اقا كسي خبري از اين منگنز نداره تو بد موقعي بسته
ذغالسنگ نگين طبس ( كطبس )
Collapse
X
-
در اصل توسط keyvan پست شده است View Postاولاش بدجوری حجم میدادند! ما هم پایین نشسته بودیم به امید خرید! تا حجمو دادن ما رفتیم اول صف خرید و ..... انتظار..... :((
و شما بی خیال نشستی روی صندلی داری چایی میخوری و به مونیتور نگاه میکنی و میدونی احر بازار این سهم چی میشه
و دقیقه یک بار هم تو سایتها میگی فرصت خریده
و وقتی صف خرید میشه تازه میبین ای دل غافل دوستان هنوز هم نخریده اند
از زمانی که من پله دوم را خریدم و اعلام کردم تا امروز 17 درصد دیگه رشد کرده و .....
کاش میدانستی چه رازیست در پس پرده نهان
نظر
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postکیوان جان نمیدونی چه لذتی داره وقتی فروشنده داره میلیونی میفروشه
و شما بی خیال نشستی روی صندلی داری چایی میخوری و به مونیتور نگاه میکنی و میدونی احر بازار این سهم چی میشه
از زمانی که من پله دوم را خریدم و اعلام کردم تا امروز 17 درصد دیگه رشد کرده و .....
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
پاي سهامدار عمده هم اومد وسط اونم امروز فروشنده بوده حالا بايد ديد كجا استپ سهمو ميكشندالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
-
در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Postاستپ سهم رو یا استپ عرضش رو این سهم هنوز جای رشد زیادی دارهالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
نظر
-
در اصل توسط alireza 184 پست شده است View Postمنظورم استپ قيمت سهم بود من هر وقت كه سهامدارا قيمت تعيين مي كنند تو اين سايتا تنم به لرزه ميافتهبه جان خودت بیفت!
خودت خودت را بساز!
وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!
نظر
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postکیوان جان نمیدونی چه لذتی داره وقتی فروشنده داره میلیونی میفروشه
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط keyvan پست شده است View Postباربد جان من از دیشب واسه کطبس برنامه خرید ریخته بودم و مطمئن بودم امروز عرضه داریم. منتها در محاسبات قیمت خریدم اشتباه کردم! میدونستم نباید از 660 پایینتر بیاد و دوباره باید برگرده بالا ولی سهم از نظر زمانی و حجم و قیمت خرید خیلی زودتر و بالاتر از انتظاراتم دوباره صف خرید شد! امروز تنها فرصت خریدم بود که..... :(:(( دیگه نشد دیگه.. خوشبحال سهامداراش ;)
کمی سهم نفس بگیره
از فردا یا پس فردا ......
خیلی از این عرضه ها برای حمایت از کچینی بود تا این حد بگم کفایت میکنه
نظر
-
باربد جان ما امروز وارد شدیم اخه گفتید راحت تا 1000 میره دیگه هر جوری فکر کردیم نتونستیم جلوی خودمون رو بگیریم و از این سود بگذریم ما به 900 هم راضی هستیم :d///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postباربد جان ما امروز وارد شدیم اخه گفتید راحت تا 1000 میره دیگه هر جوری فکر کردیم نتونستیم جلوی خودمون رو بگیریم و از این سود بگذریم ما به 900 هم راضی هستیم :d
باید بررسی میکردی ببینی اصلا چه خبره
که اگر فردا ضرر کردی نگی باربد گفته
وقتی سود کنی بگی عجب سهمی خریدم
حالا خوبش اینه من گفتم 1000 ریال یا تومنش را مشخص نکردم:d
نظر
نظر