ذغالسنگ نگين طبس ( كطبس )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Jamshidyar
    كاربر فعال
    • Oct 2011
    • 556

در اصل توسط hossein sh پست شده است View Post
    سلام جمشیدیار عزیز. خوشحالم از اینکه در این سایت هم از نظرات شما بهره مند میشم.
    در مورد امروز چیزی که شاخص است حجم زیاد معاملات و البته عرضه کم سابقه بود. بالاتر از 900 هزارتا معامله شد. به نظرم داره خبرایی میشه. نظر خاصی در مورد حجم معاملات امروز دارید؟
    سلام دوست بزرگوار
    در حضور اساتید بنده جسارت نمی کنم نظری بدم. شاگرد تازه واردی هستم و شوق آموختن دارم. اما الآن به نظرم بیش از همه الگوی هارمونیک و موج شماری کطبس میتونه به شناخت وضعیت سهم کمک کنه
    موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک)
    www.mahak-charity.org/main/fa

نظر

• کیوان
      ستاره دار (1)
      • Jun 2011
      • 5094

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
      کیوان جان این خط خیلی معتبره. به این راحتی شکسته نمیشه. اگر بشینه روش(شاید در حد 20 هزارتا معامله هم نشه) و برگرده انرژی خیلی زیادی کسب میکنه برای عبور از همون مقاومت مد نظرت.

حالا بذار نمودارتو،شاید اون خطهایی که تو دیدی،دید منو بازتر از قبل بکنه;;)
      درسته مصطفی جان.. من هم با توجه به سایر پارامترها صعود سهم را قوی مبینیم فقط در قسمت دایره شکل کمی گیر دارد ;)
      اینم نگاه من به کطبس... :">

ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• کیوان
        ستاره دار (1)
        • Jun 2011
        • 5094

در اصل توسط Jamshidyar پست شده است View Post
        سلام دوست بزرگوار
        در حضور اساتید بنده جسارت نمی کنم نظری بدم. شاگرد تازه واردی هستم و شوق آموختن دارم. اما الآن به نظرم بیش از همه الگوی هارمونیک و موج شماری کطبس میتونه به شناخت وضعیت سهم کمک کنه
        اگر اشتباه نکنم باید در آغاز موج 5 اصلی باشیم و موج صعودی کوچیک اخیر هم باید ریز موج 1 از 5 موجی موج 5 باشد ! باید نظر اساتید را هم بدانم...

نظر

• مصطفی مصری پور
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 6951

کیوان خیلی نگاه تیزی داری;)

عالی بود این خطهایی که اضافه کردی.

ولی اگر بخوایم روی همون چارت توهم بررسی کنیم،احتمالا قیمت به محل تلاقی خطهای آبی و صورتی(درون دایره قرمز) میرسه که برابر با 515 تومنه.
          وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• hossein sh
            ستاره دار(1)
            • Mar 2012
            • 688

به نظرم تحلیلی از اندیکاتور آر اس آی جهت تکنیکال اونهم در عرضه های فعلی باید بررسی بشه. ممنون میشم نظر دوستان رو بدونم.

نظر

• مصطفی مصری پور
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 6951

حسین جان اون پنجره زیری نمودار بنده،اندیکاتور rsi ء .میبینید که حمایت محکمی روی عدد 30 داره، و در صورت انجام اصلاح مورد نظر بنده، دقیقا روی اون میشینه و با واکنش رو به بالاش،مقدمات صعود رو آماده میکنه. البته سقف مثلث هم خیلی مهمه و اولین مقاومت اندیکاتور محسوب میشه
              وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• hossein sh
                ستاره دار(1)
                • Mar 2012
                • 688

حسین جان اون پنجره زیری نمودار بنده،اندیکاتور rsi ء .میبینید که حمایت محکمی روی عدد 30 داره، و در صورت انجام اصلاح مورد نظر بنده، دقیقا روی اون میشینه و با واکنش رو به بالاش،مقدمات صعود رو آماده میکنه. البته سقف مثلث هم خیلی مهمه و اولین مقاومت اندیکاتور محسوب میشه
                سلام مصطفی جان. مفتخرم که از مطالب بورسی شما همشهری گرامی بهره مند میشم.
                تحلیل خوبی ارائه کردید. فقط بازۀ زمانی تحلیلتان برایم مشخص نیست. اگر بفرمائید چه بازه ای رو تحلیل کردید ممنون میشم.؟

نظر

• مصطفی مصری پور
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 6951

خوشحالم که همشهری هم هستیم حسین جان.

این نمودار روزانه س و تارگتها هم کوتاه مدت هستند.

نظر

• کوثر
                    عضو عادی
                    • Dec 2011
                    • 251

کطبس اماده صعود

نظر

• کیوان
                      ستاره دار (1)
                      • Jun 2011
                      • 5094

خب! من از راه دور و دایل آپ هم باید بیام سر بزنم اینجا!! معتاد شدیم رفت ! :d
                      اومدم بگم فکر کنم در موج شماریم اشتباه کرده بودم. الان که آب و هوام عوض شده و هم شاخص ذغال سنگ و هم کطبس را میبینم به نظرم میاد باید در تکمیل ریز موج 5 از موج c باشیم و همونطور که مصطفی جان گفتند کمی دیگر از اصلاح مونده :->

نظر

• مصطفی مصری پور
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 6951

در اصل توسط keyvan پست شده است View Post
                        خب! من از راه دور و دایل آپ هم باید بیام سر بزنم اینجا!! معتاد شدیم رفت ! :d
                        اومدم بگم فکر کنم در موج شماریم اشتباه کرده بودم. الان که آب و هوام عوض شده و هم شاخص ذغال سنگ و هم کطبس را میبینم به نظرم میاد باید در تکمیل ریز موج 5 از موج c باشیم و همونطور که مصطفی جان گفتند کمی دیگر از اصلاح مونده :->
                        آخ جون دایل آپ......هل بدید..هل هل هل......

نظر

• کیوان
                          ستاره دار (1)
                          • Jun 2011
                          • 5094

آخ جون دایل آپ......هل بدید..هل هل هل......
                          =)) مصطفی، من که پشت فرمونم! بقیه هم که دارن هل میدن! پس کی هندل میزنه !؟ :)) یکی بیاد هندلشو بزنه یا هلمون بدید تو سراشیبی خودش میره ! :d

نظر

• مصطفی مصری پور
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 6951

در اصل توسط keyvan پست شده است View Post
                            =)) مصطفی، من که پشت فرمونم! بقیه هم که دارن هل میدن! پس کی هندل میزنه !؟ :)) یکی بیاد هندلشو بزنه یا هلمون بدید تو سراشیبی خودش میره ! :d
                            من دلم روشنه که امسال توی تولید اینترنتم به خودکفایی میرسیم. خب خیر سرمون امسال سال حمایت از تولید ملیه. دیگه از شر این اینترنت بی مصرف غربیها راحت میشیم

نظر

• ایرانی
                              ستاره دار(1)
                              • Jun 2011
                              • 2577

نوشته شده توسط کاوه :

سال نو را به شما و تمام دوستان عزیز کطبسی تبریک عرض میکنم.
                              همچنان با کطبس تا اهداف قیمتی بالا همراه خواهم بود.

..................
                              چند خبر از کطبس دارم اینکه:
                              به علت تقاضای بالای مشتریان و افزایش تولید شرکت ذوب آهن اصفهان که نیاز ذغال سنگ مصرفی خودش را در سال 91 ازمقدار 497000 تن به 1,150,00 تن افزایش داده است.
                              شرکت ذغالسنگ نگین طبس( کطبس) به علت افزایش نیاز مشتریان مخصوصا شرکت ذوب آهن اصفهان, با حداکثر ظرفیت تولید, مشغول به فعالیت است و همچنین علاوه بر معدنهای موجود خود, به تازگی دو معدن جدید خریداری کرده است و 3 معدن بزرگ هم اجاره کرده است.
                              به نظر میرسد امسال کطبس شگفتی ساز خواهد شد و شاید پدیده بورس شود.
                              با کطبس سهامداری کنید که انشاء الله سود شیرینی خواهید برد.

نظر

• حميد اسدي
                                Banned
                                • Aug 2011
                                • 431

در اصل توسط حميد اسدي پست شده است View Post
                                امروز تك سهم كطبس شدم

دوستان يه نگاه به كطبس بندازند.
                                اين سهم 330 درصد تعديل مثبت داده.
                                و ديروز هم سودش را از 1417 ريال به مبلغ 1567ریال افزایش داد.
                                همچنین میزان تقسیم سود خودش را از مبلغ 50 تومان به 100 تومان افزایش داده است.

كمترين قيمت در بين تمام شركتهاي معدني داره.

فكر كنم به زودي كطبس پديده و شگفتي ساز بورس شود.

http://www.codal.ir/Reports/Exports/...mIrg%3d%3d.pdf
                                در اصل توسط حميد اسدي پست شده است View Post
                                جناب عليرضا ممنون از توضيحات شما
                                همانطور كه مستحضر هستيد، با يك بررسي ساده صورتهاي مالي شركت، ميتوان نتيجه گرفت كه كطبس با توجه با افزايش توليد و فروش و پيشي گرفتن از بودجه پيش بيني شده به راحتي ميتواند تا پايان سال مالي 2 تعديل عملياتي ديگر دهد.
                                و همچنين براي سال آينده با توجه به پيش بيني اوليه 220 هزار تن توليد، در مقايسه با اولين پيش بيني اوليه سال 90 با يك محاسبه ساده ميتوان دريافت كه سود عملياتي سال آينده حداقل تا 2 برابر افزايش ميباد.

كما اينكه امسال در ابتدا در اولين گزارش 185 هزار تن پيش بيني كرده بود كه تا الان اين پيش بيني تا 240 هزار تن افزايش پيدا كرده است.
                                شركت خيلي محتاطانه و محافظه كارانه سود سال بعد را اعلام كرده است.

و ديگر اينكه تقسیم بالاي سود 1000 ريالی شرکت در مجمع میتواند، هر شرکت حقوقی را ترغیب به خرید این سهم و حضور در مجمع آن کند.

به نظرم كطبس خيلي زود راه چند ماه پيش كمنگنز را در پيش خواهد گرفت و بزودي به قيمتهاي 1500 تومان خواهد رسيد.
                                همانطور كه كمنگنز 600 توماني به خاطره ها پيوست و الان در قميت 2200 تومان برايش صف خريد مي چينند.
                                چند ماه ديگه كطبس 600 توماني هم خاطره خواهد شد.

ضمنا يك دوستي زحمت كشيده و در لينك زير، صورتهاي مالي كطبس را بررسي و تحليل كرده است.
                                پيشنهاد ميدهم كه چند پست و صفحه آخر لينك زير را مطالعه فرماييد.

http://www.aradsarmaye.com/thread1429-11.html
                                امروز با سودی که از بانک برای مجمع سالانه غدیر دریافت کردم, کطبس اضافه کردم.
                                و به طور کل تکسهم کطبس شدم.
                                به دوستان پیشنهاد میکنم که این سهم خوب ( کطبس )را زیر نظر داشته باشند.

نظر

در حال کار...
                                X