کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با توجه به اینکه از نظر تکنیکال در روند صعودی بودیم و منفی های 2 روز پولبک به مقاومتهای شکسته شده بود و گزارش سهم کاملا دستکاری شده بود. به 2 احتمال فشار سازمان یا سهامدارن واقف به دستکاری و یا سیاست از قبل طراحی شده خود شرکت سهم را قبل از اینکه از حمایت شکسته شود بست.
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
امروز زنگ زدم امور سهام و کلی پی گیری ، طرف میگفت بالای 20 درصد تعديل منفی داده
خلاصه گفتم چقدره دقيقا"؟ قرار شد شنبه زنگ بزنم از آقای سعيدی ( مدير امور مالی ) بپرسم
ولی فکر کنم متاسفانه حدود 35 تا 40 درصد تعديل منفی داده باشه و از 370 ريال به حدود 240 ريال رسيده باشه
:(( هیچی منفجر شدم پس !
من امروز هرچی تماس گرفتم جواب ندادند که . :( هنوز نتونستم هضم کنم کجا را اشتباه کردم . هرچی این چارت را بالا و پایین میکنم نمی فهمم چرا سیگنال خرید داد و من تو سود رد نکردم بره و نگهداری کردم...جالبه که امروز یک کارگزاری گفته بود به ما گفته بودند سهمو بخرید چون تعدیل مثبت تپل توش داره !!! چه تپلی بود !
وااای چه شود... :((
من امروز هرچی تماس گرفتم جواب ندادند که . :( هنوز نتونستم هضم کنم کجا را اشتباه کردم . هرچی این چارت را بالا و پایین میکنم نمی فهمم چرا سیگنال خرید داد و من تو سود رد نکردم بره و نگهداری کردم...جالبه که امروز یک کارگزاری گفته بود به ما گفته بودند سهمو بخرید چون تعدیل مثبت تپل توش داره !!! چه تپلی بود !
باتبریک اول شدن مسابقه هفتگی
تازگیها حس میکنم تو معاملات یک جورایی نمودار سازی میشود مثلا یکهو اول صبح کمی سهم در سقف میخرند بعد دیگه مییاد کلی منفی کامل این طوری دار اویزتشکیل میشود بعد این چند روز 5 دقیقه به پایان میلیونی توصف خرید میذاشتند که دیگه فرصت و جرات فروش نبود بعد منم توبورکس اقای نظری گفته بود صبح مراقب باشید رومثبت کامل 421 فروختم
انشاا... در بقیه سود سرشار
بعد این سهم اساسا زیاد پایین باز نمیشه انشاا..
با سلام
ببخشيد کیوان جان
من هم خودم یه 4000 تایی خریدم
خوبه که زیاد نخریدم و جزییه
حقیقتش من هم از صبح هر چی زنگ زدم گوشی رو امور سهام در اصفهان ور نمی داشت
شاکی شدم زنگ زدم شرکتش که خانومه گفت ما هم از این موضوع را که تلفن را امور سهام بر نمیداره شاکی هستیم و گفت شنبه زنگ بزن و به آقای سعیدی ( مدیر امور مالی) این موضوع رو بگو.
خلاصه با دو خط تلفن و یه خط موبایل اینقدر گرفتم که تلفونه از رو رفت و یه خانومی در امور سهام برداشت
من هم شاکی که چرا از صبح گوشی رو بر نمی داری ؟
خانومه گفت من سه تا شرکتو پوشش میدم و فقط کطبس نیست و یه نفری نمی تونم ، خلاصه وصل کرد به یه آقایی و ایشان هم گفتند تعديل منفيه دیگه
اعصاب هم نداشت ، میگفت تو شش ماهه که اینقدر درآورده ، انتظار داريد نکنه تعديلش هم مثبت باشه !!!
خلاصه گفت بالای 20 درصد منفیه ولی عددش رو نگفت
من هم حدسی میگم 35 تا 40 درصد
طرف که خیلی ناراحت بود و نمی گفت عدد رو و گفت شنبه زنگ بزن از آقای سعیدی بپرس
حالا اگه تا شنبه اومد رو کدال که هیچ وگرنه شنبه پی گیری میکنم و همینجا اطلاع رسانی می کنم
ببخشید از خبر بدم
شرمنده:(
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
حقیقتش من هم از صبح هر چی زنگ زدم گوشی رو امور سهام در اصفهان ور نمی داشت
شاکی شدم زنگ زدم شرکتش که خانومه گفت ما هم از این موضوع را که تلفن را امور سهام بر نمیداره شاکی هستیم و گفت شنبه زنگ بزن و به آقای سعیدی ( مدیر امور مالی) این موضوع رو بگو.
خلاصه با دو خط تلفن و یه خط موبایل اینقدر گرفتم که تلفونه از رو رفت و یه خانومی در امور سهام برداشت
من هم شاکی که چرا از صبح گوشی رو بر نمی داری ؟
خانومه گفت من سه تا شرکتو پوشش میدم و فقط کطبس نیست و یه نفری نمی تونم ، خلاصه وصل کرد به یه آقایی و ایشان هم گفتند تعديل منفيه دیگه
اعصاب هم نداشت ، میگفت تو شش ماهه که اینقدر درآورده ، انتظار داريد نکنه تعديلش هم مثبت باشه !!!
خلاصه گفت بالای 20 درصد منفیه ولی عددش رو نگفت
من هم حدسی میگم 35 تا 40 درصد
طرف که خیلی ناراحت بود و نمی گفت عدد رو و گفت شنبه زنگ بزن از آقای سعیدی بپرس
حالا اگه تا شنبه اومد رو کدال که هیچ وگرنه شنبه پی گیری میکنم و همینجا اطلاع رسانی می کنم
ببخشید از خبر بدم
شرمنده:(
خبر بد که از تو نیست بابک جان. شما زحمت کشیدی پیگیری کردی.
من 100 هزارتا خریدم. از اونطرف تو مسابقه اول شدم و سود اعلام کردم، از این طرف اینجا تو انتخاب سهم سبد خودم دچار یک اشتباه مهلک و ضرر وحشتناک شدم.
دیدم سامان در تاپیک همسایه گفت گزارش طبس به شدت دستکاری شده و ..... حالا اینها دیگه واسه من مهم نیست. دنبال علت این هستم که چرا دیدگاهم منو به این نتیجه رسوند که این ذغال سیاهو بخرم که بیچارم کنه ! نمی تونم مشکلمو در تحلیلم درک کنم ! الان معضلم اینه ! :(
نظر