کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت، در صورت وجود هرگونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خدا وکیلی وقتی پتایر خریدم پشیمون شدم گفتم حفاری به خاطر جو احتمالی فروختی که چی پتایر خریدی مگر پتایر جدا از بازاره. صبر کردم دیدم نه انگار بالای چندانی نداره همون موقع خارج شدم.
همیشه فوکوسم روی سهم بوده نه شاخص چون شاخص قلابی میدونم. الان احساس میکنم توجه به همین شاخص قلابی ضروریه.
خدایی پتایر هم به نسبت روزهای قبل بهتر میخرن سرانه خرید و فروشش هم به نسبت روزهای گذشته بهتر شده نشون میده فروشنده ضعیفتر شده ولی جو بازار
با جو خراب امروز حقیقی خیلی خوب خرید . اگر مبنا را بر این قرار دهیم هر چند اینم از رشد کرده های خیلی بالای سالهای اخیر است ولی ...
زیر ۷۰۰ خیلی فطیره خدائیش
صف فروش انچنانی هم نداشت اخر وقت
با جو خراب امروز حقیقی خیلی خوب خرید . اگر مبنا را بر این قرار دهیم هر چند اینم از رشد کرده های خیلی بالای سالهای اخیر است ولی ...
درود ولساپا فردا جذاب میشه باز
باما امسال۱۵۰میسازه..عملیاتی!... اونم تحلیلی۵داره تقریبا!... موجودی از سال قبل داره ونفروخته براهمین سودعملیاتی۹۹ پایین تر ازانتظار دراومد
اما واقع بینانه برا امسال موجودی را بفروشه ۱۵۰حتی تا۱۷۰میسازه!
این سرطان واقعا چیه ؟ ۲۰۰ تا هم همزمان با خرید پتایر از این سرطان خریدم . بند نافش با سایپاست . حس میکنم خرید سایپا بهتر از ولساپا باشه . تا سایپا میاد پائین انگار اینم فارغ از کائنات دنبال سایپاست چون سهامدار عمده اش است
اگر کف قبلیش حدود ۲۵۰ را نشکنه و خوب معامله بشه فردا اضافه اش کنم
نمیدونم چرا این سهم اینقدر ظلم به حق سهامداران بلند مدتیش میکنه . خیلییییییییییی ظلمه
الان بازم یه نکته کشف کردم /:.grlim:./این ولساپا وسطای ۹۶ که هنوز هیچ تورمی در کار نبود و دلارم ۳۶۰۰ بود و پراید ۲۲ میلیون بود ، ۱۸۸ تومن بوده که بعد ریخته تا ۱۲۰ و ۱۰۰% افزایش سرمایه داده ولی افزایش سرمایه اش ۹۰% افتاده پای سهامدار و ۱۱۰ تئوریک شده
حق تقدم ۱۰ تومنی و کمتر برای سهامدار افتاده ، ۱۰۰ تومن هم واریز ، یعنی افزایش سرمایه اش هیچی میشه همش از جسب سهامدار رفته
۱۸۸ را بگیر ۱۷۵ با افزایش سرمایه اش . حالام ۲۵۰ . یعنی چی . متوجه نمیشم . یعنی سهامدار بلند مدتی در ۴ سالی که پراید فقط ۵ برابر شده ، سهم بلند مدتی این بدبختا باید دو برابر هم نباشه ؟؟؟!!!!! تا الان ۴۵% رشد ۴ ساله این بوده . ایکونی هست که موهای سر را میکنه کجاست :.thumbsupsmileyanim
بله امروز مشخص بود خوب میخرند . یه پله میخریدی بد نبود . امیدوارم نظرات من که رو پتایر مثبت نبودم باعث عدم خریدتون نشده باشه ولی خب خودم هم یه پله کوچک برداشتم و رفع تکلیف شده برام . با این حال اگر نظر من باعث ضرر یا زیانی برای شما یا کسی دیگر شده از صمیم قلب عذر خواهی میکنم
روند بازار اینطور نشون میداد که فردا تا حوالی ۲۵۰ هم بشه خریدش ولی خب نه من و نه شما و نه دیگری خبر نداره برنامه بازیگران و گروه ها و غیره چیه و میخواند یهو بزنند زیرش
صف فروش انچنانی هم نداشت اخر وقت
ارادت ،۷۰۰-۵۵۰ ناحیه خوبی ست برای برگشت با حد ضرر ۵۴۵....بهترین نقطه برگشت از ۶۰۰ هست
نظر