دوست عزیز وت . این که تو ضرر هستید و دیدم و ناراحت شدم . و بیشتر از این ناراحت شدم که چرا به توصیه دیگران سهم می خرید . البته این به من مربوط نیست .ولی توصیه ای از حقیر داشته باشید که وقتی می خواهید سهمی بخرید حداقل یک هفته بررسی کنید هم فاند هم نموداری و سایر مسائل و بعد ببینید دیگران در مورد ان چه می گویند .در نهایت به انچه خودتان بهش رسیدید عمل کنید توجه به تحلیل های دیگران فقط برا این باشه که اگر بررسی تان اشتباه بوده تصحیح شود و ببینید چقدر تو تحلیل وارد هستید . ولی برا تصمیم گیری برای خرید حتما باید چند معیار با هم مد نظر باشد .هر وقت سهمی خریدم که خودم بررسی کرده بودم حتی اگر اشتباه کرده باشم باز ناراحت نشدم .ولی اگر موردی بوده حالا به خاطر تنبلی یا هوس یا کمبود وقت به توصیه دیگری عمل کردم و اشتباه از اب درامده ناراحت شدم . ناراحت از این جهت که چرا به توصیه دیگری سهم خریدم .این مطلب خطاب به شما نیست . بلکه بیشتر توصیه ای به افراد تازه وارد که برای خرید سهم به فروم های بورسی می ایند .
ذغالسنگ نگين طبس ( كطبس )
Collapse
X
-
آره درست میگین
این اولین باری بود که به نظر بقیه اعتماد کردم و تاوانش رو هم دادم
من این رو به عنوان یک تجربه باارزش برای خودم یادگار نگه میدارم.از نصیحت بجای شما هم ممنونم.
البته خوبیش اینه که من صبرم هم زیاده و از طرفی مجردم و زن وبچه نون نمیدم ولی بدا به حال متاهلین و از این اشتباه ها.البته اونها قبلا بزگترین اشتباه زندگیشون رو کردن ;)
شاد و سلامت و پرسود باشیدفواره چون بلند شود سرنگون شود
نظر
-
-
این نگین هم سهم جالبی است در بازار منفی 150 هزار تا فروشنده در 480 تومان داشت واصلا معامله نمشد حالا هم فروشنده های به این سفتی دارد که زیر 500 تومان نمیدهند تا خریدم را بکنم شرکت تا اخر اردیبهشت صورت مالی حسابرسی شده خود را روی کدال میگذارد به نظر شما چقدر میتواند تعدیل مثبت بدهد؟
نظر
-
سلام
حقیقت اینه که بسیاری از سهام پتانسیل دارن ولی چون حمایت نمی شن مهجورن
کطبس از اونا بود که بوسیله برخی توصیه شد وبا حمایت گروهی به اینجا رسید.
جالبه که شناور این سهم پایینه و به راحتی میشه اونو جمع کرد
ولی به هر دلیل ظاهرا برخی سهامداران حقیقی فعلا قصد حمایت از سهم را ندارن
نظر
-
در اصل توسط جواد277 پست شده است View Postاین نگین هم سهم جالبی است در بازار منفی 150 هزار تا فروشنده در 480 تومان داشت واصلا معامله نمشد حالا هم فروشنده های به این سفتی دارد که زیر 500 تومان نمیدهند تا خریدم را بکنم شرکت تا اخر اردیبهشت صورت مالی حسابرسی شده خود را روی کدال میگذارد به نظر شما چقدر میتواند تعدیل مثبت بدهد؟
نظر
-
در اصل توسط takbourse پست شده است View Postاز دوستان عزیز می خواهم نظرشون را راجع به ارزندگی کطبس بدن
همین گزارش روند سهمام شرکت رو از منفی به مثبت تبدیل کرد
به احتمال زیاد اثرات این گزارش در هفته ی پیش رو بهتر نمایان بشه.یل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
امید وارم دوستانی که سهم رو تا به حال نگه داشتن هیجان زده نشن و زود نفروشن
از طرفی عزیزانی که تازه سهم رو خریدن اونها هم قانع به سود کم نباشن تا قیمت واقعی سهم نمایان بشه
تو تمام دنیا معدن ذغال گرون شده اینجا ارزون بعد بعضی میگن گرونیه
;)فواره چون بلند شود سرنگون شود
نظر
-
نخستين معدن ذغال سنگ حرارتي ايران راهاندازي ميشود سرويس: صنعت و معدن
1390/03/01
05-22-2011
14:16:45
9003-00499: كد خبر
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: صنعت و معدن
مدير عامل شركت تهيه و توليد مواد معدني ايران گفت: اولين معدن ذغال سنگ حرارتي كشور در طبس راهاندازي خواهد شد.
به گزارش گروه دريافت خبر ايسنا، غلامحسين رحيميان اظهار كرد: ذغال سنگ حرارتي يكي از منابع با ارزش توليد انرژي است؛ بهگونهاي كه در برخي ازكشورها منبع اوليهي توليد انرژي محسوب ميشود.
وي با بيان اينكه تاكنون به دليل وجود منابع متعدد انرژي در كشور مانند نفت و گاز، گرايش به استفاده از انرژي ذغال سنگ حرارتي كمتر بوده است، خاطر نشان كرد: دراين راستا طبق برنامهريزيهاي انجام شده اولين معدن ذغال سنگ حرارتي كشور با مقياس توليد بالا و منطقهي طبس راه اندازي خواهد شد.
وي ادامه داد: در سالهاي اخير ذغال سنگ دوباره در كانون توجهات جهاني براي تامين انرژي قرار گرفته و بسياري از كشورهاي پيشرفته بخش قابل توجهي از انرژي مورد نياز را از زغال سنگ تامين ميكنند.
رحيميان تصريح كرد: در ايران نيز با اجراييشدن قانون هدفمندسازي يارانهها، توجه به ارزش ذغال سنگ حرارتي و موارد استفاده از آن افزايش خواهد يافت.
گفتني است، ذخيره ذغال سنگ حرارتي كشور حدود 5.5 ميليارد تن برآورد ميشود. در منطقهي طبس نزديك به چهار ميليارد تن و در منطقهي البرز نيز حدود 1.5 ميليارد تن ذخائر ذغال سنگ حرارتي وجود دارد.
نظر
نظر