سرمايه گذاري صنعت ومعدن ( وصنعت )
Collapse
X
-
برای اولین بار بالای 40% سبدم رو به یک سهم اختصاص دادم... وصنعت راهی جز صعود حداقل 20 درصدی نداره...
سهمی که ناوش در هفته گذشته هر روز 4 تا 10تومان افزایش پیدا کرده و این روند همچنان ادامه داره...
سهمی که برای امسال 125 تومان سود ساخته...سهمی که میتونه امسال حتی بالای80 تومان سود تقسیم کنه.
سهمی که سیاست جدیدش شناسایی سود از خرید و فروش سهامه و با توجه به پورتفوش برای سال آینده هم حداقل 80 تومان سود می سازه.
معاملات درحال حاضر فقط فرصت خریده ... البته به نظر بنده...
وصنعت کالای با کیفیتیه که تخفیف خورده ...فرقی نمیکند که بخواهم سهام (Stocks) بخرم یا جوراب (Socks)، من دوست دارم کالای باکیفیت را وقتی تخفیف خورده خریداری کنم...../:.coolsmiley02:./
نظر
-
اینم از صف خرید ........ ملت خسته فعلا دارن با خوشحالی سهمشونو میفروشن.اما 10 میلیون معامله رو330 یعنی احتمال اینکه هفته اینده به راحتی 350 رو رد کنه وجود داره و احتمالشم کم نیست و اونوقته که میره تاااااااااااااااااااااااااا............./:.grlim:./فرقی نمیکند که بخواهم سهام (Stocks) بخرم یا جوراب (Socks)، من دوست دارم کالای باکیفیت را وقتی تخفیف خورده خریداری کنم...../:.coolsmiley02:./
نظر
-
مازیارامیرصدری:در تایم فریم هفتگی به نظر می رسد قیمت در موج 3 یا 5 الیوت قرار دارد.موج 1 یا 3 در 307 تومان به پایان رسیده و در قالب موج 2 یا 4 شاهد اصلاح تا حوالی 240 تومان بوده ایم.با توجه به اینکه طی هفته های گذشته سقف قبلی در 307 تومان به سمت بالا شکسته و سیگنال Bullish break outصادر شده است سهم در شرایط فعلی در وضعیت سیگنال خرید قرار دارد و اولین هدف 371 ودر صورت عبور هدف بعدی در میان مدت 452 تومان خواهد بود که مهمترین مقاومت در مسیر رشد در کوتاه مدت 345 تومان می باشد.حمایت مهم نیز همچنان در 307 تومان قرار دارد و افت به زیر این سطح بسیار بعید است.چنانچه در حال حاضر قیمت را در موج 3 فرض کنیم سهم در میان مدت وبلندمدت اهداف بسیار بالاتری خواهد داشت که در تحلیل های بعدی به آن خواهیم پرداخت اما در صورتی که در شرایط فعلی در موج 5 قرار داشته باشیم هدف میان مدت می تواند حوالی 450 منطبق با تراز 161.8% فیبوی انبساطی موج 3 باشد. بنابراین قیمت در شرایط فعلی در وضعیت سیگنال خرید قرار دارد و ورود به سهم با هدف اولیه 371 و هدف بعدی 452 تومان در میان مدت مناسب ارزیابی می شود .حد ضرر معامله تثبیت سهم زیر 300 تومان خواهد بود.
http://boursenet.rozblog.com/post/596و چه احساس قشنگیست که در خلوت خود،یاد یک دوست ترا غرق تماشا سازد..
نظر
-
-
در اصل توسط dr.73 پست شده است View Postسلام وصنعت در چه حاله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به خاطر جو منفی حاصل از تحریمای جدید، خودرویی ها به صورت هیجانی منفی شدن که متاسفانه به وصنعت هم سرایت کرده اما خریدار حقوقی می دونه ارزش سهم چقدره و خوب داره حمایت میکنه ... سیمانی ها هم که اوضاعشون خوبه.... وصنعت هیچ مشکلی نداره....فرقی نمیکند که بخواهم سهام (Stocks) بخرم یا جوراب (Socks)، من دوست دارم کالای باکیفیت را وقتی تخفیف خورده خریداری کنم...../:.coolsmiley02:./
نظر
-
در اصل توسط amirali468 پست شده است View Postاین سهم که من دیدم دوباره برمی گرده 300تومن -حالا ببینین -کارش همینه
راستش خیلی دوست دارم نظرتو درباره نسبیت عام اینشتین هم بدونم....؟؟
آخه داداش گلم اینقدر سریع که نمیشه حکم صادر کرد صبر کن یه خورده اوضاع تثبیت بشه بعد...فرقی نمیکند که بخواهم سهام (Stocks) بخرم یا جوراب (Socks)، من دوست دارم کالای باکیفیت را وقتی تخفیف خورده خریداری کنم...../:.coolsmiley02:./
نظر
-
در اصل توسط 3yh پست شده است View Postداداش تو حالت خوبه؟؟؟ /:.wacsmiley.:/
به خاطر جو منفی حاصل از تحریمای جدید، خودرویی ها به صورت هیجانی منفی شدن که متاسفانه به وصنعت هم سرایت کرده اما خریدار حقوقی می دونه ارزش سهم چقدره و خوب داره حمایت میکنه ... سیمانی ها هم که اوضاعشون خوبه.... وصنعت هیچ مشکلی نداره....
نظر
-
در اصل توسط dr.73 پست شده است View Post/:.smilingsmiley.:/ ب نظر شما وضعیت و صنعت تا آخر هفته چطوری میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟فرقی نمیکند که بخواهم سهام (Stocks) بخرم یا جوراب (Socks)، من دوست دارم کالای باکیفیت را وقتی تخفیف خورده خریداری کنم...../:.coolsmiley02:./
نظر
-
وصنعت سهامداره خسته زیاد داره.انشالا قراره با دوستان و همیاری سهامداران قدیمی وصنعت رو به جایگاه اصلیش برسانیم.فنره وصنعت خیلی وقت در حال جمع شدن میباشد بنده این زیر خاکی رو خیلی وقت تحت نظر دارم.ازین به بعد با وصنعت سهامداری کنیید انشالا فردا با شکستن سقف قبلی سهم روند شارپی سهم اغاز خواهد شد.وصنعت مفت ترین و بی ریسک ترین و پر بازده ترین سهم بازار در کوتاه مدت میباشد.سهامداران اماده باشن دستور رشد سهم از طرف بازیگر سهم صادر شد.
نظر
-
-
دوستان به صعود وصنعت اصلا شک نکنیید تو بازار با این سود 9 ماهه پوشش داده شده دیگه به ارزانی سهم مثل وصنعت پیدا نمیشه.شک ندارم چنان صف سنگینی برای وصنعت خواهد شد اونوقت باید دست به دعا شید برای پر کردن حجم مبنا.خیلی از سه های بازار به پیک قیمت خودشان رسیده وصنعت از معدود سهم هایی میباشد که هنوز رشدش شروع نشده و از رشد بازار جا مانده.این روزها فقط فرصت خرید میباشد.وصنعت زیره 500 تومان بیشتر شبیه جوک میباشد.سهامداری کنیید تا مزد سهامداریتان را بگیرید.و صنعت تنها سهم بازار میباشد که درصد ریسکش صفر میباشد امروز هم سنگین اظافه شد.
نظر
نظر