی که به ازای هر سهمش 1200 دارایی دارد و با قیمت 270 تومن معامله میشود ارزنده تر است یا ایران خودرویی که با زیان انباشته 50 تومن به ازای هر سهم و حداقل 50 تومن زیان امسال ، داره بالای 300 تومن معامله میشود؟
      بنده با صنعت خوروسازی بد نیستم و امیدوارم هرچه زودتر سر و سامان بگیرند ولی از لحاظ بنیاد در حد کود تو باغچه هم ارزش ندارند ، بشدت مراقب باشید که اسیر این صنعت نشوید!!!!
      هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!

نظر

• Bazaar
        عضو عادی
        • Nov 2013
        • 32

سلام و درود فراوان
        تبریک مجدد به شما و تبریک به همه دوستانی که میتونن اینجا به مطالبتون دسترسی داشته باشن...

فعلا با شبندر مانده ام و چشم براه اخبار خوب حداقل تا پایان سال...
        تایپکو، میشه بگین وضعیتش چجوری خواهد بود؟ (یادتون اگه باشه ، عرض کردم خدمتتون که شبندر 1400 تومنی رو دادم تاپیکو 545 تومنی خریدم... )
        راستی سشرق دوستم خریده دیروز 415 تومن، طبق صحبتی که با شما داشتم قبلا، بهش گفتم در میان مدت خوبه اما میخواد کوتاه مدت بدونه ازش... قبلا مقاومتش 400 بود و دیروز رد کرد، می شه تارگت و حمایت اش رو بگید؟
        ممنونم...

نظر

• KEYAN5533
          عضو عادی
          • Jun 2013
          • 215

در اصل توسط smj13 پست شده است View Post
          خوب ببینید شبندر واقعا الان کف قیمت هست و برای خرید ارزنده هست ، اگر واقعا قصد ندارید تا شب عید دست به پولتون بزنید برای خرید مشکلی نیست و همین شنبه هم میتونید خریدتون را انجام بدین...
          البته بهتون پیشنهاد میدم روی شبندر تکسهم نشوید !!!!
          با تشکر از وقتی که بی ریا میزارین.
          خودم نظرم رو شبندر هست وار بانکی ها رو وانصار وار خودرویی ها رو خپارس ودارویی ها دکوثر
          استاد حالا نظر شما چی هست؟
          با سپاس فراوان
          /.:blushsmiley:./

نظر

• nikravesh32
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 148

سلام و خسته نباشطد نظرتون درباره ی جایگزینی شبندر با تاپیکو چیه؟ ممنون

نظر

• meh
              عضو عادی
              • Nov 2013
              • 116

سلام شما جای من بودید چکار می کردید ؟
              مرداد ماه حدود 36 م تومان سهام ثشرق را خریدم ولی اینقدر این سهم بالا و پایین شد و من هم ناشی و عجول ، به هوای اینکه اگه با سهم دیگه ای این سهمو سوییچ کنم بیشتر سود می کنم اینو فروختم (اوایل ابان) و بجای اون تکشا گرفتم با میانگین خرید هر سهم 690 ت . بعد از اون ثشرق رفت بالا و تکشا اومد پایین . واین آهنگ تقریبا تا الان هست . فعلا از این ماجرا 7 م تو ضرر هستم .حالا با توجه به روند هر دو سهم شما اکه جای من بودید چکار می کردید؟ کدومشون آینده دارتر هستند ؟ ایا باز هم برگردم به ثشرق یا نه؟ بسیار ممنون

نظر

• smj13
                عضو فعال
                • Sep 2013
                • 1185

در اصل توسط KEYAN5533 پست شده است View Post
                با تشکر از وقتی که بی ریا میزارین.
                خودم نظرم رو شبندر هست وار بانکی ها رو وانصار وار خودرویی ها رو خپارس ودارویی ها دکوثر
                استاد حالا نظر شما چی هست؟
                با سپاس فراوان
                خوب در مورد بانکی ها و خودرویی ها قبلا توضیحات را داده ام ، خپارسی که 137 تومن ضرر کرده چه داره که نظرتون روشه؟
                بانکی ها هم نزدیک اصلاحشون هستن ولی نفتی ها آماده شروع موج 5 صعودی هستند...
                اگر علاقه شدیدی دارید که سود کسب کرده در دیگر گروه ها را با زیان خودرویی ها معاوضه کنید ، بسم الله...
                توی تاپیک قبلی هم گفتم اصلا هیچ نظری روی خودرویی ها ندارم ، مثلا شما فکرش را بکنید توی تاپیک ها دارند میگن اگر ایرانخودرو فلان دارایی خودش را بفروشد ضرر چند هزار میلیاردی خودش را یر به یر میکند و به سودی عجیب میرسد !!!!!
                یا حضرت اوسا قدوس تا دیروز بنده فکر میکردم ایرانخودرو ، خودرو تولید میکند ولی طی این چند وقته فهمیدم چه اشتباه فاحشی میکردم ، ایرانخودرو یک شرکت ساختمانی است که دارایی های خودش را میفروشد تا سود عجیبی کند !!!!
                اتفاقا خیلی صحبت از این هم هست که شرکای تجاری همچون شرکتهای ساختمانی پژو و سیتروئن دارند میان سهامش رو بخرند که تبدیل به هلو شوند !!!!
                برادران ، خواهران، عزیزان ، به خدا قسم بنده خوبی شما را میخواهم سمت خودرویی ها نروید!!!!

نظر

• setare_ur
                  عضو عادی
                  • Mar 2011
                  • 108

ااستاد خسته نباشین
                  گویا غبشهر افزایش سرمایه ایی به اندازه 210% از محل انباشته داشته با این حساب اگه درست محاسبه کرده باشم با توجه به اخرین قیمت سهم می بایستی حدودای عدد 1470 تومان بازگشایی بشه از طرفیم پیش بینی اولیه سهمو در سال 93 حدودای 600 در نظر گرفته که تعدیل منفی نسبت به اخرین پیش بینی ها داره ( بماند نسبت به اولین پیش بینی سال 92 بالای 270% تعدیل کرده اما بازار به این چیزا توجه نداره) حالا فکر میکنید قیمت روز بازگشایی چند باشه خوبه؟ و ایا با سهم موندن به صلاحه با دید میان مدت یا بهتره روز بازگشایی اصل سهمارو رد کنم بره ؟ البته متاسفانه قیمت بالا خرید دارم ( میانگین 4700) ممنون میشم راهنماییم کنید

نظر

• setare_ur
                    عضو عادی
                    • Mar 2011
                    • 108

استاد میشه نظرتون در مورد شیران بفرمایید گویا کفش 2900 و هدف اولیه اش 3400 هستش ولی مثل اینکه ظرف زمانیش به منظور خروج از این نقطه طولانی خواهد بود میانگین 3360 رو سهم هستم به اندازه 15% سبدم ولی بیشتر با سهام نوسان گیری میکنم ( البته این دفعه نوسان مارو گرفت) ممنون میشم نظرتونو در مورد موندن یا فروش سهم بدونم

نظر

• KEYAN5533
                      عضو عادی
                      • Jun 2013
                      • 215

خوب در مورد بانکی ها و خودرویی ها قبلا توضیحات را داده ام ، خپارسی که 137 تومن ضرر کرده چه داره که نظرتون روشه؟
                      بانکی ها هم نزدیک اصلاحشون هستن ولی نفتی ها آماده شروع موج 5 صعودی هستند...
                      اگر علاقه شدیدی دارید که سود کسب کرده در دیگر گروه ها را با زیان خودرویی ها معاوضه کنید ، بسم الله...
                      توی تاپیک قبلی هم گفتم اصلا هیچ نظری روی خودرویی ها ندارم ، مثلا شما فکرش را بکنید توی تاپیک ها دارند میگن اگر ایرانخودرو فلان دارایی خودش را بفروشد ضرر چند هزار میلیاردی خودش را یر به یر میکند و به سودی عجیب میرسد !!!!!
                      یا حضرت اوسا قدوس تا دیروز بنده فکر میکردم ایرانخودرو ، خودرو تولید میکند ولی طی این چند وقته فهمیدم چه اشتباه فاحشی میکردم ، ایرانخودرو یک شرکت ساختمانی است که دارایی های خودش را میفروشد تا سود عجیبی کند !!!!
                      اتفاقا خیلی صحبت از این هم هست که شرکای تجاری همچون شرکتهای ساختمانی پژو و سیتروئن دارند میان سهامش رو بخرند که تبدیل به هلو شوند !!!!
                      برادران ، خواهران، عزیزان ، به خدا قسم بنده خوبی شما را میخواهم سمت خودرویی ها نروید!!!!
                      با تسکر از شما؟
                      سوال آخر
                      استاد شما فرمودین تک سهم نشم
                      به روی چشم
                      شبندر هست؟ونفت رو چه طور می بینید؟یا چه سهم دیگه ای رو میفرمایید ونظرتون هست
                      مبلغ من40تا
                      با تشکر وسپاس فراوان:)>->:/
                      /.:blushsmiley:./

نظر

• smj13
                        عضو فعال
                        • Sep 2013
                        • 1185

در اصل توسط KEYAN5533 پست شده است View Post
                        با تسکر از شما؟
                        سوال آخر
                        استاد شما فرمودین تک سهم نشم
                        به روی چشم
                        شبندر هست؟ونفت رو چه طور می بینید؟یا چه سهم دیگه ای رو میفرمایید ونظرتون هست
                        مبلغ من40تا
                        با تشکر وسپاس فراوان:)>->:/
                        ونفت را تحلیلش را چند صفخه قبل زده ام ، سقف دوقلو و ریزش احتمالی تا 345...
                        شبندر خوبه ، سبد پیشنهادی هم برای بلند مدت داده ام ، ولی سعی کن سبدت بلند مدتت از 85درصد سرمایت تشکیل بشه و نهایتا 4 سهم خوب...
                        با 15 درصد هم میتونی نوسان بگیری و سیگنال ها هم لابلای تحلیل هایم داده ام :)
                        موفق باشی

نظر

• vahid1359
                          عضو جدید
                          • Jul 2013
                          • 9

سلام.خسته نباشید.وسینا رو از 185 تومن دارم . نظرتون این بود که بانکی ها اصلاح دارن . بنظرتون موقتا شنبه از وسینا خارج بشم؟تو شیران هم گیر افتادم.واقعا نمیدونم باهاش چیکار کنم.کرماشا،خراسان،وپترو هم دارم.تصمیم دارم موتوژن بگیرم.نظرتون چیه؟

نظر

• bnz
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 381

سلام درمودر کچاد کگل نظرتون بفرمایی متشکدم
                            /:.Heart.:/

نظر

• majid664
                              ستاره‌دار (۴)
                              • Oct 2011
                              • 1052

البته شکربن همچنان تو کانال صعودی داره حرکت میکنه ولی در مورد جایگزینیش با شبندر ... نمیدانم...
                              هر دو سهم خوب هستند ولی خوب شبندر اصلاح بسیار خوب انجام داده و برای خرید هم مناسب هست...
                              شاید تا یک هفته دیگه نفتی ها شروع به رشد کنن ، شااااااید...
                              صلاح خودتان را خودتان میدانید ، بنده فقط میتونم بگم کدوم اصلاح بیشتری داشتند ...
                              از راهنمایی ارزشمند شماممنونم.
                              آن ها که به گوششان بیش از چشمشان اعتماد میکنند یک چیز بزرگ را از دست میدهند و آنهم حقیقت است.
                              وقتی خودت را هم صدا با اکثریت دیدی، وقت آن است که بنشینی و عمیقا فکر کنی.

نظر

• ابشار
                                عضو فعال
                                • Apr 2013
                                • 1426

اقاسید ایران مرینوس را چطور یش بینی میکنید خدا خیرتان دهد

نظر

در حال کار...
                                X