نوشته هایmohsen ho

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بورس باز قهار
    عضو فعال
    • May 2020
    • 1979

پاسخ : نوشته هایmohsen ho

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
    درود
    عرض کردم دراولین پست این تایپک هیچ قطعیتی نداریم ...ماهیت بارار هم سودوضرر هست ... وجذابیتش به همینه!

همون غگل شما 250-260 مگه کف متصور نبودید؟ شاید اکثریت بازار هم بنیادی همون حدود کف سهم را میدونست اما داره میره برا200

پس اصل اول عدم قطعیت هست .. این جا هم نظری اگه میدیم تماما بر اساس احتمال هست ... اگر قطعی بود که خرید پله ای پیشنهاد نمی شد

حتی برا دارایکم احتمال منفی بودن فردا قوی تر ازمثبت هست ..اما شخصا حس میکنم منفی هم باشه به درشتی امروز نیست!اما اگر بازار برگرده مثبت خوبی میخوره!

عدد13 برادارایکم یک عدد مقاومتی سنگین باشاخص فعلی هست ... درواقع اگررر بازار برگشتی بزنه ویک موج هیجانی 1-2روزه ایجاد بشه تا این حوالی میاد سهم

دارا زیر10 ... متوسط20-25درصد دیگه بازار باید بریزه !!... حداقل دراین مقطع(راند ریزشی فعلی) بعید هست ....

ارادت ..ماهم شمارا دوست داریم/:.yead.:/
    من غگل کی گفتم کف هست بعدشم خودم کلا ۵ میلیون سهمشو ندارم خخخ
    ۱۰ بار و برای ۱۱ بار من ۹۹ نقدم خخخ حالا نمیدونم چرا میخای من فول سهم هستم

گفتم هر چقدر به ۲۰۰ نزدیک تر بدتر اسناد تو تاپیکش هست

اما تو خودرو زیر ۲۸۰ عمرن بیاد
    شتران ۱۰۰۰ تومن لیدر جدید بازار
    شپنا زیر ۱۱۷۰ نمیاد و اونجا میشه خرید
    پالایش کفش ۷ هزاره
    دارایکم ۱۲۲۰۰ تا ۱۲۵۰۰ خریدنیه سنگین
    اینهایی که میگم همین ۱ ماه اخیره حالا قبلا هم ۵۰ تا سهم دیگه کف گفتی مثل فنورد که چند روز پیش سیگنال کردی خخخ الان چنده
    همه اینها ضررش در مورد غگل من هیچیه که میدونی من ندارم ولی میخام بخرم

نظر

• mohsen ho
      ستاره دار(1)
      • Feb 2013
      • 11261

در اصل توسط بورس باز قهار پست شده است View Post
      من غگل کی گفتم کف هست بعدشم خودم کلا ۵ میلیون سهمشو ندارم خخخ
      ۱۰ بار و برای ۱۱ بار من ۹۹ نقدم خخخ حالا نمیدونم چرا میخای من فول سهم هستم

گفتم هر چقدر به ۲۰۰ نزدیک تر بدتر اسناد تو تاپیکش هست

اما تو خودرو زیر ۲۸۰ عمرن بیاد
      شتران ۱۰۰۰ تومن لیدر جدید بازار
      شپنا زیر ۱۱۷۰ نمیاد و اونجا میشه خرید
      پالایش کفش ۷ هزاره
      دارایکم ۱۲۲۰۰ تا ۱۲۵۰۰ خریدنیه سنگین
      اینهایی که میگم همین ۱ ماه اخیره حالا قبلا هم ۵۰ تا سهم دیگه کف گفتی مثل فنورد که چند روز پیش سیگنال کردی خخخ الان چنده
      همه اینها ضررش در مورد غگل من هیچیه که میدونی من ندارم ولی میخام بخرم
      دوست عزیز
      هرسهمی تایم مخصوص خودش را داره ... 2سال پیش من کفپارس خریدم ایکس بنا به دلایلی.... الان این سهم هزاران فراز ونشیب طی کرده

دریک مقطعی 5برابر شد .. در یک مقطع 1/5.... هرسهمی یک تایمی بنا به دلایلی میتونه کف- سقف - حبابی یا حباب منفی باشه

یک تایمی سال قبل خساپا با هرتاچی نزدیک 200 رالی میزد برا250 ... این بار200 را شکست رفت برا150 ...

ما قرار نیست باسهمی ازدواچ کنیم ... به محض فروش هیچ حسی نسبت به سهمی که داشتیم نداریم!!.. مهم تنها استفاده از روند هست

شتران هفته اخراسفندماه قوی ترین روند بازار را درشاخص سازان داشت ... در10روز تعطیلی عید ... قیمت نفت از70 رسید به حدود60 .. روند گروه استپ زد

اما بازهم با این وجودشتران بالای1000 موند .. اما وقتی صحبت مذاکره شد ... و کل بازار ریزش زد .. خب طبیعی هست این سهم هم میریزه! .. پس دلیل نیست همواره یک سهم خوب یا بدباشه

دارایکم هم 3ماه بود بازه 12 تا13700-14000 نوسان میزد ... حالا این بار کف بازه را شکست ... بازه نوسان جدید ایجاد میشه بین کف جدید وسقف جدید ...

هرسهمی تایم داره ... هربازاری هم مدل خرید وفروش خودش را میطلبه ... سال 98 هرکس سهم بنیادی خرید و درمقابل تجدید دارایی گارد گرفت ... رشدهای 1000درصدی را ازدست داد

در99 بالعکس هرکه خلاف بازار گارد گرفت و با استناد به 98 ... تجدیدی خرید سرمایه اش را ازدست داد ...

امسال هم ریزموج صعودی در دل یک روند نزولی داریم ... که خود روند داره به اخرش میرسه ... پس تا اتمام روند هرسهمی درسبد نهایت عمرش چند روزهست ...

موفق باشید!

نظر

• سرمایه گذار
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 1925

دوست عزیز
        هرسهمی تایم مخصوص خودش را داره ... 2سال پیش من کفپارس خریدم ایکس بنا به دلایلی.... الان این سهم هزاران فراز ونشیب طی کرده

دریک مقطعی 5برابر شد .. در یک مقطع 1/5.... هرسهمی یک تایمی بنا به دلایلی میتونه کف- سقف - حبابی یا حباب منفی باشه

یک تایمی سال قبل خساپا با هرتاچی نزدیک 200 رالی میزد برا250 ... این بار200 را شکست رفت برا150 ...

ما قرار نیست باسهمی ازدواچ کنیم ... به محض فروش هیچ حسی نسبت به سهمی که داشتیم نداریم!!.. مهم تنها استفاده از روند هست

شتران هفته اخراسفندماه قوی ترین روند بازار را درشاخص سازان داشت ... در10روز تعطیلی عید ... قیمت نفت از70 رسید به حدود60 .. روند گروه استپ زد

اما بازهم با این وجودشتران بالای1000 موند .. اما وقتی صحبت مذاکره شد ... و کل بازار ریزش زد .. خب طبیعی هست این سهم هم میریزه! .. پس دلیل نیست همواره یک سهم خوب یا بدباشه

دارایکم هم 3ماه بود بازه 12 تا13700-14000 نوسان میزد ... حالا این بار کف بازه را شکست ... بازه نوسان جدید ایجاد میشه بین کف جدید وسقف جدید ...

هرسهمی تایم داره ... هربازاری هم مدل خرید وفروش خودش را میطلبه ... سال 98 هرکس سهم بنیادی خرید و درمقابل تجدید دارایی گارد گرفت ... رشدهای 1000درصدی را ازدست داد

در99 بالعکس هرکه خلاف بازار گارد گرفت و با استناد به 98 ... تجدیدی خرید سرمایه اش را ازدست داد ...

امسال هم ریزموج صعودی در دل یک روند نزولی داریم ... که خود روند داره به اخرش میرسه ... پس تا اتمام روند هرسهمی درسبد نهایت عمرش چند روزهست ...

موفق باشید!
        فکر کنم بورس را با فارکس اشتباه گرفتی
        آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• mohsen ho
          ستاره دار(1)
          • Feb 2013
          • 11261

در راند ریزشی قبلی بازار اواخر دی ماه گروه خودرو به واسطه عرف لیدری بازار به نسبت سایر شاخص سازان ریزش کمتری داشتند

درواقع شپنا900 باسرمایه جدید تقریبا معادل خودرو 160 درخردادماه 99 هست ... درحالی که درکف قبلی شاخص شپنا تا حوالی 800 رفت اما خودرو حدود230 برگشت زد

دراین راند گپ قیمتی بین این دو صنعت به نوعی درحال جبران شدن هست و تا حدی میشه گفت گروه خودرو هم همسان با سایرشاخص شده

درتایم خردادماه شپنا 1350 ... خودرو 160 و وفولاد حدوا1000تومنی را داشتیم .... که گپ ها دراین ریزش تا حد زیادی داره جبران میشه

طی40روز اخیر هر برگشتی در بازار به واسطه رکورد شکنی قیمت های جهانی از جانب گروه فلزی بود ... اما با کاهش هیجانات بازارهای جهانی ...

به نظر بازارساز اهمیت روانی لیدری خودرو را بر بازار درک کرده و طی2-3روز کاری اخیر حمایتی های نسبتا پرحجمی را شاهد هستیم ....

این بارچراع برگشت ازخودرو میگذره و باید دید به سد روانی 160فردا چه واکنشی نشون میده ....

دراکثریت گروه ها وشاخص کل کوتاه مدت فردا حمایت مهمی تاچ میشه ...

نظر

• فرهنگ سازان
            ستاره‌دار(3)
            • Jan 2014
            • 692

خگستر با منفی 5 فردا در صدر ریزش ده ماه اخیر قرار می گیره با حدود 86 درصد ریزش!

بعید میدونم بدیلی در تاریخ بورس ایران داشته باشه این چنین ریزش بی وقفه ای !

خمحرکه و حکشتی و وساپا و لپارس هم در همین حدود 84-85 درصد .. ( در صورت منفی کامل فردا)

باشگاه یک هفتمی ها خوش آمد میگه از فردا به نرتیب به این سهم ها .

نظر

• b4city
              عضو فعال
              • Nov 2020
              • 4184

بامنفی فردای اول وقت بازار حتی اگر برگشتی هم باشه شاخص حدود1090-1100 را به خودش میبینه

شاخص 1میلیونی معادل با دلار20تومنی میتونه باشه ... دراواخر اردیبهشت 99 زمانی که شاخص حدود1.1میلیون واحد رسید دلار18تومن بود .

دردلار20تومنی اواخر خرداد 99 هم شاخص پس از افت تا 900k مجددا به تعادلی در بالای 1میل رسید و روند صعودی شد ...

درواقع شاخص 1میلیونی پیشخور شدن چشم انداز دلار20تومنی و توافق هسته ای است ....

از دید شخصی دلار زیر23 پس از انتخابات باتلورانس1-2ماهه نخواهیم داشت ... و به مرور کف دلار به سمت 25تا اواخر سال حرکت میکنه

لذا باچنین چشم اندازی ودرشاخص فعلی حتی اگر خریدی چند درصد هم پایین تر بره .. دیگه اهمیت وریسک خاصی نداره ... وبخش اعظم ریزش بازار به انتهای خودش داره میرسه
              درود امشب بد خواب شدیم . اخر شبی اومدیم ببینیم چه خبره
              محسن جان قبلا هم گفتم ، من تناسب دلار و بورس را قبول ندارم . دلار نریزه شاید بشه گفت برای بورس خوبه که واقعا نپکه بدتر از حالا ، یعنی در حدی نپکه که نابود و پودر شویم ولی تناسب بستن را قبول ندارم که ندارم . اینها خیال بافی است . تناسب کیلوئی چند
              اون اردیبهشت و خرداد پارسال چیکار به دلار داشت و داره ؟ اون یه جینگولک بازی بود که 4 ماهه شاخص را 4 برابر کردند تا فرو کنند ، بنیادی و غیر بنیادی و خوب و بد و همه و همه را تا جائی که جا داره فرو کردند . دیگه دنبال تحلیل میگردیم برای اون روزها ؟

اون موقع که روزی 5% میرفت رو بنیادی و غیر بنیادی با تطابق کدام دلار بود ؟ اصلا بحث دلار مطرح بود ؟؟؟؟ یه 4 تا هم میخواستند بگند اقا دلار که بالا نرفته چرا بورس اینطور در حال باد شدن است در فضاهای مجازی میزدند دهنشون . 4 ماه اول سال گذشته با تطابق کدام دلار اینقدر باد کردیم که حالا تطابق در نظر بگیریم ؟ همش جو بود و جو و روزی چند هزار میلیارد ورود پول و از ساع 3 نصف شب خوابیدن در صف کد بورسی و سجام جلوی دفاتر پیشخوان تا 1 روز پولشون زودتر برسه به کازینو

مثال اردیبهشت 99 و شاخص 1.1 و دلار 18 را زدید . خب شما راه دور نمیخواد برید . فقط و فقط 1 ماه برگردید عقب . اول فروردین 99 . دلار 17 و شاخص 500 یا نمیدونم 550 هزار بود . اینم تطابق است یا نه ؟
              اردیهبشت 99 که شما مثال میزنید خودرو 59 تومنی را برد تا 3 ماه بعدش تا 800 . سایپا 62 تومنی را برد تا 600 . اون موقع را چه به الان و مقایسه های این چنینی با دلار ؟
              من ضمن احترام به شما و دیگر دوستانی که چنین مقایسه هائی انجام میدهند ، هیچ منطقی در چنین تطابق هائی نمی بینم
              ژانگولی بازی پارسال از دولت و حاکمیت و کشوندن پول های مردم به این معرکه اگر نبود این شاخص خیلی عذر میخوام خیلی ببخشید گ..وه زیادی میخورد همون 1 میلیون را ببینه چه برسد به 2 میل

شاید با دلار 32 مهر 1 میلیون را میدید و هیجانی تا 100 یا 200 هزار تا هم میرفت بالاتر و الن هم خوش بینانه اش 700-800 هزار بود
              اصلا اگر این بورس و رشد بی حد و حصرش نبود دلار هم تا 32 نمیرفت یا بهتر است بگویم نمی بردند
              در واقع انگیزه ای نبود که بورس را باد کنند و خالی کنند بروند روی دلار و 2 ماه هم اونجا حال کنند . دلار تا 32 کاملا تعمدی رفت و اقرار هم کردند که با بالا بردن دلار تونستیم ممکلت را اداره کنیم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

بورس هنوز از بنیادیش تا غیر بنیادیش ، جذاب نیست . احتمالا خیلی هامون هم اینو میدونیم ولی از داخل گود یا نمیتونیم تصویر بزرگ را ببینیم یا نمیخواهیم
              خیلی از ماها درد مجبوری است که اینجا موندیم وگرنه میدونیم فاجعه ابعادش خیلی بزرگ بود و ترکش هاش هنوزم هست و خواهد بود . تموم نشده
              هنوز رشدها بالاست و میتونه بریزه . سودسازی ها مطابق با رشد دلار نیست . حتی در تاپ ها و لاکچری ها ، در نیمه بنیادی ها و حبابی ها که دیگه وامصیبتا

فقط باید منتظر این باشیم که یه فکری برای این حال و وضعیت بکنند و امیدمون به این باشه وگرنه حالا شما بگو دلار 20 ... شاخص هم 1 میلیون و خرده ای باهاش جور در میاد . خب این حله ؟
              این بورس جمهوری اسلامی است . مال عمه من و خاله و خان دائی جون اسمال اقا که نیست . بورس حکومت ایران است . باید فکری براش بکنند و زوری یه جور جلوش را بگیرند وگرنه حقیقی ها دیگه به این لجن زار پا نمیذارند و نیک میدانند اینجا چه جای کثیفی است
              حالا در مورد تطابق دلار و بورس فعلی ، اوکی قبول . خب اگر این تطابق باشد ، پس باید تا دلار همین حدود است بورس هم همینجا باشه و جائی نره درسته ؟ اگر بخواد رشد کنه که بازم تطابق میریزه بهم

پس رشدش چی میشه ؟ بورس ایران همیشه به حدی میپکه تا برای رشدش انگیزه باشد
              این همون بورسی است که با دلار 18 و 19 را بذاریم کنار ف دلار 14-15 سال 97 زیر 200 هزار داشت دست و پا میزد مگر غیر از اینه ؟
              خب چرا اینطور تناسب نمیبندیم ؟ تناسب را اگر ببریم با دلار سالهای 97 و 98 و شاخص 200 تا 450 هزاری اون وقت عمق فاجعه را متوجه میشیم

بورس ایران با ژانگولی بازی و شعبده بازی و هوچی گری به این رشد خیره کننده رسید نه با ارزندگی و لیاقت و این ارزندگی خود ساخته الان ما که میگیم دلار با شاخص جور در میاد ، بازم جای بحث دارد
              شاخص هم وزن هنوزم حباب دارد ، بسیار هم دارد . همون کل هم اونقدرا جذاب نیست
              آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2021/05/23, 01:51.

نظر

• naderi1
                ستاره‌دار(26)
                • Sep 2020
                • 792

دوست عزیز

موفق باشید!
                سلام
                کاملا درست و منطقی
                انکسی که دائما در بازار است و هرروز وقت اختصاص میدهد باید از فرصتها سعی کند استفاده ببرد. اگر همه سرمایه را نه حداقل با بخشی. مثلا برخی ایراد میگیرند که چرا برفرض ۲سال پیش فلان سهم را خریدید امسال ۷۰ درصد افت کرد! ولی نمیگویند که اتفاقا خریدش در آن زمان و با شرایط آن زمان درست بوده و بعد از خرید هم رشد کرده و سودمان را هم گرفتیم و خارج شدیم. حالا یکی آمده بعد از ۵۰ برابر شدن یادش افتاده سهم را خریده و ضرر کرده و در موقع ضرر دنبال مقصر است! بورس یعنی استفاده از فرصتها. انکسی که درست تشخیص داد روند مثلا خودرویی و استفاده کرد یا بقیه تجدیدی هارو عملکردش قابل تقدیر است. ما که نقشی نداریم و باید روند ها و شرایط را بسنجیم و از آن استفاده کنیم. البته منکر سرمایه گذاری بلند مدت در بورس و نگهداری برخی سهم ها هم نیستم. برخی هنوز بعد دو سال که از بازده های چند هزار درصدی جا ماندن کینه و عقده شان خالی نشده و هی دنبال بهانه برای کوبیدن و گفتن اینکه حرف و راه ما درست است میباشند!
                اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

• فرهنگ سازان
                  ستاره‌دار(3)
                  • Jan 2014
                  • 692

بازار یک بار دیگه در روزی که کم و بیش احتمال خوشبینی و جمع و جور شدن و شروع

حرکت داده می شد رو با بدترین معاملات و منفی ترین شکل ممکن به پایان برد.

نظر

• رادین1
                    عضو فعال
                    • Dec 2018
                    • 4720

در اصل توسط فرهنگ سازان پست شده است View Post

بازار یک بار دیگه در روزی که کم و بیش احتمال خوشبینی و جمع و جور شدن و شروع

حرکت داده می شد رو با بدترین معاملات و منفی ترین شکل ممکن به پایان برد.
                    درود
                    چرا باید بازار خوشبین به برگشت باشد؟ از هفته قبل تا امروز چه اتفاق خاصی در دنیای سیاست و اقتصاد روی داده است ؟
                    متاسفانه بازار فعلا به اصلاح ادامه می دهد . شاید زمانی که ملت در هیجان خرید سهام خودرو بالای 700 تومان بودند هرگز فکر نمی کردند روزی نه چندان دور خودرو در قیمت 160 تومن با صف فروش میلیونی مواجه گردد . پارامترهای سیاسی داخلی و خارجی فعلا آلارمی از احتمال تنش میان آمریکا و ایران نمی دهند و همین یعنی ثبات نسبی سیاسی! که پیامد آن ثبات نسبی نرخ ارز است ! بنابراین فعلا احتمال برگشت خاصی برای بازار سهام متصور نیستم .هر مثبتی صرفا نوسان است .

نظر

• mohsen ho
                      ستاره دار(1)
                      • Feb 2013
                      • 11261

خرید ما امروز در دارا تکمیل شد ... فول تک سهم دارایکم شدیم

تازمانی که سهم زیر13000 باشه هستم با دارا

برای اولین بار طی ماه های اخیر تحرکات معناداری دردولیدر قبلی بازار خودرو وخساپا شاهد هستیم

انتظار میره فردا اول وقت با یک منفی20تایی به کف 1100-1090 حداقل دراین گام ریزشی برسیم
                      ... تا ببینیم چی پیش میاد
                      درود برهمگی

طبق انتظار شخصی با بازگشایی وبملت با تاخیری یک روزه شاخص وارد کانال 1میلیون شد ...

قبلا درمورد اهمیت کف 1میل دربلندمدت مفصل صحبت شده

تلورانس 90هزارواحدی که فاصله داریم باکف ذکرشده عمدتامربوط به نمادهایی هست که درصف فروش قفل یا به صورت فیک بالا برده شدند

نمونه امروز وبملت بود که باکلوز صف خرید لب مرز500 ... حوالی 380 بازشد!...همچنان فول دارایکم هستم ومترصد اتمام اصلاح بازار

به نظرم درپارت فعلی نیازهست نمادهای بزرگ در رنج مشخصی به تعادل رسیده وسپس مابقی قفل شده های اخیر به مرور ازاد شوند!

کوتاه مدت1090 سد مهمی برای بازارهست که زیر این سد تا حدود1میل حمایت خاصی نداریم

از دید شخصی دراین رنج ها درکلیت بازار وسهم هایی که ریزش های سنگینی را پوشش دادند فروش منطقی نیست ! ومابقی فشارفروش وکاهش احتمالی شاخص ازان قفل شدگان خواهد بود

شاخص 1میل با دلار20تومنی مچ هست و درصورت عدم تغییر درپارامترهای جهانی ... به مرور میتوان امید به بهبود روند بازار را داشت

نظر

• b4city
                        عضو فعال
                        • Nov 2020
                        • 4184

محسن جان کجائی
                        چرا زدی گاراژ /:.winksmiley02.:/
                        در هم وزنی ها باید کمین چی بشینیم . مورد زیاد است
                        فکر میکنم اتفاقا موارد ارزنده و کف از هم وزنی های غیر شاخص ساز و حجم خورده و افت کرده ، در برگشت ها بهتر از بزرگان باشند
                        غسالم امروز با فروش حقوقی حجم پر کرد
                        غگل بعد از صف خرید شدن قفل شد
                        ولپارس حجم مبنای صف خرید را هم پر نکرد

نظر

• mohsen ho
                          ستاره دار(1)
                          • Feb 2013
                          • 11261

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                          محسن جان کجائی
                          چرا زدی گاراژ /:.winksmiley02.:/
                          در هم وزنی ها باید کمین چی بشینیم . مورد زیاد است
                          فکر میکنم اتفاقا موارد ارزنده و کف از هم وزنی های غیر شاخص ساز و حجم خورده و افت کرده ، در برگشت ها بهتر از بزرگان باشند
                          غسالم امروز با فروش حقوقی حجم پر کرد
                          غگل بعد از صف خرید شدن قفل شد
                          ولپارس حجم مبنای صف خرید را هم پر نکرد
                          درود بر بی فور عزیز

5تا واچ لیست دارم از هم وزنی ها ... البته بعیدهست فردا خریدی بزنم .. احتمالا فردا برخلاف دید قبلی نقد بشم مجدد!

پتایر 290 ..... کویر 1310 (هفته بعد این هفته هم متعادل نشد!) ..... وکادو1187 ... خصدرا 195---- زهراوی 590

قیمت های بالا .... منفی های فردا هست .... ترجیحا درهم وزن باید از صف فروش خرید تا راحت بشه تقدیم صف کرد

غگل به نظرم هیجانی ریخت و همون 250به تعادل باید میرسید!.... غسالم هم که سالاری بود در ریرش ها ...

به نظرم شاید بدبینانه باشه اما مثبت های اول وقت فردا فروشی هست و بازار یک پایین دیگه خواهد زد !... نهایتا یک مثبت در بانکی و خودرویی کم داره این برگشت

که اون هم فردا تکمیل میشه ... و میریم برا تکمیل اخرین گپ در شاخص سازان !

اما از لیست بالا ... پتایر حوالی 250 اوایل هفته بعد یک آس فوق جذاب هست با 40-45 سود امسال که پایین سهم را میبنده!

فولاد کویرم که 2روز حجم بردارن شدید خریدنی میشه! حوالی1200-1100

شخصا اگر بازار همین حوالی ریخت و پایین بیشتری نزد رو نمادهای هم وزن صف فروش دار سوییچ میزنم ... اما اگر قرار بر زیر1100 باشه باز باید کنار کشید و منتظر شکاردیگری ازشاخص سازان بود

شاخص سازان در برگشت خیلی راحت تر قابلیت نقدشوندگی دارند ..

نظر

• mohsen ho
                            ستاره دار(1)
                            • Feb 2013
                            • 11261

نهایت احتیاط در این بازار تا اخر خردادماه و زمان انتخابات هست ..درواقع هرکفی قرار باشه زده بشه تا اخرخرداد تمام هست

اخرین دور احتمالا مذاکرات را داریم این هفته که احتمالا خبرها وپالس های مثبت فیکی بیاد ومجددا طرف دلار شل بزنه تا اواسط این ماه

ازطرفی با تایید صلاحیت همتی کاهش نرخ دلار به حوالی 20 میتونه یک موفقیت در مناظره ها باشه!... با اتمام خرداد بازار از این دلال سفته بازهم راحت میشه!.. رکورددار نوسان!

پس با این چشم انداز2-3هفته ای خیلی مثبت های نمادهای بزرگ را نمیشه امید خاصی بست ... درواقع در رنج های بالای3-4مثبت خرید نداره اکثریت شاخص سازان!

لذا با چنین پارامترهای نامشخصی که داریم تا3هفته اخر این دولت همچنان ترجیحا دست به اعصا باید پیش رفت !

این بازار هر برگشتش یک اموزش هست برا رالی های آتی ... چیزی که مشخص هست به مرور دراینده ... سهم های کوچک با اتمام اصلاح فاز تحلیلی میتونن بگیرند وکف ها را همین حوالی ببندند

pe تحلیلی زیر7 درنمادهای کوچک سریعا با افزایش تقاضا مواجه میشه ... نمونه های غگل و سپاها و فروس و .... درگروه های مختلف تاکیدی بر این موضوع هست

پس تحلیلی زیر7 دراین بازار خرید داره از سهم های کوچک .... پس با این دید فرضا پنایر زیر280-270 خرید داره و یک نوسان جذاب خواهد داد ... فولاد کویر1200-1100 خرید داره

به نرخ های بالا بسیار نزدیک هستیم ... لذا به نظرم به جای خرید درمثبت ها .. نمادهایی که صف فروش دارند و به نقاط جذابی نزدیک میشن را درواچ بگذارید

نظر

• b4city
                              عضو فعال
                              • Nov 2020
                              • 4184

اعدادی که در ابتدا نوشتید بجز صدرا و زهراوی که نیم بند امیدی است که ممکنه بتونه واکنش بده ، بقیه شون بعید است رو این اعداد حفظ شوند
                              ولی در ادامه تعدیل کردید و این منطقی تر به نظر میاد
                              با توجه به افزایش سرمایه ، زهراوی معادل 780 است که میشه اول مهر 98 !!!!!!!

نظر

• mohsen ho
                                ستاره دار(1)
                                • Feb 2013
                                • 11261

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                                اعدادی که نوشتید بجز صدرا و زهراوی که نیم بند امیدی است که ممکنه بتونه واکنش بده ، بقیه شون بعید است رو این اعداد حفظ شوند
                                با توجه به افزایش سرمایه ، زهراوی معادل 780 است که میشه اول مهر 98 !!!!!!!
                                درود
                                اگر فردا باز قرار بر ریپ زدن باشه یا حتی روند فرسایشی درشاخص سازان داشته باشیم به شکلی که شاخص حالت رنج بگیره ..

(به نوعی که پایین بازار را خوب بخرن و درمثبت ها فروشنده باشند که یحتمل به همین شکل هست!)

حجم مبنای پتایر وکویر را برمیدارن و یکشنبه هفته اتی نقطه خرید جذاب برا10-15درصد سود میتونه باشه

تایم قبلی پتایراز370 تا400 را یک روزه زد ... با شاخص1300

این بارهم از250-260 تا 300-320 را میتونه بزنه .... یک خرید خیلی کم ریسک .. نهایتا2-3روز کاری دیگه این حوالی میرسه سهم!

کویر هم 2روز دیگه پرکردن حجم میخواد .. سهم220 سود امسال کانال1100-1200 جذابه برا 10درصد ... باهر رنج سرمایه ای!

الویت فعلا رو این دوسهمه برا هفته بعد ... اگربازار رفت زیر1100 که بازداستان عوض میشه وباید منتظر پایین گروه پالایش باسایرگروه ها بود!

نظر

در حال کار...
                                X