نوشته هایmohsen ho

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مدافع
    ستاره‌دار(5)
    • Oct 2020
    • 2446

پاسخ : نوشته هایmohsen ho

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
    عرضه های امروز چیز عجیبی نبود

شاید خیلیا نقد شدن به امید ریزش شاخص تا اون نقطه پایین

بین شاخص و حفاری موندم پای کدوم وایسم.
    این پست چند روز پیش من.

گفتم یک مشورتی کنم. دیدم نظر دوستان خروج بود. تصمیم گرفتم خارج بشم یعنی اولویت دادم به نزول بازار نه ارزندگی حفاری. فعلا هم حفاری مقاومت خوبی داشته انشالله بره

بالا اقای حسنی هم از زیان خارج بشود. سهام دیگر برای خرید هست. من یک نوسان از حفاری گرفتم خدا روشکر

نظر

• مدافع
      ستاره‌دار(5)
      • Oct 2020
      • 2446

در اصل توسط nasserm پست شده است View Post
      سلام

درآمد دو ماهه ی اول امسالش هم عالیه240 میلیارد تومن ،این در حالیه که سال قبل 57 میلیارد بود
      درست. منتها ماهیت پیمانکاری با تولیدی متفاوت. این گزارشات ماهانه بیشتر به درد شرکت های تولیدی میخورد.

شرکت های پیمانکاری بسته به نقد شدن صورت وضعیتشون میتونن در یک ماه عملکرد عالی و در ماه دیگر عملکرد ضعیفی داشته باشند.

نظر

• علیرضا حسنی
        عضو فعال
        • Mar 2019
        • 1642

بحث نکنید سود ۱۹۹ تومان حفاری با سرمایه جدید

یک کدال نگاه کردن سخت نیست

منتها نظر بازار این که برای سال ۱۴۰۰ حدود ۱۱۰ ۱۲۰ بسازد. اگر تسعیر ارز داشته باشد این سود اضافه یا کم میشه.
        بزارید یک بارم تسعیر ارز رو توضیح بدم که لااقل یک مطلب اموزنده هم بیان شده باشه.

ببنید تسعیر ارز یک مقوله حسابداری هست از باب اینکه تمام ارقام درج شده در ترازنامه میبایست بر اساس واحد پول ملی کشور (ریال) درج بشه.

حالا شرکتی هست تولیدی یا خدماتی که اصلا درامدش ارزی هست، این اگه ارزش رو در بازار فروخته باشه و تبدیل به ریال کرده باشه که هیچی، صورت سود و زیان رو در هنگام گزارش بر اساس ریال میبنده و تمام، اما اگه بخشی از این ارز رو نفروخته باشه اونوقت این بخش از دارایی رو با نرخ مصوب که معمولا نرخ دلار نیما هست به اصطلاح تسعیر میکنه. این ربطی به این نداره که این بخش از درامد اتفاقی یا غیر قابل تکرار هست، مخصوصا در شرایط فعلی که ریال رو به افول هست یقینا منبعد درامد شرکت از این محل رشد ریالی هم خواهد داشت.

بحث تسعیر ارز بانک ها بحث متفاوتی هست. بانک ها دلارهاشون بلوکه شده در کشور های خارجی اصلا به دلار هاشون دسترسی ندارن واسه همینه گفته میشه سود حاصل از تسعیر ارز بانک ها سود توهمی هست.

حفاری حداقل سال اینده بالای ۳۰۰ تومن سود میسازه بدون تردید با این وضعیت رشد دلار. حالا اصلا قصد تبلیغ سهم رو ندارم چون اصلا سهام داری رو در این مقطع مناسب نمیدونم.

نظر

• مدافع
          ستاره‌دار(5)
          • Oct 2020
          • 2446

علیرضا ممنون از توضیحاتت

من خودم کو.. پاره شده سال ها پیش تو فنرژی

نگاه کنی نگفتم حد سود حفاری ۱۱۰ ۱۲۰ نوشتم تسعیر ارز میتواند سودش کم یا زیاد کند.

نظر

• علیرضا حسنی
            عضو فعال
            • Mar 2019
            • 1642

این پست چند روز پیش من.

گفتم یک مشورتی کنم. دیدم نظر دوستان خروج بود. تصمیم گرفتم خارج بشم یعنی اولویت دادم به نزول بازار نه ارزندگی حفاری. فعلا هم حفاری مقاومت خوبی داشته انشالله بره

بالا اقای حسنی هم از زیان خارج بشود. سهام دیگر برای خرید هست. من یک نوسان از حفاری گرفتم خدا روشکر
            به والله این حرفها واسه سود و زیان نیست که من با این سهم تو مجمع افزایش سرمایه شرکت کرده بودم حدود ۶۰۰ تومن باز شد الان ۵ درصد هم نزول نداشته. شما هم اگه میدونستی من حفاری دارم از سایت دیگه بود نه اینجا که به والله اصلا من به بوق زدن واسه هیچ سهمی اعتقاد ندارم، وقتی به کلیت بورس اعتمادی ندارم این سهم و اون سهمش مهم نیست. اما این ربطی نداره که ما بخوایم بحث اشتباهی رو مطرح کنیم و خدای نکرده چار نفر دیگه رو به اشتباه بندازیم. اینها اصول بنیادی تحلیل سهام هست.

نظر

• مدافع
              ستاره‌دار(5)
              • Oct 2020
              • 2446

خدا وکیلی وقتی پتایر خریدم پشیمون شدم گفتم حفاری به خاطر جو احتمالی فروختی که چی پتایر خریدی مگر پتایر جدا از بازاره. صبر کردم دیدم نه انگار بالای چندانی نداره همون موقع خارج شدم.

همیشه فوکوسم روی سهم بوده نه شاخص چون شاخص قلابی میدونم. الان احساس میکنم توجه به همین شاخص قلابی ضروریه.

خدایی پتایر هم به نسبت روزهای قبل بهتر میخرن سرانه خرید و فروشش هم به نسبت روزهای گذشته بهتر شده نشون میده فروشنده ضعیفتر شده ولی جو بازار

نظر

• مدافع
                ستاره‌دار(5)
                • Oct 2020
                • 2446

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
                به والله این حرفها واسه سود و زیان نیست که من با این سهم تو مجمع افزایش سرمایه شرکت کرده بودم حدود ۶۰۰ تومن باز شد الان ۵ درصد هم نزول نداشته. شما هم اگه میدونستی من حفاری دارم از سایت دیگه بود نه اینجا که به والله اصلا من به بوق زدن واسه هیچ سهمی اعتقاد ندارم، وقتی به کلیت بورس اعتمادی ندارم این سهم و اون سهمش مهم نیست. اما این ربطی نداره که ما بخوایم بحث اشتباهی رو مطرح کنیم و خدای نکرده چار نفر دیگه رو به اشتباه بندازیم. اینها اصول بنیادی تحلیل سهام هست.
                کسی هم نگفته حفاری بوق کردی. اصلا من اومدم تو این فروم مطرح کردم حفاری داری. کسی شک ندارد.

نظر

• b4city
                  عضو فعال
                  • Nov 2020
                  • 4153

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
                  خساپا 200تومن بود .... خبهمن 150 .... خساپا اومد حوالی خبهمن

حالا خبهمن داره میره نزدیک قیمت اسمی!!!.... این فاصله باید میان مدت ازبین بره!
                  یعنی کدام به کدام برسه ؟ /:.coolsmiley02:./

نظر

• mohsen ho
                    ستاره دار(1)
                    • Feb 2013
                    • 11255

خدا وکیلی وقتی پتایر خریدم پشیمون شدم گفتم حفاری به خاطر جو احتمالی فروختی که چی پتایر خریدی مگر پتایر جدا از بازاره. صبر کردم دیدم نه انگار بالای چندانی نداره همون موقع خارج شدم.

همیشه فوکوسم روی سهم بوده نه شاخص چون شاخص قلابی میدونم. الان احساس میکنم توجه به همین شاخص قلابی ضروریه.

خدایی پتایر هم به نسبت روزهای قبل بهتر میخرن سرانه خرید و فروشش هم به نسبت روزهای گذشته بهتر شده نشون میده فروشنده ضعیفتر شده ولی جو بازار
                    تاگروه خودرو صف میبنده کل بازار را تا صف فروش میفروشن .... بالاخره در نقاطی این مدل فروش گله ای یک نقطه ای باید تموم بشه

برا پتایر250-260 میتونه اون نقطه باشه!

نظر

• mohsen ho
                      ستاره دار(1)
                      • Feb 2013
                      • 11255

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                      یعنی کدام به کدام برسه ؟ /:.coolsmiley02:./
                      به نظرم درمیان مدت 1-2ماهه خساپا میتونه فرسایشی تا100هم حتی بره !...

البته امیدوارم حوالی140-130بتونن به یک تعادلی شبیه سایرشاخص سازها برسونن گروه را ..
                      آخرین ویرایش توسط mohsen ho؛ 2021/06/01, 10:15.

نظر

• mohsen ho
                        ستاره دار(1)
                        • Feb 2013
                        • 11255

کویر رو تحلیلی 5-5.5 برگشت ورفت برا صف خرید .... بازار باوجود این که فشارشدید فروش در اکثرروزها داشته

اما درنمادهای بنیادی به خوبی میدونه نقاط جذاب را ....

نظر

• b4city
                          عضو فعال
                          • Nov 2020
                          • 4153

یه پله پتایر خریدم همراهی کنیم ببینیم چی میشه /:.wacsmiley.:/

نظر

• mohsen ho
                            ستاره دار(1)
                            • Feb 2013
                            • 11255

حجم معاملات درپتایر از 50میل سهم گذشت!! همچنان طرف خرید حوالی 257-260 قوی ترهست

نظر

• mohsen ho
                              ستاره دار(1)
                              • Feb 2013
                              • 11255

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                              یه پله پتایر خریدم همراهی کنیم ببینیم چی میشه /:.wacsmiley.:/
                              درود تا30میل سهم دیگه بفروشند این حوالی خریدار هست برا امروز!

نظر

• b4city
                                عضو فعال
                                • Nov 2020
                                • 4153

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
                                درود تا30میل سهم دیگه بفروشند این حوالی خریدار هست برا امروز!
                                خوب کشید بالا ولی از بس ترس داریم خیلی کم برداشتم 200 هزار سهم 260 . البته بازار هم کمی جون گرفته و مزید بر علت

نظر

در حال کار...
                                X