سرمايه گذاري صنعت ومعدن ( وصنعت )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • nazokdel
    عضو عادی
    • Oct 2013
    • 259

وصنعت: روی خط حمایت ۳۱۵۰ اگر از دست بدهد ۳۰۸۰ و بعد ۲۹۸۰

و چه احساس قشنگیست که در خلوت خود،یاد یک دوست ترا غرق تماشا سازد..

نظر

• 3yh
      عضو عادی
      • Mar 2013
      • 265

برای اولین بار بالای 40% سبدم رو به یک سهم اختصاص دادم... وصنعت راهی جز صعود حداقل 20 درصدی نداره...
      سهمی که ناوش در هفته گذشته هر روز 4 تا 10تومان افزایش پیدا کرده و این روند همچنان ادامه داره...
      سهمی که برای امسال 125 تومان سود ساخته...سهمی که میتونه امسال حتی بالای80 تومان سود تقسیم کنه.
      سهمی که سیاست جدیدش شناسایی سود از خرید و فروش سهامه و با توجه به پورتفوش برای سال آینده هم حداقل 80 تومان سود می سازه.
      معاملات درحال حاضر فقط فرصت خریده ... البته به نظر بنده...

وصنعت کالای با کیفیتیه که تخفیف خورده ...
      فرقی نمیکند که بخواهم سهام (Stocks) بخرم یا جوراب (Socks)، من دوست دارم کالای باکیفیت را وقتی تخفیف خورده خریداری کنم...../:.coolsmiley02:./

نظر

• 3yh
        عضو عادی
        • Mar 2013
        • 265

اینم از صف خرید ........ ملت خسته فعلا دارن با خوشحالی سهمشونو میفروشن.اما 10 میلیون معامله رو330 یعنی احتمال اینکه هفته اینده به راحتی 350 رو رد کنه وجود داره و احتمالشم کم نیست و اونوقته که میره تاااااااااااااااااااااااااا............./:.grlim:./
        فرقی نمیکند که بخواهم سهام (Stocks) بخرم یا جوراب (Socks)، من دوست دارم کالای باکیفیت را وقتی تخفیف خورده خریداری کنم...../:.coolsmiley02:./

نظر

• nazokdel
          عضو عادی
          • Oct 2013
          • 259

مازیارامیرصدری:در تایم فریم هفتگی به نظر می رسد قیمت در موج 3 یا 5 الیوت قرار دارد.موج 1 یا 3 در 307 تومان به پایان رسیده و در قالب موج 2 یا 4 شاهد اصلاح تا حوالی 240 تومان بوده ایم.با توجه به اینکه طی هفته های گذشته سقف قبلی در 307 تومان به سمت بالا شکسته و سیگنال Bullish break outصادر شده است سهم در شرایط فعلی در وضعیت سیگنال خرید قرار دارد و اولین هدف 371 ودر صورت عبور هدف بعدی در میان مدت 452 تومان خواهد بود که مهمترین مقاومت در مسیر رشد در کوتاه مدت 345 تومان می باشد.حمایت مهم نیز همچنان در 307 تومان قرار دارد و افت به زیر این سطح بسیار بعید است.چنانچه در حال حاضر قیمت را در موج 3 فرض کنیم سهم در میان مدت وبلندمدت اهداف بسیار بالاتری خواهد داشت که در تحلیل های بعدی به آن خواهیم پرداخت اما در صورتی که در شرایط فعلی در موج 5 قرار داشته باشیم هدف میان مدت می تواند حوالی 450 منطبق با تراز 161.8% فیبوی انبساطی موج 3 باشد. بنابراین قیمت در شرایط فعلی در وضعیت سیگنال خرید قرار دارد و ورود به سهم با هدف اولیه 371 و هدف بعدی 452 تومان در میان مدت مناسب ارزیابی می شود .حد ضرر معامله تثبیت سهم زیر 300 تومان خواهد بود.

http://boursenet.rozblog.com/post/596
          و چه احساس قشنگیست که در خلوت خود،یاد یک دوست ترا غرق تماشا سازد..

نظر

• dr.73
            عضو عادی
            • Oct 2013
            • 32

آیا سهم شنبه تا 400 تومن میره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟

نظر

• amirali468
              عضو عادی
              • Apr 2013
              • 20

این سهم که من دیدم دوباره برمی گرده 300تومن -حالا ببینین -کارش همینه

نظر

• dr.73
                عضو عادی
                • Oct 2013
                • 32

سلام وصنعت در چه حاله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نظر

• 3yh
                  عضو عادی
                  • Mar 2013
                  • 265

در اصل توسط dr.73 پست شده است View Post
                  سلام وصنعت در چه حاله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                  داداش تو حالت خوبه؟؟؟ /:.wacsmiley.:/

به خاطر جو منفی حاصل از تحریمای جدید، خودرویی ها به صورت هیجانی منفی شدن که متاسفانه به وصنعت هم سرایت کرده اما خریدار حقوقی می دونه ارزش سهم چقدره و خوب داره حمایت میکنه ... سیمانی ها هم که اوضاعشون خوبه.... وصنعت هیچ مشکلی نداره....

نظر

• 3yh
                    عضو عادی
                    • Mar 2013
                    • 265

در اصل توسط amirali468 پست شده است View Post
                    این سهم که من دیدم دوباره برمی گرده 300تومن -حالا ببینین -کارش همینه
                    خب جناب تحلیلگر نظرت درباره وضع هوای فردا چیه؟؟؟
                    راستش خیلی دوست دارم نظرتو درباره نسبیت عام اینشتین هم بدونم....؟؟

آخه داداش گلم اینقدر سریع که نمیشه حکم صادر کرد صبر کن یه خورده اوضاع تثبیت بشه بعد...

نظر

• dr.73
                      عضو عادی
                      • Oct 2013
                      • 32

در اصل توسط 3yh پست شده است View Post
                      داداش تو حالت خوبه؟؟؟ /:.wacsmiley.:/

به خاطر جو منفی حاصل از تحریمای جدید، خودرویی ها به صورت هیجانی منفی شدن که متاسفانه به وصنعت هم سرایت کرده اما خریدار حقوقی می دونه ارزش سهم چقدره و خوب داره حمایت میکنه ... سیمانی ها هم که اوضاعشون خوبه.... وصنعت هیچ مشکلی نداره....
                      /:.smilingsmiley.:/ ب نظر شما وضعیت و صنعت تا آخر هفته چطوری میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نظر

• 3yh
                        عضو عادی
                        • Mar 2013
                        • 265

در اصل توسط dr.73 پست شده است View Post
                        /:.smilingsmiley.:/ ب نظر شما وضعیت و صنعت تا آخر هفته چطوری میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                        حجم بالایی از پول اومده توی سهم ...امروز و چهارشنبه پیش 22 میلیون سهم معامله شده و با صف کار خودشو تموم کرده حقوقی یه کف خوب براش ساخته و سهم آماده صعود بیشتره. تا حالا چند بار از محدوده 340 تا 350 روندش برگشته اما این بار با توجه به این که کف ساخته شده خیلی نزدیک به مقاومته احتمال شکسته شدن مقاومت بالاست ... اگرم نتونه این محدوده رو با قدرت رد کنه باز سهم پایینی نداره... تنها عاملی گه عرضه حقیقی رو زیاد می کنه ترس از اوضاع خودرو هست بنابراین تعادل خودرو خیلی میتونه به روند مثبت سهم کمک کنه. این برای روند کوتاه مدتش بود ..... اگرم بخوای بلند مدت نگاه کنی به نظر من سهم ریسک کمی داره و یکی از خوبهای بازار سالهای اینده خواهد بود...

نظر

• norther_68
                          عضو فعال
                          • Nov 2012
                          • 1306

وصنعت سهامداره خسته زیاد داره.انشالا قراره با دوستان و همیاری سهامداران قدیمی وصنعت رو به جایگاه اصلیش برسانیم.فنره وصنعت خیلی وقت در حال جمع شدن میباشد بنده این زیر خاکی رو خیلی وقت تحت نظر دارم.ازین به بعد با وصنعت سهامداری کنیید انشالا فردا با شکستن سقف قبلی سهم روند شارپی سهم اغاز خواهد شد.وصنعت مفت ترین و بی ریسک ترین و پر بازده ترین سهم بازار در کوتاه مدت میباشد.سهامداران اماده باشن دستور رشد سهم از طرف بازیگر سهم صادر شد.

نظر

• norther_68
                            عضو فعال
                            • Nov 2012
                            • 1306

فردا منتظر شکستن پر قدرت مقاومت سهم باشید.

نظر

• norther_68
                              عضو فعال
                              • Nov 2012
                              • 1306

دوستان به صعود وصنعت اصلا شک نکنیید تو بازار با این سود 9 ماهه پوشش داده شده دیگه به ارزانی سهم مثل وصنعت پیدا نمیشه.شک ندارم چنان صف سنگینی برای وصنعت خواهد شد اونوقت باید دست به دعا شید برای پر کردن حجم مبنا.خیلی از سه های بازار به پیک قیمت خودشان رسیده وصنعت از معدود سهم هایی میباشد که هنوز رشدش شروع نشده و از رشد بازار جا مانده.این روزها فقط فرصت خرید میباشد.وصنعت زیره 500 تومان بیشتر شبیه جوک میباشد.سهامداری کنیید تا مزد سهامداریتان را بگیرید.و صنعت تنها سهم بازار میباشد که درصد ریسکش صفر میباشد امروز هم سنگین اظافه شد.

نظر

• dr.73
                                عضو عادی
                                • Oct 2013
                                • 32

سلام دوستان عزیز آیا شبندر فردا صف میشود؟؟؟؟؟

نظر

در حال کار...
                                X