هنوز عرضه رو کطبس داره. واقعاً سهامدارا دارن با سود می فروشند؟؟؟؟؟؟؟
ذغالسنگ نگين طبس ( كطبس )
Collapse
X
-
-
سهم خوبیست اما یه خورده کار داره از جمله کارهاش هم اولیش حمایت سهامدار عمده هست که بزودی باید انجام بدهدستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
-
در اصل توسط hossein sh پست شده است View Postاین دو روز بالغ بر 1.5 میلیون کطبس معامله شده. حقوقی هم که خالی نکرده. اگر فروشنده نداشت که این مقدار معامله نمی شد.دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط hossein sh پست شده است View Postاین دو روز بالغ بر 1.5 میلیون کطبس معامله شده. حقوقی هم که خالی نکرده. اگر فروشنده نداشت که این مقدار معامله نمی شد.در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postقبل از باز شدن سهم و باز یه خورده قبل از اون به دلیل تبلیغاتی و اخباری که پیرامون سهم بود خیلیها خرید بالا انجام دادن و خوب خودتون بهتر میدونید که انگار در ایران مردم به بازار بدهکار هستند نه بازار به انها!!!!!خوب برای بدهکاری به بازار دارن میفروشن اما سهم با کلاسه انصافاما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
پله سوم کطبس رو امروز خرید کردم و بالاجبار میانگینم رو آوردم بالا ، راستش تا آخر بازار نمی خواستم بخرم ، ولی اونقدر قلقلکم داد و بهم گفت که این فقط فرصت خریده ، بیا منو بخر ، هی اصرار کرد تا پام شل شد و کوتاه اومدم .
خیلی از بنیادی سرم نمیشه ولی تو تکنیکال کم و بیش شاگردی کردم ، حداقل هدف اون الگوهای خوشگلی که دیدم 1360 تومن ، امونم رو برید .
امیدوارم فسرب زود تر به هدفی که مد نظر دارم برسه تا بتونم حداقل نصف سبدم رو کطبس کنم ، بقیه اش رو هم کروی و بکام .;آنکس که بخواهد کاری انجام دهد راهش را و آنکه نخواهد انجام دهد بهانه اش را پیدا می کند !! ;)
نظر
-
سهم واسه یه رشد خوب آماده شده ! امروز قیمت نهایی نونست قسمت بالایی چنگال رو بشکونه و بالای اون قرار بگیره. در صورتی که قیمت به خط چین قرمز رنگ برسه سیگنال خرید قبلی تایید خواهد شد و حداقل هدف قیمتی سهم 6728 ( نقطه چین سبز رنگ ) خواهد بود.
همچنین خطوط dm نشانی از حرکت صعودی هستند.
نظر
-
-
به علت تقاضای بالای مشتریان و افزایش تولید شرکت ذوب آهن اصفهان که نیاز ذغال سنگ مصرفی خودش را در سال 91 ازمقدار 497000 تن به 1,150,00 تن افزایش داده است.
شرکت ذغالسنگ نگین طبس( کطبس) به علت افزایش نیاز مشتریان مخصوصا شرکت ذوب آهن اصفهان, با حداکثر ظرفیت تولید, مشغول به فعالیت است و همچنین علاوه بر معدنهای موجود خود, به تازگی دو معدن جدید خریداری کرده است و 3 معدن بزرگ هم اجاره کرده است.
من این خبرو امروز دیدم اگه دبروز دیده بودم ..........
شاید هدف تکنیکالی که جناب امیر 2003 گفتن ..............
اون خط قرمز راست یا شایعست؟///
نظر
-
-
به نظرم دارند تو سهم رنج منفی می کشند. عرضه این دو روز هم خیلی کم شده ولی باز دارند میارنش پائین.
نظر
نظر