کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
عیدی که سبزوار بودم، یه سری کارگزاری رفتم. چند مفر جمع شده بودند و خوشحال با وبصادر ور میرفتن. رو 110 بشدت فروشنده بودند! گفتم آقا دست نگه دارید، این نماد میبنده تعدیل مثبت میده. با خنده گفتن وبصادر فقط نوسان! دوباره هم میاد رو 102! از این سبزواری بودنمون فقط شم اقتصادیش به ما نرسید!
صبح همگی دوستان بخیر. قصد خرید چیزی داشتید، ما رو هم بی نصیب نزارید.
فسرب رو هم نگاهی کنید. حقوقیش عجیب دست و پای منفی کننده های امروز رو جمع کرده. نمیدونم جریان چیه.
سهم خوبی خریدی
فردوس جان اگه خواستی چیزی بخری بزار بازار درست شه وساپا رو زیر نظر بگیر
[INDENT][COLOR=#008000][B][B]امواج زندگي را بپذير ، حتي اگر گاهي تورا به [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]عمق [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]دريا ببرند. آن ماهي آسوده که هميشه بر [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]سطح [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]آبها ميبيني مرده است.[/B][/B][/COLOR]
آخه از وقتی من خریدمش سقوط آزاد کرده یعنی تا کی اینجوریه؟ /.:blinksmiley.:/
اگه کوتاه مدتی خریده بودی که مثلثو رو به پایین شکونده و اگه تثبیت بشه که احتمالاً میشه باید خارج شی.
اما اگه میان مدتی هستی رو تحلیل علی یه 10% تا حد ضرر مونده و جایی برای نگرانی نیست.
بچه ها یه تست روان شناسی بازار ، حقیقی علیه حقوقی:
صورت مساله:
معاملات فسرب تقریبا یه ساعتی است که بسیار کم شده. حقوقی تا 1.95 ملبون خریده و دست نگه داشته (71.3 %). خریدار به هیچ عنوان قیمت های فروشنده رو نمیپسنده. تصمیم حقوقی کاملا موثره. تقریبا حجم 200 هزار تو قسمت فروشنده موجوده
حالا گزینه های پیش رو تو دقایق باقیمونده:
1) فروشنده خسته میشه سهمو تو قیمت پایین میفروشه
2) نه خریدار نه فروشنده به توافق نمیرسند. معملات بسیار کم تا آخر میره.
3) حقوقی حمله میکنه. با صف خرید بسته میشه.
نظر من گزینه 3 هست
(هیچ قصد و غرضی در این تست نیست! منم میگم ریسک داره خریدش امروز)
فردا شاخص میخوره به 77700 حمایت معتبر ماهانه
بخرید که فردا ایشالا فردا سبز میشه
[INDENT][COLOR=#008000][B][B]امواج زندگي را بپذير ، حتي اگر گاهي تورا به [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]عمق [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]دريا ببرند. آن ماهي آسوده که هميشه بر [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]سطح [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]آبها ميبيني مرده است.[/B][/B][/COLOR]
بچه ها یه تست روان شناسی بازار ، حقیقی علیه حقوقی:
صورت مساله:
معاملات فسرب تقریبا یه ساعتی است که بسیار کم شده. حقوقی تا 1.95 ملبون خریده و دست نگه داشته (71.3 %). خریدار به هیچ عنوان قیمت های فروشنده رو نمیپسنده. تصمیم حقوقی کاملا موثره. تقریبا حجم 200 هزار تو قسمت فروشنده موجوده
حالا گزینه های پیش رو تو دقایق باقیمونده:
1) فروشنده خسته میشه سهمو تو قیمت پایین میفروشه
2) نه خریدار نه فروشنده به توافق نمیرسند. معملات بسیار کم تا آخر میره.
3) حقوقی حمله میکنه. با صف خرید بسته میشه.
نظر من گزینه 3 هست
(هیچ قصد و غرضی در این تست نیست! منم میگم ریسک داره خریدش امروز)
مرزهای مساله تغییر کرد. یه گزینه 4 هم بود که خریدار حقیقی خسته شد!
نظر