کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خدا وکیلی وقتی پتایر خریدم پشیمون شدم گفتم حفاری به خاطر جو احتمالی فروختی که چی پتایر خریدی مگر پتایر جدا از بازاره. صبر کردم دیدم نه انگار بالای چندانی نداره همون موقع خارج شدم.
همیشه فوکوسم روی سهم بوده نه شاخص چون شاخص قلابی میدونم. الان احساس میکنم توجه به همین شاخص قلابی ضروریه.
خدایی پتایر هم به نسبت روزهای قبل بهتر میخرن سرانه خرید و فروشش هم به نسبت روزهای گذشته بهتر شده نشون میده فروشنده ضعیفتر شده ولی جو بازار
با جو خراب امروز حقیقی خیلی خوب خرید . اگر مبنا را بر این قرار دهیم هر چند اینم از رشد کرده های خیلی بالای سالهای اخیر است ولی ...
زیر 700 خیلی فطیره خدائیش
صف فروش انچنانی هم نداشت اخر وقت
با جو خراب امروز حقیقی خیلی خوب خرید . اگر مبنا را بر این قرار دهیم هر چند اینم از رشد کرده های خیلی بالای سالهای اخیر است ولی ...
درود ولساپا فردا جذاب میشه باز
باما امسال150میسازه..عملیاتی!... اونم تحلیلی5داره تقریبا!... موجودی از سال قبل داره ونفروخته براهمین سودعملیاتی99 پایین تر ازانتظار دراومد
اما واقع بینانه برا امسال موجودی را بفروشه 150حتی تا170میسازه!
این سرطان واقعا چیه ؟ 200 تا هم همزمان با خرید پتایر از این سرطان خریدم . بند نافش با سایپاست . حس میکنم خرید سایپا بهتر از ولساپا باشه . تا سایپا میاد پائین انگار اینم فارغ از کائنات دنبال سایپاست چون سهامدار عمده اش است
اگر کف قبلیش حدود 250 را نشکنه و خوب معامله بشه فردا اضافه اش کنم
نمیدونم چرا این سهم اینقدر ظلم به حق سهامداران بلند مدتیش میکنه . خیلییییییییییی ظلمه
الان بازم یه نکته کشف کردم /:.grlim:./این ولساپا وسطای 96 که هنوز هیچ تورمی در کار نبود و دلارم 3600 بود و پراید 22 میلیون بود ، 188 تومن بوده که بعد ریخته تا 120 و 100% افزایش سرمایه داده ولی افزایش سرمایه اش 90% افتاده پای سهامدار و 110 تئوریک شده
حق تقدم 10 تومنی و کمتر برای سهامدار افتاده ، 100 تومن هم واریز ، یعنی افزایش سرمایه اش هیچی میشه همش از جسب سهامدار رفته
188 را بگیر 175 با افزایش سرمایه اش . حالام 250 . یعنی چی . متوجه نمیشم . یعنی سهامدار بلند مدتی در 4 سالی که پراید فقط 5 برابر شده ، سهم بلند مدتی این بدبختا باید دو برابر هم نباشه ؟؟؟!!!!! تا الان 45% رشد 4 ساله این بوده . ایکونی هست که موهای سر را میکنه کجاست :.thumbsupsmileyanim
بله امروز مشخص بود خوب میخرند . یه پله میخریدی بد نبود . امیدوارم نظرات من که رو پتایر مثبت نبودم باعث عدم خریدتون نشده باشه ولی خب خودم هم یه پله کوچک برداشتم و رفع تکلیف شده برام . با این حال اگر نظر من باعث ضرر یا زیانی برای شما یا کسی دیگر شده از صمیم قلب عذر خواهی میکنم
روند بازار اینطور نشون میداد که فردا تا حوالی 250 هم بشه خریدش ولی خب نه من و نه شما و نه دیگری خبر نداره برنامه بازیگران و گروه ها و غیره چیه و میخواند یهو بزنند زیرش
صف فروش انچنانی هم نداشت اخر وقت
ارادت ،700-550 ناحیه خوبی ست برای برگشت با حد ضرر 545....بهترین نقطه برگشت از 600 هست
نظر