در اصل توسط amir2003 پست شده است
View Post
ذغالسنگ نگين طبس ( كطبس )
Collapse
X
-
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postبله از منگنز هم بعید بود :d ولی شد.
کلا مخم سوت کشید از کطبس 2000 تومنی برای همین چیزاست سراغ تکنیکال نمیرم :D
از نظر بنیادی فقط باید افزایش نرخ زغال بخوره یا دارایی هاشو بفروشه.
و احتمالا بالا رفتن نرخ زعال هم زیاده این روزا ;) یعنی افزایش نرخ زغال دور از ذهن نیست.
واجب شد با قیمت های دوبل زغال بررسیش کنم ;)
بحث سیل استرالیا و قیمت جهانی هم هست. از طرفی ذوب آهن برای وارد کردن ذغال سنگ محدودیت زیادی داره.
ورود تکادو به فرابورسم بذار کنارش. شاید بتونیم با امیر کنار بیایم:)وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
دوستان قیمت زغال دوبل بشه اون موقع مظمئنم کطبس 2000 رو میشه . ;)
الان پیش بینی سال بعدش با زغال تنی 57 هزار تومنیه زغال رو تنی 110 هزار بفروشه یه سود بالای 220 تومنی میسازه .
اینجاست که بنیادی میگه 2000 تومن .
ولی اگه تکنیکال این هدف رو بزنه شک نکنید میرم دنبالش.
حتی اگه 50 درصد هم نرخ زغال بالا بره یه سود 140-150 تومنی میتونه بسازه که قیمتش میره بالای 1200 تومنآخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/03/17, 00:34.///
نظر
-
نوشته شده توسط کاوه :
در اصل توسط كاوه پست شده است View Postدر مورد كطبس يك نكته اي عرض كنم.
همه اين برنامه ها و تاخيرها و خبر وارون و جهت دار خبرگزاري فارس در هفته قبل بخاطر اين بود كه بعضي از كد شخصي ها خاص سهم را در قيمت پايين جمع كنند.
يعني خيلي راحت، يك عده بايد سوار سهم ميشدن كه شدن !!
شركت آتيه تكادو بزودي برنامه هاي وسيع و بزرگي براي حمايت و رشد قيمتي شركتهاي زيرمجموعه خود در بورس خواهد داشت.
بعد از عيد و اواخر فروردين ، شركت تكادو ( سهامدار عمده كطبس و كمنگنز )در فرابورس عرضه ميشود.
تكادو قرار است براي بالا بردن ناو ( nav )شركت از سهم ها و شركتهاي زيرمجموعه خود حمايت كند و آنها را به قيمت هاي بالا ببرد تا ارزش و ناو تكادو قبل از عرضه افزايش پيدا كند.
دقيقا به مانند شركت نفت و گاز پارسيان كه قبل از اينكه وارد بازار شود، چند ماه قبل شبريز را بالا برد تا ناو شركت قبل از عرضه اوليه افزايش يابد.در اصل توسط كاوه پست شده است View Postروزنامه دنياي اقتصاد
جنب پل حافظ
گروه بورس-
در تحولات وابسته به ذوبآهن اصفهان شركت تكادو به عنوان يكي از معدود شركتهاي هلدينگي معدن دار در كشور در بازار پايه فرابورس درج خواهد شد. نزديك به 45درصد سهام تكادو متعلق به كاركنان و بازنشستگان ذوبآهن اصفهان است.
http://www.donya-e-eqtesad.com/Defau...w.asp?@=292639
اطلاعیه ها و گزارش هيئت مديره تـــکادو در سایت کدال منتشر شد.
تکادو _ تکادو _ گزارش فعاليت هيئت مديره دوره 12 ماهه منتهي به 1390/03/31
نظر
-
در اصل توسط ایرانی پست شده استدیروز و امروز
در حال خرید کطبس
خریدهای شرکت تکادو ( سهامدار عمده) در کطبس شروع شد .
دیروز 100000 سهم در کطبس خرید داشته است.
بعد از عید هم شرکت تکادو در فرابورس عرضه خواهد شد.
به دوستان , پیشنهاد میکنم که این سهم خوب و ارزشمند را بررسی کنند.آخرین ویرایش توسط ایرانی؛ 2012/03/17, 23:19.
نظر
-
شرکت ذوب آهن در پیش بینی بودجه سال 91 که امروز منتشر شدhttp://www.codal.ir/Reports/Exports/...3d%3d.pdfمقدار خرید ذغال سنگ در سال 90 را ازمقدار 497000 تن به 1,150,00 تن در بودجه سال 91 خود(تقریبا سه برابر)به علت وارد شدن باطری شماره 3 به مدار تولید ونیاز به ذغال سنگ پیش بینی نموده است. ولی جالب است بدانید که همین آمار درصورتهای مالی سال91کطبس که امروز منتشر شد از 243000 تن درسال90 به220000تندرسال91(تقریبا بدون تغییر!!!)پیش بینی شده است.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نظر
-
انديكاتور ها و خط ترند لاين نشون ميده كه كف سهم ٥١٣ تومنه يعني امكان داره با ١٠٠ تا سهم كف رو بزنه با قاطعيت ميشه گفت كه اگه اتفاق سياسي نيفته هدف اول ٧٠٦ تومن و هدف بعدي ١٠١٤ تومنه قبلش هم ٨٣٠ تومن
سهم را بعنوان عيدي توصيه به خريد ميشه از طرف ديگه صندوق بازنشستگي ذوب هم با پولي كه گرفت مستقل بايد بشه يكيش هم همين بورس و زير مجموعه اونه
نظر
-
-
در اصل توسط hossein sh پست شده است View Postامروز چه عرضۀ شدیدی تو نماد کطبس بود. نزدیک بود صف فروش بشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تو اکثر روزها رنج منفی میزد تا سهم رو پایین بکشه. امروز هم به هدفش رسید و با حجم بالا جمع کرد.
نظر
-
در اصل توسط Jamshidyar پست شده است View Postعرضه کننده سهم همینجوری سهم رو کشید به این قیمت.
تو اکثر روزها رنج منفی میزد تا سهم رو پایین بکشه. امروز هم به هدفش رسید و با حجم بالا جمع کرد.
در مورد امروز چیزی که شاخص است حجم زیاد معاملات و البته عرضه کم سابقه بود. بالاتر از 900 هزارتا معامله شد. به نظرم داره خبرایی میشه. نظر خاصی در مورد حجم معاملات امروز دارید؟
نظر
-
طبس شاید یه اصلاح کوچیک تا حوالی 513 بکنه، اونوقت میتونه تا 620 رشد کنه. هدف بلندمتش هم که امیرجان فرمودن
Rsi هم تشکیل یک مثلث داده که با خارج شدن از اون پتانسیل زیادی برای رشد آزاد میشه.
اندیکاتو "پارابولیک سر" هم انتهای نزول رو نشون میده.
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postطبس شاید یه اصلاح کوچیک تا حوالی 513 بکنه، اونوقت میتونه تا 620 رشد کنه. هدف بلندمتش هم که امیرجان فرمودن
rsi هم تشکیل یک مثلث داده که با خارج شدن از اون پتانسیل زیادی برای رشد آزاد میشه.
اندیکاتو "پارابولیک سر" هم انتهای نزول رو نشون میده.
خب بنده خودم کطبس را از قبل از بازگشایی دارم و طبعا از بالا رفتنش خوشحال میشم. ولی همان موقع هم که خیلی ها روی 560 تا 550 کمین سهم بعنوان کف نشسته بودند من اینطور فکر نمی کردم و منتظر اصلاح بیشترش بودم.
اما الان و در این نقطه به نظرم مهمه که روند مشخص بشه. مصطفی جان من به شخصه امیدوارم الان همون اصلاح کوچیکش هم رخ نده و سهم روی 522 پولبک کرده باشه تا بتونه مقاومت سخت 550 را که از آن عبور کرده بود بشکنه. اگر بیاد پایین احتمال اینکه حمایت 512 را بشکند هم هست!
دلیل اینکه گاها از نمودار استفاده نمی کنم چون من خط و خطوط زیادی در چارتهام استفاده می کنم . می ترسم سردرد بگیرید ! :pما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
کیوان جان این خط خیلی معتبره. به این راحتی شکسته نمیشه. اگر بشینه روش(شاید در حد 20 هزارتا معامله هم نشه) و برگرده انرژی خیلی زیادی کسب میکنه برای عبور از همون مقاومت مد نظرت.
حالا بذار نمودارتو،شاید اون خطهایی که تو دیدی،دید منو بازتر از قبل بکنه;;)وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
نظر