بازار حبابی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20674

بازار حبابی

بعضی وقتا بعضی شرکت ها رو در یک قیمتهایی میبینی که چشم بسته میگی حبابه ....
    بعضی وقتا حباب بعضی شرکت ها به شرکت های دیگه هم سرایت میکنه ......و همین طور تعداد شرکت هایی که ارزنده نیستن زیاد میشه ......که میشه گفت شاخص و بازار حباب داره ......

در حال حاضر به نظرم بازار از محل سرمایه گذاری تبدیل شده به محل سفته بازی ..........و همه دنبال صف خریدن ...صف خرید شرکت هایی که ارزش خرید و سرمایه گذاری ندارن ........وفقط بر اساس جو بالا میرن .......

البته سهام شرکت های بزرگ و معروف بورس ریسک کمتری دارن و رشدشون هم منطقیه ........

البته فعلا حباب داره شکل میگیره .......یه کم هم طول میشکه تا باد بشه .......قشنگ که باد شد بعد میترکه ..........8-}
    البته فک میکنم راهکار سازمان فعلا اینه که سهام شاخص ساز رشدی نکنن ......تا بقیه ........ وگرنه چه دلیلی داشت که فولاد مبارکه امروز بالای 3 درصد هم منفی بشه !!!

ترکیدن حباب هم کاری نداره .......کافیه یه گیر بدن به پی بر ای (-: و مقایسه سود شرکت ها و ایندشون با سودی که بانک میده ..........رقیب بورس بانک و اوراق مشارکته ......
    آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/12/21, 15:22.
    ///
  • daryadel120
    عضو فعال
    • Apr 2012
    • 578

پاسخ : بازار حبابی

به نظر من

- خودرویی ها به دلیل خوشبینی بیش از حد نسبت به آینده و عبور از سقف های تاریخی قیمت در صورتی که عملکرد کیفی و کمی شان بسیار پایین تر است ...

- ساختمانی ها به دلیل تکرار ناپذیر بودن سودشان در دو سال آینده به دلیل رکود محتمل در بخش مسکن ...

- سیمانی ها به دلیل اینکه فاز دوم هدفمندی قطعا اجرا خواهد شد و نرخ حامل های انرژی قطعا افزایش خواهد یافت و با توجه به رکود بخش مسکن کشش افزایش نرخ نخواهند داشت ...

- و در مجموع کل بازار تا وقتی که نرخ بدون ریسک 20 درصد است در حال وارد شدن به منطقه حباب می باشند ...

به نظر من درست است که با پول موجود در بازار می توان ادامه رشد را تا 6 ماهه آینده کم و بیش متصور بود ولی همیشه باید احتیاط را در ترید در نظر داشت /:.weirdsmiley.:/
    برخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...

نظر

• arak_bourse
      کاربر فعال
      • Nov 2010
      • 3802

علی (ع):

دنیا دو روز است....یک روز با تو و روز دیگر علیه تو ....

روزی که با توست مغرور مشو و روزی که علیه توست ناامید مشو...

زیرا هر دو پایان پذیرند ...
      اين شعر رو دوست دارم. چون به هر حال هر بالايي يه پاييني هم داره. اما فعلا نقدينگي زياد يار بازار است امسال. 2 روز منفي ميشه همه ترس برشون ميداره. ديگه بدتر از قضيه سوريه امسال براي بورس نداشتيم ولي باز برگشت بالا. يادمه زماني شاخص 13000 شده بود همه ميگفتن حبابه و هنوز هم كه شاخص 87000 شده باز يه عده دم از حباب ميزنن. حبابي در كار نيست هنوز. سهام كارخانه پژو 16 يورو است اما قيمت كارخانه اي شبيه اون تو ايران زير 1 سنت است. خداييش ارزش جايگزيني اين شركتها چقدره؟
      بورس بر مدار مثبته فعلا
      شاد باشيد
      تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20674

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
        علی (ع):

دنیا دو روز است....یک روز با تو و روز دیگر علیه تو ....

روزی که با توست مغرور مشو و روزی که علیه توست ناامید مشو...

زیرا هر دو پایان پذیرند ...
        اين شعر رو دوست دارم. چون به هر حال هر بالايي يه پاييني هم داره. اما فعلا نقدينگي زياد يار بازار است امسال. 2 روز منفي ميشه همه ترس برشون ميداره. ديگه بدتر از قضيه سوريه امسال براي بورس نداشتيم ولي باز برگشت بالا. يادمه زماني شاخص 13000 شده بود همه ميگفتن حبابه و هنوز هم كه شاخص 87000 شده باز يه عده دم از حباب ميزنن. حبابي در كار نيست هنوز. سهام كارخانه پژو 16 يورو است اما قيمت كارخانه اي شبيه اون تو ايران زير 1 سنت است. خداييش ارزش جايگزيني اين شركتها چقدره؟
        بورس بر مدار مثبته فعلا
        شاد باشيد
        اگه قرار بر این بود که بگیم شاخص حبابیه خوب اسم تاپیک رو میزاشتیم شاخص حبابی!!! و ما نه در 13000 و نه تا به امروز نگفتیم شاخص حباب داره .......

شاخص رو همین الانش دارن مدیریت میکنن ولی خوب کلیت بازارو نمیتونن و خیلی از سهام از دستشون در رفته...........و ما داریم در مورد خیلی از سهام که اینقدر نمیارزه حرف میزنیم.......

قبل اینکه شرکت ها مجبور به شفاف سازی بشن .......

بهترین راه جلوگیری از رفتن به سمت حباب عرضه اولیه شرکت هاییه که قراره خصوصی بشن ...........
        آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/12/21, 17:23.
        ///

نظر

• abtinsalari
          عضو فعال
          • Nov 2012
          • 306

بازار حبابی ! شاخص از 85000 به بالا حباب داره ! رو فاسمین و پکویر و پتایر و شپاکسا به صورت همزمان تک سهم بودن! از کرامات شماست سرباز عزیز .نظرتونم برا خودتون محترم . اما هدف شما از این حرف ها و از این معرفی سهم ها چیه؟من نمیدونم.بله خیلی از سهم ها تو این قیمت ها نمی ارزند درسته اما ماهیت بازار اینه و سال 93 قطعا خیلی از شرکت ها با این قیمت سهم ها افزایش سرمایه میدن . و قطعا 6 تا عرضه اولیه ای که قرار بود از مهر شروع بشه رو گذاشتن برا 93 یا هر وقت بازار رفت تو کما بتونن درش بیارن یا فقط کافیه اجازه بدن سرمایه گذار های خارجی بیان ارزش بازار از این رو به اون رو میشه. فقط اگه این 2 کار انجام بشه بازار بورس در 93 هم در صدر خواهد بود .حباب چیه؟!!!
          ذرت ها نیاز به باران بیشتری دارند ولی کنگر ها نه ذرت ها در شرق هستند و کنگرها در غرب شما از هر دو بخرید و به باران کاری نداشته باشید

نظر

• Fundamental
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 697

پالایشگاها حباب محض است.

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20674

در اصل توسط abtinsalari پست شده است View Post
              بازار حبابی ! شاخص از 85000 به بالا حباب داره ! رو فاسمین و پکویر و پتایر و شپاکسا به صورت همزمان تک سهم بودن! از کرامات شماست سرباز عزیز .نظرتونم برا خودتون محترم . اما هدف شما از این حرف ها و از این معرفی سهم ها چیه؟من نمیدونم.بله خیلی از سهم ها تو این قیمت ها نمی ارزند درسته اما ماهیت بازار اینه و سال 93 قطعا خیلی از شرکت ها با این قیمت سهم ها افزایش سرمایه میدن . و قطعا 6 تا عرضه اولیه ای که قرار بود از مهر شروع بشه رو گذاشتن برا 93 یا هر وقت بازار رفت تو کما بتونن درش بیارن یا فقط کافیه اجازه بدن سرمایه گذار های خارجی بیان ارزش بازار از این رو به اون رو میشه. فقط اگه این 2 کار انجام بشه بازار بورس در 93 هم در صدر خواهد بود .حباب چیه؟!!!
              اولا : به نقل از بتا سهم :
              از روز چهار شنبه تا شنبه : 20 گزارش شفاف سازی خود گویای همه چیز است .....

دوما :در مورد تک سهم شدن همزمان حتما شما اشتباه میکنید . من در پتایر هرگز تک سهم نشدم ولی ممکن بود نوشته باشم قصد تک سهم شدنش رو داشته باشم ....

سوما : احدی نمیتونه سهمشو به ما بندازه و این تاپیک صرفا برای تازه وارد ها زده شد که هر سهمی رو صرفا به خاطر اینکه چند روز متوالی صف خرید بوده نخرنو تو پاچشون نره !!! و گرنه ما بلدیم گلیم خودمون رو ........و حتی با سفته بازای خیلی قوی حرکت کنیم .......و بعد سهمو بندازیم و در بریم ......

پس حالا به حرف من نمیکنید به حرف بتا سهم کنید و جداقل گزارش بازار امروز رو بخونید (البته حتما شما استادید و نیازی به این مطالب ندارید ):

حتما تحلیلگرای دیگه چیزی میدونن که نوشتن تا نیمه بهمن 20-30 درصد نقد باشید .......

ضمنا همین دارویی ها که همه جا صحبت میکنن بهترین گزارش ها رو میدن ما از قبل برج 2 که بریم خدمت گفتیم که بهترین گزارش ها رو میدن و سبحان و داسوه معرفی کردیم !!!! و تازه دارن میدرخشن !!!

الان هم من میگم بهترین گزارش ها رو هم بدن باز هم پی بر ایشون بالای 6 خواهد بود .........

پتایر هم در تاپیک پتایر در بورکس برید ببنید بزرگان دیگه چه پیش بینی ای میکردن از جمله حسام حسینی و دنیای بورس ........و ما چه پیش بینی ای کردیم ..........و شرکت چه پیش بینی ای داد که همه پیش بینی ها از روی 3 ماه ی شرکت بود و شرکت پیش بینی بر اساس 3 ماهه نداده بود ..........البته 12 ماهش مهمه !!! و به این گزارشش اعتمادی نیست حتی اگه 12 ماهش ضعیف تر باشه .......
              آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/12/21, 18:32.
              ///

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20674

در اصل توسط Fundamental پست شده است View Post
                پالایشگاها حباب محض است.
                اگه منظورت شاه بندره که من گفته بودم شبندر تا یک سال اینده نمیتونه از 1500 عبور کنه اون موقع سهم محدوده 700 الی 750 بود اگه اشتباه نکنم ................البته عبور کرد و بالاتر هم رفت ولی برگشت ..........و هنوز گیر داره با 1500 /.:biggrinsmiley.:/ و خودم 1250 فک کنم خارج شدم ...... و 4ماه خواب پول نداشتم واسه گیر 1500 ش ....و اگه بیشتر توش میداشت من با شبندر میموندم ......البته یه حرکت دیگه فک میکنم بزنه تا 2000

==================

بگذریم :
                غذایی ها چی ؟؟ حباب ندارن؟ (-: البته من اگه اون سهمی که دیروز بهت گفتمو بتونم بخرم تا 200 درصد هم بالا میره بی استرس بعد دارم برات :D

البته وسوسه کردی مارو غپاک بخریم دوباره و پشیمون شدیم از فروش امروزمون!!! البته اگه باز نگن ما تک سهم شپاس بودیم !!! غپاکو از کجا اوردیم >> خوب اون مربوط به سبد های دیگست.......
                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/12/21, 18:44.
                ///

نظر

• arak_bourse
                  کاربر فعال
                  • Nov 2010
                  • 3802

به نظرم اون 20 تا 30 درصدي كه ميخواهيد بقد بمونيد بديد وبصادر و فاذر بخريد حالشو ببريد تا يه ماه ديگه
                  در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post

دوما :در مورد تک سهم شدن همزمان حتما شما اشتباه میکنید . من در پتایر هرگز تک سهم نشدم ولی ممکن بود نوشته باشم قصد تک سهم شدنش رو داشته باشم ....

سوما : احدی نمیتونه سهمشو به ما بندازه و این تاپیک صرفا برای تازه وارد ها زده شد که هر سهمی رو صرفا به خاطر اینکه چند روز متوالی صف خرید بوده نخرنو تو پاچشون نره !!! و گرنه ما بلدیم گلیم خودمون رو ........و حتی با سفته بازای خیلی قوی حرکت کنیم .......و بعد سهمو بندازیم و در بریم ......

پس حالا به حرف من نمیکنید به حرف بتا سهم کنید و جداقل گزارش بازار امروز رو بخونید (البته حتما شما استادید و نیازی به این مطالب ندارید ):

حتما تحلیلگرای دیگه چیزی میدونن که نوشتن تا نیمه بهمن 20-30 درصد نقد باشید .......

ضمنا همین دارویی ها که همه جا صحبت میکنن بهترین گزارش ها رو میدن ما از قبل برج 2 که بریم خدمت گفتیم که بهترین گزارش ها رو میدن و سبحان و داسوه معرفی کردیم !!!! و تازه دارن میدرخشن !!!

الان هم من میگم بهترین گزارش ها رو هم بدن باز هم پی بر ایشون بالای 6 خواهد بود .........

پتایر هم در تاپیک پتایر در بورکس برید ببنید بزرگان دیگه چه پیش بینی ای میکردن از جمله حسام حسینی و دنیای بورس ........و ما چه پیش بینی ای کردیم ..........و شرکت چه پیش بینی ای داد که همه پیش بینی ها از روی 3 ماه ی شرکت بود و شرکت پیش بینی بر اساس 3 ماهه نداده بود ..........البته 12 ماهش مهمه !!! و به این گزارشش اعتمادی نیست حتی اگه 12 ماهش ضعیف تر باشه .......
                  تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• داش مهدی
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 595

حباب یه بحثه و ترکیدن حباب یه بحث دیگه
                    در بازارهای مالی ممکنه برای مدتها حباب وجود داشته باشه ولی نترکه/:.wacsmiley.:/
                    بازار ما هم یه تناقض آشکار داره که از ساختار اقتصادی مون ناشی میشه
                    سرمایه گذاری در بخش تولید بازده منفی داره،
                    یعنی اگه قرار باشه باشه بازار رو بر مبنای سودسازی ارزش گذاری کنیم هر شرکتی که په به ای بالای 5 داشته باشه حبابه(95% بازار)
                    اما 70% بازار هم داره با فاصله زیاد زیر ارزش جایگزینی معامله میشه
                    مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ

نظر

• علی نظامی
                      عضو فعال
                      • Jul 2013
                      • 1033

با سلام خدمت دوستان گرامی. این سوال و جواب رو با دوست عزیزمون آقا سجاد در تاپیک انجمن جوگیران تک سهم انجام دادیم. نظر شخصی من اینه که بازار در حدود 70-80% اشباع قیمتی قرار گرفته و هنوز ریزش سنگینی نمیشه متصور شد.

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                      درود

اتفاقا بنظر من تک سهم بودن فقط در این چنین بازار موج سومی میتونه توجیه داشته باشه و گرنه تو بازار منفی یا بی جهت که ریسک چنین کاری بسیار بالاست.
                      ولی در شرایط بازار فعلی که امید به آینده سرمایه گذاری نسبت به گذشته بالاست و هیجان خرید در سهم های بنیادی و غیربنیادی موج میزنه میشه با انتخاب یه سهم دارای بنیادی قوی و بررسی شرایط تکنیکی و رفتارشناسی سهامدارعمده سهم و با قبول ریسک مدت زمان توقف با رعایت حدضرر تک سهم هم بود.
                      درود بر شما آقا سجاد
                      صحبت شما کاملا متین. ولی خوب فکر کنم تو بازارایی مثل این که همه چی شارپ داره میره بالا کسایی مثل من که روی مدیریت مالی و مدیریت ریسک مطالعه ناچیزی داشتند یه کم دست به عصاترن. به نظرم لینک زیر برای مطالعه مفید هست. آخه الان تو امریکا هم بازار سهام خیلی رشد کرده و حتی برنده نوبل اقتصاد هم دربارش هشدار داده. اگرچه در مورد بازار ایران چند ماهی هنوز کار داریم.

http://www.reuters.com/article/2013/...9B009620131201
                      http://www.zerohedge.com/news/2013-1...ge-bull-market

نظر

• abtinsalari
                        عضو فعال
                        • Nov 2012
                        • 306

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post

ما نه استادیم نه از این کارا بلدیم بیشترم تو سایتا مطلب میخونم چون حال ندارم یوزر و پس و تایپ کنم بیام تو. پولامونم تو چندتا صندوقه سال گذشته ام 240درصد رشد کرده جنگم بشه پولمونو از حلقوم ضامن نقد شوندگی میکشیم بیرون . خودمم با یه 30 40 چوق تو بازارم به خاطر دل خودم یه حرکتایی میکنم . راجب مورد دوم شما در فاسمین و شپاکسا و پکویر به صورت همزمان تک سهم بودید.پتایر رو من اشتباه کردم.کلیت بازارو با مخالفت با نظر شما خوب میبینم حداقل تا پایان سال.
                        ذرت ها نیاز به باران بیشتری دارند ولی کنگر ها نه ذرت ها در شرق هستند و کنگرها در غرب شما از هر دو بخرید و به باران کاری نداشته باشید

نظر

• m.r_moradi
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 2188

میثم تو این که تو تحلیل کر قابلی هستی هیچ شکی ندارم،اتفاقا همیشه هم تو جمع های دوستانه هر وقت صحبت شده گفتم نظرم اینه میثم تحلیل گریش نمره اش 100 هست و تریدریش نمره اش 10...

امیدوارم از این حرف من ناراحت نشده باشی،چون واقعا خیلی از این شاخه به اون شاخه میپری و تا اونجایی که من دیدم سهم های تاپی پیدا میکنی ولی با هیچ کدوم نمیمونی.../:.grlim:./

اما در مورد حباب،به نظرم تو خیلی از سهم ها واقعا زوده همچین صحبتی...قبول دارم بخشی از بازار دچار حباب شده اما کلیتش هنوز به نظر من واقعا زوده حرف از حباب بزنیم...

حتی وقتی یه آدم مثل عبده تبریزی و یا مدیر عامل ونیکی یا خیلی دیگه از مدیران مطرح بورسی تو همایش چند روز پیش (تو دانشگاه تهران اگه اشتباه نکنم) هیچ حرفی از حباب نزدن و اتفاقا نظرشون هنوز رو رشد کلیات بازاره(تاییدش رو میتونی از سید یاسر شریعت بگیری،ایشون حضور داشتن) خیلی سخته ما بخوایم در مورد حباب حرف بزنیم...

من چندتا سهم نام میبرم بگو به نظرت اینا حبابن یا نه...رو همشون حرف دارم...
                          ذوب،فباهنر،فولاد،فملی،فاسمین...
                          شاراک،کرماشا،شاملا،شلعاب،شپمچا،تاپیکو...
                          کسرا...
                          دتولید،دتماد،دلر...
                          خبهمن،خعتبار،خگستر...
                          ولساپا،ولیز...
                          پکویر خودت حتا!
                          همینا بسه!:.thumbsupsmileyanim

قبول دارم یه سری سهمها رفتن تو حباب یا دارن میرن،اما هنوز تو همین بازار خیلی سهمها هنوز واقعا جای رشد دارن،رشد خیلی خیلی زیاد...

نهایتا فکر میکنم همونطور که گزارشای خوب دارویی ها رو 6 ماه زودتر پیش بینی کردی،حبابی شدن رو هم 6 ماه زود پیش بینی کردی،احتمالا 6 ماه دیگه این تاپیک پر رونق تر از حالا بشه... ;)

--------
                          پ.ن:جناب ابتین سالاری،شاید بحثتون با میثم به من مربوط نباشه،اما دوستانه عرض کنم اینجا جای کل کل کردن نیست،اینکه هر کس چه کار میکنه و چقدر سود میکنه به خودش مربوطه ، امیدوارم شما سالی 1000% سود کنی،اما هر کس ازاده نظرش رو بگه و کسی با کسی دعوا نداره،شما هم بهتره به جای این لحن غیر دوستانه صرفا نظرت رو در مورد موضوع بگی...اصلا ما اینجاییم که نظر همدیگه رو بشنویم،همین!/:.Heart.:/
                          ببخشید جسارت کردم،موفق باشید
                          تمام سال من بی تو...

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20674

در اصل توسط abtinsalari پست شده است View Post
                            ما نه استادیم نه از این کارا بلدیم بیشترم تو سایتا مطلب میخونم چون حال ندارم یوزر و پس و تایپ کنم بیام تو. پولامونم تو چندتا صندوقه سال گذشته ام 240درصد رشد کرده جنگم بشه پولمونو از حلقوم ضامن نقد شوندگی میکشیم بیرون . خودمم با یه 30 40 چوق تو بازارم به خاطر دل خودم یه حرکتایی میکنم . راجب مورد دوم شما در فاسمین و شپاکسا و پکویر به صورت همزمان تک سهم بودید.پتایر رو من اشتباه کردم.کلیت بازارو با مخالفت با نظر شما خوب میبینم حداقل تا پایان سال.
                            خوب ما در مورد سال اینده صحبت میکنیم ...امسال که تمام شد ......چطور میشه من همزمان تک سهم بوده باشم ......اونم منی که زیر همه مطالبم یه ویرایش شدش هست که چیزی رو جا ننداخته باشم !! بعد بیام همچی سوتی بدم!! اصلا چه نیازی به دروغ گفتن دارم !!

پست های منو با تاریخش بیار بالا ......:D ولی خوب فایده نداره ....

==========

در هر صورت ما هشدار های لازم رو دادیم به عنوان 1 نفر در این بازار بزرگ ............بعدا (سال اینده)یه عده گریه نکنن مثل سال های قبل ........و بیان خرید های ناآگاهانشون رو بندازن گردن کسی......
                            ========

هر کس با هر روشی که در این بازار کار میکنه همیشه موفق و پرسود باشه .......
                            آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/12/22, 00:05.
                            ///

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20674

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                              میثم تو این که تو تحلیل کر قابلی هستی هیچ شکی ندارم،اتفاقا همیشه هم تو جمع های دوستانه هر وقت صحبت شده گفتم نظرم اینه میثم تحلیل گریش نمره اش 100 هست و تریدریش نمره اش 10...

امیدوارم از این حرف من ناراحت نشده باشی،چون واقعا خیلی از این شاخه به اون شاخه میپری و تا اونجایی که من دیدم سهم های تاپی پیدا میکنی ولی با هیچ کدوم نمیمونی.../:.grlim:./

اما در مورد حباب،به نظرم تو خیلی از سهم ها واقعا زوده همچین صحبتی...قبول دارم بخشی از بازار دچار حباب شده اما کلیتش هنوز به نظر من واقعا زوده حرف از حباب بزنیم...

حتی وقتی یه آدم مثل عبده تبریزی و یا مدیر عامل ونیکی یا خیلی دیگه از مدیران مطرح بورسی تو همایش چند روز پیش (تو دانشگاه تهران اگه اشتباه نکنم) هیچ حرفی از حباب نزدن و اتفاقا نظرشون هنوز رو رشد کلیات بازاره(تاییدش رو میتونی از سید یاسر شریعت بگیری،ایشون حضور داشتن) خیلی سخته ما بخوایم در مورد حباب حرف بزنیم...

من چندتا سهم نام میبرم بگو به نظرت اینا حبابن یا نه...رو همشون حرف دارم...
                              ذوب،فباهنر،فولاد،فملی،فاسمین...
                              شاراک،کرماشا،شاملا،شلعاب،شپمچا،تاپیکو...
                              کسرا...
                              دتولید،دتماد،دلر...
                              خبهمن،خعتبار،خگستر...
                              ولساپا،ولیز...
                              پکویر خودت حتا!
                              همینا بسه!:.thumbsupsmileyanim

قبول دارم یه سری سهمها رفتن تو حباب یا دارن میرن،اما هنوز تو همین بازار خیلی سهمها هنوز واقعا جای رشد دارن،رشد خیلی خیلی زیاد...

نهایتا فکر میکنم همونطور که گزارشای خوب دارویی ها رو 6 ماه زودتر پیش بینی کردی،حبابی شدن رو هم 6 ماه زود پیش بینی کردی،احتمالا 6 ماه دیگه این تاپیک پر رونق تر از حالا بشه... ;)

--------
                              پ.ن:جناب ابتین سالاری،شاید بحثتون با میثم به من مربوط نباشه،اما دوستانه عرض کنم اینجا جای کل کل کردن نیست،اینکه هر کس چه کار میکنه و چقدر سود میکنه به خودش مربوطه ، امیدوارم شما سالی 1000% سود کنی،اما هر کس ازاده نظرش رو بگه و کسی با کسی دعوا نداره،شما هم بهتره به جای این لحن غیر دوستانه صرفا نظرت رو در مورد موضوع بگی...اصلا ما اینجاییم که نظر همدیگه رو بشنویم،همین!/:.Heart.:/
                              ببخشید جسارت کردم،موفق باشید
                              60 درصد سهام بازار حباب داره ......
                              دتولید از نظر من حباب داره چون دتولید پی بر ایش 11 میشه و نمیتونه 100 درصد تعدیل مثبت بده ......بنابر این بعد تعدیل قطعا پی بر ای بالای 5.5 میگیره ......و بالای 6 .......شاید اهالی بازار سرمایه نگاهی به پی بر ای نداشته باشن و اصلن بگن پی بر ای چیز چرتیه ........ولی پی بر ای سهم بعد تعدیلش در اینده اگه بالای 6 باشه بنده خریدار نیستم .......مگر با دید نوسان.....برای نگهداری هم باید سهمی خرید که با تعدیل های ایندش و تعدیل های سنگینش پی بر ای زیر 4 بگیره که بشه سودتپل کرد (-: و گرنه پتروشیمی پردیس هم بخواد پی برای 10 بگیره سهامش 100 درصد رشد میکنه یا فولاد مبارکه بخواد پی برای 10 بگیره .......یا خیلی سهمای دیگه .........سهام معدنی بحثشون جداست و باید پی برایشون کمی بالاتر باشه تا 10 چون حاشیه سودشون بالاست و طرح های توسعه ای دارن اکثرا ..........ولی بعضی هاشون هم با ثبات دلار سال اینده هم همان سود سال قبل رو میسازن !!! و دیگه جای رشد زیادی براشون باقی نمیمونه مگر طرح توسعه داشته باشن ......و حرکت اروم منطقی به نفع اهالی بازاره تا رشد هیجانی و مقطعی .........

بقیه سهام دیگه که شما گفتید جز سهام خوب بازارن ....پی برای بازار بالا بره مشکلی برای ما نمیسازه چون ما سهام با پی برای پایین رو انتخاب میکنیم و سودی که در مجمع میگیریم بالاتره .......یه نفر 100 میل سهم میخره که در مجمع بهش 100 هزار تومن هم سود نمیدن و دیگری با 20 میلیون خرید 4 میل در مجمع سود میگیره ......یه نفر طلا میخره و دیگری اهن قراضه ........البته اهن قراضه در برهه ای در ایران بیشتر از طلا بازدهی میده (-:
                              آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/12/22, 00:31.
                              ///

نظر

در حال کار...
                              X