کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
وبیمه رو نگاه کردم رو کاغذ که مالی نیست. NAV بالا و و و
این سرانه ها درست قابل اعتماد نیست ولی خب سرانه اش هم چیزی که دال بر برگشت باشد نداره البته باید صبر کرد فردا مشخص میشه.
آقا محسن روی چه معیاری وبیمه خریدید؟
صرفا این که زدن زیر صف فروش؟
میذارمش واچ ببینم چقدر حدستون درست در میاد. در مجموع سهم به درد بخوری برای نگهداری نیست.
احیانا معیاری که اکثر سهامداران وقتی نقد باشیم و ببینیم بازار در رفته و خوبا را نمیشه دیگه خرید سعی میکنیم یه نوسانی حداقل بگیریم و مجبور میشی از صف فروش برداری که احیانا اگر نتونست برگرده دیگه همون روز نری زیر قیمت خرید و از اینجا مونده و از اونجا رونده بشی
منم معتقدم وبیمه به درد بخور نیست و تعدیل شده اش هم جالب نیست همانطور که رو پتایر هم دیروز در تاپیکش گفتم چندان مالی نیست . اول وقت صبح هم اتفاقا همین پتایر را 279 زدم اول وقت که نشد و کمی علافم کرد و یهو چشم باز کردم دیدم بازار خوباش در رفته . حتی شپنا و ذوب هم نشد از صف بردارم که عالیییییییی خریدند امروز
حدس میزدم بازار یه رکب در پیش داره . رکب در حدی که یهو یه سود قلمبه از دست بره نه ولی برای بازاری که 2 ماه اول امسال کلا خون بالا اورد ، همین 2-3 مثبت شارپی هم غنیمت است که در رفتنش ملال اور است
تشخیص مننم مثل بهرام ( خان سابق ) این بود که 1100 حفظ میشه و کف باید باشه ولی بازم دست دست کردم و کلاه رفت سرم
به هر حال خودم هم شامل این موضوع هستم که زیادی نوسان گرفتن با کل یا بخشی از نقدینگی ، یهو جا موندن از بازار در همین حد مثبتی هم که میزنه در پی داره
اکثر سهم های خوبی که اکثر دوستان از خودم تا بقیه بگیر ، هفته پیش فروختیم رفت تو پاچمون و پول هم رو دست خیلی هامون مونده
اینا همش تجربه باید بشه
وقتی بازار در نمادهای خوب برمیگرده و چند مثبت میزنه دیگه ریسک میکنی بخری . میشه حکایت مشابه دقیقا داستانی که ایدی محترم شروع مجدد گفتم . ترس از جا موندن یا یهو پروندن همین سود اندک
مجبوری بری سراغ کم جون ترها و در صورتی که بازار نتونه توپ ادامه بده در کم جون ترها هم نتیجه ای حاصل نمیشه
این موضوع کلی است . الان میشه مرتبط کرد به همه نقدی ها . خودم هم 30% نقد هستم و فکر نمیکردم امروز اینطور بازار مثبت شود . اولین مثبت قوی و پر ملات بازار در سال 1400
احیانا معیاری که اکثر سهامداران وقتی نقد باشیم و ببینیم بازار در رفته و خوبا را نمیشه دیگه خرید سعی میکنیم یه نوسانی حداقل بگیریم و مجبور میشی از صف فروش برداری که احیانا اگر نتونست برگرده دیگه همون روز نری زیر قیمت خرید و از اینجا مونده و از اونجا رونده بشی
منم معتقدم وبیمه به درد بخور نیست و تعدیل شده اش هم جالب نیست همانطور که رو پتایر هم دیروز در تاپیکش گفتم چندان مالی نیست . اول وقت صبح هم اتفاقا همین پتایر را 279 زدم اول وقت که نشد و کمی علافم کرد و یهو چشم باز کردم دیدم بازار خوباش در رفته . حتی شپنا و ذوب هم نشد از صف بردارم که عالیییییییی خریدند امروز
حدس میزدم بازار یه رکب در پیش داره . رکب در حدی که یهو یه سود قلمبه از دست بره نه ولی برای بازاری که 2 ماه اول امسال کلا خون بالا اورد ، همین 2-3 مثبت شارپی هم غنیمت است که در رفتنش ملال اور است
تشخیص مننم مثل بهرام ( خان سابق ) این بود که 1100 حفظ میشه و کف باید باشه ولی بازم دست دست کردم و کلاه رفت سرم
به هر حال خودم هم شامل این موضوع هستم که زیادی نوسان گرفتن با کل یا بخشی از نقدینگی ، یهو جا موندن از بازار در همین حد مثبتی هم که میزنه در پی داره
اکثر سهم های خوبی که اکثر دوستان از خودم تا بقیه بگیر ، هفته پیش فروختیم رفت تو پاچمون و پول هم رو دست خیلی هامون مونده
اینا همش تجربه باید بشه
وقتی بازار در نمادهای خوب برمیگرده و چند مثبت میزنه دیگه ریسک میکنی بخری . میشه حکایت مشابه دقیقا داستانی که ایدی محترم شروع مجدد گفتم . ترس از جا موندن یا یهو پروندن همین سود اندک
مجبوری بری سراغ کم جون ترها و در صورتی که بازار نتونه توپ ادامه بده در کم جون ترها هم نتیجه ای حاصل نمیشه
این موضوع کلی است . الان میشه مرتبط کرد به همه نقدی ها . خودم هم 30% نقد هستم و فکر نمیکردم امروز اینطور بازار مثبت شود . اولین مثبت قوی و پر ملات بازار در سال 1400
سلام
شرح حال منم هست
واقعا رکب زدن مخصوصا پالایشی ها
امروز جایی مونده بودم که نه میشد خرید و نه نخرید
خودرو تو مثبت ۲ گرفتم و ستران از صف فروش
ولی شاخص تا ۱۲۰۰ رو رد نکنه نمیشه قطعی گفت اصلاح تمام شده
فردا شاید وضعیت روشن تر بشه
شستا باید بالای ۱۰۰۰ تثبیت بشه
فولاد ۹۴۵
وبملت ۴۱۰
ولی خب بعضی سهما میگن که اینا هم تثبیت میکنن
فعلا نکته منفی وضعیت دلار هست به نظر داره پولبک میزنه به کانال صعودی از دست داده
اگر دلار بیاد زیر ۲۰ شاخص هم دنبالش میکنه یا نه؟
تازمانی که نمادهای بزرگ نوسانات تندوتیزی داشته باشند
باتوجه به نقدشوندگی که دارند پول های درشت سراغ کوچک ها نمیره
بازهمین شپنا حوالی 950-900 اگربیاد یک گزینه ایده ال برا بعد انتخابات میتونه باشه
درواقع روندها این قدر تکرار شده که دیگه همه فقط نوسانگیرند شپنا با دلار 20-21 احتمالی که بزودی میبینیم حوالی900 خرید داره برا 1100 به بالا .. درنوسان بعدی دلار/.:biggrinsmiley.:/
هرازگاهی رنج هایی به سمت بالا زده میشه .. اما چون بالای رنج ها خرید نداره بازسهم میره پایین!
.............................
پی نوشت: خریدهای خودرویی دیروز نقدشد
در وصف شپنا صفحات قبل زمانی که تارگت400-500 میدادن صحبت شد!
با دلار20-21 کف شپنا850-900 هست .... با دلار بالای 23 ...سهم میتونه بالای1100 را هم ببینه .... با دلار 25 تارگت میره بالای1300
این روندی است که 6ماه هست مکرر تکرار شده .... به خریدارفردا هم میتونه روز دوشنبه سهم چند درصدی سود بده ... اما مراقب باشید در سقف زمانی نخرید ... فعلا تا1100 احتمالا بره
درواقع اگر یک باردیگه دلار بره سمت 22-21 .. شپنا باز یک پایین دیگه میزنه .... پس تا سیرک همتی و دعوای جناحان برسردلار ادامه داره احتیاط شرط تریده
این رالی ها امسال مکررا تکرار میشه ... وهربار سابقه رفتار نماد نمایان گر روند پیش رو سهم خواهد بود
سلام
شرح حال منم هست
واقعا رکب زدن مخصوصا پالایشی ها
امروز جایی مونده بودم که نه میشد خرید و نه نخرید
خودرو تو مثبت ۲ گرفتم و ستران از صف فروش
ولی شاخص تا ۱۲۰۰ رو رد نکنه نمیشه قطعی گفت اصلاح تمام شده
فردا شاید وضعیت روشن تر بشه
شستا باید بالای ۱۰۰۰ تثبیت بشه
فولاد ۹۴۵
وبملت ۴۱۰
ولی خب بعضی سهما میگن که اینا هم تثبیت میکنن فعلا نکته منفی وضعیت دلار هست به نظر داره پولبک میزنه به کانال صعودی از دست داده
اگر دلار بیاد زیر ۲۰ شاخص هم دنبالش میکنه یا نه؟
متاسفانه یا خوشبختانه الان یه وابستگی بین دلار و بورس هست اگر مثبت امروز را ناشی از روند رو به رشد دلار در روزهای اخر هفته قبل و امروز بدانیم
سالهای 92 تا 95 بورس کار خودشو میکرد و چندان ارتباطی بین این موضوع نبود ولی الان تا حدودی هست
قبلا هم معتقدم بودم دلار نریزه حداقل میشه امیدوارم بود بورس همین حدود بمونه اگر رشدی هم نداشته باشه ، چون با دلار 20 - 21 هم خوش بینانه ترین حالت اینه که شاخص سازهای دلاری همینجا بمونند ولی چشم اندازی چندانی برای رشد ندارند ، ولی بره زیر 20 یکم اوضاع بی ریخت میشه به نظرم
از این همتی چموش نوسان گیر اعظم بعید نیست تتمه دلار خزانه را ولخرجی کنه و برای خود شیرینی انتصاباتی هم که شده بخواد چنین نمکی بریزه
اگر بخواد دلار شل کنه و بورس هم یه 30-40 تا دیگه بالا بزنه و بازم کله کنه و یه وقت هوس پولبک به 1100 یا زیرش داشته باشه به نظرم این بورس بازی را باید ببوسیم بذاریم کنار دیگه چون حال بهم زن میشه
وبیمه های دیروز تا لب مرز صف رفت .. باسود مختصری نقدشد ...
فرآور یک پله نزدیک صف برداشته شد ..
صندوق دارا نقد شد
گروه پالایشی عرضه امروز میتونه فردا هم به سود برسه
فقط صف ذوب و شپنا ممکنه دوام بیاره
بقیه شاخص سازها خرید نشود بهتر است . چاره ای جز احتیاط نیست
کم جون های کوچک هم که فقط با جو دو روز اخیر مثبت هستند یا جمع و جور شدند ، خرید ممنوع
فقط صف ذوب و شپنا ممکنه دوام بیاره
بقیه شاخص سازها خرید نشود بهتر است . چاره ای جز احتیاط نیست
کم جون های کوچک هم که فقط با جو دو روز اخیر مثبت هستند یا جمع و جور شدند ، خرید ممنوع
درود
شپنا را بدهند بازار تشدید میشه عرضه هاش ... شپنا هم 1120 یک مقاومت درشت داره ...
نظر