i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mass0ood
    عضو فعال
    • Jan 2014
    • 429

پاسخ : i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13

در اصل توسط meysam.jalali پست شده است View Post
    سلام به همه دوستان
    ببخشید تو این چند روز نشد خدمت برسم و از دانش بزگان استفاده کنم
    مرسی از بازگشت علی جان
    مرسی از آمدن سید عزیز کسالت به دور
    مرسی از دوستانی که تاپیکو گرم نگه می دارن فردوس عزیز و H.samimi و ....
    متاسفانه پولمون چند روزه بلوک شده تو کار گزاری حالا باز شد

ثتران خرید چند روز حقیقی در این چند روز
    حمایت سهم توسط حقیقی های با سمبه پر زور
    آیا باعث میشه طی هفته بعد ضلع بالای مستطیل و بشکنه و رها بشه ؟
    بله امکانش خیلی زیاده. انرژی سهم برای صعود قابل قبوله (مومنتوم مثبت) و روند هم مثبته :)

نظر

• meysam.jalali
      عضو عادی
      • Mar 2014
      • 250

با نزدیکی فصل مجامع
      رقبت سهامداران به سهم هایی به eps و dps بالا بیشتر میشه
      شاید شنبه وقت خرید وساپاست
      [INDENT][COLOR=#008000][B][B]امواج زندگي را بپذير ، حتي اگر گاهي تورا به [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]عمق [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]دريا ببرند. آن ماهي آسوده که هميشه بر [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]سطح [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]آبها ميبيني مرده است.[/B][/B][/COLOR]

[/INDENT]

نظر

• mass0ood
        عضو فعال
        • Jan 2014
        • 429

در اصل توسط Chakavak پست شده است View Post
        با سلام

ممنون از عزیزانی که تحلیلهای تکنیکال خود را در این تاپیک مطرح می نمایند. این تحلیلها شخصاً برای من خیلی مفید بوده است اما به نظرم این تاپیک از هدف اصلی خود دور شده است. همانگونه که از نام تاپیک مشخص است اینجا تحليلهاي تکنیکال «SMJ13» مطرح خواهند شد و در ابتدای تاپیک نیز نوشته شده است:

یعنی در اینجا قرار است جناب جلال الدینی تحلیهای خود را مطرح نمایند اما می بینیم که این تاپیک به مکانی عمومی جهت درج تحلیلهای تکنیکال، تبادل نظر، آموزش و ... تبدیل گشته است. حتی گاهاً کامنتهای بی ربط به این تاپیک از قبیل اخبار پیرامون سهام، تحلیلهای بنیادی، پیشنهاد سهم و ... نیز ارسال می شوند. به نظر من اینجا بهتر است مختص تحلیلهای تکنیکال جناب جلال الدینی باقی بماند و تحلیلهای دیگری که سایر دوستان مطرح می نمایند بهتر است در «تاپیک مختص تحلیلهای عمومی تکنیکال» مطرح شوند تا سبب به هم ریختگی نظم این تاپیک نشوند و اگر دوستان نظری در خصوص تحلیلهای جناب جلال الدینی داشتند مطرح نمایند.
        با سلام خدمت شما. از اونجا که شما تازه وارد این فروم شدید باید توضیحاتی خدمتتون عرض کنم

اول اینکه با نظرتون مبنی بر اینکه پست های هرز در این تاپیک زیاد شده موافقم
        اما جناب سید خودشون اجازه فعالیت به دیگر دوستان رو دادن و اشکال های دوستان رو هم هر از گاهی تذکر می دن

شما اگه می خوای تمام پست های سید رو ببینی به صفحه شخصی ایشون برو و قسمت "تمام ارسال ها" رو مشاهده کن

با تشکر

نظر

• H.samimi
          عضو فعال
          • Jan 2014
          • 2092

با سلام

ممنون از عزیزانی که تحلیلهای تکنیکال خود را در این تاپیک مطرح می نمایند. این تحلیلها شخصاً برای من خیلی مفید بوده است اما به نظرم این تاپیک از هدف اصلی خود دور شده است. همانگونه که از نام تاپیک مشخص است اینجا تحليلهاي تکنیکال «SMJ13» مطرح خواهند شد و در ابتدای تاپیک نیز نوشته شده است:

یعنی در اینجا قرار است جناب جلال الدینی تحلیهای خود را مطرح نمایند اما می بینیم که این تاپیک به مکانی عمومی جهت درج تحلیلهای تکنیکال، تبادل نظر، آموزش و ... تبدیل گشته است. حتی گاهاً کامنتهای بی ربط به این تاپیک از قبیل اخبار پیرامون سهام، تحلیلهای بنیادی، پیشنهاد سهم و ... نیز ارسال می شوند. به نظر من اینجا بهتر است مختص تحلیلهای تکنیکال جناب جلال الدینی باقی بماند و تحلیلهای دیگری که سایر دوستان مطرح می نمایند بهتر است در «تاپیک مختص تحلیلهای عمومی تکنیکال» مطرح شوند تا سبب به هم ریختگی نظم این تاپیک نشوند و اگر دوستان نظری در خصوص تحلیلهای جناب جلال الدینی داشتند مطرح نمایند.
          دوست من سلام اولا من كاره اى نيستم كه به شما خوش آمد بگم ولى ميگم به جمع صميمى اين تاپيك خوش آمدى دوما شما بذار وارد بشى بعد اختلاف بنداز بين بچه هاى خوب و صميمى اينجا سوما اين تاپيك خودش صاحب داره اگه مشكلى باشه جناب سيد مصطفى ميگه و بچه ها هم با ديده منت قبول ميكنن چهارما اگه به صفحه هاى قبل تر رجوع كنيد دوستان اول اجازه گرفتند پنجما خود سيد بارها عنوان كردند كه اينجا قراره تبادل اطلاعات صورت بگيره وووووووووووو. با عرض پوزش از سيد عزيز و ديگه دوستان

نظر

• bnz
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 381

در اصل توسط H.samimi پست شده است View Post
            دوست من سلام اولا من كاره اى نيستم كه به شما خوش آمد بگم ولى ميگم به جمع صميمى اين تاپيك خوش آمدى دوما شما بذار وارد بشى بعد اختلاف بنداز بين بچه هاى خوب و صميمى اينجا سوما اين تاپيك خودش صاحب داره اگه مشكلى باشه جناب سيد مصطفى ميگه و بچه ها هم با ديده منت قبول ميكنن چهارما اگه به صفحه هاى قبل تر رجوع كنيد دوستان اول اجازه گرفتند پنجما خود سيد بارها عنوان كردند كه اينجا قراره تبادل اطلاعات صورت بگيره وووووووووووو. با عرض پوزش از سيد عزيز و ديگه دوستان
            /:.Heart.:/

نظر

• mnt
              عضو عادی
              • Nov 2013
              • 117

سلام سیدعزیز نظرتون درموردتکنو ولابسا چیه با تشکر

نظر

• feredos
                عضو فعال
                • Mar 2014
                • 485

با سلام

سید جان، این اکانتو خودت درست کرد؟! آخه خیلی بعیده یه نفر یکاره بیادو تو اولین پستش همچین چیزی بزاره!
                البته من اخلاقتو میشناسم و خیلی این حدس از اخلاقیات شما دوره. ما سیدو دوست داریم و اطمینان داریم اگه بخاد نقدی در مورد مطالب تاپیک بگه، خودش میگه.
                در این صورت، با اجازه دوستان، دو تا کلمه واسه این عزیز دارم:
                "سیر داغه"!!!
                I entered the bearish market and survived

نظر

• feredos
                  عضو فعال
                  • Mar 2014
                  • 485

جهت یادگاری.
                  قطعا مشابه این رابطه ها جاهای دیگه هست. ولی این چند تا فرمولی که ساده سازی کردم، زمانی که به نرم افزار دسترسی نداشتید و خواستید سریع تصمیم بگیرید، بدرد میخوره:

1)
                  میزان سرمایه x میباشد. سهمی در قیمت a خریداری شده و به قیمت b رسیده. سود خالص پس از کسر کارمزد کارگزاری ناشی از فروش در قیمت b:
                  x*(0.98971(b/a)-1.00486)-->p

2)
                  پس از خرید یه سهم اگه بلافاصله تصمیمتون به هر دلیل از خریدش منصرف شد فرمول زیر رو درنظر بگیرید:
                  باید قیمت سهم ( a ) خریداری شده به a*1.01515 برسه که شما با فروش در قیمت جدید متحمل ضرری نشید.

3)
                  سهم از قیمت a به قیمت b رسیده، شما
                  p-->(0.98971(b/a)-1.00486)*100 <--p
                  درصد در سود هستید.

4)
                  سهم در قیمت b خریداری شده. در صورتی که قیمت از b به a افت کند، سرمایه شما در صورت فروش در قیمت a برابر است با
                  L--> x*(a/b*0.98971-0.00486) <--L

5)
                  درصد سقوط برابر است با
                  L--> (1-(a/b))*100 <---L

6)
                  سهم شما نیاز به
                  L--> ((b/a)-1)*100 <--L
                  درصد صعود برای بازگشت به قیمت b دارد.

امیدوارم بیشتر با سه رابطه اول سروکار داشته باشید!

(اون حروف انگلیسی و پرانتزهای اضافه واسه اینه که شکل رابطه ها تو تایپ فارسی به هم نریزه)

نظر

• sarin
                    عضو عادی
                    • Feb 2014
                    • 63

دوستان بزرگوار کمال تشکر که اجازه میدهید از اطلاعاتتان دیگران نیز بهره ببرند.
                    لطفا تحلیلی از کسرا داشته باشید.
                    و آیا الگوی تشکیل شده سروشانه است؟اگر اینگونه است این الگو چه زمانی باطل خواهد شد؟
                    بنده بیشتر سبدم کسراست و شدیدا به همفکری شما بزرگواران نیازمندم
                    با کمال تشکر

نظر

• mnm
                      عضو عادی
                      • Jun 2013
                      • 155

جناب فردوس و دیگر دوستان عزیز اگه زحمت بکشن و نظراتشونو بفرماین:
                      اگه میشه هدف موج3بزرگ خودرو رو با تمام مخلفاتش بفرمایید و محدوده زمانی(هر چن که هنوز وارد موج3نشدیم ولی 2تموم شدس!)پیشاپیش ممنون

نظر

• mjtb
                        عضو فعال
                        • Dec 2013
                        • 527

در اصل توسط sarin پست شده است View Post
                        دوستان بزرگوار کمال تشکر که اجازه میدهید از اطلاعاتتان دیگران نیز بهره ببرند.
                        لطفا تحلیلی از کسرا داشته باشید.
                        و آیا الگوی تشکیل شده سروشانه است؟اگر اینگونه است این الگو چه زمانی باطل خواهد شد؟
                        بنده بیشتر سبدم کسراست و شدیدا به همفکری شما بزرگواران نیازمندم
                        با کمال تشکر
                        به نظرم هدفش 7800 تومنه و مهمترین مقاومتو رو فیبوی 61.8 میبینه. RSI هم روند صعودیش رو تأیید میکنه.
                        اما در صورت افت قیمت، اولین حمایتش فیبوی 23.6 (محدوده قیمت حول و حوش 56041)

نظر

• feredos
                          عضو فعال
                          • Mar 2014
                          • 485

در اصل توسط mnm پست شده است View Post
                          جناب فردوس و دیگر دوستان عزیز اگه زحمت بکشن و نظراتشونو بفرماین:
                          اگه میشه هدف موج3بزرگ خودرو رو با تمام مخلفاتش بفرمایید و محدوده زمانی(هر چن که هنوز وارد موج3نشدیم ولی 2تموم شدس!)پیشاپیش ممنون
                          درباره موج شماری الیوت مطالعه ای نداشتم. نمودار ساده ای رسم کردم:
                          macd سیگنال قوی خرید در شنبه رو صادر کرده. مقاومت اول 278 تومنه، ولی در صورت بازگشت شاخص به روند صعودی و همچنین با توجه به جمع شدن آخر وقت صف خودرو در چهارشنبه، این مقاومت مهم نیست. به نظر من مونیتور کنید و واردش شید.

نظر

• mo30
                            عضو عادی
                            • May 2013
                            • 41

با سلام
                            می خواستم نظر شما درباره خرید تسه هابدونم
                            و اینکه تفاوت ماه ها و قیمت انها در چیست
                            با تشکر

نظر

• feredos
                              عضو فعال
                              • Mar 2014
                              • 485

دیدم تو این تاپیک دوستان در مورد موج شماری نظرات مختلفی داشتند. دارم اینو مطالعه میکنم:
                              http://stockcharts.com/school/doku.p...tt_wave_theory
                              مرجع خوبیه واسه مبتدی ها. اگه خواستید ترجمه شو میزارم اینجا

نظر

• mnm
                                عضو عادی
                                • Jun 2013
                                • 155

در اصل توسط feredos پست شده است View Post
                                دیدم تو این تاپیک دوستان در مورد موج شماری نظرات مختلفی داشتند. دارم اینو مطالعه میکنم:
                                http://stockcharts.com/school/doku.p...tt_wave_theory
                                مرجع خوبیه واسه مبتدی ها. اگه خواستید ترجمه شو میزارم اینجا
                                در مورد خودرو لطف کردید(خودرو دارم و شنبه هم تکسهمش میشم به امید خدا)
                                در مورد ترجمه هم ممنون میشم عالیه

نظر

در حال کار...
                                X