کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام، کسی خبر داره سهام جایزه ای که از محل افزایش سرمایه داده شده، از کی قابل فروشه؟ من یه تعدادی از کطبس داشتم که تو افزایش سرمایه شرکت کردم. الان که می خوام بفروشم، کارگزارم میگه هنوز سهام جدید اعمال نشده، و فقط میتونم سهام قبلیم رو بفروشم!
ممنون از راهنماییتون. شماره ای که دادید تماس گرفتم، رفت روی فکس. از یه جای دیگه شماره 03116280290 رو پیدا کردم و تماس گرفتم. گفتند بورس اعلام کرده از حدود 10 روز دیگه افزایش سرمایه اعمال میشه و تا اون موقع فقط می تونیم سهام قبلیمون رو بفروشیم.
با سلام خدمت دوستان
من که خرید پله ای برا سهم رو در نظر گرفتم و تا مقاومت بعدیش که 492.8 تومان است میخرم
فکر میکنم بلند مدت این سهم خیلی خوب باشه ولو اینکه الان داره پایین میاد
از طرفی امروز مقاومت 38.2 فیبوناچی رو زد وشاید فردایی خوب داشته باشه
پرسود باشید
جناب رستمی طبس خیلی وسوسه انگیز شده به نظرت تا چند اصلاح می کنه. دیروزم 300 هزارتا صف فروش بود فقط به اندازه حجم مبناش داد. یعنی می خوان همین جور4 دصد کمش کنن ؟
هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد
جناب رستمی طبس خیلی وسوسه انگیز شده به نظرت تا چند اصلاح می کنه. دیروزم 300 هزارتا صف فروش بود فقط به اندازه حجم مبناش داد. یعنی می خوان همین جور4 دصد کمش کنن ؟
سلام دوست عزيز
صفش رو سنگين كردند كه فروشنده ها بترسند. يادمون باشه رو همين قيمتها كه من داد ميزدم بياييد و حجم بديم و دوستان گوش نميكردند هر روز بيش از 2 ميليون صف خريد بود . اگر حجم ميداديم و با بازار رشد ميكرد و به گره نميخورد الان اينطور معامله نميشد . وقتي ميخواهيم به صورت جمعي حركت كنيم بايد به همديگر كمك كنيم . دوستان عزيز سهمشون رو ندادند حالا بايد بيان و بزارن تو صف و يكي بياد و همشون رو از دستشون در بياره . قطعا سهم بالا خواهد اومد چون هنوز افزايش سرمايه ها ثبت نشده و كسي سهم رو نفروخته پس دوباره ميارنش بالا تا اون رو هم بالا بفروشند .
خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!
دوست عزيز
يكي دو صفحه به عقب كه برگرديم ميبينيم كه تو همين قيمتها كه صفهاي ميليوني داشت و من داد ميزدم بياييد و همكاري كنيد تا حجم بديم و سهم با حجم بياد بالا و اين هم براي خودمون خوبه و هم براي سهم متاسفانه دوستان دو دستي سهم را چسبيده بودند و حاضر نبودند سهمشون رو از دست بدهند !! حالادوستان ميان و صحبت از حمايت از سهم ميكنند . قبلا هم گفتم كه اگر قرار است حركت دسته جمعي انجام بدهيم فقط نبايد به فكر خودمان باشيم و بايد با كمك هم سود كنيم. اين سهم هم جمع خواهد شد چونكه هنوز افزايش سرمايه ها ثبت نشده و براي فروش افزايش سرمايه بايستي سهم را مثبتش كنند ولي ضرر اصلي را دوستاني خواهند كرد كه از سهم خسته شده اند و ميرند تو صف فروش(البته اين دو روز صف را سنگين كردم تا حجم نخوره و پايينتر نياد).
خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!
نظر