ذغالسنگ نگين طبس ( كطبس )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرانی
    ستاره دار(1)
    • Jun 2011
    • 2577

دیروز در نماد کطبس 230,015 سهم معامله شده که از این تعداد 110,000 سهم را حقوقی و شرکتهای سرمایه گذاری خریدن.
    و فقط حقوقی 2000 سهم فروشنده بوده است.
    در مجموع
    48 درصد خریداران حقوقی ها بودن.
    و فقط 0.8 درصد فروشنده ها حقوقی بودن.

اما در عوض
    99 درصد فروشنده ها افراد حقیقی بودن.

سهم داره از وجود افراد حقیقی خشک میشه.

نظر

• پرویز
      عضو جدید
      • Mar 2012
      • 14

ایرانی عزیز این یعنی پتانسیل بالای سهم، میخوان مفت از چنگمون در بیارن.

نظر

• ایرانی
        ستاره دار(1)
        • Jun 2011
        • 2577

در سایت تالار بورس نوشته شده است:
        نقل قول:

با سلام
        من در حال حاضر سهم کطبس ندارم, اما در این چند روز اخیر از چند جا به من گفتند که این سهم را بخرم.

یکی از کارکنان سازمان ناشران بورسی و همچنین مدیر پرتفوی یکی از شرکتهای سرمایه گذاری ؛ در این چند روز شدیدا توصیه به خرید میکردند.

صحبت از کطبس 1000 تومانی و 1500 تومانی است.

واقعیت اینکه هم اکنون در حال بررسی کطبس هستم.
        این توصیه های به خرید در این مدت, بنده را وسوسه کرده که سهامدار این سهم شوم.
        با بررسی مختصری که کردم, به نظر سهم خوب و با بنیادی قوی می باشد.

.................................................. ...........................

سلام
        همانطور که در بالا اشاره کردم, بنده در حال بررسی کطبس هستم و در این مدت چند روز به همراه تیم تحلیلی یکی از شرکتهای سرمایه گذاری به طور کامل صورتهای مالی شرکت در سال 90 و 91 را بررسی کردیم.

با توجه به مفروضات و اطلاعات فعلی , برآورد سود عملیاتی سال 91 کطبس 110 الی 120 تومان به دست خواهد آمد و سود سال 90 سهم هم میتواند از 156 تومان فعلی تا محدوده 190 الی 200 تومان افزایش یابد.( البته این یکی بستگی به نظر مدیر مالی شرکت دارد که تا زمان مجمع امسال این تعدیلات را اعمال کند و یا برای سال آینده منظور دارد)

البته این محاسبه فقط بر مبنای اطلاعات فعلی شرکت است و همانطور که دوستان مطلع هستند, شرکت برای امسال افزایش نرخ فروش به میزان 20 الی 25 درصد خواهد داشت و نیز ذوب آهن تقاضای ذغال سنگ مصرفی خودش را از مقدار 497000 تن به 1,150,00 تن افزایش داده است که این افزایش تولید کطبس در محاسبات فعلی در نظر گرفته نشده است.
        البته در بررسی که سود سال 91 را در محدوده 110 الی 120 تومان به دست آمده, تاثیرات فروش و عرضه ذغال سنگ در بورس کالا که تقریبا قیمت و نرخ آن 3 برابر فروش فعلی کطبس است, محاسبه نشده است.

اگر بخواهیم این عوامل را هم مدنظر بگیریم, حداقل به سود 200 الی 250 تومانی برای سال 91 کطبس خواهیم رسید.

به نظرم این شرکت معدن پتانسیل است و به راحتی میتواند سود خودش را 4 و5 برابر کند و شگفتی ساز شود.

بنده تا به امروز یک عدد سهم کطبس نداشتم, با بررسی که کردم انشاء الله و به امید خدا , فردا خریدهای خودم را شروع خواهم کرد.

در ضمن بنده, در چند سالی که عضو سایت هستم, خیلی کم مطلب زدم و تا از چیزی مطمئن نشدم, پست و مطلبی نمیزنم.
        اما صادقانه میگویم که این سهم ارزشمند است و ارزش سرمایه گذاری و نگهداری را دارد.

اگر دوستی به برآورد سود بالا شک و تردید دارد و مایل است در این مورد بحث کنیم تا با دلیل و مدرک به سود بالا برسیم, حاضر هستم که این چند صفحه تحلیل و بررسی که حاصل محاسبه خودم و تیم تحلیل گری شرکت سرمایه گذاری است, را در اختیارشان قرار دهم.
        موفق باشید.

.................................................. ...........................

با سلام مجدد
        همانطور که چند روز پیش گفتم, به همراه چند نفر در حال بررسی دقیق کطبس هستم و بعد از بررسی و تحلیل صورتهای مالی و گفتگویی که با مسئولان شرکت داشتم, برای سال 91 به سود عملیاتی 110 الی 120 تومانی رسیدم و اگر یکی از شرایطی که در بالا گفته شده , برای شرکت رخ دهد, حتی کطبس به راحتی میتواند سود 200 الی 250 تومانی هم اعلام کند.

سود سال 90 هم بخاطر افزایش تولید نسبت به گزایش اولیه و افزایش نرخ فروش از 156 تومان فعلی تا 190 تومان هم تعدیل خواهد یافت که چند هفته آینده این گزارش تعدیل به بازار اعلام خواهد شد.

امروز اولین پله خرید را شروع کردم و انشاء الله در هفته آینده , خریدهای بیشتر را برای سبد شخصی و سبد شرکت ادامه خواهیم داد.
        موفق باشید.

نظر

• کوثر
          عضو عادی
          • Dec 2011
          • 251

چه حجم هایی میخوان سهم رو مفت بخرن

نظر

• پرویز
            عضو جدید
            • Mar 2012
            • 14

حرکت سهم داره شروع میشه.

نظر

• ایرانی
              ستاره دار(1)
              • Jun 2011
              • 2577

نقل قول:
              این تحلیل زیر برای مدتی پیش است که در همین تاپیک نوشتم و دوباره آنرا نقل قول میکنم.
              به دوستان پیشنهاد میکنم که روند روزانه سهم را هر روز زیر نظر بگیرند و درصد خریداران حقوقی و حقیقی را بررسی کنند.
              در این مدت در بین تمام شرکتهای معدنی , فقط کطبس در بین همه آنها بیشترین خریدار در بین شرکتهای حقوقی و سرمایه گذاری را دارد.
              بالغ بر 40 الی 50 درصد خریداران روزانه کطبس, حقوقی ها هستند.
              کطبس از کمنگنز و باما و کبافق چیزی کم ندارد و حتی در بعضی جهات از همه آنها بالاتر است. و تنها صنعت انحصاری بورس است که در همه حال مشتری دائم دارد.
              قیمت کطبس با اینهمه پتانسیلی که دارد, باید بالاتر از تمام معدنی ها به مانند باما و کبافق باشد.
              این معاملات روزانه سهم شماها را خسته نکند که این شگرد و حقهء حقوقی ها برای جمع آوری سهم از بازار است.

نظر

• ایرانی
                ستاره دار(1)
                • Jun 2011
                • 2577

كــــــــطبس ( ذغالسنگ نگين طبس )

نقل قول:

صورتهاي مالي گزارش 9 ماهه و 12 ماهه امسال و همچنين سال 91 را با دقت خوب مطالعه فرماييد.
                ميزان توليد و فروش و افزايش فعاليت عملياتي آن را نسبت به دوره هاي قبل را با دقت بررسي كنيد.

اين سود اعلامي 1567 ريالي فقط حاصل اضافه شدن تعديل غير عملياتي بابت فروش پرورده فرآوري است، وگرنه شركت تعديل و افزايش سود عملياتي براي امسال خواهد داشت كه هنوز منظور نشده است.

سال گذشته(89) شركت در بودجه اوليه پيش بيني 125 هزار تن توليد را كرده بود كه در نهايت تا پايان سال 213880 تن توليد داشته است كه نسبت به پيش بيني اوليه ابتداي سال شاهد افزايش 180 درصدي در توليد و فروش داشته است.
                براي امسال(سال 90) شركت در ابتدا پيش بيني توليد 185 هزار تن ذغال سنگ كرده بود ،كه در 9 ماهه 195 هزار تن توليد داشته است.
                يعني در 9 ماهه بيشتر از پيش بيني كل سال توليد داشته است.
                و در نهايت تا پايان سال با نهايت احتياط پيش بيني فروش و توليد 243 هزار تن كرده است.

يعني نسبت به پيش بيني ابتداي سال شاهد افزايش 130 درصدي در فعاليت و توليد عملياتي شركت هستيم.

براي سال 91 در ابتدا پيش بيني توليد 220 هزار تن ذغالسنگ كرده است!
                حالا به نظر دوستان با اين پيش بيني محافظه كارانه و با احتياط در ابتداي سال، شركت تا پايان سال آينده چه اندازه تعديل و افزايش توليد و فروش خواهد داشت.!!!

براي سال 89 در ابتدا پيش بيني 125 هزار تن توليد كرده بود كه در نهايت تا پايان سال آن مقدار به 213 هزار تن افزايش داده است.
                براي سال 90 در ابتدا پيش بيني 185 هزار تن توليد كرده است كه در نهايت تا پايان سال قرار است تا 243 هزار تن افزايش يابد.
                حال براي سال 91 در ابتدا 220 هزار تن توليد پيش بيني كرده است، كه تا پايان سال آينده با توجه به ساختار و روند صعودي و رو به رشد توليد به مانند سالهاي گذشته و امسال، تا چه مقدار اين پيش بيني اوليه افزايش پيدا خواهد كرد؟؟؟؟

اين سود 1567 ریالی فعلي سال مالی 90، بدون در نظر گرفتن تعديل عملياتي 9 ماهه و 12 ماهه و افزايش نرخ فروش 24 درصدي است.
                شركت تا پايان سال مالي 90 قادر خواهد بود كه سود عملياتي خودش را تا محدوده 90 تومان افزايش دهد و سود 156 توماني كطبس براي امسال تا 190 الی 200 تومان افزايش خواهد يافت.

ضمنا همانطور كه قبلا اشاره شد ، این شركت حدود 3 برابر تولید خود در سال مالی 89 ذغال سنگ دپو شده دارد که با توجه به پذیرش ذغال سنگ در بورس کالا و در پیش بودن آزاد سازی قیمت ذغال سنگ در سال 91 یکی از شگفتیهای بورس 91 خواهد بود.

این را هم مد نظر داشته باشید ذوب آهن واحد کک سازی خود را راه اندازی کرده است و دیگر ذغال سنگ از خارج با دلار 1900 تومان و تنی 130 دلار وارد نمیکند و برای همین هم ذغال سنگ در بورس کالا پذیرش شد، چون سال دیگر به علت افزایش حاملهای انرژی در ایران تقاضا برای این محصول که مصرف بسیار در فولاد سازی دارد به شدت افزایش خواهد یافت و دولت هم نرخ ان را شناور خواهد کرد.

آخرین ویرایش توسط ایرانی؛ 2012/04/22, 13:42.

نظر

• کوثر
                  عضو عادی
                  • Dec 2011
                  • 251

بسیار تحلیل زیبایی بود بنده نیز موافق هستم اصولا داخل معدنی ها (گروه ک )کطبس از همه قیمتش کمتره بیشتر می تونه رشد کنه بالاخره چی کمتر از 520 که نمیشه

نظر

• کیوان
                    ستاره دار (1)
                    • Jun 2011
                    • 5094

در اصل توسط کوثر پست شده است View Post
                    بسیار تحلیل زیبایی بود بنده نیز موافق هستم اصولا داخل معدنی ها (گروه ک )کطبس از همه قیمتش کمتره بیشتر می تونه رشد کنه بالاخره چی کمتر از 520 که نمیشه
                    به عدد جالبی اشاره کردی ! :-?
                    چون به نظرم داره میره واسه همین عدد!!
                    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• ایرانی
                      ستاره دار(1)
                      • Jun 2011
                      • 2577

در سایت همفکران نوشته شده است:

((( کطبس )))

خبرهای خوبی از داخل شرکت به گوش میرسد که استخراج ذغال سنگ از معدن و کل تولیدات را فرآوری کرده و کک بدست می آید که مقداری از کک را ذوب اهن خرید میکند و حدودا 65درصد از تولید کک را به کشور چین و 15درصد به ترکیه صادر میکند که هرچه تولید کند به انبار نمیرسد و مستقیم بارگیری شده به بندرعباس ارسال میشود تا با کشتی به مقصد حمل شود درضمن خود شرکت تعدادی واگن باری خرید کرده تا بتواند به راحتی کک را به بندر حمل کند که تعدادی از واگن ها در حال بارگیری و تعدادی هم درحال تخلیه میباشد که با رفت آمده به موقعه قطارها تولیدات شرکت روی زمین نمی ماند .
                      دوستان : این شرکت یک شرکتی بنام فرآوری ذغال سنگ نگین طبس با سرمایه خود تشکیل داده که تولید کک را انجام میدهد که قبل سال 20% این را بلوکی فروخت که خود سهامدار عمده نگین طبس شرکت تکادو خرید کرد و از محل فروش این بلوک کطبس 1100 ریال سود ساخته که در مجمع تصمیم گیری خواهد شد که مجمع شرکت 21 خردادماه خواهد بود و احتمالا 1600 ریال کم یا زیاد سود خود را تقسیم خواهد کرد .
                      کطبس : در بودجه سال 91 فروش کک را هرتن 570000 ریال دیده و تا کنون هم به ذوب آهن با همین قیمت فروخته اما شرکت بدنبال گرفتن مجوز از بورس کالا هستند تا بتوانند ذغال سنگ و کک را در بورس کالا عرضه کنند که پیش بینی شده که هر تن حداقل 150000تومان عرضه شود درضمن قیمت جدید را عرضه و تقاضا تعیین میکند حال کطبس سود سال جاری را 370 ریال اعلام کرده که با فروش داخلی و صادرات به چین و ترکیه که هر تن کک را با قیمت فعلا بین 210 دلار الی 250 دلار در بندرعباس تحویل خریدار میدهد که هرتن یعنی 400000 تومان که شرکت در سال جاری فروش 220000 تن کک را در بودجه دیده که شرکت قادر است تا آخر سال 300000 تن تولید و عرضه کندبا این فروشها کطبس میتواند تا آخر سال حداقل 200تومان وحداکثر 280 تومان سود بسازد که با اجرای مرحله دوم هدفمند کردن یارانه ها هزینه شرکت بالا رفته و باید اجبارا افزایش نرخ دهند که احتمالا قیمت صادارات هر تن کک در محدوده 310 دلار تعیین شود وبا همه این خبرها سود بالای خواهد ساخت .
                      دوستان کطبس بزودی یک تعدیل مثبت 260 درصدی میدهد که بخاطر فروش کک در 3 ماهه آخرسال گذشته داشته و دارد و همچنین 3 ماهه اول سال جاری تعدیل خوبی خواهد داد .
                      عزیزان گروهی از حقوقی ها از قبل سال چراغ خاموش در حال جمع کردن سهم از بازار بودند و از اول سال جدید هم چند حقوقی و صندوق های کارگزاری ها هم خرید کرده اند و هر روز هم کم کم درحال خرید هستند و با پیگیری و تماس تلفنی با افراد مختلف متوجه شدیم که مدیران و بروبچه های تکادو و منگنز ایران و بعضی از آقایان نگین طبس این سهم را خرید کرده اند و به دوستان خود توصیه خرید میدهند که با افزایش نرخ و صادرات قیمت سهم کطبس با کمنگنز نباید تفاوتی داشته باشد . شناوری سهم کاهش پیدا کرده و بچه های بالا برای میانمدت تا 900 الی 1200 تومان با تعدیل جای رشد دارد و برای بلند مدت تا آخر سال حداقل تا 1800 تومان صعود خواهد کرد .
                      دوستان خرید و نگهداری این سهم با دید بلند مدت و میانمدت و شرکت در مجمع توصیه میشود که حداقل 1400 ریال سود در مجمع تقسیم خواهد شد .
                      که گروهی از افراد سرشناس بازار از طریق کارگزاری توسعه سرمایه دنیا بدنبال خرید کطبس هستند و دوستانی که با من در ارتباط هستند در حال خرید از این کارگزاری هستند.

نظر

• nirvana_00
                        عضو عادی
                        • Feb 2012
                        • 172

سلام به تمامی دوستان کسی اطلاع از تاریخ برگزاری مجمع کطبس داره؟

نظر

• amir2003
                          عضو فعال
                          • Nov 2010
                          • 1125

در اصل توسط nirvana_00 پست شده است View Post
                          سلام به تمامی دوستان کسی اطلاع از تاریخ برگزاری مجمع کطبس داره؟
                          فقط میدونم اواخر خردادماهه=;
                          اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
                          "دیوید ویسکات"

نظر

• hamid-reza
                            عضو فعال
                            • Apr 2011
                            • 367

این سهم ممکنه تحت تاثیر مجمع رشدی داشته باشه یا متاثر از عوامل دیگه ای هستش؟؟؟؟<):)

نظر

• hamid-reza
                              عضو فعال
                              • Apr 2011
                              • 367

:)]

<:-pیک روزی مثل قندیها همه حسرت کطبس میخورند.:):x
                              آخرین ویرایش توسط hamid-reza؛ 2012/04/25, 23:03.

نظر

• hamid-reza
                                عضو فعال
                                • Apr 2011
                                • 367

<:-p

نظر

در حال کار...
                                X