کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
منم نصف ولساپا را منفی 1 فروختم . حقوقیش را ببین چه میکنه /.:biggrinsmiley.:/
قدیم ها این حالت را میگفتند داره کد به کد میکنه که اگر اون زمان درست میگفتند دیگه گذشت اون ایام هر چند همون موقع هم دلیلی برای کد به کدها نبود
حقوقی هائی که از 700 تا 1000 چنان فروختند و چپاندند همچون سایر بخش های دیگر کازینو که فرقی ندارد دست رو هر کدام بگذارید ، و اکنون در این قیمتها هم ...
و دریغ از خرید
ناز شست مغولها 800 سال پیش و اعراب 1350 سال پیش در حمله به ایران
با این مردم چنین نکردند . با توجه به زمان خودش که حساب کنیم هرگز چنین نکردند و این قوم در 4 دهه تکمیل کردند هر چه مغولها نکردند
خوب شد دیروز فاسمین بیشتر نخریدم خخخخخخ. ترجیحم نگهداری است البته ببینم دارم وارد ضرر میشم خارج میشم! البته تو این قیمت وارد زیان شدم منتها نگاهم به قیمت پایانی سهم است.
انگار تا آخر بازار با این وضعیت وارد ضرر میشم یک حد ۵ درصد میگذارم برای فردا. دیروز برای فنوال هم همین تصمیم گرفتم فعلا با اون هم سهامداری میکنم البته اون در سود ناجیزی است. امیدوارم فاسمین هم ۵ درصد فعال نکند.
انگار تا آخر بازار با این وضعیت وارد ضرر میشم یک حد ۵ درصد میگذارم برای فردا. دیروز برای فنوال هم همین تصمیم گرفتم فعلا با اون هم سهامداری میکنم البته اون در سود ناجیزی است. امیدوارم فاسمین هم ۵ درصد فعال نکند.
تب وتاب اول صبح جهانی خوابید .. نرخ ها هم کمی تعدیل شده از3100 رسید به 3060
هرچی اول صبح خرید شد ... فروخته شد ... فاسمین را مجبور شدم تا1380 رنج بزنم
مجموع کار امروز ما حدود سه دهم درصد ضرر بر روی کل سرمایه بود
بازنقد تافردا!... این قدرصف فروش هست دربازار که باید قید سهم متعادل را زد یک خداقوت هم به شاخص کل بگیم هنوز رنگش سبزه!
پریروز صف میلیونی خرید چیدن برای خودرو و خساپا، بازار چه عکس العملی داشت؟
دیگه اون دوران دوز و کلک تموم شد. از طرفی برای صفهای خرید همگی با هم نیز پولی نیست
فقط مونده سناریو شیفتی کردن بازار، که اونم با وضعیت بازار، روشون نمیشه انجام بدن
این پول صندوق تثبیت هم غیر مستقیم میره برای اوراق
بورس فعلا تعطیله نگاه به چند تا سهم شاخص ساز نکنید
اینها تله برای خارج کردن ته مانده نقدینگی حقیقی و پول صندوق تثبیته
اشتپ کردم وقتی گروه روی صف فروش است. اگر اونا هم متعادل بشن میشه به بالای فاسمین امید داشت الان باید امید داشته باشم فردا بتونم بدون ضرر خارج بشم. کار هر روزه و
هر هفته و هر ماه
والا اعتیاد به تریاک یک سودی دارد این که هیچ خخخخخخ
اشتپ کردم وقتی گروه روی صف فروش است. اگر اونا هم متعادل بشن میشه به بالای فاسمین امید داشت الان باید امید داشته باشم فردا بتونم بدون ضرر خارج بشم. کار هر روزه و
هر هفته و هر ماه
فاسمین سهم سهامداری هست به قول بی فورخان ..زیر1300 خیلی بعید هست بره ... برا بالا رفتن هم بازار باید ازاین تلاطم دربیاد
هر هفته و هر ماه
خرید در محدوده 1300 تومن بی ریسک هست
کلیت بازار 10 درصد که سود بده طرف سیو سود میکنه
جای خوبی خرید نکردی
سپاها سنگین ترین حجم40روز اخیرش را زده! ... وهمجنان لب مرز صف فروش!
وقتی سمازن با p/e بهتر صف فروش باشد ، سپاها زور زیادی است میزنه . هر چند سمازن بازدهی سالانه بالاتری دارد و شاید به این دلیل صف فروش باشد ولی بنیادش قوی تر است
سپاها کم حجم هم هست .
کماسه خوب برگشت
1130واحد منفی ..کلوز شاخص1173
بیش از5000 واحد تاثیرمثبت 5-6نمادشاخص ساز!
کم کم باید گفت صدرحمت به سال92!!...
برخی نمادها بارسیدن به 1/6از سقف تحرکاتی دارند و سعی درحفظ سطوح دارند به مانند کماسه که برای باردوم امروز رنج زدند
وحکشتی که حقوقی وارد کار شد
برخی هم به سمت 1/7سقف درحرکت هستند.... خمجرکه و غگل وخگستر و.....بامنفی فردا !!... لپارس هم که با یک اوپن بدون محدودیت احتمالا تمام رکوردها را خواهد زد!
نظر