کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
منتظر صورت وضعيت پورتفوي دوره 1 ماهه منتهي به7/30 باشید ... همین الان هم میتونید قیمت سهام وصنعت رو با قیمت هایی که در گزارش 9 ماهه اعلام کرده مقایسه کنید.... خودرو 215 الان (+41%)304، سفارس 262 الان 319 صف(+21%)،فارس 1053 الان با 1509 (+43%)رفت برای مجمع و 73 ریال هم تقسیم کرد... ولصنم هم با بسته شدن واتی شروع به رشد کرده....اما خود وصنعت 290 بوده تازه شده 330 یعنی فقط 13% رشد....
سود برج 7 عدد جالبی هست که به زودی روی کدال میاد...
حالا چی فکر میکنید ...واقعا فکر میکنید فعلا وصنعت فروشیه؟؟؟؟
فرقی نمیکند که بخواهم سهام (Stocks) بخرم یا جوراب (Socks)، من دوست دارم کالای باکیفیت را وقتی تخفیف خورده خریداری کنم...../:.coolsmiley02:./
کسی در مورد منفی شدن آخر وقت وصنعت در معاملات امروز تحلیلی داره؟ ممنون میشم اگه به اشتراک بگذارید تحلیلتون را.
با سلام
با توجه به عرضه های اخر بازار که در خیلی از سهم ها شاهد بودیم و قرارداشتن وصنعت در بالاترین قیمت این چندساله طبیعی بود ولی کمی هم بازار احساسی رفتار کرد
البته قیمت پایانی چندان منفی نخورد و فردا هم اگر منفی کامل باشه تقریبا در قیمت منفی کامل امروزه
كارگزاران محترم عضو فرابورس، به اطلاع مي رساند؛ پيرو بيانيه شماره 0611/الف/92 مورخ 01/08/1392 مديريت بازار، شركت سرمايه گذاري صنعت و معدن (سهامي عام) در نظر دارد، تعداد 18،700،440 سهم معادل 18/70 درصد(هيجده مميز هفتاد صدم درصد) از سهام مديريتي غيركنترلي شرکت سراميك البرز(سهامي خاص)، با قيمت پايه كل 46،339،690،320 ريال را بطور يکجا و شرايطي (40 درصد نقد و مابقي بصورت اقساط دو ساله در 4 قسط 6 ماهه با نرخ 15 درصد، پرداخت حصه نقدي معامله و احراز ساير شرايط مندرج در بندهاي 12 و 13 بيانيه مذكور طي 9 روز كاري پس از انجام معامله) از طريق عرضه در بازار سوم فرابورس ايران در روز شنبه مورخ 18/08/1392 به فروش برساند. براي اطلاع از جزئيات بيشتر مي توانيد به بيانيه مذكور واقع در وب سايت رسمي شركت فرابورس ايران به نشاني www.ifb.ir مراجعه فرمائيد. مديريت بازار فرابورس ايران
یه سوال دوستان
وصنعت مگر تا مجمع که 3 ماه دیگر است 120 تومان نمیسازد؟پس چرا قیمتش اینجاست. این سهم 120 سود تقسیم میکند خریدش به نظرتان در این قیمتها مفت نیست؟؟
میانگین P.E بازار الان 6 می باشد حالا اگر به وصنعت بخواهیم P.E 6 هم بدیهم قیمتش بالای 700 تومان میشود. در حالی است که هم اکنون روی 320 در حال معامله می باشد. به نظر دوستان وصنعت از بازار عقب نیافتاده؟؟؟؟؟
یه سوال دوستان
وصنعت مگر تا مجمع که 3 ماه دیگر است 120 تومان نمیسازد؟پس چرا قیمتش اینجاست. این سهم 120 سود تقسیم میکند خریدش به نظرتان در این قیمتها مفت نیست؟؟
میانگین P.E بازار الان 6 می باشد حالا اگر به وصنعت بخواهیم P.E 6 هم بدیهم قیمتش بالای 700 تومان میشود. در حالی است که هم اکنون روی 320 در حال معامله می باشد. به نظر دوستان وصنعت از بازار عقب نیافتاده؟؟؟؟؟
وصنعت بیشتر از 120 میسازه . فقط 10 تومان کاهش ذخیره در پرتفو دیده . در ضمن بلوک کاشی البرز را داره میفروشه که البته نمیدانم قیمت تمام شدش چند هست
تقسیم سودش حدود 60 % هست
سال بعد به احتمال خیلی زیاد دیگه این سود را نمیتونه بسازه و برای همین pe پایین تر از بازار میگیره
من خودم این سهم را هفته گذشته 292 خریدم و هنوز دارم
نظر