معاملات مشكوك امروز كطبس حاوي پيامهاي مفيدي بود ///
ذغالسنگ نگين طبس ( كطبس )
Collapse
X
-
در اصل توسط ایرانی پست شده است View Postشرکت سرمایه گذاری شریف به ترکیب سهامداران ذغال سنگ نگین طبس ( کطبس) اضافه شد.
http://old.tsetmc.com/loader.aspx?pa...77369674477111
شاید هم خارج شد .
این چه ورود و خروجی بود دیگه :d///
نظر
-
اگه دقت کرده بودید امروز توی 5 دقیقه آخر با حجم 1300 سهم رو 520 دادند. کاملا واضحه که می خوان تا جایی که ممکنه سهم رو بیارند پایین و همه رو به یکباره بخرند. دوستان سهمتون رو مفت ندید
نظر
-
نقل قول از سایت تالار بورس :
با سلام
من در حال حاضر سهم کطبس ندارم, اما در این چند روز اخیر از چند جا به من گفتند که این سهم را بخرم.
یکی از کارکنان سازمان ناشران بورسی و همچنین مدیر پرتفوی یکی از شرکتهای سرمایه گذاری ؛ در این چند روز شدیدا توصیه به خرید میکردند.
صحبت از کطبس 1000 تومانی و 1500 تومانی است.
واقعیت اینکه هم اکنون در حال بررسی کطبس هستم.
این توصیه های به خرید در این مدت, بنده را وسوسه کرده که سهامدار این سهم شوم.
با بررسی مختصری که کردم, به نظر سهم خوب و با بنیادی قوی می باشد.
نظر
-
در اصل توسط ایرانی پست شده است View Postنقل قول از سایت تالار بورس :
با سلام
من در حال حاضر سهم کطبس ندارم, اما در این چند روز اخیر از چند جا به من گفتند که این سهم را بخرم.
یکی از کارکنان سازمان ناشران بورسی و همچنین مدیر پرتفوی یکی از شرکتهای سرمایه گذاری ؛ در این چند روز شدیدا توصیه به خرید میکردند.
صحبت از کطبس 1000 تومانی و 1500 تومانی است.
واقعیت اینکه هم اکنون در حال بررسی کطبس هستم.
این توصیه های به خرید در این مدت, بنده را وسوسه کرده که سهامدار این سهم شوم.
با بررسی مختصری که کردم, به نظر سهم خوب و با بنیادی قوی می باشد.
سلام
همانطور که در بالا اشاره کردم, بنده در حال بررسی کطبس هستم و در این مدت چند روز به همراه تیم تحلیلی یکی از شرکتهای سرمایه گذاری به طور کامل صورتهای مالی شرکت در سال 90 و 91 را بررسی کردیم.
با توجه به مفروضات و اطلاعات فعلی , برآورد سود عملیاتی سال 91 کطبس 110 الی 120 تومان به دست خواهد آمد و سود سال 90 سهم هم میتواند از 156 تومان فعلی تا محدوده 190 الی 200 تومان افزایش یابد.( البته این یکی بستگی به نظر مدیر مالی شرکت دارد که تا زمان مجمع امسال این تعدیلات را اعمال کند و یا برای سال آینده منظور دارد)
البته این محاسبه فقط بر مبنای اطلاعات فعلی شرکت است و همانطور که دوستان مطلع هستند, شرکت برای امسال افزایش نرخ فروش به میزان 20 الی 25 درصد خواهد داشت و نیز ذوب آهن تقاضای ذغال سنگ مصرفی خودش را از مقدار 497000 تن به 1,150,00 تن افزایش داده است که این تقاضای بالای ذوب آهن و افزایش تولید و فروش کطبس در محاسبات فعلی در نظر گرفته نشده است.
البته در بررسی که سود سال 91 را در محدوده 110 الی 120 تومان به دست آمده, تاثیرات فروش و عرضه ذغال سنگ در بورس کالا که تقریبا قیمت و نرخ آن 3 برابر فروش فعلی کطبس است, محاسبه نشده است.
اگر بخواهیم این عوامل را هم مدنظر بگیریم, حداقل به سود 200 الی 250 تومانی برای سال 91 کطبس خواهیم رسید.
به نظرم این شرکت معدن پتانسیل است و به راحتی میتواند سود خودش را 4 و5 برابر کند و شگفتی ساز شود.
بنده تا به امروز یک عدد سهم کطبس نداشتم, با بررسی که کردم انشاء الله و به امید خدا , فردا خریدهای خودم را شروع خواهم کرد.
در ضمن بنده, در چند سالی که عضو سایت هستم, خیلی کم مطلب زدم و تا از چیزی مطمئن نشدم, پست و مطلبی نمیزنم.
اما صادقانه میگویم که این سهم ارزشمند است و ارزش سرمایه گذاری و نگهداری را دارد.
اگر دوستی به برآورد سود بالا شک و تردید دارد و مایل است در این مورد بحث کنیم تا با دلیل و مدرک به سود بالا برسیم, حاضر هستم که این چند صفحه تحلیل و بررسی که حاصل محاسبه خودم و تیم تحلیل گری شرکت سرمایه گذاری است, را در اختیارشان قرار دهم.
موفق باشید.
نظر
-
در اصل توسط ایرانی پست شده است View Postنقل قول از سایت تالار بورس :
سلام
همانطور که در بالا اشاره کردم, بنده در حال بررسی کطبس هستم و در این مدت چند روز به همراه تیم تحلیلی یکی از شرکتهای سرمایه گذاری به طور کامل صورتهای مالی شرکت در سال 90 و 91 را بررسی کردیم.
با توجه به مفروضات و اطلاعات فعلی , برآورد سود عملیاتی سال 91 کطبس 110 الی 120 تومان به دست خواهد آمد و سود سال 90 سهم هم میتواند از 156 تومان فعلی تا محدوده 190 الی 200 تومان افزایش یابد.( البته این یکی بستگی به نظر مدیر مالی شرکت دارد که تا زمان مجمع امسال این تعدیلات را اعمال کند و یا برای سال آینده منظور دارد)
البته این محاسبه فقط بر مبنای اطلاعات فعلی شرکت است و همانطور که دوستان مطلع هستند, شرکت برای امسال افزایش نرخ فروش به میزان 20 الی 25 درصد خواهد داشت و نیز ذوب آهن تقاضای ذغال سنگ مصرفی خودش را از مقدار 497000 تن به 1,150,00 تن افزایش داده است که این تقاضای بالای ذوب آهن و افزایش تولید و فروش کطبس در محاسبات فعلی در نظر گرفته نشده است.
البته در بررسی که سود سال 91 را در محدوده 110 الی 120 تومان به دست آمده, تاثیرات فروش و عرضه ذغال سنگ در بورس کالا که تقریبا قیمت و نرخ آن 3 برابر فروش فعلی کطبس است, محاسبه نشده است.
اگر بخواهیم این عوامل را هم مدنظر بگیریم, حداقل به سود 200 الی 250 تومانی برای سال 91 کطبس خواهیم رسید.
به نظرم این شرکت معدن پتانسیل است و به راحتی میتواند سود خودش را 4 و5 برابر کند و شگفتی ساز شود.
بنده تا به امروز یک عدد سهم کطبس نداشتم, با بررسی که کردم انشاء الله و به امید خدا , فردا خریدهای خودم را شروع خواهم کرد.
در ضمن بنده, در چند سالی که عضو سایت هستم, خیلی کم مطلب زدم و تا از چیزی مطمئن نشدم, پست و مطلبی نمیزنم.
اما صادقانه میگویم که این سهم ارزشمند است و ارزش سرمایه گذاری و نگهداری را دارد.
اگر دوستی به برآورد سود بالا شک و تردید دارد و مایل است در این مورد بحث کنیم تا با دلیل و مدرک به سود بالا برسیم, حاضر هستم که این چند صفحه تحلیل و بررسی که حاصل محاسبه خودم و تیم تحلیل گری شرکت سرمایه گذاری است, را در اختیارشان قرار دهم.
موفق باشید.
http://www.talarebourse.com/forum/thread39136-139.html
این افزایش 20 درصد رو که در گزارش کشرق هم من دیدم و اینی که این تحلیل رو زده اون قسمتش رو درست گفته فک کنم;)
حالا من هم الان 20 درصد رو تاثیر میدم ببنیم به چند میریسیم برای سود 91 ;)///
نظر
-
من 20 درصد افزایش نرخ دادم با فروش 220 هزار تن میتونه یه چیزی بین 35 تا 40 تومن به سود فعلیش اضافه بشه.
یعنی تا 70 -75 میتونه سود عملیاتی بسازه که دوست ما در مطلب بالا 110 و 120 تومن رو به دست اورده.
حالا برم ببینم پیداش میکنم بحث کنیم :d
البته با 25 درصد افزایش نرخ هم میتونه تا 85 تومن سود عملیاتی بسازه///
نظر
-
-
البته بحث عرضه محصولات کطبسو تو بورس کالا رو کلا منتفی شده حساب کنین!
حدود 70 درصد سهام شرکت متعلق به ذوب آهن هست(زیر مجموعه های ذوب آهن مثل تکادو و کشرق و کمنگنز)
و به نظرم اجازه عرضه محصولات شرکت رو تو بورس کالا نمیده.چون همه محصول شرکت رو خودش میخره و مازادی برا عرضه تو بورس کالا نداره!
تولید امسال حدود 10 درصد کمتر از سال گذشته پیشبینی شده
سود سهام پروده فروخته شده هم از این به بعد دیگه از سود شرکت کسر میشه.(سهام پروده شرکت به مالک عمده،تکادو منتقل شد)
متاسفانه بیشتر سود حاصل از فروش پروده شرکت هم قراره تو مجمع تقسیم بشه!(به جای سرمایه گذاری مجدد!)که یه نکته منفی برای سهم محسوب میشه.که به معنی خرید مفت سهام پروده شرکته!چون بخش اصلی سود حاصله فروش سهام پروده متعلق به شرکت،هم دوباره به جیب تکادو برمیگرده!
البته بحث افزایش نرخ فروش محصولات شرکت جداست و در صورت اعمال در فروش محصولاتش،میتونه تعدیل خوبی بده.
سهم هم به احتمال زیاد با عرضه کشرق احتمالا میتونه نوسان مثبتی داشته باشه.
به نظرم برای سرمایه گذاری بلند مدت رو سهم فوق باید تا بعد از مجمع عمومی شرکت صبر کرد.(نظر شخصی)آخرین ویرایش توسط naruto؛ 2012/04/09, 23:04.
نظر
-
در اصل توسط naruto پست شده است View Postالبته بحث عرضه محصولات کطبسو تو بورس کالا رو کلا منتفی شده حساب کنین!
حدود 70 درصد سهام شرکت متعلق به ذوب آهن هست(زیر مجموعه های ذوب آهن مثل تکادو و کشرق و کمنگنز)
و به نظرم اجازه عرضه محصولات شرکت رو تو بورس کالا نمیده.چون همه محصول شرکت رو خودش میخره و مازادی برا عرضه تو بورس کالا نداره!
تولید امسال حدود 10 درصد کمتر از سال گذشته پیشبینی شده
سود سهام کشرق فروخته شده هم از این به بعد دیگه از سود شرکت کسر میشه.(سهام کشرق شرکت به مالک عمده،تکادو منتقل شد)
متاسفانه بیشتر سود حاصل از فروش کشرق شرکت هم قراره تو مجمع تقسیم بشه!(به جای سرمایه گذاری مجدد!)که یه نکته منفی برای سهم محسوب میشه.که به معنی خرید مفت سهام کشرق شرکته!چون بخش اصلی سود حاصله کشرق هم دوباره به جیب تکادو برمیگرده!
البته بحث افزایش نرخ فروش محصولات شرکت جداست و در صورت اعمال در فروش محصولاتش،میتونه تعدیل خوبی بده.
سهم هم به احتمال زیاد با عرضه کشرق احتمالا میتونه رشد خوبی بکنه.
به نظرم برای سرمایه گذاری بلند مدت رو سهم فوق باید تا بعد از مجمع عمومی شرکت صبر کرد.(نظر شخصی)
کشرق دست نخوردست ;) و هنوز کسی سهم اونچنانی نداره ازش:d میشه گفت حقوقیش فقط سرمایه گذاری بوعلییه و چند تا شخص حقیقی که 1 تا 2 میلیون سهم دارن ه فک کنم هر کدومشون .
ولی به نظرم بیاد تو فرابورس تکادو خریدارش باشه;)///
نظر
-
نظر