سرمايه گذاري اعتلاء البرز (اعتلا)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • arash1990
    عضو عادی
    • Feb 2014
    • 76

پاسخ : سرمايه گذاري اعتلاء البرز (اعتلا)

[QUOTE=سیدامیر;473439]
    امروز خرید شد ..
    سود خوبی پوشش داده و به نظرم پرتفوگردانهای حرفه ای در این شرکت فعالیت دارند ..
    به نظرم روند خوبی خواهد داشت..

امیدوارم من خودم ندارم ولی به خاطر دوستام....

نظر

• vet
      عضو فعال
      • Nov 2011
      • 1504

Re: سرمايه گذاري اعتلاء البرز (اعتلا)

در اصل توسط vet پست شده است View Post
      دوستان خیلی خوب دست به دست شده سهم
      احتمال داره این بار صف بشه
      خوب این بار هم که نشد
      ببینیم فرصت میده یا میمونه برای فردا

نوشتم صف خرید میشه ولی لزومی ندیدم بفرستمش و پاک کردم
      اعتلا احتمالا یک حرکت دیگه داشته باشه
      به هر حال دوستانی که خرید داشتن نوش جانشون باشه
      کل سهام این شرکت 180 ملیون هست و همچنین سهام کی بی سی و غمینو که 60 و 70 ملیون هستند فروش اینها هیچ توجیه خاصی نداره
      فواره چون بلند شود سرنگون شود

نظر

• vet
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 1504

نوشتم صف خرید میشه ولی لزومی ندیدم بفرستمش و پاک کردم
        اعتلا احتمالا یک حرکت دیگه داشته باشه
        به هر حال دوستانی که خرید داشتن نوش جانشون باشه
        کل سهام این شرکت 180 ملیون هست و همچنین سهام کی بی سی و غمینو که 60 و 70 ملیون هستند فروش اینها هیچ توجیه خاصی نداره
        /:.wacsmiley.:/
        فردا میخوره به یک مقاومت
        امروز دارن دست به دست میکنن باز و احتمال اینکه بتونه مقاومت فردا رو بشکنه خیلی داره بالاتر میره
        یعنی سبد گردون ها و بازی گرای سهم خیلی کارشون درسته
        البته باید صبر داشت و دید در روند بازار چه اتفاقی میافته

نظر

• مجتبی مصلحMTM
          عضو فعال
          • Mar 2014
          • 1656

پاسخ : Re: سرمايه گذاري اعتلاء البرز (اعتلا)

/:.wacsmiley.:/
          فردا میخوره به یک مقاومت
          امروز دارن دست به دست میکنن باز و احتمال اینکه بتونه مقاومت فردا رو بشکنه خیلی داره بالاتر میره
          یعنی سبد گردون ها و بازی گرای سهم خیلی کارشون درسته
          البته باید صبر داشت و دید در روند بازار چه اتفاقی میافته
          سلام
          امروز سنگین واردش شدم چطوره ب نظرتون
          بهتراست روی پای خودبمیری تاروی زانوهایت زندگی کنی

نظر

• vet
            عضو فعال
            • Nov 2011
            • 1504

Re: پاسخ : Re: سرمايه گذاري اعتلاء البرز (اعتلا)

در اصل توسط mtm2424 پست شده است View Post
            سلام
            امروز سنگین واردش شدم چطوره ب نظرتون
            سنگین یعنی چقدر؟؟؟
            به نظر شخصیم سهم فعلا رشد خواهد کرد و فردا یک مقاومت جزئی داره که اگه اون رو رد کنه که به نظرم با این حجم معامله امروز رد میکنه و فردا یک کوچولو حمایت از سهم بشه فکر کنم بره برای اهداف 680 و نهایتا780 تومان
            من خودم هم نگه میدارم فعلا
            دیدگاه شخصیم در مورد سهم بسیار مثبت هست انتظار گین 120% از زمان عرضه اولیه رو دارم
            یک جورایی راه مفاخر رو میتونه بره
            در ضمن امروز بازار منفی هست ولی داره + معامله میشه دقیقا مثل زمانی که مفاخر توی بازار منفی + معامله میشد
            موفق و پر سود باشید

نظر

• vet
              عضو فعال
              • Nov 2011
              • 1504

Re: پاسخ : Re: سرمايه گذاري اعتلاء البرز (اعتلا)

سنگین یعنی چقدر؟؟؟
              به نظر شخصیم سهم فعلا رشد خواهد کرد و فردا یک مقاومت جزئی داره که اگه اون رو رد کنه که به نظرم با این حجم معامله امروز رد میکنه و فردا یک کوچولو حمایت از سهم بشه فکر کنم بره برای اهداف 680 و نهایتا780 تومان
              من خودم هم نگه میدارم فعلا
              دیدگاه شخصیم در مورد سهم بسیار مثبت هست انتظار گین 120% از زمان عرضه اولیه رو دارم
              یک جورایی راه مفاخر رو میتونه بره
              در ضمن امروز بازار منفی هست ولی داره + معامله میشه دقیقا مثل زمانی که مفاخر توی بازار منفی + معامله میشد
              موفق و پر سود باشید
              البته اگه یک نگاه به پرتفوی شرکت بکنین متوجه میشید که خیلی خرید های خوبی داشته
              من 2 تا نمونه رو میگم
              خرید8ملیون سهم از شرکت سرمایه گذاری خوارزمی که با قیمت تمام شده 80.6تومان و الان حدود199 تومان قیمت میخوره هر سهم
              وشرکت داروسازی فارابی که حدود6.5 ملیون سهم رو با بهای تمام شده هر سهم حدود 560 تومان خرید داشته که الان حدود 1300تومان قیمت میخوره
              به هر حال جای رشد در سهم هست و موقعیت هایی رو که میده میشه خرید
              در ضمن تعداد سهام شرکت رو حتما مد نظر داشته باشید که خیلی محدود هست و از دید من افزایش سرمایه برای این سهم و غمینو و کی بی سی بسیار محتمل هست

نظر

• محمدرضا 87
                عضو فعال
                • May 2012
                • 1522

در اصل توسط محمدرضا 87 پست شده است View Post
                تو این چند روز تعداد خریدارو فروشنده خیلی جالبه.

امروزم تا الان 900 نفر فروختن 45 نفر همه رو خریدن. :O

روزای قبلم همین بود. این خریدارا چی میدونن که ما نمیدونیم.
                امیدوارم دوستان 5 فروردین منظورمو گرفته بوده باشن و از این سود لذت برده باشن تا اینجای کار.
                معلوم بود می خواد پول بیاد پشت سهم.

فردا روز مهمیه برا سهم پرحجم معامله بشه رو مثبت خوبه.

نظر

• vet
                  عضو فعال
                  • Nov 2011
                  • 1504

فقط مگر اینکه سهامدار عمده بخواد مانع رشد سهم بشه و سهام ها رو عرضه کنه
                  البته زرنگ تر از این حرفهاست که بخواد سهامش رو مفت بده بره اون هم با این پرتفویی که داره
                  نمیدونم نقشه اش چی هست ولی اگه ی خورده سهامش رو جمع کنن دیگه عرضه نداره که هیچ احتمالا در پی جبران مافات هم باشه

نظر

• vet
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 1504

فقط مگر اینکه سهامدار عمده بخواد مانع رشد سهم بشه و سهام ها رو عرضه کنه
                    البته زرنگ تر از این حرفهاست که بخواد سهامش رو مفت بده بره اون هم با این پرتفویی که داره
                    نمیدونم نقشه اش چی هست ولی اگه ی خورده سهامش رو جمع کنن دیگه عرضه نداره که هیچ احتمالا در پی جبران مافات هم باشه
                    خوب یک بررسی کردم به نظر میاد یک مقاومت روی 620 تومان داشته باشه که با این عرضه یک ملیونی که امروز سهامدار عمده انجام داد صعود سهم رو تضمین کرده
                    احتمالا به مقاومت 620 تومان برخورد کنه و سهم یک مقدار بریزه که مقاومت اولش میشه همین قیمت ماکس امروز که 528.1 تومان بود و معادل میشه با مقاومت فیبوی 31.8% که با این حرکت امروز سهامدار عمده و فروش به ثف خرید توی این قیمت ی جورایی برگشت سهم رو تضمین کرد
                    به هر حال صبر میکنیم ببینیم این پیش گویی درست از آب در میاد یا نه
                    پر سود باشید

نظر

• تکنیکالیست
                      عضو فعال
                      • May 2012
                      • 1101

بسیار هدفمند دارن سهم رو از بازار جمع میکنن. به نظر من یک تعدیل فوق العاده پشت سهم خوابیده. غول سرمایه وارد سهم شده

تعداد خریدار فروشنده نشاندهنده این است که به هر قیمتی شده میخان سهم رو از بازار جمع کنن. در بازار کنونی همین تک سهمهای کوچک هستند که گین مناسبی نسیب سهامدارانشان خواهند کرد
                      ......

نظر

• مسعود اب
                        عضو فعال
                        • Jun 2013
                        • 1502

محاسبه ارزش خالص دارایی های شرکت سرمایه گذاری اعتلا البرز

کارگزاری تدبیرگران فارس تحلیلی از اعتلا ارائه کرده که تحلیل بدی نیست

شرکت در یک نگاه
                        سود هر سهم شرکت در طی سنوات گذشته و پیش‌بینی آتی آن به شرح زیر است:
                        روند قیمت روند قیمتی سهم از زمان عرضه اولیه به شرح زیر است.
                        تاريخچه شركت شرکت سرمایه گذاری اعتلا البرز با نام اولیه شرکت سرمایه گذاری صنایع پانزده خرداد در سال 1367 در تهران به ثبت رسید.این شرکت ابتدا جهت مدیریت تعدادی از شرکت های بنیاد پانزده خرداد کار خود را شروع کرد .در سال 1378 انتقال مالکیت این شرکت به شرکت سرمایه گذاری البرز صورت پذیرفت. طبق تصمیمات به عمل آمده در سنوات قبل شرکت مدتی فعالیت های مربوط به خدمات مدیریتی و آموزشی گروه سرمایه گذاری البرز را بر عهده داشت که نهایتا در سال 1389 نام شرکت به شرکت سرمایه گذاری اعتلا البرز تغییر یافت. هم اکنون این شرکت به خرید و فروش سهام در بورس تهران می پردازد. در سنوات گذشته استراتژی شرکت شامل تشکیل پرتفوی تخصصی و غیر مدیریتی صنعت دارو و دیگر صنایع با رویکرد هم افزایی و حضور فعال در بازار سرمایه بود، لیکن با توجه به تغییر رویکرد شرکت در سال جاری و برای سنوات آتی به تدریج از سبد دارویی کاسته و به گسترش دامنه فعالیت در سایر صنایع بازار و استفاده از فرصت های موجود جهت کسب بازدهی حداکثری پرداخته است. ميزان سرمايه و تركيب سهامداران سرمایه شرکت در بدو تاسیس مبلغ یک میلیون ریال بوده که طی چند مرحله افزایشبه مبلغ 150 میلیارد ریال افزایش یلفته است.آخرین افزایش سرمایه شرکت در سال 1392 و از مبلغ 150 میلیارد ریال به 180 میلیارد ریال بوده که از محل مطالبات و آورده سهامداران انجام شده است. آخرين تركيب سهامداران شركت به تاريخ 93.1.11 به شرح ذيل مي‌باشد:
                        بهای تمام شده پرتفوی شرکت به تاریخ 1392.12.29
                        ارزش روز پرتفوی شرکت به تاریخ 1392.12.29
                        صورت خلاصه سرمایه گذاریها
                        مفروضات برآورد کارشناسی پرتفوی بورسی بر اساس قیمت پایانی مورخ 1393.1.11 ارزش گذاری شده است. پرتفوی غیر بورسی (صندوق سرمایه گذاری تدبیر گر سرمایه) بر اساس قیمت ابطال به تاریخ 1393.1.10 به روز رسانی شده است. حقوق صاحبان سهام بر اساس آخرین ترازنامه شرکت به تاریخ 1392.9.30 گزارش شده است. ارزش خالص دارایی ها
                        سلب مسئوليت: با عنايت به اينكه مطالب فوق بر پايه اطلاعات ارائه شده توسط شركت سرمایه گذاری اعتلا البرز و كار تحليلي كارشناسان اين شركت بوده است، مسئوليت خريد و فروش بر عهده سرمايه‌گذار بوده و اين شركت در ارتباط با خريد و فروش اشخاص هيچگونه مسئوليتي نمي‌پذيرد.
                        بمنظور موفقیت
                        تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

نظر

• vet
                          عضو فعال
                          • Nov 2011
                          • 1504

دوستان اعتلا رو پیشنهاد میکنم بخرید
                          فقط یک لطفی بکنین بذارین بیاد پایین تا کامل مقاومت رو لمس کنه بعد بره بالا
                          عجله نکنید
                          فروشنده عجول زیاد هست
                          سعی کنین پله ای خرید کنین
                          احتمال داره که بیشتر هم بریزه ولی حتما امروز خریدداشته باشید چون ممکن هست برگشت کنه
                          در هر صورت عجله بیش از حد ضرر مالی به همراه خواهد داشت
                          موفق وپر سود باشید

نظر

• vet
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 1504

دوستان اعتلا رو پیشنهاد میکنم بخرید
                            فقط یک لطفی بکنین بذارین بیاد پایین تا کامل مقاومت رو لمس کنه بعد بره بالا
                            عجله نکنید
                            فروشنده عجول زیاد هست
                            سعی کنین پله ای خرید کنین
                            احتمال داره که بیشتر هم بریزه ولی حتما امروز خریدداشته باشید چون ممکن هست برگشت کنه
                            در هر صورت عجله بیش از حد ضرر مالی به همراه خواهد داشت
                            موفق وپر سود باشید
                            511 مقاومت اول

نظر

• vet
                              عضو فعال
                              • Nov 2011
                              • 1504

خیلی جالبه
                              دالبر تعدیل + داده و بقیه دارویی ها هم احتمالا تعدیل + بدن و سرمایه گذاری اعتلا البرز بسیاری از پرتفویش را شرکت های دارویی تشکیل میدهد
                              بر فرض مثال همین دالبر را حدود 600 هزار سهم دارد که هر کدام را 775 تومان خریده والان قیمت سهم 1500 تومان هست و تعدیل هم داده
                              موندم اینهایی که میفروشن رو حساب چی میفروشن؟؟؟
                              احتمالا اونهایی هستند که در عرضه اولیه سوار شدن و بزودی سهمشون رو اونهایی که سهام شناس اند جمع میکنن
                              /:.weirdsmiley.://:.ph34r-smiley.:/

نظر

• tom cruise
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 4756

اعتلا یک سود عملیاتی دارد که 91حدود 4.5سال90حدود3و 92حدود5.5ملیارد تومن بوده
                                منتها امسال با فروش سرمایه گذاری یک18ملیاردی هم در 9ماهه ساخت
                                در واقع بعید نیست سودش 200تومن با 10درصد بالا پایین شود منتها بخش بزرگ این سود غیر عملیاتی است . که پی بر ای1میگیرد ..چون از فروش دارایی است ...افزایش سرمای 80درصد انباشته و20درصد نقدی دراد
                                https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                                tom cruise in face book

نظر

در حال کار...
                                X