در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است
View Post
ذغالسنگ نگين طبس ( كطبس )
Collapse
X
-
-
به نظر من هم صحبت آقا ميثم درسته. تعديل كطبس طي قرارداد منعقده با شركت تكادو در فروش سهام این شرکت در شرکت فرآوری ذغالسنگ پروده طبس بوده
نظر
-
کطبس درحال حاضرکل ذغالش را به ذوب آهن میفروشه.......پیش بینی مصرف زغال ذوب آهن از400.000تن سال90به1.150.000تن درسال جاری افزایش داشته.......آیا دلیل وپتانسیلی بالا ترازاین برای رشد این سهم وجود داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟باتوجه به این که چند تامعدن هم خریده واجاره کرده....
نظر
-
این تکادو امروز 50 تا کطبس داد.
یعنی نمیخواد بالا بره؟؟ به چی داره فک میکنه؟ این کطبس که رشدی نکرده بود که تکادو عرضه کرد!!!!
مشکوک میزنه///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postاین تکادو امروز 50 تا کطبس داد.
یعنی نمیخواد بالا بره؟؟ به چی داره فک میکنه؟ این کطبس که رشدی نکرده بود که تکادو عرضه کرد!!!!
مشکوک میزنهما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط keyvan پست شده است View Postاتفاقا الان سهم از نظر شرایط صعود تکنیکال مهیاست! من دارم فکر میکنم فردا اضافه کنم یا نه !
من خودم 510 نشسته بودم برا خرید گفتم ای داد این هم پرید !!!!!!
نمیدونم والا مگه چند خریده بودن که این قیمت دادن!!!!!! کار نوسان گیر نبوده دادن صف امروز///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postیه نقشه ای دارن وگرنه تو این قیمت صف خرید رو نمیدادن:d خیلی راحت میتونستن فردا بدن به صف خرید.
من خودم 510 نشسته بودم برا خرید گفتم ای داد این هم پرید !!!!!!
نمیدونم والا مگه چند خریده بودن که این قیمت دادن!!!!!! کار نوسان گیر نبوده دادن صف امروزما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
یه چیزیش یکم ترسناکه:
کانال نزولی تشکیل داده
اما این دوتا کندل آخری خیلی صعودی نشون میدنوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
نقل قول:
در این چند روز کدهای حقوقی و شرکتهای سرمایه گذاری که خریدار کطبس بودن را کنترل میکردم.
سه شرکت با بیش از 500 هزار سهم در این مدت خرید داشتند.
یعنی طوری با چند کد خرید میکنند که فعلا اسمشان در ترکیب سهامداران درصدی طبس دیده نشود.
به نظرم سهم داره خشک میشه!!
بازیگر قوی و کار بلد وارد سهم شده است.
نظر
نظر