نوشته هایmohsen ho

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مدافع
    ستاره‌دار(5)
    • Oct 2020
    • 2446

پاسخ : نوشته هایmohsen ho

آقا محسن برای نوسان گیری روی فاسمین معمولا باید یکم صبر پیشه کنید مثل سهام شاخص ساز نیست.

نظر

• mohsen ho
      ستاره دار(1)
      • Feb 2013
      • 11256

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
      آقا محسن برای نوسان گیری روی فاسمین معمولا باید یکم صبر پیشه کنید مثل سهام شاخص ساز نیست.
      درود
      بازارجونی نداره ... کماسه را که دادم رفت ...فاسمین هم زیر1400 بدن خوبه .. حوصله داریم ..
      هنوز منتظر جمع شدن صفوف گزینه های از قبل هستم ..

نظر

• b4city
        عضو فعال
        • Nov 2020
        • 4153

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
        کاش دیروز فاسمین بیشتر خریده بودم خخخخ معما چو حل گشت آسان شود. ترسیدم فملی منفی باشد اینم تحت تاثیر فملی باشد.
        این بازار کاش نداره ، کاش نخریده بودم بیشتر صدق میکنه . با دید بلند مدت بله خوبه ولی کوتاه مدتش یا حتی میان مدت مالی هم نیست . سهم بنیادی بد قلق محسوب میشه . تنها مزیتش فعلا اینه که پائینی چندانی نداره

نظر

• mohsen ho
          ستاره دار(1)
          • Feb 2013
          • 11256

نرخ های جهانی ابتدای صبح یک شوکی داد به بازار
          درادامه اگر مجددا گروه خودرو صف ببنده باز فشارفروش تشدید میشه

نظر

• b4city
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 4153

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
            درود
            بازارجونی نداره ... کماسه را که دادم رفت ...فاسمین هم زیر1400 بدن خوبه .. حوصله داریم ..
            هنوز منتظر جمع شدن صفوف گزینه های از قبل هستم ..
            نه جون نداره . رنج های مثبت طبق معمول در پالایشی فلزی و بعد هم شل و ول
            ولساپا هم به نظر نمیاد جون داشته باشه متاسفانه . رفتار این سهم شبیه سرمایه گزاری هاست . سهم کم رشد کرده و با ریزش 75% نوبره والا . به قول خودتون سهم با قیمت 9 مهر 98 و شاخص 330 هزار نوبر که چه عرض کنم سرطان است . غده بدخیم است . اصلا این سرطان نمیدونم چرا در این بازار مونده و معامله میشه . عذر میخوام تاپاله گاو هم یکی مهر 98 خریده بود الان خشک شده اش بیشتر از این می ارزید . شرمنده همگی هستم اعصاب نمونده دیگه

و سودش هم یا در و دکون باید باشه یا غیر قابل تکرار یا هر چی که اینقدر بد معامله است
            بند نافش به سایپا وصله و لعنتی سهمی است که هیچ وقت نشده شاخص منفی باشه و این منفی نباشه . شاخص مثبت هم تضمینی به مثبتش نیست . دو طرفه است /.:biggrinsmiley.:/

خدائیش خسته شدیم دیگه حاج محسن . شاید اصرار به یه چیزی خریدن و فروختن روزانه و هفتگی دردی باشد که به ان مبتلا شدیم . اصرار به خرید در قیمت های به نظر جذاب و عاقبت هیچ روح و روانمون را فرسوده کرد /:.nono.:/

نظر

• عطارد
              عضو فعال
              • Nov 2020
              • 414

فاسمین با این نرخ جهانی 350تومن امسال میسازه .. سهم peتحلیلی 4داره!!!....
              اضافه شد مجدد
              عبور روی از 3100

نظر

• mohsen ho
                ستاره دار(1)
                • Feb 2013
                • 11256

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                نه جون نداره . رنج های مثبت طبق معمول در پالایشی فلزی و بعد هم شل و ول
                ولساپا هم به نظر نمیاد جون داشته باشه متاسفانه . رفتار این سهم شبیه سرمایه گزاری هاست . سهم کم رشد کرده و با ریزش 75% نوبره والا . به قول خودتون سهم با قیمت 9 مهر 98 و شاخص 330 هزار نوبر که چه عرض کنم سرطان است
                و سودش هم یا در و دکون باید باشه یا غیر قابل تکرار یا هر چی که اینقدر بد معامله است
                بند نافش به سایپا وصله و لعنتی سهمی است که هیچ وقت نشده شاخص منفی باشه و این منفی نباشه . شاخص مثبت هم تضمینی به مثبتش نیست . دو طرفه است /.:biggrinsmiley.:/

خدائیش خسته شدیم دیگه حاج محسن . شاید اصرار به یه چیزی خریدن و فروختن روزانه و هفتگی دردی باشد که به ان مبتلا شدیم . اصرار به خرید در قیمت های به نظر جذاب و عاقبت هیچ روح و روانمون را فرسوده کرد /:.nono.:/
                درود
                پتایر 35سود ساخته 320 ...100میل صف فروشه!... این را اگر با ولساپا قیاس کنیم .. مشخص هست بالای خاصی نمیشه برا ولساپا مدنظر داشت
                از نظر سود وتعدادسهم دریک رنج هستند
                با10-20درصد نقدینگی بیشترخرید نمیزنم فعلا .. منتظرم به نرخ های مدنظر برسه بازار.. فاسمین هم دربرنامه نبود فقط به واسطه جهانی فعلا خریدم
                بله موافقم فعلا تماشاگرباید بود فقط!

نظر

• mohsen ho
                  ستاره دار(1)
                  • Feb 2013
                  • 11256

پول صندوق تثبیت را بردن درخساپا وخودرو/:.yead.:/
                  1000میلیارد را یک هفته ای با این مدل حمایت به فنا میدن!

نظر

• b4city
                    عضو فعال
                    • Nov 2020
                    • 4153

درود
                    پتایر 35سود ساخته 320 ...100میل صف فروشه!... این را اگر با ولساپا قیاس کنیم .. مشخص هست بالای خاصی نمیشه برا ولساپا مدنظر داشت
                    از نظر سود وتعدادسهم دریک رنج هستند
                    با10-20درصد نقدینگی بیشترخرید نمیزنم فعلا .. منتظرم به نرخ های مدنظر برسه بازار.. فاسمین هم دربرنامه نبود فقط به واسطه جهانی فعلا خریدم/:.negaran.:/
                    درست میگید ولی پتایر را میشه یه جور دیگه داستانش را هضم کرد . بجز کسانی که در سقف قبل از افزایش سرمایه و 90% بالاتر از سقف مرداد و بعد از بازگشائی خریدند و زیان دیدند ، خریداران بلند مدتی سال قبل هنوز در سود هستند
                    الان معادل 11300 است و سقف شاخص 2100 . شاید بازار هم به همین دلیل که با قیمت بالائی رفت افزایش سرمایه و تعدیل شده اش بالاست بهش کم توجه است

کاما هم همینه . سود خوبه ولی می بینی چه بلائی سرش اومده . چون رشد بلند مدتیش بالاست
                    این بازار به نظر میاد نسبت به سهم های رشد کرده به نسبت به بقیه بی توجه شده حتی اگر خیلی ریخته باشند و حتی اگر سود ساز باشند
                    متاسفانه امروز با ضرر 33 میلیونی دادمش رفت . چاره و اعصابی نمونده دیگه . دیروز حقوقیش صف فروشش کرد و الارم داد نمیخوام بره بالاااااااااااااااااااااااا میفهمید . نمیخوام خلاص شد و رفت . حالا چه خاکی باید من و دیگران به سر کنیم که دیروز سر به سر ندادمیش بره . خاک تربت جام

ناز شست خودت که حتما دیروز فروختیش . نوش جونت . با این بازار بجز این نمیشه رفتار کرد
                    حالا من 33 میلیون ضرر را چطور در این خراب شده جبران کنم نه خودم دانم و نه خدا داند

نظر

• mohsen ho
                      ستاره دار(1)
                      • Feb 2013
                      • 11256

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                      درست میگید ولی پتایر را میشه یه جور دیگه داستانش را هضم کرد . بجز کسانی که در سقف قبل از افزایش سرمایه و 90% بالاتر از سقف مرداد و بعد از بازگشائی خریدند و زیان دیدند ، خریداران بلند مدتی سال قبل هنوز در سود هستند
                      الان معادل 11300 است و سقف شاخص 2100 . شاید بازار هم به همین دلیل که با قیمت بالائی رفت افزایش سرمایه و تعدیل شده اش بالاست بهش کم توجه است

کاما هم همینه . سود خوبه ولی می بینی چه بلائی سرش اومده . چون رشد بلند مدتیش بالاست
                      این بازار به نظر میاد نسبت به سهم های رشد کرده به نسبت به بقیه بی توجه شده حتی اگر خیلی ریخته باشند و حتی اگر سود ساز باشند
                      متاسفانه امروز با ضرر 33 میلیونی دادمش رفت . چاره و اعصابی نمونده دیگه . دیروز حقوقیش صف فروشش کرد و الارم داد نمیخوام بره بالاااااااااااااااااااااااا میفهمید . نمیخوام خلاص شد و رفت . حالا چه خاکی باید من و دیگران به سر کنیم که دیروز سر به سر ندادمیش بره . خاک تربت جام

ناز شست خودت که حتما دیروز فروختیش . نوش جونت . با این بازار بجز این نمیشه رفتار کرد
                      حالا من 33 میلیون ضرر را چطور در این خراب شده جبران کنم نه خودم دانم و نه خدا داند
                      درود
                      دیروز نه .. همون روزخرید ... همون قیمت خرید 30دقیقه بعد فروختم!... البته 10تایی کم کرد ازمون ..
                      ولساپا هم دقیقا همون داستان کاما شد.. یک کارمزد وخلاص!
                      فقط فاسمین مونده ... واینم خودش پالسیه که درروند نزولی بازارجهانی هم کاره ای نیست /

نظر

• mohsen ho
                        ستاره دار(1)
                        • Feb 2013
                        • 11256

برا این که حس بشه این1000 میلیارد خوراک چند روزه بازار هست !...فقط امروز50-60تاش در خساپا وخودرو به فنارفت
                        وقتی سهم ارزنده نیست ... این مدل حمایت هیچ دردی دوا نمیکنه
                        خساپا به سمت خبهمن حرکت خواهد زد در میان مدت
                        در بانکی ها به نظر پول ها ته کشید (وبصادر و وتجارت )

نظر

• mohsen ho
                          ستاره دار(1)
                          • Feb 2013
                          • 11256

کرمان100 صف فروش!!!
                          غگل 248صف فروش!!
                          نرخ هایی که کمتر قابل هضم بود چندهفته قبل!

نظر

• b4city
                            عضو فعال
                            • Nov 2020
                            • 4153

و 500 میلیون اوردر وبصادر 221.5 تومانی که پودر شد . بولدوزر رد میشه از رو همه چیز و همه افراد و این پول های تزریقی که 2 سی سی هم نیست . تزریقش را اصلا حس نمیکنی . جاش درد نمیکنه
                            با بی حسی تزریق میکنند فکر میکنی تزریق چی حرفه ای بوده که خطاست

نظر

• مدافع
                              ستاره‌دار(5)
                              • Oct 2020
                              • 2446

خوب شد دیروز فاسمین بیشتر نخریدم خخخخخخ. ترجیحم نگهداری است البته ببینم دارم وارد ضرر میشم خارج میشم! البته تو این قیمت وارد زیان شدم منتها نگاهم به قیمت پایانی سهم است.

نظر

• شروع مجدد
                                عضو فعال
                                • Nov 2020
                                • 919

برا این که حس بشه این1000 میلیارد خوراک چند روزه بازار هست !...فقط امروز50-60تاش در خساپا وخودرو به فنارفت
                                وقتی سهم ارزنده نیست ... این مدل حمایت هیچ دردی دوا نمیکنه
                                خساپا به سمت خبهمن حرکت خواهد زد در میان مدت
                                در بانکی ها به نظر پول ها ته کشید (وبصادر و وتجارت )
                                هميشه ارزش بازار سايپا 3 تا 4 برابر خبهمن بوده الان حدود 2 هست. فكر نكنم اين نسبت خيلي جاي افت داشته باشه. شايد پا به پاي هم ريزش كنن هر جند اون هم با توجه به بنيادي بودن گروه بهمن معقول بنظر نميرسه.
                                آنکه نامخت از گذشت روزگار
                                هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

در حال کار...
                                X