این حقوقیه ولغدر که اخرای جونشه داره سهمو خراب میکنه نامرد.چون داره سهمش تموم میشه داره کرم میریزه
ليزينگ خودروغدير ( ولغدر )
Collapse
X
-
در اصل توسط django پست شده است View Postاین حقوقیه ولغدر که اخرای جونشه داره سهمو خراب میکنه نامرد.چون داره سهمش تموم میشه داره کرم میریزهاِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
-
-
یک حقیقی با تعداد 7400000 وارد ترکیب سهم شد
یک حقوقی هم از کارگزاری ما نزدیک 4000000 خرید
کلا امروز خیلی خوب سهم را حمایت کردن و خیلی ها خالی کردن از جمله خود من که 1/5 دادم
نظر
-
در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Postیک حقیقی با تعداد 7400000 وارد ترکیب سهم شد
یک حقوقی هم از کارگزاری ما نزدیک 4000000 خرید
کلا امروز خیلی خوب سهم را حمایت کردن و خیلی ها خالی کردن از جمله خود من که 1/5 دادم
نظر
-
ولغدر یهو خواهد بست و با تعدیل حداقل 50% باز خواهد شد. (تازه خیلی محتاطانه گفتم. این تعدیل میتونه حوالی 200% باشه).
مبنای حرفم بررسی گزارشهاست و نه رانت.در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.
نظر
-
در اصل توسط شهراد پست شده است View Postمن هم فکر می کردم چطور ممکنه که یک شرکت لیزینگی که مواد اولیه اش برای کسب سود پول هست به این راحتی بیاد و در مجمع سود بالا تقسیم کنه ...
فقط می گفتم شاید به خاطر فشار سهامدار عمده یعنی خاور که اون هم وضع نقدینگیش خرابه مجبور به تقسیم سود بالا باشه ؛ که خب اینجور نشد ..
ایشالا که خیره ....
از منظر تکنیکال اما شاهد تلاش دو ساله سهم برای عبور از 62 تومن هستیم .....
واقعه ای که دیر زود دارد اما سوخت و سوز ندارد ؛ حتی اگر سهم در هنگام بازگشایی موفق به عبور از 75 تومن نشود و در یک دوره نزولی تا قیمتهایی مثل 55 تا 54 تومان ریزش کند در مرحله بعد به راحتی توان رسیدن به 85 تومن را دارد ....
الگوی کاپ هم که در آخرین موج حرکتی سهم شکل گرفته و باید دید که سرانجام چه میشود ..
تنها موضوع نسبتا بد واگرایی منفی بین دو سقف اخیر است ..
امیدورام همانطور که این سهم به دلیل مشکلاتی اینقدر ریزش داشت با همین عدم تقسیم سود که به نظر من هوشمندانه بود و ایجاد راهکارهای بهبود حداقل به قیمت اسمی 100 تومن برسد ...
به امید بازگشایی بالای 75 تومان .....
الوعده وفا .... امروز بالاترین قیمت 865 و تعادل نسبی .....
تکنیکال کولاک می کند ......
یک سهم شبیه به وضعیت قبل ولغدر داریم که شاید به زودی نوبتش بشه ... هرکس تونست بگه که چی هست .....آخرین ویرایش توسط شهراد؛ 2013/06/23, 22:50.
نظر
-
-
در اصل توسط Hamid Broker پست شده است View Postولغدر یهو خواهد بست و با تعدیل حداقل 50% باز خواهد شد. (تازه خیلی محتاطانه گفتم. این تعدیل میتونه حوالی 200% باشه).
مبنای حرفم بررسی گزارشهاست و نه رانت.
نظر
-
در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Postمبنای خرید منم گزارش خوب سه ماهه هستش.و پوشش سود 11 تومانی.امسال براحتی 40 تومن سود سهم هستش.اگر بخواهیم پی بر ای سه هم بدیم .که هیچ سهمی تو بازار دیگه این پی بر ای را نداره قیمت سهم میشه 120..................من موندم چرا باید تو 85 دست و پا بزنه..........
تو بورس ما از این گنجها کمو بیش پیدا میشه. فقط وقت خالی میخواد و اراده محکم که هر از گاه بشینه گزارشات تمام چهارصد و خورده شرکت رو یک به یک موشکافی کنهدر بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.
نظر
نظر