کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سید جان میشه راجب مقاومتهای شبندر توضیح بدین ممنون
با سلام
ببخشید من پاسخ دادم 1490 که الان رد کرد 1546 و 1565 تومن دو مقاومت سنگین این سهم هستند به احتمال زیاد اینبار این دو مقاومت شکسته خواد شد و به حمایت تبدیل میشه پایانی امروز شبندر و دو روز اینده این سهم بسیار مهمه هم برای خودش و هم همگروهی هاش بخصوص شاوان چونکه معامله بلوکی دارد
شنیده شده با علت وجود احتمال افزایش نرخ فروش پروژه های مسکونی و اداری آ اس پ ، توانایی افزایش 20 درصدی سود هرسهم در گزارش پایان سال مالی برای این شرکت وجود دارد.
سیدعزیزمنظورم این بود شپاکسا مخواد سیصد درصد افضایش سرمایه بده که هشتاد درصد از سود انباشته وبقیه ار محل مطالبات و اورده نقدی ضمن اینکه هر سهمی سیصد تومن سود میده با این دید برای خرید مناسب نمیدانید راهنمائی بفرمائید ممنون میشم
با عرض پوزش بنده روی سهامهای پترویی و شیمیایی فعال نیستم و فقط سعی میکنم تکسهم های خاص را شکار کنم مثل شپلی...
برای همین از فاند بیشترشون بی اطلاع هستم و نمیتونم نظری بدهم :)
با این حال با دید بلند مدت مناسب است...
هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
شنیده شده با علت وجود احتمال افزایش نرخ فروش پروژه های مسکونی و اداری آ اس پ ، توانایی افزایش 20 درصدی سود هرسهم در گزارش پایان سال مالی برای این شرکت وجود دارد.
در مورد آس پ یک نکته را یادآوری کنم که این شرکت فقط در زمینه پیمانکاری ساخت مسکن فعال است و هیچ سرمایه گذاری خاصی روی بخش مسکن ندارد...
سهامهای با فاند قوی بخرید ، همین سهم هم بسیار خوب است ولی سهامهای بهتر از این سهم هم هست...
دوستان مشکل ما سیاست ماست....
اول باید یه جوری غضنفرهای داخلی(نماینده های بیشعور مجلس) را کنترل کرد و بعد به فکر سیاست خارجه و رشد اقتصاد بود...
موندم چرا باید مجلسی داشته باشیم که حتی 1 درصد هم به فکر مردم نیستند؟!!!
اصلا مجلسی که از مردم نیستند چرا باید وجود داشته باشد؟!!!
بهتر نیست نظام پادشاهی راه بندازن ؟ به هر حال از نظام کمونیستی کنونی خیلی خیلی بهتر است...
در مورد آس پ یک نکته را یادآوری کنم که این شرکت فقط در زمینه پیمانکاری ساخت مسکن فعال است و هیچ سرمایه گذاری خاصی روی بخش مسکن ندارد...
سهامهای با فاند قوی بخرید ، همین سهم هم بسیار خوب است ولی سهامهای بهتر از این سهم هم هست...
سلام بر سید بزرگ
منظورتان از سهامهای بهتر کدامیک از اینهاست:
1- ثتران
2- ثشرق
3- ثباغ
4- ثغرب
5 و 6 و ...... ؟؟؟؟
با تشکر از شما
[COLOR="#FF8C00"][SIZE=4] بزرگترین اقیانوس، آرام است. آرام باش تا بزرگترین باشی. [/SIZE][/COLOR]
شاخص کل را قبلا گفتم که شاااااید یک ریزش بسیار ناچیز دیگه هم داشته باشیم ، ولی فردا باید قائدتا سبز باشد...
در آر اس آی کفی دوقلو کاملا مشهود است و احتمال صعود بیشتر از نزول است...
به هر حال ترجیح میدم این نزول اندک هم انجام شود تا بازار خیالش راحت شود و به صعود خودش ادامه دهد...
اگر فردا از همین نقطه برگردد ، کفی قطعی شاخص روی 78750 -78800 واحد خواهد بود...
باز هم میگویم که احتمال صعود را بیشتر از نزول میدانم ، و اینکه شاخص کل سومین موج نزولی خودش را هم دید و دلیلی برای ریزش بیشتر اصلا وجود ندارد...
منفی های نرخ خوراک 15 سنتی قبلتر توسط بازار پیشخور شده و آن هم توسط سهامهایی که اصلا ربطی بهشون نداره...
الان هم که نرخ خوراک 13 ستن تصویب شده که باز هم احتمال دارد به مجلس عودت داشته باشد چون تعیین قیمت خوراک توسط مجلس با قانون اساسی مغایرت دارد.
بهترین گروه را ساختمانی ها میدانم چون در این قیمتها مثل الماس میمانند که یابنده اش ازشون خبری ندارد...
يه روز ملانصرالدين و دوستش دوتا خر ميخرن.
دوست ملا ميگه: چه طوري بفهميم کدوم ماله منه کدوم ماله تو؟
ملا ميگه خوب من يه گوش خرم رو ميبرم اوني که يه گوش داره مال من اوني هم که دو گوش داره مال تو.!
فرداش ميبينن خر ملا گوش اون يکي خره رو از سر حسادت خورده!!!
دوست ملا ميگه :حالا چيکار کنيم ملا ميگه: من جفت گوش خرمو ميبرم!!!
فرداش ميبينن بازم قضيه ديروزيه...
دوست ملا ميگه :حالا چيکار کنيم ملا ميگه: من دم خرمو ميبرم! فرداش بازم قضيه ديروزي ميشه.. دوست ملا با عصبانيت ميگه: حالا چيکار کنيم ملانصرالدين هم ميگه:عيبي نداره خب حالا خر سفيده مال تو خر سياه مال من
.
.
.
حالا این حکایت را با بازارمون تطابق بدهید ، نرخ خوراک پتروشیمی چه ربطی به سیمانی و دارویی و ساختمانی و خودرویی و ... داره؟
ولی خوب بازار داره بهش واکنش نشون میده :)
بهتره اینجوری بگم که بازار هنوز نفهمیده فقط پترویی نداره و سهمایی غیر از پترویی هم زیاد هستند :)
سلام سيد جان نظرت رو در خصوص خبهمن و پاسا مي خواستم بدونم راستش تو پاسا كه به توصيه يكي از اساتيد همسايه رو 2600 خريدم و تا 2300 ميانگين پايين آوردم خيلي تو ضررم نمي دونم صبر كنم تو سود ميرم يا نه
دوستان مشکل ما سیاست ماست....
اول باید یه جوری غضنفرهای داخلی(نماینده های بیشعور مجلس) را کنترل کرد و بعد به فکر سیاست خارجه و رشد اقتصاد بود...
موندم چرا باید مجلسی داشته باشیم که حتی 1 درصد هم به فکر مردم نیستند؟!!!
اصلا مجلسی که از مردم نیستند چرا باید وجود داشته باشد؟!!!
بهتر نیست نظام پادشاهی راه بندازن ؟ به هر حال از نظام کمونیستی کنونی خیلی خیلی بهتر است...
کاملا موافقم ای کاش این مجلس وجود نداشت خدا شاهد است تا به امروز در این خانه ریا کاری چیزی جز بر ضد مردم تصویب نشده
در عوض ادمهای چاپلوس تا تونستن ورود پیدا کردن
طرح هدفمندی و اغاز اونو دادن دست دولت تا گندی که موقع تصویب فاز اول زدن اینبار از گردن خودشون ساقط باشه
اوقت دارن از جا میتونند فشار میارن من خودم پتروشیمی ندارم اما این بازی ادامه داره و امروز در همه گروهها این فشار حس شد
رضا شاه یه چیزی میدونست که مجلس رو به توپ بست
این مجلس باقی مانده همان دولت ظلم قبلی هست که انواع دزدی های میلیاردی در ان رخ داد
و در اخر از ماست که برماست
سلام سيد جان نظرت رو در خصوص خبهمن و پاسا مي خواستم بدونم راستش تو پاسا كه به توصيه يكي از اساتيد همسايه رو 2600 خريدم و تا 2300 ميانگين پايين آوردم خيلي تو ضررم نمي دونم صبر كنم تو سود ميرم يا نه
دوست عزیز هممون تو ضرریم ولی فقط نیاز به صبر و حوصله داریم ، این بازار به هر حال درست میشه و خیلی زود هم بازار راهش را از پتروها جدا میکنه و به راه خودش ادامه میده...
دوست عزیز هممون تو ضرریم ولی فقط نیاز به صبر و حوصله داریم ، این بازار به هر حال درست میشه و خیلی زود هم بازار راهش را از پتروها جدا میکنه و به راه خودش ادامه میده...
از اينكه وضع اينجور نمي مونه و درست ميشه مطمئنم فقط شك دارم سهمهايي كه 40% افت كردند به اين زوديها دوباره قيمتهاي قبلي رو لمس كنند.
نظر